Dodaj do ulubionych

Wisła Płock w finale Pucharu Polski

IP: *.nyc.res.rr.com 22.03.06, 22:14
Niemcy - USA 4:0, ciekawe ile nam zaaplikuja na MS, w 2 polowie druzyna
amerykanska zostala zupelnie zmiazdzona
Obserwuj wątek
    • Gość: Niestety Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.06, 22:16
      Znowu bedziemy mieli swietnego reprezentanta w Pucharze UEFA... Tym razem
      wyeliminuje ich druzyna z Wysp Owczych...
      • Gość: hegemon® krolop w pace a lech nadal nadstawia tylka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:23
        ciekawe, ciekawe
        • Gość: kk Kto powiedzial, ze Wisla zagra w pucharach. IP: *.host.net 22.03.06, 23:25
          Zeby zagrac w pucharach (z ktorych wisla odpadala juz kilkarotnie) musieliby
          wygrac z Zaglebiem. A to nie takie proste jak sie wydaje.
          Choc z drugiej strony Zaglebie moze skonczyc na trzecim (albo lepszym) miejscu
          i wtedy Wisla dostanie kolejna szanse na puchary bez wzgledu na wynik finalu.
          Jesli moglbym wybierac, kogo z tej dwojki chcialbym miec w pucharach, to
          wybieram Zaglebie i Franka Smude. On przynajmniej wie jak wygrywac w pucharach,
          choc nie wiem, czy bedzie mial kim grac, ale Wisla w tym skladzie juz probowala
          nie raz i odpadala z kelnerami.
          • Gość: Fan PZPN-u Re: A moze 4 druzyna w lidze zagra w UEFA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.03.06, 00:18
            Moim zdaniem druzyna ktora przegra final pucharu polski zagra w pucharze uefa
            tylko wtedy jesli puchar POLSKI i MISTRZOSTWO zdobedzie JEDNA DRUZYNA.Dlatego
            jesli puchar zdobedzie Zaglebie (czego im serdecznie zycze)i rownoczesnie zajmie
            2 lub 3 miejsce w lidze to w uefa zagra 4 druzyna ligi.
          • Gość: Typer Mylisz się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 07:32
            Taka sytuacja miałaby miejsce tylko wtedy kiedy Zagłębie zostałoby mistrzem
            ___
            Liga angielska, włoska, niemiecka, hiszpańska i ORANGE EKSTRAKLASA na ekranie twojego monitora za darmo! Promocje bonusy u bukmacherów! Expekt, Betandwin, Sportingbet, Bet-at-home - sprawdź bukmacherzy.250free.com
        • Gość: kibol Re: krolop w pace a lech nadal nadstawia tylka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:40
          Ty parszywcu od LECHA wara.Takim jak ty tylko beknąć!
      • Gość: Prawdziwy Kibic Re: Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:18
        Lepsza Wisla Plock niz jakas Wisla z Krakowa lub Wronki z Lecha ;). Stawiam ze
        w lidze pierwsze 3 miejsca to Legia Zaglebie i Korona. 4. miejsce dla
        unikającej gry w piłke wisly z krakowa. pod warunkiem ze wygraja teraz z
        Pogonia Szczecin, a Amica spusci z tonu. Bo wtedy wisla z krakowa bedzie
        dopiero 5 :D. Aczkolwiek 4 miejsce i tak im nic nie da :D.
      • Gość: Płocczanin Re: Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.c155.petrotel.pl 22.03.06, 23:58
        z wysp owczych to Lecha eliminują
    • Gość: nick Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.icpnet.pl 22.03.06, 22:17
      Kolejorzowi to już na niczym nie zależy. I od jesieni zespół będzie się
      składał z samych graczy z Wronek. I dobrze - ci drudzy to przynajmniej
      solidny poziom reprezentują.
    • Gość: thorix Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.icpnet.pl 22.03.06, 22:17
      nic sie nie stalo ... kolejorz, nic sie nie stalo ...
      • Gość: lech to qpa! lech jak pkp - prawie jak drużyna! IP: *.chello.pl 22.03.06, 22:19
        • Gość: khmer brawo bramkarz! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 22.03.06, 22:26
          Kotorowski chyba dostanie talon na darmowe tankowanie przez rok:)
          • Gość: twinn puchar uefa IP: *.bulldogdsl.com 22.03.06, 22:31
            ja mam nadzieje ze wisla nie da rady w finale zaglebiu, a zaglebie nie zajmie 3
            miejsca i to ono zagra w p.uefa
            • Gość: edi andradina Re: puchar uefa IP: *.c242.petrotel.pl 22.03.06, 22:39
              a co,żal d.pę ściska, co? Walczcie lepiej o utrzymanie, kartofle!
              Kiedy to Lech grał ostatnio w pucharach?
              • Gość: pacal całe 2 lata temu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 01:42
                a ile razy Wisła Płock zdobyła mistrzostwo mądralo?
                Zajmij się najpierw swoimi "osiągnięciami"...
      • Gość: Krzys Smutek i zlosc IP: *.icpnet.pl 22.03.06, 22:45
        Wlasnie ze sie stalo i to duzo. Kazdy bramkarz jest lepszy od Kotora, ktory
        pilki zlapac nie potrafi. Mam nadzieje ze Michniewicz w koncu zdejmie kotora bo
        inaczej bedzie jeszcze gorzej.
        • Gość: marcy Kotorowski słaby? A Hamera?! IP: 193.192.62.* 23.03.06, 00:09
          Hamera fruwał w bramce Arki niczym Kłak za młodu i juz wtedy było widac że umie niewiele więcej niż tylko efektownie się rzucać. Piłki ledwo łapał, na przedpolu niepewny, warunki fizyczne mizerne i porażająca pretensjonalność. Polonia dała się nabrac na te jego parady i juz kilka dni temu przekonała się, że lepszy dobry rzemieślnik od prowincjonalnego showmena. Tylko nurtuje mnie pytanie, dlaczego ja widziałem z Warszawy błędy Hamery w Gdynie, a Polonia nie?
          • Gość: khmer Re: Kotorowski słaby? A Hamera?! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 23.03.06, 00:21
            chyba MC Hamera :D
    • Gość: Bolek Re: Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.sympatico.ca 22.03.06, 23:44
      Zibbi Zakrzewski teraz powinien zostac powolany do kadry,po tym jak zagrala
      nasza kadra z USA ,a jak Niemcy - bedzie przynajmniej na kogo zganiac;
      wszak trener kadry powiedzial,ze wynik meczu(USA-Niemcy)- to wykladnia tego
      jakie mamy szanse na Mundialu
    • Gość: radek przewrot Lech jest słaby!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 00:02
      radek! jaki wynik? ilu kibiców? jak tam fuzja?
      uhahaha!!!!!!!!!!!
    • Gość: Maz Znawczyni Re: Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.dyn.optonline.net 23.03.06, 05:44
      Po meczu powiedzieli: MM (moja zona)"poziom prezentowany przez tych grajkow
      jest tak kiepski, ze mecz zostal chyba sprzedany za... dolara,
      ktorego 'samobojca' Zzakrzacki zainwestowal w wizyte u fryzjera"
      Wypowiedz autentyczna i na goraco - dlatego brak podobienstwa kwot i nazwisk
      zupelnie umyslne.
    • Gość: seb Re: Wisła Płock w finale Pucharu Polski IP: *.man.polbox.pl 23.03.06, 09:56
      Żenada w pucharach europejskich trwać będzie dalej. Wisła Płock, czy jakieś
      inne Zagłębie zagra w preeliminacjach z armeńczykami lub kazachami i uwali...,
      a my bedzeimy spadać w rankingach. W pucharach conajwyżej powinniśmy na dziś
      mieć dwa zespoły
      • Gość: XXL Kolejorz - Amika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:17
        Nic sie nie stalo, Kolejorz nic sie nie stalo. Od jeieni reprezentować bedą nas
        piłkarze Amiki. Czy to już dawno zostało ukartowane ?
        Czy tak słabo moga grać pilkarze starający się o zalapanie do skladu nowego
        Kolejorza ?
        Czy aplauz, oklaski i doping dla pilkarzy Amiki w sobotnim spotkaniu z
        Kolejorzem bedą czymś zlym ?

Czy .... .... ja i tak kocham Cie !!!! Kazda milosc ma jednak swoje granice !!!
        Piłkarze kochaja swoja kasę, ja swoją też. Nie chcę płacić za takie "widowiska".
        Lubię walczaków - nawet jak przegrywają, ale walczaków !!!
        • Gość: XXL Czesiu.... szacuneczek za wszystko ... ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:22
          Czesiu nie pier..l mi że z Goliną w składzie byłoby lepiej !!!!!!!
          Kiedy nadejdzie moment w którym Reiss usiadzie na ławie. Każdy wolny, rożny
          niestety karny to Reiss !!!! Jest beznadziejny ale gra, jak to jest ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka