Dodaj do ulubionych

Kibice wdarli się na boiska Wisły i Górnika

• Gość: lolo euro2012 IP: *.zab.nat.hnet.pl 11.05.06, 09:04
      Teraz Krakowianie wiecie czemu nie dostaniecie EURO 2012 !!
      • Gość: szaraczek Re: euro2012 IP: *.e-nterart.pl 11.05.06, 09:08
        Dawno przestałem oglądać i śledzić wyniki naszych kopaczy.Jestem za tym byu
        rozwiązaż ta całą ekstraklasę a PZPN rozgonić.Zastanwaiam się tylko co na taka
        antyreklamę powiedzą przedstawiciele C= i Orange.Widząc co te firmy sponsorują w
        życiu bum nie kupił ich produktu>!!!!
    • Gość: michallus Listkiewicz powinien podać się do dymisji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:11
      • Gość: Tomek Re: Listkiewicz powinien podać się do dymisji! IP: 84.90.35.* 11.05.06, 09:31
        Koziol ofiarny juz jest Piast Gliwice. Listkiewicz juz sie wykazal, bo ukradl
        10 pkt gliwickiej druzynie, wiec teraz nie musi reagowac. Popieram opinie, ze
        nalezy zareagowac i wywalic Listkiewicza, ale jak to zrobic?
    • Gość: Buraki Pastuch elektryczny, fosa z piraniami, pole minowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:13
      Instalację takich zabezpieczeń powinno się nakazać krakowskim klubom. Skoro u
      nich kibicuje bydło, powinno zostać potraktowane jak bydło. Dobrze, że Kraków
      nie ma szans na mecze EURO. To dopiero byłby wstyd.. Już nie lubię krakowa :/
    • kaner Bijatyki w Krakowie i Zabrzu, ranni piłkarze 11.05.06, 09:14
      Zamknijcie te zrodla rozwydrzenia
      i bedzie spokoj
      a nie moje pieniadze wydawac na policje by
      sobie walki urzadzac z idiotami
      • Gość: Tindersticks Pozdrowienia z Krakowa i Zabrza panie Listkiewicz! IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 11.05.06, 09:18
      • Gość: komitet wyzwolenia smierc polskiej pilkiKorupcja,bandytyzm,pijanstwo , IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 11.05.06, 09:23
      • Gość: Rekonesans Poprosmy o pomoc fachowcow IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.05.06, 09:30
        Jako kibic Legii chce dodac,ze nie wydaje mi sie aby karanie klubu walkowerem
        (ktory defacto nic nie znaczy)czy tez zamykanie stadionu bylo wlasciwa droga.To
        co zdarzylo sie w Krakowie jutro zdarzy sie gdzie indziej...Wiec,przestancie
        pier*olic ze Wisla zla , a Krakow bandyci...Bo wszyscy wiemy,ze problem nie
        jest lokalny.
        Nie wiem jaki jest zloty srodek na zezwierzecenie,wydaje mi sie ze jedynie
        eutanazja.Plujecie w strone klubow pilkarskich a prawda jest niezbyt wygodna.
        W kazdej spolecznosci znajdzie sie procent zwierzyny.
        Ich sie powinno zarzanac,ale nie mozna bo rozwoj cywilizacyjny zabrania
        zachowan ze sredniowiecza...A szkoda ,bo mozna by bylo za pierwsze przestepstwo
        (kradziez,bijatyka-whatever...) ramie na rynku glownym upier*olic toporem!
        Za drugie wykroczenie rozciagnac scierwo konmi...i po bolu.

Niestety,tylko sie rozmarzylem.
        Nie mozemy tego zrobic,wiec spytajmy tych ktorzysie z problemem zwierzyny
        uporali ze skutkiem doskonalym.Zaprosmy Anglikow.
        Ufundujmy im pensje i zakwaterowanie.Oni naucza nasze kluby i
        ochrone,jak "plewic chwasty".I wyjdzie taniej niz naprawiac zniszczenia.

Przy okazji pozdrawiam sympatykow Wisly i Legii !!!
        Nie pozwolmy ,aby bandyci rujnowali opinie Polskiej Lidze!
        • Gość: Kibic Wisły Re: Poprosmy o pomoc fachowcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:58
          Zgadzam się,ale wiesz...Znowu się skończy na karze,nikt nic nie zrobi a za kilka miesięcy będzie to samo u nas,albo w innym mieście i tak w kółko.A jak tak patrzę na nasz sejm,który jest obrazem tego społeczeństwa które go wybrało,to chyba przestaję się temu wszystkiemu dziwić i mieć jakiekolwiek nadzieje...
    • krstf Re: Kibice wdarli się na boiska Wisły i Górnika 11.05.06, 09:17
      za takie burdy powinno sie odbierac zespolowi ktory do tego dopuscil punkty. po
      paru takich akcjach zaraz by sie spokoj zrobil i zadne monitoringi i inne
      rzeczy nie bylyby potrzebne. tym bardziej ze nic one nie daja. prosci ludzie -
      proste rozwiazania. koniec z chamstwem na stadionach
    • Gość: Ader Bijatyki po meczach - ranni piłkarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:29
      NIech Arka nie biadoli bo dwa lata temu w końcówce barażu ze Śląskiem to ich
      kibice otoczyli boisko i sędzia nie podyktował ewidentnego karnego dla Śląska w
      90 minucie
    • Gość: Misiek burdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:35
    • Gość: uki Rok bez kibiców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:39
      jak w temacie - rok bez kibiców - nie tylko na stadionach Wisły i Arki, ale
      także na stadionie Legii...

nie mówcie mi tylko, że to była Legia i z nią trzeba się było bić. Jeśli
      chcieliście trzeba było iść się potrzaskać w lesie, nie na stadionie...

nie mówcie mi tylko, że chcieliście w taki sposób podziękować zawodnikom -
      złamana szczęka mówi wszystko za siebie...

Jedyne rozwiązanie - karty czipowe!
      kibice muszą być traktowani jak zwierzęta, jeśli się tak zachowują... w grupie
      zatracają swoją osobowość, moralność i kierują się instynktami... Człowiek tak
      nie robi. Jeśli chcą się bić, niech robią to poza boiskiem.

Kibice!
      Żądacie od swoich zadowników heroicznych bojów, walki o każdą piłkę! Za takie
      zachowanie jak w Zabrzu i Krakowie nie powinni oni nawet meczu rozpoczynać!
      Piłka jest dla ludzi, nie dla zwierząt!

Każdy ma na celu dobro polskiej piłki. Wkurza się jeśli Polakom nie idzie. Ale
      co Wy!, Kibice!, robicie aby jej pomóc? Wspomnijcie sobie słowa Kennedy'ego!
      Nie mówcie mi tylko, że robicie akcje charytatywne dla niepełnosprawnych dzieci
      i wogóle jesteście cacy, cacy! Jeśli nie potraficie zapanować nad sobą, jako
      grupą, takie akcje na nic się zdadzą! Bo o nich nikt nie będzie pamiętać!
      Zawsze po takich meczach pozostanie na długo wasze zachowanie przez 15 min w
      pamięci, a nie kilka dni ciężkiej pracy nad jakaś akcją!!!

pozdr.
    • Gość: mlekota policja powinna otoczyć boisko IP: 212.75.114.* 11.05.06, 09:40
      i pałować każdego przy próbie wyjścia. pałować, gazować, i jeszcze raz pałować.
      a później się pytać, po co był na stadionie. to jest skandal, żeby grupa
      wyrostków, gó..arzy z patologicznych rodzin, bo tylko z takich wywodzą się
      pseudokibice, terroryzowała zawodników. dlaczego tego typu zajść nie ma na
      stadionach siatkówki, koszykówki? bo to są gry dla umysłowo sprawnych. na
      stadiony piłki nożnej chodzą debile. po prostu debile.
    • fujitsu-siemens W Krakowie byli kibice Legii 11.05.06, 09:42
      Jak powiedział trener Wisły, Dan Petrescu, na stadionie
      byli kibice Legii przebrani za kibiców Wisły. Mieli oni za
      zadanie wedrzeć się na boisko, przerwać mecz i zdobyć
      walkowera dla Arki, aby zapewnić Legii mistrzostwo.
      Trener dodał, że ma podejrzenia również do własnych
      piłkarzy, że to zakamuflowani Legioniści-dywersanci.
      W przyszłym sezonie, jak zapowiedział, będą badania
      DNA, aby sprawdzić czy np. Kłos to nie wybielony Choto.
    • Gość: Znawca Widać ,ze chłopaki są w formie-Mundial tuż,tuż... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.05.06, 10:05
      Ja tylko licze ,ze w koncu porzadnie wtluczemy Niemiaszkom
      • Gość: uki Re: Widać ,ze chłopaki są w formie-Mundial tuż,tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:39
        taa.... w formie <spoko> ...

jesli sprobują sie tak zachowywac na mundialu to:
        1. posiedza sobie w wiezieniu z 5-10
        2. Polska nie zagra w kolejnych mistrzostwach świata Europy itp
        3. kibice Legii, Wisły etc przez kolejnych kilkanascie lat nie ujrza zadnego
        zagranicznego klubu na swoich boiskach bo ich kluby nie zostana dopuszczone do
        walki o puchary w Europie...

ale <spoko> - chłopaki są w formie...

żal...
    • Gość: gosc Kara powinna Wisle bardzo zabolec IP: 212.23.234.* 11.05.06, 10:43
      Jak w temacie - a jedyny bol dla takiego klubu to finansowy
      - albo zabrac im udzialy we wplywach za sprzedaz tranmisji ligi
      - karnie zaczna kolejny zezon z -15 punktow i moga zapomniec o jakichkolwiek
      pucharach
      - degradacja do 2. ligi
      - iles tam meczow bez kibicow
      - dowolna kombinacja powyzszych

ps. nie jestem kibicem polskiej ligi i nie ma jakis specjalnych animozji do
      Wisly, ale jak takich rzeczy nie bedzie sie bolenie karac to kluby zawsze beda
      mialy w nosie porzedek na stadionie
      • Gość: danny.ksc Re: Kara powinna Wisle bardzo zabolec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:58
        Jezu, co za wstyd bić piłakrzy przyjezdnych. Zamknąć stadion na całą rundę,
        przecież tam niebezpiecznie grać.
        • Gość: danny.ksc Re: Kara powinna Wisle bardzo zabolec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:01
          Właściwie, to ja współczuję Wiślakom. Nie dość, że nie zdobyli tytułu, to
          jeszcze kibice się zbłaźnili. Może w końcu wyjdzie prawda, że Cracovia ma
          trochę kulturalniejszych kibiców niż koledzy zza |Błoń. U nas się różne rzeczy
          działy, ale piłkarzy nikt nie tknie. A jak jeden chciał z nimi przed derbami w
          piłkę zagrać, to go reszta zciągnęła z murawy. Chociaż Baszczyński i tak noże
          widział, a potem płakał w prasie, że się bali grać.
    • Gość: Janek Niech się pozabijają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:19
      Powinno być tak:
      Jest mecz idzie kto chce chcą się pozabijać to niech się pozabijają.
      Policja nie interweniuje.
      Jest kordon wokół stadionu 50 metrów wyszli nie ma spokoju ostra amunicja.
      Trupów nie zbiera państwo a rodzian jej spraw.
      Pogotowie nie opatruje chyba że płaci gotówką za usługę.
      Wybiją się w 2 lata i będzie spokój.
      Mieszkam na Śląsku i widze jakie siły sa do zabespieczania meczów rzucane przez
      POLICJĘ moje podatki ida w dym.
    • Gość: serwis dlaczego policja nie strzela do kiboli????? IP: 217.153.97.* 11.05.06, 11:31
    • grali1 Bijatyki po meczach, ranni piłkarze Arki 11.05.06, 11:36
      Jacy kibice, jacy kibice - to bydło i motłoch.
    • kumlok zdjęcia 11.05.06, 11:47
      Ma ktoś zdjęcia z tej zadymy?
    • Gość: wiesio huligani na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:48
      Uważam, że w takich przypadkach nalezy karać wandali i huliganów z najwiekszą
      surowością..!! i finansowo... i dożywotnio zakazywać wejścia na stadiony!!!!
    • lokator hmmm 11.05.06, 12:18
      Trzeba sobie powiedzieć prawdę. To nie kibice, nie pseudokibice, nawet nie
      chuligani. To przestępczość ZORGANIZOWANA, której celem jest terror.

Prokuratorzy, sędziowie, policjanci to cały czas dobre mamuśki, które mówią:
      Jasiu, nie obcinaj pieskowi ogonka... Jasiu, piesek jest smutny... Jasiu, be.
      Brzydka zabawa... Jasiu to grzeczny chłopiec i trzeba do niego podchodzić z
      sercem!

• Gość: Paolo Wisła, Legia, Górnik i Arka do drugiej ligi to IP: *.biol.uni.torun.pl 11.05.06, 12:19
      kara za zachowanie kibiców. Taka prosta sprawa a taka trudna do wykonania przez Panów z układu ligowego. Jak długo jeszcze będziemy znosili chamstwo i chuligaństwo?
    • Gość: leslawc czy to aby bylo prawdziwi Polacy IP: 139.4.51.* 11.05.06, 12:19
      Ja bym tych kibicy przeswietlil
      Jestem przekonany ze prawdziwy Polak Katolik juz z definicji nie moze byc takim
      chuliganem.
      Na pewno jakies judajczycy stali za tym.................albo masoni
      prowokatorzy !!!!
      • Gość: uki Re: czy to aby bylo prawdziwi Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:47
        Żydzi, Żydzi i tylko Żydzi!
        ...
        weź Ty sie palnij pałką w łeb!
        ...

polskiego społeczeństwa nie znasz? napinacze zażywający amfe, zielsko, koks w
        sobote wieczorem chodzą do komunii w niedziele!

def. katolika jest niezmienna.
        def. polskiego katolika jest relatywna!

pozdr.
    • Gość: zielarz Pomysł IP: *.olsztyn.net.pl 11.05.06, 12:32
      Po przeczytaniu waszych opinii na temat zachowań pseudokibiców na polskich
      stadionach piłkarskich i braku szans na zmiane stanu rzeczy, nasunął mi się ten
      oto pomysł:
      1)Mecze powinny odbywac sie bez udzialu pilkarzy oraz pilki, bramek itd
      2)W meczu biarze udzial po 20 kibicow obu druzyn ubranych w klubowe koszulki
      3)Przed meczem z udzialem sedziego oraz obserwatora PZPN losowanych jest 10
      ponumerowanych od 1 do 10 par po jednym kibicu z kazdej druzyny w parze
      4)Gwizdek sedziego rozpoczyna walke w pierwszej parze
    • legato11 powinni się wszyscy nawzajem pozabijać 11.05.06, 12:33
      ...zapanowałby względny spokój
    • Gość: Tomasz Mecze pilkarskie IP: *.saint-gobain.com 11.05.06, 12:58
      Nie rozumiem po co wypchneli ich ze stadionu ? Przeciez mieli ich podanych na
      tacy. Wystarczylo tylko ich palac i do paki ! A tak to bawili sie w berka po
      miescie... rece opadaja jak sie widzi takie podejscie organizatorow i ochrony...
    • Gość: lkasprzak BYDŁO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:01
      Polscy kibice to bydło!!! Powinni takich zamykać! Jestem za pomysłem Bońka by zamknąć ligę na 2 lata!! Może to ich nauczy szacunku!!
    • krytyka.org Wzorce angielskie. 11.05.06, 13:01
      Ciekawi mnie co stoi na przeszkodzie wprowadzenia w Polsce systemu angielskiego.
      Tam przeciez do jeszczenie tak dawna rozroby byly jeszcze ostrzejsze niz w
      Polsce, a jednak przez zdecydowana wspolna akcje klubow i policji doszlo do
      rzeczy nieslychanej: publicznosc od boiska dzieli polmetrowa barierka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka