Gość: TYLKO BARCA!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.03.06, 20:31 MIAZGA Z CHELSEA!!!!!! TAK BĘDZIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor jeszcze zobaczymy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:38 ochłoń, to jeszcze nie koniec HALA MADRID :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr hankey tylko BARCA IP: *.dsl.ip.tiscali.nl 07.03.06, 20:41 zydowskij byznesmen i ciocia mourinho jada dzis do domqqqqqq!!! chelsea sucxxx ass!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpv Ronaldinho jest geniuszem! IP: *.autocom.pl 07.03.06, 23:01 koniec i bomba, kto nie widział ten trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj. Nie obrazaj geniuszy ! IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 05:04 POWTARZASZ PIERDOLY za pismakani z 'wyborczej'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawęł Re: Nie obrazaj geniuszy ! IP: *.pl 08.03.06, 11:21 KOOOOOOOOCHAM BARCELONĘ< WCZORAJSZY MECZ TO POTWIERDZIEŁ Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichhh Re: Nie obrazaj geniuszy ! 08.03.06, 12:54 Gość portalu: pj. napisał(a): > POWTARZASZ PIERDOLY za pismakani z 'wyborczej'. Dla mnie to geniusz - kiedys na necie znalazlem filmik z jego umiejetnosciami (Kawelek tego geniuszu puszczal eurosport na watts). Koles zaglowal sobie spokojnie pilke podchodzac pod linie pola karnego.. jakis 16 metr i nagle zamiast podbic kolejny raz uderza z woleja... pilka odbija sie od poprzeczki i ladnym lobikiem jak zaczarowana laduje u niego na klacie... pomyslalem specjalnie to zrobil??czy raczej nie trafil do bramki i czysty przypadek ;-). Po chwili jednak rozwial moje watpliwosci (juz myslalem ze nie potrafi trafic do pustej bramy:-) ) cale zagranie powtorzyl 3 razy - za kazdym razem pilka idealnie odbijala sie od poprzeki i ladowala na u niego jak nie na glowie to na klacie..... po czym spokojnie zaczas sobie zaglowac dalej odchodzac od pola karnego... to bylo niesamowite dla mnie. Dla mnie to geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yo Re: Nie obrazaj geniuszy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:24 To był pic i fotomontaż, co potem "zleceniodawca" (czyli firma Nike) sam przyznał. Tak naprawdę Ronald trafił w poprzeczkę bodaj raz, czy dwa. Podobno na treningach zdarza mu się zrobić to samo co na filmie bez pudła. Ale to tylko "podobno". Ów film jest jednak manipulacją. Jak dla mnie to bardzo dobry piłkarz, bardzo dobry technicznie. Ale jednocześnie mocno przeceniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: Nie obrazaj geniuszy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:29 Co ty jestes na prawde taki popier..... przeciez golym okiem widac ze to jest pier..... fotomontaz baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: Ronaldinho jest geniuszem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:27 odbija juz wam z tym geniuszem; jak pojawia sie nazwisko R., to zawsze geniusz i geniusz... sami siebie oszukujecie; jakis deficyt emocjonalny, czy co? mam was bila linijka po lapach? widzieliscie kiedys, jak gral Maradona, Cruyff, van Basten, Stoiczkov? nie mieli nic z kuglarstwa i pajacowania; a R. krytykowala nawet katalonska prasa za spowalnianie gry i sztuke dla sztuki... nie, geniuszem jest ten, kto caly zespol na szczyty umiejetnosci prowadzi; a jak gra R., to reszta sie przyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura ta dyskusja o geniuszu jes jalowa.... IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 14:32 co to jest lub kto to jest geniusz? zastanowcie sie troche? ten kto dla goscia x jest geniuszem to dal goscia y bedzie nikim i odwrotnie. Wiec po co prowadzice taka jalowa dyskusje? dla Borka i koltonia jest geniuszem a dla Maurinio nie. I po sprawie. kazdy ma swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichojasny visca el Barca!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.06, 22:49 Ronaldinho cudotwórca! Mourinho - o jego geniuszu świadczy wprowadzenie Hutha :D tylko szkoda tego głupiego faulu Tarzana, będzie cięzko w 1/2. ale jesli nie teraz to nigdy. a co do karnego to moze i dobrze - Special Care albo nie bedzie tyle piperzyl po meczu co zwykle, albo ośmieszy się do cna :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yo Re: visca el Barca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:29 Akurat wprowadznie Hutha było bardzo sprytnym posunięciem. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie chodziło Mourinho o wprowadzenie kolejnego obrońcy, by utrzymać skromny wynik, lecz o wzmocnienie siły ofensywnej. Huth na zmianę z Terrym biegał pod pole karne rywala gdzie mieli wykorzystać swój wzrost. W końcu to Terry (obrońca) "wywalczył" karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi www.naszakadra.info IP: *.astra-net.com 07.03.06, 20:55 Chelsea pojedzie z Barceloną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netix Re: www.naszakadra.info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:34 Gdzie pojedzie? Jak zaczną otwierać im piszczele, to tak, bo w innym przypadku, to mogą tylko murować bramę tak jak robią to przez większość meczu! Chałtura na tle prawdziwych artystów pokazuje swe prawdziwe oblicze - bezradność. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Znakomita gra w I połowie w wykonaniu Chelsea! 07.03.06, 21:45 Cyrk z Barcelony nie może strzelić tak potrzebnej im bramki! Perfekcja w obronie i częste wykorzystywanie do rozegrania Cecha sieją popłoch w szeregach obronnych tych komików z Katalonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Chelsea pokazala ersatz... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:31 Oni sa dobrzy tylko na slaba lige angielska.Ronaldinho nie dorownal jeszcze geniuszowi Rasiaka.Mecz na poziomie czwartej ligi polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Ale nudy... 07.03.06, 21:59 Nie mogliby zamiast tego puścić jakiejś transmisji z biatlonu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Ale nudy... IP: *.cmts.powersurf.li 07.03.06, 22:22 albo chociaz curling Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA!!!!!!!! 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Znakomita Chelsea podpuszcza cyrkowców. 07.03.06, 22:24 Zaraz Cech z końca boiska rzuci za trzy bramki i po Barcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO BARCA GDZIE jest ta Chelsea ???????????????? IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacsedziego karny z kapelusza dla pajaców z chelsea! IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netix Re: karny z kapelusza dla pajaców z chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:41 Tak jest, po pierwsze spalony, po drugie tzw. piłkarz z chelsee obalił się o trawkę, zamiast uczyc ich grac w piłkę uczą ich symulowania fauli. Futbol jednak wygrał i całe szczęscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: karny z kapelusza dla pajaców z chelsea! IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.06, 23:19 no dobra, merk się mógł pomylić, to wyglądało jak faul..nie dziwie sie chłopakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: karny z kapelusza dla pajaców z chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:31 Szmaciarze z czelsi wypad do domu !!! Zgraja tępych kopaczy typu Terry, czy Lampard, którzy potrafią tylko kopać przed siebie i po nogach. Może uda im się wygrać 1:0 z Wiganem, czy innym Boltonem. Oczywiście, jeżeli Żoze (pseudonim "genialny strateg") zamuruje bramkę :) Brudne pieniądze jakiegoś Ruskiego to dużo za mało. Visca El Barca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Komsomolec-Zakalec London to dziadoki!!!!!!!!!!!!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:18 'Tygrys' dupe sobie wygryzl.MORDERINJO NA POZIOMIE JANASA.Czarna MAKRELA JEST W ROZKLADZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:42 Wygrała finezja i technika! I bardzo dobrze. A panie sędzio Merk - ten żart z podyktowaniem karnego w ostatniej minucie był przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkayon Viva la Barca! IP: *.ebns.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.06, 22:44 Lingwistycznie może niepoprawnie;) Wygrali lepsi, dużo lepsi;)) Ciekawe jak się czuje nadęty bufon (i wedle swojej opinii, genialny taktyk i strateg piłki) Mourinho? Ten 'trener nad trenery'? Hrhr, minę miał nietęgą. Pozdrawiam fanów prawdziwej piłki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista do inkayon'u: ogladalem mecz u siebie, czyli w uk IP: *.range86-128.btcentralplus.com 07.03.06, 23:29 .... obaj angielscy sprawozdawcy byli bardzo fair i stwierdzili po meczu, iz "lepszy zespol wygral". Z tym wieksza ciekawoscia czekalem na po-meczowa wypowiedz Mourinho ktorego zaczyna juz bardzo nie lubic i angielska prasa (w tym i angielskie szmatlawce) za jego bufonade. I nie pomylilem sie: Portugalczyk stwierdzil ni mniej ni wiecej iz "jego zespol w przekroju ostatnich czterech meczy Ligii Mistrzow byl lepszy grajac w pelnym skladzie". Cytuje tego trenera na goraco - wg mnie wszelkie rozmowy z tym czlowiekiem sa bezsensowne, gdyz przekonany jest on o swej nieomylnosci i dopiero jakis zdecydowany kopniak niejakiego Abramowicza moze odmienic ta sytuacje. Zawsze przeciez znajdzie on wyjscie ("moj zespol wygral z Barcelona na wyjezdzie......... miedzy 92 minuta a 92 minuta, 40-ta sekunda wiec jestem geniuszem")..... Na szczescie traci on popularnosc i zaczyna smieszyc i angielskie mass-media (ITV zakonczyla swoja transmisje cos w stylu ... "the 'CHOSEN ONE' ...... Rinaldinho has shown who is the real star", gdzie epitet "the CHOSEN ONE" - "wybraniec" - Mourinho przypisal sobie jakis czas temu, podczas jednego z wywiadow, gdzie przypisywal sobie "boska wiedze/nieomylnosc") juz zaczynaja go w wiekszym stopniu krytykowac niz wychwalac. Chelsea moze byc dobra na wiekszosc (wszystkie?) druzyn z angielskiej pierwszej ligii, ale techniczne umiejetnosci ich pilkarzy sporo odbiegaja od wirtuozow z Barcy: dzisiejszy mecz to wyraznie pokazal i bardzo sie cieszylem, iz "moj" (z wyspy - brytyjski) zespol przegral (nie licze bowiem karnego, ktory byl chyba dany Mourinho na oslode) wyraznie z asami katalonskimi. Niech zyje prawdziwa sztuka pilkarska! Zycze Barcy zwyciestwa w LM: nalezy sie to tej druzynie od wielu juz lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk Re: do inkayon'u: ogladalem mecz u siebie, czyli IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 08.03.06, 00:51 Gość portalu: realista napisał: ... Z tym wieksza ciekawoscia czekalem na po-meczowa wypowiedz Mourinho ... ------------------------------- nejlepszy byl jednak ten fragment wywiadu gdy bufon Mourinho mial pretensje ze sedzia po wznowieniu gry od srodka (po wyrownaniu Lamparda) od razy odgwizdal koniec meczu i nie dal Chelsea szansy na zdobycie kolejnego gola :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Tylko mi nie mow... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:57 ZE TEN CIEMNO BEZOWY Z DLUGIMI ZEBAMI JEST GENIUSZEM,BO TO GLUPOTA NAZYWAC PRYMITYWA W TEN SPOSOB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaugrana Re: Tylko mi nie mow... IP: *.chello.pl 08.03.06, 00:21 Jest geniuszem, a jak tego nie widzisz to jestes slepy.Generalnie to wypie..j palancie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Geniusz twojej wypowiedzi dobija. IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 04:37 Prostaku, ty takze jestes juz geniuszem,ale na madrego to jestes za glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: Tylko mi nie mow... IP: 83.167.250.* 08.03.06, 01:10 wypie..j z takim tekstami Polaku osrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Prawda w oczy kole. IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 04:58 Ronaldinho, czy jak mu tam,to prymitywny Brazylijczyk,wynika to z jego 'GENIALNYCH' WYPOWIEDZI.Na miano geniusza nie moze zaslugiwac chlopek kopiacy pilke,chocby nawet i najlepiej.Pilka nozna to tylko zwykla gra,zabawa,ktora podnieca motloch i bydlakow takich jak ty, JEDRUSIU OSRANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Prawda w oczy kole. IP: *.aster.pl 08.03.06, 07:54 Za to z twoich wyważonych, pełnych finezyjnych sformułowań, przemyślanych argumentów i akademickiego słownictwa postów widać, żeś inteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Drogi wywazony inteligencie !!! IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 09:01 Kiedy rozmawiasz z 'geniuszami' musisz mowic ich jezykiem, bo inaczej ciebie nie zrozumieja.Twierdzac ,ze ktos taki jak ten pilkarz jest geniuszem,NIE MUSISZ BYC WCALE INTELIGENTNY,WYSTARCZY BYC PROPAGANDZISTA albo ludowym poeta .W dawnej Polsce LUDOWI POECI zajmowali sie pisaaniem sloganow na czesc swieta pierwszego maja i rewolucji pazdziernikowej('GENIUSZ LENINA JEST WSROD NAS!),teraz biedakom zostali juz tylko sportowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMPy Re: Drogi wywazony inteligencie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:03 Ale ty głuipi jesteś...zakompleksiony rasista :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Drogi wywazony inteligencie !!! IP: *.aster.pl 08.03.06, 11:55 Nie dość że głupi to sądząc ze wszystkich jego postów próbuje być kontrowersyjny. Kiepsko mu wychodzi bo jest strasznym prymitywem i od razu przechodzi do rzucania inwektywami. To już wolę niejakiego Schuję, co tu się pałęta najczęściej pod artykułami o Dudku i Małyszu. Tamten przynajmniej reprezentuje jakiś poziom i trudniej go zagiąć ;) A tak w sumie to ciekawe, że nasi drodzy rodacy zza granicy leczą kompleksy na forum Gazety: Schuja "nadaje" z Niemiec, nasz nowy bohater z Australii. Muszą tam strasznie w kość od "lokalsów" dostawać że im taka psychoterapia jest potrzebna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Bardzo lubie takich 'muskulow' jak ty i ten .... IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 12:51 POWYZEJ,DLATEGO TEZ ZAGLADAM DO TEGO POLSKIEGO BAGIENKA.Czasami warto zapoznac sie z 'tworczoscia' umiesnionych chlepow, zeby wiedziec , ze w Polsce glupota jest wiecznie zywa i nic narodowi nie zagraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Bardzo lubie takich 'muskulow' jak ty i ten . IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 13:10 koles lecz sie na nogi bo na glowe juz zapozno. pewnie nawet nie znasz jezyka nagileskiego na tyle dobrze ze sie madrzysz na polskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Ty to dopiero masz dowcip ! IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 13:30 ZWALILES MNIE Z NOG, GASTARBEITERZE!!PEWNIE SAM TO WYMYSLILES, CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Ty to dopiero masz dowcip ! IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 13:39 popatrz jeszcze raz na domene i sie zastanow co piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj O co ci chodzi? IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 13:51 Przeciez piszesz z Reichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: O co ci chodzi? IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 13:53 "GASTARBEITER" - wiesz co znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj. Wiem. IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 13:56 Polak zagranica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Wiem. IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 14:08 no nie do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Rozumiem, IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 14:16 od czegos musiales zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj. Jezyka nagileskiego nie znam. IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 13:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Jezyka nagileskiego nie znam. IP: *.aster.pl 08.03.06, 14:41 Jak na razie jedynym mięśniakiem jakiego tu widzę jesteś ty, bo tylko ty używasz prymitywnych argumentów i każdą dyskusję zaczynasz agresywnymi i obraźliwymi tekstami. Jak już zauważył któryś z internautów: lecz się na nogi, na głowę zdecydowanie za późno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Jezyka nagileskiego nie znam. IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 15:36 to prosty czlowiek i do tego zakompleksiony bardzo, wiec nie ma co od niego oczekiwac normalnych (takich na poziomie) wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Depresja umyslowa polaczkow... IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 15:42 OSIAGNELI POZIOM , NA KTORY ZASLUGUJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Tylko mi nie mow... IP: 64.208.49.* 08.03.06, 13:18 Wiesz co...idz juz stad bo smierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.lan / *.qnet.krakow.pl 07.03.06, 22:45 Chyba 1:1 było To taka dygresja do autorów tego opisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.pl / 217.153.39.* 07.03.06, 22:49 no i tak wiadomo żę wygra JUVE s7.bitefight.pl/c.php?uid=47026 Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Jak widać kasa pupilka tow. Putina to nie wszystko 07.03.06, 22:50 I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga O genialnych bramkach, ktorych nie bylo: IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:50 Teraz wszyscy mi będą wmawiac że Ronaldinho strzelił bosko, grał niebiańsko, i że jest najbardziej megagwiezdny z astralnych. A ja doceniam tylko kamerzystów.... :P Mecz super, szacunek dla barcy, ale szkoda ze Chealsey nic wiecej nie pokazała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: O genialnych bramkach, ktorych nie bylo: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 23:19 ty sie lepiej ucz pisac... chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.aster.pl 07.03.06, 22:50 Co ja widzę, co się dzieje? "Wielkość Chelsea" nie istnieje. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) sedzia drukarz IP: *.man.olsztyn.pl 07.03.06, 22:55 skad on wzial tego karnego? postawilem na Juve, barce i remis Villareal a ten zlodziej ukradl mi moje pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
gielniaco Re: sedzia drukarz 07.03.06, 23:07 500 zł straciłem przez tego szwaba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hagi Chelsea out, legia out!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 07.03.06, 22:57 what a beautiful day!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Dlaczego GW nie napisze: Blamaz Niemca??? IP: *.crowley.pl 07.03.06, 23:05 Wybiorcza potrafi tylko pluc na Polske!!! "Koszmarny blad Dudka" "Koszmarny blad Boruca" ...a co zrobil Niemiecki bramkaz 120sekund do konca meczu?? Blamaz Niemca i GW buhahahahaahahahaahaah!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Blamaz Niemca??? IP: *.static.qsc.de 07.03.06, 23:12 nie napisze bo sadzac po opisie tego meczu przez tych dwoch cieniasow reporterow GW dochodze do wniosku ze oni tego meczu wogole nie ogladali....a ty chlopak tak sie nie podniecaj;-) chyba nigdy w pilke nie grales! werder gral swietnie taktycznie a Juve wcale nie zachwycil Jezeli o jakims blamazu Niemca dzis mozna mowic to tylko w przypadku sedziego Merka w Barcelonie ktory popelnil kilka tragicznycz bledow pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:05 gratulacje dla barcy, trzeba przyznac, ze zagrali 'nie po swojemu' i swietnie bronili. w ogole zagrali na wysokim poziomie taktycznym. czulem, ze chelsea strzeli gola w koncowce i od poczatku liczylem na dogrywke - nie udalo sie. slabsza forma lamparda i nie mial kto pociagnac zespolu:( tak czy inaczej super mecz, a za rok widzimy sie z barcelona w finale. aha, znowu sie okazalo ze merk to bardzo slaby sedzia, nie odgwizdywal fauli chelsea przy ich szesnastce, nie odgwizdal reki motty pod polem karnym barcy, karny byl w sumie bez znaczenia, wiec nie ma co sie tak szarpac, jak to robia autorzy artykulu, wazniejsze bledy byly wczesniej i to w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.chello.pl 07.03.06, 23:09 zgadza sie: lampard slabszy niz zwykle, ale co do sedziego - chyba czas wprowadzic mozliwosc sprawdzania sytuacji na powtórkach (jak w hokeju). pozdrawiam VeB ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.06, 23:23 wiesz...to dyskusyjne. pamiętasz finał w 1997(?) Bayern-MU ? wygrany mecz przegrany w doliczonym czasie? gdbyby karny był 1-2 minuty wczesniej, naprawde uwazam ze mogloby byc roznie, mimo dobrej Barcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Powinny byc dwa karne !!!!!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
gielniaco marcus merk mnie OKRADŁ!!! 07.03.06, 23:06 pOSTAWIŁEM 500 ZŁ NA BARCE A TEN ZŁAMAS MNIE WY..... CO MU MOGĘ ZROBIĆ? ALE MNIE WKU...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: marcus merk mnie OKRADŁ!!! IP: *.chello.pl 07.03.06, 23:29 a mnie okradl ten fiutek lampard - zalozylem sie z kolesiem ze przestrzeli karnego, a ten trafil ... i po browarze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Niemiec naplul tobie w twarz!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebekkk Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:17 NIE BYŁO KARNEGO!!! NAJPIERW NA SPALONYM 4 PAJACÓW Z CZELSI A POTEM WYIMAGINOWANY KARNY! CIEKAWE CO POWIE HUINIJO, ZAWSZE TAK PSIOCZĄCY NA SĘDZIÓW, CO POWIE PO TYM SKANDALICZNYM WERDYKCIE ODNOŚNIE KARNEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Byl karny. Przeciez widzialem.... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:37 'TYGRYS' SZCZELAL. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Byl karny. Przeciez widzialem.... 08.03.06, 11:57 Nie tylko nie było karnego (sędzia kalosz) ale w dodatku wcześniej był spalony. Przecież widziałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJ Dobrze widziales, IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 08.03.06, 13:08 ALE TO NIE ZNACZY WCALE, ZE KARNEGO NIE BYLO.Sedzia zarzadzil 'sprawiedliwie', by LAMPARDY I MAKRELE BYLY PSYCHICZNIE PODBUDOWANE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszyc OLE!! :D IP: *.mmj.pl 07.03.06, 23:33 BARCA OLE!!! RONALDINHO TO BÓG!!! mourincho TO PALANT!! OLE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Olek Kwach to Bog!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:44 Ronaldinho to szmaciarz.Rasiak jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
prober Błędy! 07.03.06, 23:44 > Teraz Juve musiało wygrać różnicą dwóch goli > i wściekle rzuciło się do odrabiania strat, > spychając Werder do dramatycznej defensywy. Tak, tak... Juve musiało wygrać różnicą dwóch goli, ale wygrało jednym golem i awansowało :) > Niemcy mieli też mnóstwo szczęścia, jakby limit > straconych goli w Lidze Mistrzów wyczerpali > w 1/8 finału przed rokiem, przegrywając w dwumeczu > z Olympique Lyon 3:10 2:10 (0:3 i 2:7) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas Re: Błędy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:46 ja @#$@%@$^%235 ten #@$@%@$% MERK MNIE OKRADŁ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Dobrze zrobil. IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.06, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A teraz Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.abhsia.telus.net 08.03.06, 01:35 Wisla do dzialania, oczywiscie w nowym sezonie. Nie narzekac, z pozytywna energia, wzajemnym zrozumieniem, szacunkiem do zespolu. Cupial przestan marudzic tylko przesylaj pozytywna sile na reszte zesplu: graczy, dzialaczy, obsluge techniczna. Tak jak w bajce braci Grimm: Zespol jako jedno jest nie do pokonania, kazdy z czlonkow zespolu z osobna: tak, jest do pokonania. LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liverman Nie jestem fanem żadnego z zespołów IP: 195.117.126.* 08.03.06, 11:10 ale obiektywnie patrząc w II połowie Chelsea była lepsza do 78 minuty i to ona atakowała nie schodząc z ich połowy i ten gol podciął im skrzydła, no cóż czasami o wyniku decydują indywidualności takie jak Ronaldinho ale limit szczęścia pewnie niedługo wyczerpią zwłascza jak trafią na Liverpool (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Nie jestem fanem żadnego z zespołów IP: 64.208.49.* 08.03.06, 13:44 Zeby tylko ten Twoj Liverpool w ogole awansowal dalej bo z tym co prezentuja od jakichs 6-7 meczow wcale to nie jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziks Visca el Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 01:40 I tak juz bedzie do samego World Cup 2006, podwojna kornoa dla Barcy Visca el Barca, visca ele Catalunya y visca el Magico Ronaldinho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic OM Brawo Barca!!! IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 02:33 Trzymam za was kciuki! Zasługujecie wreszcie na zwycięstwo w Lidze Mistrzów! ...ale niedługo Europą znów będzie rządzić Olympique Marseille!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chefot Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.mct-bsr1.chi-mct.il.cable.rcn.com 08.03.06, 05:28 Gratuluję redaktorom znajomości języka polskiego :)) "Z pośród" - godne komentarzy Onetowców :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Szaleńcza końcówka IP: *.aster.pl 08.03.06, 07:58 "A w szaleńczej końcówce tym razem lepsi byli Włosi". No cóż, obie polskie telewizje pokazywały Barcelonę z Chelsea, do skrótów dwóch pozostałych spotkań w TV daleko, późno było, trzeba było oddać tekst do druku to się napisało o "szalonej końcówce". Jesli ktoś był w niej szalony, to przecież nie Włosi, a bramkarz Werderu... Odpowiedz Link Zgłoś