Dodaj do ulubionych

Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo

IP: 82.160.111.* 18.06.06, 14:44
Chorwacja do boju!
Obserwuj wątek
    • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:47
      Czy jest jeszcze ktoś w naszej kadrze narodowej kto nie twierdził że
      dziennikarze powinni albo zacząć biegać po boisku albo zamilknąć na wieki?
      • Gość: szczeki londyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:48
        to co mi pani nie mowi ze to za granica...???
        • mattiz Haiku piłkarskie 18.06.06, 16:14
          • mattiz Haiku piłkarskie tutaj 18.06.06, 16:14
            Glupie jak inne ;-)

Upadły piłkarz
            z powodu faulu złego
            schodzi z boiska
    • Gość: annika Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:47
      witam wszystkich :) dzisiaj "czubuję" przy nauce... przerąbane takie
      mistrzostwa w sesji.
      btw może ktoś mi w skrócie wyjaśnić wpływ kursu walutowego na bilans handlowy
      i płatniczy oraz zagadnienie bilansu płatniczego jako odzwierciedlenia
      współzależności między gospodarką krajową i zagranicą?

Typuję 2:0 dla słonecznej Chorwacji :)
      • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:49
        Wczoraj miałam pomysł żeby mi FIFA płaciła warunek:) Zawsze teoretycznie się
        uczę podczas meczu. Do tej pory nic z tego nie wyszło. Tak jak nie wyszedł
        naszym awans...
        Chorwacja po raz trzeci!
      • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:54
        Cześć wszystkim!! Pomimo tego, że niedawno miałem egzamin z ekonomii, to nie
        rozumiem o czym mówisz. Ale sprawdzę w materiałach skradzionych doktorowi, może
        tam coś jest ;P
        • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:56
          Ja tym bardziej nie rozumiem:) Chybe Cię ktoś czytał wczoraj kooba. dziś
          hasło "say no to rasizm"
          • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:59
            Dzisiaj nie mam faworytów, więc będę potulny jak baranek ;P Ja w gruncie rzeczy
            nie mam nic przeciwko murzynom, ale mogli sobie darować zwycięstwo z "moimi"
            Czechami. Nigdy nie byem w Ghanie i pewnie nigdy nie pojadę, więc nie dowiem
            się, czy Ghanijczycy są choć w połowie tak sympatyczni jak Czesi ;P
            • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:05
              skoro nie masz to popieraj chorwację:) Czechów też znam paru osobiście, dlatego
              im kibicuję bo fajni. A "say no to rasizm", jak informuje Jońca, to hasło
              dzisiejszego meczu. Akcent ma gorszy niż Bożydar:)
        • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:01
          Poszukaj plizz, bo strasznie się nad tym męczę. Nie przymierzając jak na meczu
          Meksyku z Angolą :)

----------
          Pauleta gola!
          • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:09
            szukam, ale nie obiecuję, że moje wiadomości się przydadzą, bo nie będzie to
            jakaś dogłębna wiedza
          • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:36
            już za chwileczkę będę wszystko wiedział. kumpel się naczytał różnych mądrych
            książek na ten temat i teraz zrobi z nich użytek i wszystko mi wytłumaczy ;P
            • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:56
              Cudnie :) Czekam z niecierpliwością na dawkę wiedzy, bo pan Świerkocki w swojej
              książce bardzo pokrętnie wszystko tłumaczy...

----------
              Pauleta gola!
              • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:12
                Bo to chyba tak jest mocno pokręcone, że niewiele da się z tego wykumać.
                Współzależności były mi tłumaczone na wiaderkach i miseczkach, i dalej nie kumam.

Co do kursu natomiast, to z nim jest tak (jeśli jest na sali ekonomista, to
                niech mnie poprawi): dwa kraje (A i B) umawiają się na transakcję handlową
                płatną w jakiejś walucie. A sprzedaje B kupuje, płacą powiedzmy w $. Z tym, że w
                kraju B jest inna waluta, niż dolar (na tym to się chyba opiera) i kraj ten musi
                wymienić swoją kasę na dolary.

