Dodaj do ulubionych

Kolejny gol Żurawskiego

IP: 83.143.161.* 26.03.06, 17:15
Fajny komentarz
Obserwuj wątek
    • zippp84 Gol Żurawskiego 26.03.06, 17:40
    • Gość: Maciej Jak wyglada sezon w szkocji? IP: *.chello.pl 26.03.06, 17:43
      Moze ktos mi odpowie... jak wyglada sezon w szkocji. ile kolejek jest rozgrywanych ?
      • Gość: baro Re: Jak wyglada sezon w szkocji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.06, 17:54
        44 kolejki, kazdy gra z kazdym 4 razy.
        • Gość: Maciej Re: Jak wyglada sezon w szkocji? IP: *.chello.pl 26.03.06, 17:58
          Dzieki wielkie. Tak wlasnie myslalem :)
          • Gość: zblazowanydekadent Re: Jak wyglada sezon w szkocji? IP: 80.72.40.* 26.03.06, 18:16
            Chyba jednak 33 kolejki. Potem podział na grających o mistrzostwo (6 drużyn, 5 kolejek) i broniących się przed spadkiem (także 6 drużyn, 5 kolejek).
    • zippp84 Gol Żurawskiego 26.03.06, 17:44
      To że Żuraw strzela to normalka, natomiast fakt ze Boruc nic nie wpuscił jest
      czyms niezwykłym!
      • Gość: mundek BYLO 2-1 !!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 26.03.06, 17:49
        wpuscil wpuscil, ale widocznie redaktor stwierdzil ze nie warto meczu ogladac do
        konca.
        • Gość: abcde Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 17:55
          bylo 2-0 debilu..
          • ptasia.grypa Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! 26.03.06, 18:05
            Celtic 2 - 1 Inverness C.T.
            35' 1 - 0S. McManus
            79' 2 - 0S. Maloney
            90' 2 - 1R. Hart
            By Livescore.com

Dane w ogóle nie pokrywają się z artykułem...
            O ile wiem to bramka zdobyta w 90 minucie też się liczy ;-)
            Zapraszam na moją strone
            • sines Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! 26.03.06, 19:02
              Ja wolę wierzyć stronie BBC, zresztą Livescore się poprawił na 0-2.
            • Gość: re Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 26.03.06, 20:53
              bardzo ale to bardzo ch..ową strone koles proponujesz. co t qrwa mam byc ?
              ptasuiagypa\
        • Gość: krzysiekp Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.03.06, 18:00
          kolega pomylil mecze na livescore.com
          • ptasia.grypa Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! 26.03.06, 18:08
            Fakt. Klapa. Gratuluje spostrzgawczości. Tak to jest gdy gazeta psize tylko m eczach , w których Żuraw strzela bramki ;-)
            • Gość: Lord Re: BYLO 2-1 !!!!!!!!!! IP: *.finemedia.pl 26.03.06, 18:19
              Livingston 0 - 2 Celtic
    • Gość: Arek Re: Kolejny gol Żurawskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.06, 19:03
      Jeśli na 7 kolejek Celtic ma 17 punktów przewagi nad Hearts, a nasteony mecz gra
      z Hearts to nie "brakuje mu jednego zwycięstwa", bo wystarczy remis,
      • Gość: seven Re: Kolejny gol Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:06
        jesli bedzie remis to na 6 kolejek przed koncem (do zdobycia 18pkt) beda wciaz mieli przewage 17 pkt,
        a wiec nie masz racji.
        • Gość: sir Re: Kolejny gol Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:45
          Gość portalu: seven napisał(a):

> jesli bedzie remis to na 6 kolejek przed koncem (do zdobycia 18pkt) beda
          wciaz
          > mieli przewage 17 pkt,
          > a wiec nie masz racji.

S co jesli vicelider zdobedzie 3 pkt w nastepnej kolejce?? Celtic zalozmy
          rowniez. Wiec nadal bedzie 16 pkt roznicy i 6 meczy do konca. Za zwyciestwo sa
          3 pkty, o ile sie nie myle to 6x3 to 18, czy pozostanie wlasnie tyle pktów do
          zdobycia, zatem Celtic musi wygrac i zdobyc jeszcze jeden pkt w najblizszych
          meczach...

Dlaczego niekt wyliczajac punkty nie uwzglednie potencjalnego zwyciestwa
          rywali???
          • thorgallpl Re: Kolejny gol Żurawskiego 26.03.06, 22:10
            co za roznica? kipeski dzisiaj mecz, slaby poziom choc i tak o niebo lepszy niz naszej ligi (widzialem ostatnio PP lech-wisla: zenada). zurawski zagral oprawnie. mnie wkurza, ze odskakuje mu czesto pilka od nogi.
          • hanatol Re: Kolejny gol Żurawskiego 26.03.06, 22:52
            > S co jesli vicelider zdobedzie 3 pkt w nastepnej kolejce?? Celtic zalozmy
            > rowniez. Wiec nadal bedzie 16 pkt roznicy i 6 meczy do konca. Za zwyciestwo sa
            > 3 pkty, o ile sie nie myle to 6x3 to 18, czy pozostanie wlasnie tyle pktów do
            > zdobycia, zatem Celtic musi wygrac i zdobyc jeszcze jeden pkt w najblizszych
            > meczach...
            >
            > Dlaczego niekt wyliczajac punkty nie uwzglednie potencjalnego zwyciestwa
            > rywali???

Bo niemożliwe jest żeby dwie druzyny wygrały ten sam mecz. Mogą co najwyżej
            zremisować.
            • Gość: sir Re: Kolejny gol Żurawskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:23
              A szacuneczek dla Ciebie kolego- masz zdecydowana racje. Najgorsze jest to ze
              nawet piszac te slowa nie wiem jak sie nazywa vicelider w Szkocji. A to chyba
              nienajlepiej swiadczy o tej lidze;)
              Pozdrawiam
              • Gość: K.P Re: Kolejny gol Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:12
                Jak by nie patrzeć to 7x3=21, więc jeżeli Celtic nie wygra z Harts to potrzebuje
                min. zwycięstwa + remis.
              • hanatol Re: Kolejny gol Żurawskiego 27.03.06, 01:14
                Gość portalu: sir napisał(a):

> A szacuneczek dla Ciebie kolego- masz zdecydowana racje. Najgorsze jest to ze
                > nawet piszac te slowa nie wiem jak sie nazywa vicelider w Szkocji. A to chyba
                > nienajlepiej swiadczy o tej lidze;)
                > Pozdrawiam

To raczej marny wyznacznik poziomu.
                Pewnie znasz wicelidera polskiej Ekstraklasy.
                Czy dzieki temu jest ona silniejsza? Wątpie.
    • Gość: przemmo Livingston 0-2 Celtic IP: *.range81-155.btcentralplus.com 26.03.06, 20:31
      Konccowy wynik meczu Livingston 0-2 Celtic
      news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/scot_prem/4836950.stm
    • Gość: Irek Re: Kolejny gol Żurawskiego IP: *.lodz.mm.pl 26.03.06, 21:22
      Nie dziwię się, że kluby z Glasgow chcą przejść do Premiership ( co to za
      wrywalizacja ).
      Żurawski i Smolarek to jedyni obecnie piłkarze z pola, którzy grają w klubach
      formatu europejskiego.
    • Gość: mateos Na pewno sprzedadzą go do Premiership IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:44
      Po tym sezonie i po mundialu Maciek zmieni klub a Celtic na nim zarobi,tak myśle
      • Gość: K.P Re: Na pewno sprzedadzą go do Premiership IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:15
        Jak by nie patrzeć 10 czy 12 bramek w lidze szkockiej (a niewiem ile ŻURAWSKI
        ich już strzelił) jest warte ok. 30 w polskiej . Więc napewno na sprzedarzy by
        zarobili i to niemało. Pytanie tylko czy lepiej sprzedać przed mistrzostwami czy
        po :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka