Gość: leo Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:20 Brak pomyslu w rozgrywaniu, szybkości , szkoda slów.Po meczu z Niemcami pakują walizy! Odpowiedz Link Zgłoś
waldk66 Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę 10.06.06, 08:21 Co wy kit ciśniecie jesteście słabii tyle Kasa samochody jesteście ustawieni do końca życia . Polskich kibiców macie gdzieś hihi nie wyszło boiskowe płaczki. najbardziej żal mi dzieci Płakały pytały dlaczego co im powiem Nic bo wstyd za was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knopix Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:32 Panowie to będzie krótka piłka,po prostu nie macie jaj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATaer Jedynie Smolarkowi i Borucowi dziekuje za ten mecz IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.06.06, 08:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicOświęcim Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.cf.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:41 Powiem tak wszysto dzięki Janasowi i jego eksperymentom. Jednyny godny pochwały zawodnik na wczorajszym meczu to SMOLAREK reszcie się chyba nawet biegać niechcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 08:44 Kiepasy i tyle. Zurawski piękniś gral jakby mu robili zdjecia do Gali...Wg. mnie tylko Smolarek Walczyl...Az zal kolegow ktorzy byli wczoraj na trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losiu Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:51 brać mi tego gamonia z reprezentacji.... jak widzę te jego "popisy" na boisku, a potem głupkowate komentarze po meczu, to mam ochote zmienić obywatelstwo, żeby nie czuć wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Przetrącony orzeł IP: *.mnc.pl 10.06.06, 08:52 Wiedzą o tym wszystkie dzieci, Orzeł bez skrzydeł nie poleci Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszrembisz Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę 10.06.06, 09:08 W moich oczach Polskim zawodnikiem meczu byl Smolarek.Nic dziwnego,ze sie chlopak zmachal skoro pojawial sie we wszystkich formacjach- patrzac na przechadzki innych zawodnikow postawa Euzebiusza bardzo mi sie podobala.Zurawski byl pomylka tego meczu jego gra przypominala mi Ronaldinho z finalu LM.Czego nie dotknal to zepsul zreszta nie tylko on.Coz przegralismy.Ja bede dalej naszym kibicowal bo choc slaba to jednak nasza reprezentacja,a czy rzeczywiscie Frankowski z Dudkiem by cos zmienili-Ekwadorczycy stali murem przed naszymi powolnymi atakami pozycyjnymi.Nie bylo tam miejsca dla Zurawskiego,a tym bardziej na pojedynki szybkosciowe, ktore kiedys byly Franka atutem.pozdrawiam Polska Gola!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 09:10 Gdyby wygrali już od północy pokazywano by w telewizorach Kazia Wesółego; mam go dość na codzień.Źle coś natchnął naszych piłkarzyków stołowych.Okazuje się,że Bóg nie lubi rozmodlonych hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.sympatico.ca 10.06.06, 09:15 tak oczywiscie-proste szkolne bledy i to wytkniete przez latynoskich nieukow,ktorzy grali po cwaniacku i przeszkadzali naszym w rozgrywaniu stalych fragmentow gry a my dalismy sie na to nabrac; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolar.. Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:15 Ebi, to nie Ty biegałeś jak głupi. To Ty musiałeś grać w towarzystwie głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logiczny W środę rozwali nas polski atak IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.06, 09:29 Skoro w Bundes-teamie gra tak dobrze polski atak (3 piłkarzy) to dlaczego nie znależć w 40 mln narodzie kolejnych 11 niezłych chłopaków? Do tego potrzebny jest dobry SELEKCJONER a nie trener (jego miejsce jest w klubie). Pisałem to samo po Korei i szkoda tych 4 lat - nam potrzebny jest dobry, drogi trener zagraniczny. Forsy w PZPN jest dość - wystarczy zredukować kilka z kilkuset etacików pseudoekspertów. Ale do tego potrzebny jest dobry Prezes a nie Listkiewicz. Mam nadziję że i Janas i Listkiewicz tym razem zrezygnują sami - bo inaczej trzeba będzie skrzyknąć manifestację kibicó pod PZPN. Może to pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 09:28 Smolarek biega jak glupi i w Dortmundzie , nawet jak jest sam przed bramka to szuka komu by tu podac pilke POLSKA to ZERO , najlepie wyslac was do zbierania truskawek to jedyna dziedzina gdzie nas chwala , to nasza charakterystyka tanie i proste roboty oto tajeminca wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pius_XI_Pacelli Zawodnicy Janasa widzą - ???? IP: *.cm.umk.pl 10.06.06, 11:16 Raczej wódzą - po wódzi... POLSKA to ZERO , najlepiej wyslac was do zbierania truskawek to jedyna dziedzina gdzie nas chwala , to nasza charakterystyka tanie i proste roboty oto tajemnica wiary i zdzirowatej ekonomistki z KUL-u + premierowatego rydzyka-fizyka z Gorzowa VIVAT EQUADOR i jego kondory !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mODy85 Ku.. Je..e !! Brudasy :D IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 10.06.06, 09:31 Polska nie umi grac przed swoją (dużą) publicznością !! Mecz Polska - Kolumbia ok.40 tyś. polskich kibiców - porażka polaków . Mecz z Chorwacją zaledwie pare tyś. polskich kibiców - wygrana . Mecz Polska - Ekwador prawie 35 tyś. polskich kibiców i ku.. mac przegrali no ku.. rozpie.. mi ryj !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logiczny Mundial, mundial i znowu po mundialu ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.06, 09:37 Jak udowodnili dziennikarze TVN-u z mundialu zadowolonych będzie tylko paru działaczy PZPN, którzy tak zorganizowali sprzedaż biletów że ci co je wylosowali i oficjalnie za nie zapłacili zostali w domu, a na mundial pojechali ci którzy byli w stanie dać 10 razy więcej. Oczywiście od razu znależli się na tej magicznej liście i mieli bilecik "legalny". Kiedy w końcu w tym PZPN-ie zajda jakieś zmiany? Stara klika dalej trzyma ster i ma się dobrze. Czemu nikt tego nie widzi i na to nie reaguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mclip DO DOMU IP: 194.106.193.* 10.06.06, 09:32 To prawda. Jakoś wam nie wyszło. Wszyscy się z tym zgadzacie tylko moze warto wpowiedziec wprost: kiepsko z techniką, taktyka do kitu a zespół to tylko nazwa bo zero w Was zgrania. Nie powinniście jechać do Niemiec. Może lepiej wrócić i nie pokazywać się tym 30000 kibiców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.echostar.pl 10.06.06, 09:34 Można obwiniać janasa, drużynę, poszczególnych zawodników. Ale mnie jakoś bardzo uderzył pewien aspekt w kontekście dwóch meczów, które wczoraj obejrzałem. Dwie drużyny Polska i Niemcy. Trzech piłkarzy: Klose, Podolski, Smolarek, co ich łączy? To, że urodzili się w Polsce, ale w wieku kilku lat wyjechali za granicę i tam dorastali tam się szkolili, tam dojrzewali piłkarsko. I są to ludzie z zupełnie innej planety, inna mentalność inne podejście do walki, inna filozofia futbolu. Po co ich przywołuję? Po to by wysnuć wniosek, że w Polsce jak się okazuje nie jest możliwe ukształtowanie profesjonalisty, pod względem umiejetności czysto piłkarskich, ale co nie mniej ważne przygotowania mentalnego. Taka jest polska piłka, jak cały nasz naród. Bylejakość, brak wiary w siebie, szukanie winy we wszystkim tylko nie w sobie. Tu można wymieniać całą litanię i przywar ale nie w tym rzecz. Krytykujemy garstkę kilkunastu piłkarzy, że wyjeżdżają za granicę grają w marnych klubach albo nie grają wcale, że liczy się dla nich tylko kasa. A przecież to reprezentanci naszego narodu. Narodu którego kilkaset tysięcy obywateli po studiach zmywa gary albo zamiata ulice w Angli, Hiszpanii. Ta jedenastka, która była na boisku to tylko obraz nas wszystkich, naszego społeczeństwa. To my Polacy, każdy z nas. Obraz wiary w cud, nadziei, jakichś zrywów, klęski, załamania, rozpaczy. Niestety nie jest to obraz długiej konsekwentnej i ciężkiej pracy, Nie jest to obraz codziennego uporu w dążeniu do celu, codziennej regularniej pracy i niezachwianej wiary w sukces. Niestety to my Polacy. Każdy z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benitez Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:49 dlaczego te zero smie sie wypowiadac, ten koles to totalne nieporozumienie, mnajgorszy rozgrywajacy od 50 lat w repezentacji. Szymkowiak Won!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krog Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:50 Ja nas już dalej nie widzę. Żurawski i Szymkowaik to DNO. Kompletne DNO. A ponieważ czesto jest drugiego DNO, to drugim dnem była nasza obrona. Polską specjalnością jest wynajdywani nowych negatywnych rzeczy, więc mamy i trzecie dno, parę defensywnych pomocników, którzy grali bardziej asekuracyjnie od stopera. Z taką gra mogą brylować w okręgówce w Polsce, a podejrzewam, że znalazłyby się zespoły, które pokonałyby tak grającą drużynę Janasa (nie mówmy o nich reprezentacja, nie ZASŁUGUJĄ na to). Janas katastrofalnie ustawił taktycznie zespół. Jego powrót do Polski będzie sporym problemem. Dla naszych służb policyjnych. Kibole mu tego nie darują. Nie takiego blamażu na oczach 35 tys POlaków na stadionie i miliarda ludzi przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apomentis Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:57 Suarez chcemy ciebie a nie Janasa. Potrafisz rozpracować przeciwników w każdym calu, a co zrobił Janas?? Nie trenuj Ekwadoru TYLKO chodź do NAS!!!!!!!!!!! JANAS, JANAS DYMISJA!!!!!!!!! SUAREZ, SUAREZ CHCEMY CIEBIE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdinand Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:07 Zurawski, Szymkowiak, Baszcczynski - 3 zera, ktore okradly nas z marzen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokol [...] IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.06.06, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 10:14 Żurawski powiedział "Staram się dostosować, ale nie ćwiczyliśmy go za dużo." A Ronaldinio 36 godzin kopał nowa piłke Timegeist żeby do niej przywyknąć.... To oczym tu mowimy?! LENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.iginet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:18 Postaw na Jelenia Janas. Zurawski nie jest w formie, biega jakby wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan "Szwankowało wszystko" i Szymkowiak szwankował :] IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.06.06, 10:22 Wiedziałem że nasza reprezentacja to grupa amatorów. Eh ja przynajmiej od nich nie oczekiwałem cudu czyli wyjścia z grupy. Nawet kiedyś napisałem że tak dzienikarze liżą dupe Janasowi a skończy sie tak jak w Korei teraz nawet nie jestem pewien czy chociaż wygrają mecz na MŚ. Może Janas znowu wpadnie na super plan po zmianie ustawienia i niepowołaniu dobrych piłkarzy bo by rozsadzili zespół to teraz zaproponuje ultra def skład z żadnym napastnikiem bo my sie przecież bronic potrafimy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:22 Zagraliście fatalnie :( Najbardziej mi zkoda Polaków którzy pojechal na mecz oczekujac lepszej gry!! Jestem optymistą, wiec myśle że pokarzecie coś w meczu z niemcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
okreznica Jakby tu powiedzieć, taa, zdecydowanie - a jakie 10.06.06, 10:36 koszta ponieśli co niektórzy w związku z. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS KATOWICE FRONT mieli wam kibice napie..c w chorzowie i kropka IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 10:48 ZA TEN BLAMAZ DLA WSZYSTKICH POLAKOW MIESZKAJACYCH W NIEMCZECH ZE PRZE BANDE PATALACHOW MUSIMY SIE WSTYDZIC ZNOWU ZE POLAKAMI EJSTESMY POWINNI WAM JEDNAKW TYM CHORZOWIE KIBIC E DOJEBAC WTEDY BYSCIE CZULI NAD SOBA WLADZE A TAK KAZDY WAS GLASKA DO DUPY WCHODZI A WY OLEWACIE WSZYTKO I WSZYSTKICH GWIAZDORZY Z KOZIEJ WOLKI ! WSTYD MI ZE JEZDZILEM PRZEZ DWA DNI Z POLSKA FLAGA I SZALIKAMI NA AUCIE! WSTYD BO JA WE KRWI MAM WALKE A WY TYLKO NEGOCJACJE O KASE Odpowiedz Link Zgłoś