Transakcja została zawarta powiedzmy w maju, a w maju dolar stał po 3,70 waluty
                kraju B. Nadszedł czerwiec, cena dolara wzrosła, więc kraj B musi de facto
                zapłacić więcej kasy, niż w momencie, kiedy zawierali umowę, czyli jest w plecy.

Jeśli jednak może odłożyć spłatę np. do lipca, a w lipcu dolar będzie na
                przykład po 3,10, to wtedy są w zasadzie do przodu (z tym, że działa to w obie
                strony, bo kraj A jest w tym momencie w plecy).

Na koniec roku robią bilans, co kupili i za jaką cenę i wychodzi, czy są do
                przodu, czy w plecy.

Tak tłumaczył mi to kumpel, ale nie jestem pewien, czy o to chodzi, chociaż to
                jest logiczne.
                • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:21
                  Brzmi logicznie, dzieki :) Będę się trzymać tej wersji na egzaminie :)

----------
                  Pauleta gola!
    • Gość: MxmK Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.e-wro.net.pl 18.06.06, 14:50
      14:39: (...) Piekarz robi bułki, a dekarz - dachy, panie Maćku. Nie na odwrót.
      W Pacanowie zaś kują kozy.

Trafna uwaga... Ale, biorąc ją pod uwagę, nie rozumiem dlaczego
      skrtykowaliście blog Żewłakowa... W końcu jest piłkarzem ("wszechstronnym
      obrońcą"), a nie pisarzem, czy dziennikarzem, więc nie należy od niego wymagać
      prowadzenia blogu z polotem, z jakim jest prowadzony Supergigant czy też ten
      blog ("wg prasy branżowej")... Zresztą to chyba dobrze, że kadrowicze,
      sportowcy i całą reszta "celebrites" jest tak otwarta w nowoczesny sposób na
      fanów i można ich poznać nie tylko z relacji sportowych czy też filmów, ale
      również z blogów, czyli poniekąd poznać sposób ich myślenia i postrzegania
      świata. A że pan Michał ma trochę specyficzny sposób jego postrzegania i
      opisywania, to już inna kwestia.

Pozdrawiam.
      • zczuba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:51
        Nie skrytykowaliśmy. Jeśli ktoś lubi - niech czyta. My nie byliśmy w stanie.
        • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:57
          Skoro już zstąpiliście na forumowy padół to co będzie w Wiadomej Kwestii? Hmm?:)
    • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:57
      Kurczę, ładne te Japonki. A i jakowyś Chorwat dla dziewcząt ;P
      • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:59
        Gdzie są składy, Panowie Zczubowie?
        Nie mamy z czego wróżyć :)
      • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:59
        ten co tzyma pastikowe dziewczę niezły;) Tylko po co mu takie coś?
        • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:04
          Dawno, dawno temu...kiedy zdrajca Figo przeszedł z Barcy do Realu, podczas Gran
          Derbi kibice Blaugrany też mieli takie akcesoria z wytatuowanym numerem 10 i
          nazwiskiem wiadomego centusia. Nie wiem po co, ale po tem długo się z tego
          śmiali. Jakiś czas temu kibice Anwilu Włocławek w trakcie finałów ze Śląskiem
          Wrocław też mieli taką lalę w koszulce M. Zielińskiego. Tyle, że oni krzyczeli
          jeszcze coś o jego matce wtedy, buce
          • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:07
            "15:00: Pierwszym arbitrem, który usunął trzech zawodników w jednym meczu
            piłkarskich mistrzostw świata, był Węgier von Hertzka. Dokonał tego w 1938
            roku, w pierwszym ćwierćfinałowym spotkaniu Brazylii i Czechosłowacji (1:1)."

No proszę. Wczoraj też było 1:1. Jakie to ma znaczenie? Pewnie jakieś ma ale
            nie wiem jakie, jak mawia filmowy Geralt
            • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:13
              A to ci dopiero zależność :)

Co do kwestii meczowych, to wolę chorwacki niż japoński sposób na rybę...

----------
              Pauleta gola!
              • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:17
                Skład Japonii:
                23. Yoshikatsu Kawaguchi - 21. Akira Kaji, 5. Tsuneyasu Miyamoto (k), 22. Yuji
                Nakazawa, 14. Alex - 8. Mitsuo Ogasawara, 7. Hidetoshi Nakata, 15. Takashi
                Fukunishi, 10. Shunsuke Nakamura - 9. Naohiro Takahara, 13. Atsushi Yanagisawa

Skład Chorwacji:
                1. Stipe Pletikosa - 7. Dario Simic, 4. Robert Kovac, 3. Josip Simunic - 2.
                Darijo Srna, 5. Igor Tudor, 10. Niko Kovac (k), 8. Marko Babic - 19. Niko
                Kranjcar - 17. Ivan Klasnic, 9. Dado Prso

Sędzia: Frank de Bleeckere (Belgia)

• annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:19
                  Z tego co widzę 7. Hidetoshi Nakata ma szansę na czerwoną kartkę

----------
                  Pauleta gola!
                  • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:21
                    Jak dla mnie raczej Tudor:) Nie ma różowych kartek więc na czerwoną. W nazwisku
                    sedziego tkwi potencjał
              • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:47
                jeśli chodzi o (współ)zależności, to kolega niewiele mi powiedział (w zasadzie
                to nic), ale wiem już jak na bilans wpływa kurs ;P
                • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:58
                  Ups, błąd miało być odwrotnie, kurs na bilans, a nie bilns na kurs (chyba)
    • Gość: leming Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.06.06, 15:11
      No sorry, ale kogo obchodza "zmagania" Arki z Jagiellonia? Nie przesadzacie?
      • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:17
        A jeśli chodzi o samurajów, to moim zdaniem Samuraj Jack i tata Atomówek, to ta
        sama osoba...

----------
        Pauleta gola!
    • Gość: dex przepis na kamikadze IP: *.chello.pl 18.06.06, 15:17
      prawidlowy przepis na kamikadze:
      1/3 sok grejpfrutowy
      1/3 curacao blue
      1/3 czysta
      wymieszac i smacznego
      • Gość: bramka Srna!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:23
        Zero potencjału. Więcej potencjału serio ma sędzia
        • annika_1983 Re: Srna!!!!!! 18.06.06, 15:37
          Ten Hidetoshi NaKata ma potencjał na zostanie Kociakiem Mundialu
          nakata.net/en/
          Czekamy na fotki ZCzubokoshi :)

----------
          Pauleta gola!
          • Gość: bramka Re: Srna!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:44
            z braku lepszej rozrywki (fotki Zczubakoshi) proponuję wytypowanie
            Przystojniaka Meczu. Kandydat: bramkarz Chorwacji
    • Gość: kermit ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmusha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:33
      n/t
      • cover_wielki Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:34
        Gdzie są przepiękne Chorwatki ?
        • el_kooba Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:38
          Nie narzekaj, dzisiaj i tak jest dobrze. Są niezłe Japonki.
          • Gość: arnbold Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:41
            przypominam, ze Japonia dała światu najwiekszego piłkarza rysunkowego - Tsubasę :)
          • cover_wielki Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:42
            Fajny mecz, lubie jak dużo strzelają z dystansu.
            Kto wie jaka jest narodowa potrawa chorwatów ? zczubaki wiecie ?
            • annika_1983 Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:45
              rakija? :)

----------
              Pauleta gola!
              • cover_wielki Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:46
                żeby popic najpierw trzeba zjeść
              • Gość: bramka Odśnież!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:46
                próbują nas przekupić:)
                • el_kooba Re: Odśnież!!!!! 18.06.06, 15:50
                  Nie dajmy się. A tak swoją drogą, to Panowie Czubaki tylko na chwilę zstąpili na
                  forum i szybciutko się zmyli, jakoś tak nieładnie.
                  • Gość: bramka Re: Odśnież!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:58
                    usiłuję usprawiedliwić to Nawałem Pracy
    • plopli Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:50
      Ten na wyspach to chyba Londek-Zdrój? ;-)
      • Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:52
        Na TVP Iwan przy analizatorze !!
        • Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:54
          nie myślelem, ze to powiem/napiszę: Gdzie jest Gmoch!?
          • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:57
            Juz uspokoili. Gmoch wróci. Na razie powtorka z tego jak to Żurawski także
            zrobił z siebie ..... No kogo?
            • Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:00
              Ale Babiarz powiedział, że Engel i Gmoch mogą być dumni z Iwana...
              • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:03
                Ja nie jestem. Dla mnie Mistrzem Mazania Po Plazmie jest Engel. Najrówniejsze
                falki:)
                • Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:05
                  Ale dobrze, że odpuścili sobie to "dotykam palcem ekranu, a małe kropeczki
                  imitujące piłkarzy się do niego przyklejają" i zagubionego Gmocha przy
                  wybieraniu koloru szlaczków...
              • cover_wielki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:04
                NA razie to mam pod ręka kawałek wczorajszej pizzy. Ryby hmmmm...
                • Gość: arnbold Awaria na Czubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:10
                  • Gość: bramka Re: Awaria na Czubie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:14
                    za przytoczenie Asteriksa mają moją dozgonną wierność i oddanie. Uwielbiam
                    Asteriksa
                • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:10
                  niektórzy nie mają nawet tego:( ja pod ręką mam jdynie notatki, leżą niczym
                  wyrzut sumienia
                  • Gość: Ehh Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:13
                    U mnie też tak leżą i czekają, ale staram się na nie nie patrzeć:P.
                    • cover_wielki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:14
                      Biedni jesteście z tymi egzaminami. Całe szczęście mam to dawno za sobą.
                      • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:15
                        wreszcie ktoś rozumie
                        ;)
                        • deana Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:17
                          Ja też powinnam teraz sterczeć przy książkach.Ale...nie chce mi się:)Mistrzostwa
                          raz na cztery lata,sesja następna we wrześniu.
                          • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:18
                            Ja też odpuściłem sobie chyba łacinę do września. I tak mam już jedną poprawkę i
                            tak.
                            • cover_wielki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:19
                              Od haiku wole jednak ryby.
                            • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:20
                              a ja najwyżej w nocy posiedzę. Mundial raz na 4 lata, nie można sp.ieprzyć,
                              parafraując Boruca
                              • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:25
                                W nocy nie radzę. Poprawkę mam z przedmiotu, z którego uczyłem się przez tydzień
                                śpiąc przy tym po 2 godziny dziennie. Nie pomogło, ale za to mam teraz dwa
                                miesiące, żeby się nauczyć ;P
                              • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:25
                                A ja tylko forum i notatki - z TV zrezygnowałam :)
                                Jak zaliczę wszystko w pierwszym terminie, to bedzie cud :p

----------
                                Pauleta gola!
                                • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:28
                                  obawiam się że limit polskich cudów na ten miesiąc wyczerpał boruc:)
                                  • Gość: Ehh Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:32
                                    Znowu parafrazujesz Geralta:P.
                                    • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:33
                                      ale tym razem tego prawdziwego:)
                                    • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:33
                                      Ale pamiętajmy, że niewykorzystane sytuacje lubią się mścić =D

----------
                                      Pauleta gola!
                                      • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:36
                                        pytanie - na kim
    • Gość: mati Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.mlyniec.gda.pl 18.06.06, 16:22
      nie zubasa tylko TSUBASA ! koszmarna pomylka ;p
      • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:24
        Czubasa:)
      • Gość: arnbold Tsubasa wiecznie żywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:25
        www.beverage.co.jp/nuda/
      • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:36
        Ja zawsze wolałem Wkabayashi i Wakashimazu. W końcu grali na mojej pozycji. I
        nie śmiać mi się tu z tej kreskówki. Jak byłem dużo młodszy (ech...gdzie te
        lata?), to byli moi idole.
        • Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:38
          To nadal są moi idole, mam kilka odcinków z donkey'a i je czasem sobie
          przypominam :D
          • el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:39
            Ja z kumplami, to już tylko wspominam, bo nie ostał mi się żaden odcinek na VHS,
            a szkoda ;P
    • tasta haiku klasyk 18.06.06, 16:31
      mecz mozna wygrac
      przegrac lub zremisowac
      a bramki sa dwie
    • Gość: lukson Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 18.06.06, 16:34
      Jednak ci Japonczycy to istni kamikaze i chca walczyc z Brazylia o 3 punkyt :)
      • annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:36
        16:34: Przydałaby się bramka.

Bramko-koleżanko, wołają Cię chyba :)
        ----------
        Pauleta gola!
        • Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:39
          że tak powiem, wszyscy by chcieli:)
          • el_kooba Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:42
            Bywały relacje z meczów, pod którymi było ponad 200 wpisów na forum, a dzisiaj
            nawet chyba do 100 nie dojdziemy. Zczubowicze są zmęczeni...
            • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:44
              jakoś wykruszyli się, poza tym weekend. Biwaki jakieś urządzają itp....
              • Gość: Ehh Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:45
                Albo się uczą:P. a po 2 w końcu mecz też nienajwyższych lotów. Do pola karnego coś tam się dzieje, ale dalej jak już pisaliście sobie, a muzom.
              • el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:47
                Myślisz, że h8red jeszcze dogorywa, po wczorajszym biwaczku??
                • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:49
                  taki biwak to chyba wyczerpuje;) a może 2-dniowy, na całego
                  • el_kooba Ojjjj wyczerpuje... 18.06.06, 16:55
                    Ostatni taki biwak to odsypialem dwa dni i jeszcze nie byłem w pełni zdatny do
                    życia. A jak mnie głowa od tego "świeżego powietrza" później bolała.
            • cover_wielki Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:44
              nie liczy się ilość tylko jakość

-
              • el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:46
                No może i tak, ale z tą jakością dzisiaj też nie bardzo. Jakoś nie mogę się
                przemóc, żeby kibicować którejkolwiek z drużyn (sorry bramka) i dlatego nudno
                się tutaj robi powoli.
                • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:47
                  no bo zdjęcia dać nie chcą!
                  • cover_wielki Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:49
                    a ja mam pytanie poprzednio fote z lalą fotoedyta kazała usunąć a dzisj co ? ma
                    wolne fotoedyta czy jak ?
                    • el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:51
                      Fotoedyta się do nas nie odzywa, od czasu jak chcieliśmy jej półnagie zdjęcia.
                      Od pewnego czasu Czubasagawa nie wspominają o niej.
                      • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:54
                        Pol wszystko wyjaśnił! Po prostu nie mieli Duracela...
                  • el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:49
                    O! I tu pewnie jest pies pogrzebany. Dajcie zdjęcie, bo mi się mistrzostwa znudzą ;P
                • Gość: Ehh Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:48
                  Ogólnie anemiczne jakies takie te obie drużyny, to i trudno którejś kibicować.
                  • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:51
                    za chorwacją to można krzyczeć "Biało-czerwoni!"
                    • annika_1983 Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 17:00
                      byli tak nieudolni jak nasi biało-czerwoni...
                      ----------
                      Pauleta gola!
                      • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 17:06
                        Liczę na cos lepszego z Brazylią. Przynajmniej na gole.`Australia do boju! Na
                        razie spadam kombinować coś do jedzenia
                      • Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 17:08
                        "16:49: Chorwaci uczą nas, jak nie strzelać bramek. Świetnie im to idzie.
                        Sędzia sfaulował Japończyka. Kwalifikowało się to na żółtą kartkę. Koniec
                        meczu. Liczba meczu: 32 - faule Arki w meczu z Jagielonią."

Aha! Potencjał:)
    • Gość: chmielnicki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.bsk.vectranet.pl 18.06.06, 17:25
      16:49: Chorwaci uczą nas, jak nie strzelać bramek. Świetnie im to idzie. Sędzia
      sfaulował Japończyka. Kwalifikowało się to na żółtą kartkę. Koniec meczu.
      Liczba meczu: 32 - faule Arki w meczu z Jagielonią.

Do autorów Jagiellonią przez dwa ll :)
    • Gość: niznajomy Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:05
      fajna stronka ale i tak nie znalazłam tego co potrzebuje hehe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka