Gość: roads Ladies and gentleman... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:00 ...behold the greatest footballer on this planet. The genius that is - Ronaldinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amraam Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.autocom.pl 08.03.06, 08:20 'teraz juventus musial wygrac roznica 2 goli' pan Wolowski zna sie na pile jak dupa wolowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.ee.TU-Berlin.DE 08.03.06, 11:18 a Cole w 43 strzelał po zgraniu Terry'ego a nie Drogby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: 83.238.0.* 08.03.06, 09:20 "Rangersi - mogli stać się pierwszą szkocką drużyną w ćwierćfinale LM." Niby prawda tylko autor zapomniał że Celtic zdobył puchar Europy, poprzednika ligi mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
zetla Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał 08.03.06, 09:26 Dziwnie brzmi w powyzszej relacji z Barcelony stwierdzenie, że sędzia popełnił tylko jeden kardynalny błąd, gdy kamery telewizyjne dokładnie pokazywały, że był on dwunastym zawodnikiem pana Abramowicza (np. karny za faul na Ronaldinho) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura To dopiero 1/8... IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 09:50 Takie emocje a to dopiero 1/8 finalu. Teraz to barcelona bedzie miala jeszcze ciezej a droga do finalu jeszcze daleka. Wystarcze spojrzec na poprzedni sezon gdzie Chelsea nie wiedziec czemu przegrala niespodziewanie z Liverpoolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Werder Bremen IP: *.itrm.de / *.itrm.de 08.03.06, 09:51 Czy redaktor ogladal w ogole mecz Juve-Werder? Chyba nie! Wlosi grali slabo, Niemcy byli bardziej zdyscyplinowani, miel i szanse i blizsi sukcesu. Slabo gral jednka Miro Klose! Niestety ogromny blad bramkarza - Tima Wiese, ktory w 88 min., majac pilke juz w reku, wypuscil ja nieoczekiwanie i stojacy obok najbardziej arogancki plkarz Swiata - Emerson - skierowal ja lekkim strzalem do bramki. Do tego momentu Wiese bronil bezblednie. Szkoda, bo Wlosi absolutnie nie zasluzyli na awans i w takiej formie, w jakiej sa obecnie, nie zajda w CL zbyt daleko! Ale taka jaest juz pilka... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Werder Bremen IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 10:44 no nie do konca sie z Toba zgodze. Juve jest w bardzo dobrej formie -> patrz Serie A. Oni jak zwykle chcieli ten mecze przejsc przy minimalnym nakladzie sil i prawie by sie przejechali na tym (tak jak rok temu z Liverpool). Uwazam ze maja szanse spokojnie na final z takim skaldem - ale jak wiadomo sklad nie gra. A to co zrobil bramkarz to tragedia... Ja uwazam ze on sie chcial za bardzo popisac. Widziales co on zrobil tuz po zlapaniu pilki? Celowo rzucil sie na murawe (taka niby parada bramkarska - pewnei kilka sekund by mu zajelo wstanie i przygotowanie sie do wybicia pilki) i w tym momencie pilka mu wypadla. Sam sobie jest winny. Bo gdyby ja normalnie zlapal bez popisow to bylo by po sprawie. Szkoda, wielka szkoda Trzymamy kciuki za Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuss Baller No bo Wiese to pajac jest... IP: *.pools.arcor-ip.net 08.03.06, 11:33 Od dawna wiadomo, ze Bremen ma klopoty z bramkarzem. A nominalnie rezerwowy Wiese sie po prostu nie nadaje do CL, bo jest za slaby. I co z tego ze kilka razy dobrze bronil, gdy w decydujacym momencie dal ciala... A Juve mnie zadziwia. Do tej pory gra w CL bardzo slabo. Slabo z Bayernem, slabo z Bremen. NIe wiem skad ta ich dominacja w Serie A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doberMAN Juve vs. Werder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:55 Juventus może nie grał olśniewająco , ale w pełni na awans zasłużył. Był zespołem lepszym zarówno w Bremie jaki i u siebie. Werder też miał dużo szczęścia przy pierwszym golu strzelonym u siebie i wogóle w końcówce też kiedy strzelili 2 gole. Juventus po prostu sobie ich zlekceważył, ale to dobrze że dostali zimny prysznic i tak sie musieli natrudzic z wydarciem tego awansu, bo to tylko nauczy ich pokory i zaangażowania na przyszłość:) FORZA JUVE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Geniusz Ronaldinho 08.03.06, 11:28 Ronaldinho jest geniuszem - wczoraj doprowadził do wielkrotnego orgazmu komentujących mecz Borka i Kołtonia!! chapeau bas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.ja Wygral poprostu lepszy, choc i tak wole chelsea IP: *.range86-133.btcentralplus.com 08.03.06, 12:24 nie da sie ukryc ze wczoraj barca dyktowala warunki gry. byli naprawde lepsi i zasluzenie wygrali. pisze to troche z zawodem, bo od dawna chelsa byla (i nadal oczywiscie bedzie)moim ulubionym zespolem. co do ronaldinho to nie ma sie co oszukiwac, jest gwiazda i udowadnia to na boisku. nie mowie tu oczywiscie o syt w ktorej zdobyl bramke, ale z perspektywy calego meczu. nie mam tez na mysli jego popisow technicznych, choc de facto poza tym ze sa widowiskowe to przede wszystkim wnosza wiele do gry zespolu. jose mourinho twierdzi ze nie chcialby miec w zespole ronaldinho.., to chyba troche duma tak przemawia :) nie sadze aby obecnie jakikolwiek trener na swiecie nie chcialby miec w swych szeregach takiego zawodnika... Odpowiedz Link Zgłoś
meszko Autorzy piszecie nieprawdę! 08.03.06, 12:27 Naprawdę wielka prośba do autora, autorów kolejnych tekstów o rusko-portugalsko-angielskim zespole i ich trenerze (tłumaczu). Naprawdę macie jakieś pojęcie o trenerach? Żenujące jest bezmyślne powtarzanie, że ten portugalczyk to najlepszy trener. Na Boga, przecież to bezmyślna mantra! Do pięt to nie dorasta Benitezowi, Hiddinkowi czy Capello! Wziąć kasę i za to piłkarzy masę to każdy może, jak kiedyś Smuda z Widzewem. Jak sie naprawdę panowie nie znacie, to nie piszcie bzdur! Bez obrazy, ale to żenujące, że takie ludzkie dno i trenerski rzemieślnik jest bezmyślnie opisywany w prasie jako nie wiadomo co! Troche rozeznania i dość bzdur powtarzania! Lud to chwyta i potem powtarza kłamstwa. Ruscy to dno!. Bogu dziękować, że futbol (Barca!) zwyciężył. Styl ruskich przypomina "sukcesy" Armii Czerwonej - taki sam polot, styl, jakość i propaganda działająca na niewprawione głowy. Ruscy są kiepscy, grają brzydko i niech siedzą na Wyspach (lub Czukotce...), a do Europy nie przybywają. Zwłaszcza z trenerkiem - cieniasem, chamem bez krzty honoru, ludzkim dnem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: Autorzy piszecie nieprawdę! IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 12:38 spokojnie kolego troche sie zagalopowales... Nie lubie Chelsea a wrecze nie cierpie co nie znaczy ze nie mam do nich i ich trenera szacunku. Trener jest jednym z najlepszych na swiecie i nie ma tu o czym dyskutowac. Zdobyl z FC Porto LM i to takimi zawodnikami (sam ich przez wiele lat "zbieral") ze twoj Cappelo czy hidding z grupy nie wyszli:))) A Benitez co tagiego niby zrobil ze uwazasz go za najlepszego? w czym jest on niby lepszy od Maurinio Powtazam mozna kogos nie lubiec ale szacunek trzeba miec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Autorzy piszecie nieprawdę! IP: 195.137.246.* 08.03.06, 12:56 Murinho rzeczywiscie jest bufonowaty ale i bezczelny. Przy wyjsciu z szatni klepnal Puyola w twarz niby po przyjacielku ale chcial go sprowokowac. Bardzo sie ciesze ze Barca wygrala z jedynym nielubianym przeze mnie klubem na wyspach. Jak ja sie ciesze ze w kazda sobote moge ogladac na zywo lige hiszpanska. Brawo Barca ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marekssss Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.06, 12:40 A czy wie ktos dlaczego Chelsea grala w czarnych opaskach,pewnie ktos umarl ale kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: 62.87.128.* 08.03.06, 12:44 bardzo dobrze ze barca pokonala angoli! w koncu geniusz wygral z mozolna pilka! zapraszam na link s5.bitefight.pl/c.php?uid=56124 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał 08.03.06, 12:52 barcelona była bezdyskusyjnie lepsza a karny dla angoli wzięty z sufitu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser o awans barcy zadecydowal blad hauge w meczu 1 IP: *.his.uni.torun.pl 08.03.06, 13:57 nie jestem kibicem chelsea, ale wg mnie sedzia hauge wypaczyl celowo wynik 1 meczu, gdyby nie czerwona kartka barca na pewno by nie wygrala, bardzo prawdopodobno by dostala jak rok temu, ale wladze uefa wybierali przyjaciela friska do sedziowania i osd razu po 1 meczu bylo wiadomo kto awansuje, rok temu uefa wyeliminowala chelsea tak samo, nie bylo bramki liverpoolu, mimo to slowacki asystent uznal ja, a teraz wybrali hauge, twego samego czlowieka ktorego wybieralil w euro 2004 by portugalia awansowala, i hauge wtedy tez wypaczyl wynik portugalia-rosja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: o awans barcy zadecydowal blad hauge w meczu IP: *.hrz.uni-siegen.de 08.03.06, 14:13 z calym szacunkiem jeszeli uwazasz ze czerwonej kartki nie powinno byc to masz bardzo stronniczy punkt widzenia. Za co wg Ciebie powinan byc czerwona kartka? za zlamanie nogi przeciwnikowi czy moze dwoch? Widziales to wejscie zawodnika Chelsea? co ono mialo wspolnego z pilka nozna. To nie byl nawet atak na pilke. Takie zachowania powinno sie tepic i zawodnikow na wiele meczow dyskalifikowac. A moim zdaniem M. Merk wypatrzyl wynik wczorajszego wyniku. Powinien byc karny dla Barcelony a dla Chelsi nie poiwninno byc, dlaczego o tym nie mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: o awans barcy zadecydowal blad hauge w meczu IP: *.his.uni.torun.pl 08.03.06, 15:30 bo wczoraj mecz byl formalnoscia, gdyby wynik 1 meczu nie zostal wypaczpny to byc widzial inny mecz,i dlatego nie mowie co bylo wczoraj, pomimo ze sedzia gwizdal kazde zagranie angoli jako faul a co do del horno dla mnie nie bylo nawet zoltej, a messi sfaulowal robbena, przekonany jestem na 1000 % Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: o awans barcy zadecydowal blad hauge w meczu 08.03.06, 21:54 grzechura: A moim zdaniem M. Merk wypatrzyl wynik wczorajszego wyniku. nelsonek: ciekawe gdzie go wypatrzyl. Moze w swoich snach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sib Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.k192.webspeed.dk 08.03.06, 14:51 z posrod? sposrod! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canuck Re: Mistrzowie grają o ćwierćfinał IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.06, 16:07 Jestem kibicem Chelsea, ale gratuluje Barcelonie znakomitego meczu. W mojej opini tylko Chelsea oraz Lyon moga cos z Barcelona powalczyc. Chelsea starala sie wykorzystywac swoj najwiekszy atut: stale fragmenty gry. Z puktu widzenia strategii oraz taktyki pilkarskiej byl to wyjatkowy mecz, a w dodatku bardzo twarda walka. Co do innych zespolow, to Barcelona wykorzysta ich slabosci. Na przyklad Milan jest za wolny w obronie oraz za schematyczby w ataku, aby cos ugrac z Barcelona. Ronaldinho udowodnil ze jest pilkarskim geniuszem, ktory gra na zupelnie innym szczeblu abstrakcji pilkarskiej, niz inni pilarze. To nie Chelsea zagrala slabo, to Barcelona nie dala im za bardzo pograc. Zauwazcie, ze Eto nic nie pogral. Jednak w aktualnej formie to Barcelona nikomu nie do pograc. Sila Barcelony to nie tylko zankomici Ronalidinho, Eto, Messi oraz Deco. To nie tylko ich cudowna technika, kontrola gry oraz zrozumienie na boisku. W tym sezonie Bracelona ma wszystkie elementy potrzebne do sukcesu. Oragnizacja gra: Po nauczce z Chelsea w zeszlym roku, Barcelona gra teraz duzo bardziej zdycyplinowany futbol. Przygotowanie Fizyczne: Barcelona grala pressinginem przez wiekszosc meczu nie pozwalajac Chelsea na wyprowadzanie szybkich kontr. Twardosc w Grze: Puyol, Marquez, Motta, oraz Deco to bardzo twardzi oraz zacieci gracze. Blok Defensywny: Puyol oraz Marquez to swiatowej klasy stoperzy. Motta oraz Edmilson znakomici defensywni pomocnicy. Nawet boczni obroncy oraz bramkarz sa dobrzy. To nie jest Real Madrid ze swoja "porowata" obrona. Wszyscy podziwijmy Ronalidinho oraz inne gwiazdy w ataku, ale nie zapominajcie o tym ze Barcelona to kompeletny zespol bez zadnych slabych punktow. Zycze Barcelonie powodzenia, bo jezeli wygrali LM, to mistrzostwo trafi w godne rece. Odpowiedz Link Zgłoś