Gość: ekwadorka IP: 82.160.111.* 18.06.06, 14:44 Chorwacja do boju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:47 Czy jest jeszcze ktoś w naszej kadrze narodowej kto nie twierdził że dziennikarze powinni albo zacząć biegać po boisku albo zamilknąć na wieki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeki londyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:48 to co mi pani nie mowi ze to za granica...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mattiz Haiku piłkarskie tutaj 18.06.06, 16:14 Glupie jak inne ;-) Upadły piłkarz z powodu faulu złego schodzi z boiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:47 witam wszystkich :) dzisiaj "czubuję" przy nauce... przerąbane takie mistrzostwa w sesji. btw może ktoś mi w skrócie wyjaśnić wpływ kursu walutowego na bilans handlowy i płatniczy oraz zagadnienie bilansu płatniczego jako odzwierciedlenia współzależności między gospodarką krajową i zagranicą? Typuję 2:0 dla słonecznej Chorwacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:49 Wczoraj miałam pomysł żeby mi FIFA płaciła warunek:) Zawsze teoretycznie się uczę podczas meczu. Do tej pory nic z tego nie wyszło. Tak jak nie wyszedł naszym awans... Chorwacja po raz trzeci! Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:54 Cześć wszystkim!! Pomimo tego, że niedawno miałem egzamin z ekonomii, to nie rozumiem o czym mówisz. Ale sprawdzę w materiałach skradzionych doktorowi, może tam coś jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:56 Ja tym bardziej nie rozumiem:) Chybe Cię ktoś czytał wczoraj kooba. dziś hasło "say no to rasizm" Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:59 Dzisiaj nie mam faworytów, więc będę potulny jak baranek ;P Ja w gruncie rzeczy nie mam nic przeciwko murzynom, ale mogli sobie darować zwycięstwo z "moimi" Czechami. Nigdy nie byem w Ghanie i pewnie nigdy nie pojadę, więc nie dowiem się, czy Ghanijczycy są choć w połowie tak sympatyczni jak Czesi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:05 skoro nie masz to popieraj chorwację:) Czechów też znam paru osobiście, dlatego im kibicuję bo fajni. A "say no to rasizm", jak informuje Jońca, to hasło dzisiejszego meczu. Akcent ma gorszy niż Bożydar:) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:01 Poszukaj plizz, bo strasznie się nad tym męczę. Nie przymierzając jak na meczu Meksyku z Angolą :) ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:09 szukam, ale nie obiecuję, że moje wiadomości się przydadzą, bo nie będzie to jakaś dogłębna wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:36 już za chwileczkę będę wszystko wiedział. kumpel się naczytał różnych mądrych książek na ten temat i teraz zrobi z nich użytek i wszystko mi wytłumaczy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:56 Cudnie :) Czekam z niecierpliwością na dawkę wiedzy, bo pan Świerkocki w swojej książce bardzo pokrętnie wszystko tłumaczy... ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:12 Bo to chyba tak jest mocno pokręcone, że niewiele da się z tego wykumać. Współzależności były mi tłumaczone na wiaderkach i miseczkach, i dalej nie kumam. Co do kursu natomiast, to z nim jest tak (jeśli jest na sali ekonomista, to niech mnie poprawi): dwa kraje (A i B) umawiają się na transakcję handlową płatną w jakiejś walucie. A sprzedaje B kupuje, płacą powiedzmy w $. Z tym, że w kraju B jest inna waluta, niż dolar (na tym to się chyba opiera) i kraj ten musi wymienić swoją kasę na dolary. Transakcja została zawarta powiedzmy w maju, a w maju dolar stał po 3,70 waluty kraju B. Nadszedł czerwiec, cena dolara wzrosła, więc kraj B musi de facto zapłacić więcej kasy, niż w momencie, kiedy zawierali umowę, czyli jest w plecy. Jeśli jednak może odłożyć spłatę np. do lipca, a w lipcu dolar będzie na przykład po 3,10, to wtedy są w zasadzie do przodu (z tym, że działa to w obie strony, bo kraj A jest w tym momencie w plecy). Na koniec roku robią bilans, co kupili i za jaką cenę i wychodzi, czy są do przodu, czy w plecy. Tak tłumaczył mi to kumpel, ale nie jestem pewien, czy o to chodzi, chociaż to jest logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:21 Brzmi logicznie, dzieki :) Będę się trzymać tej wersji na egzaminie :) ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MxmK Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.e-wro.net.pl 18.06.06, 14:50 14:39: (...) Piekarz robi bułki, a dekarz - dachy, panie Maćku. Nie na odwrót. W Pacanowie zaś kują kozy. Trafna uwaga... Ale, biorąc ją pod uwagę, nie rozumiem dlaczego skrtykowaliście blog Żewłakowa... W końcu jest piłkarzem ("wszechstronnym obrońcą"), a nie pisarzem, czy dziennikarzem, więc nie należy od niego wymagać prowadzenia blogu z polotem, z jakim jest prowadzony Supergigant czy też ten blog ("wg prasy branżowej")... Zresztą to chyba dobrze, że kadrowicze, sportowcy i całą reszta "celebrites" jest tak otwarta w nowoczesny sposób na fanów i można ich poznać nie tylko z relacji sportowych czy też filmów, ale również z blogów, czyli poniekąd poznać sposób ich myślenia i postrzegania świata. A że pan Michał ma trochę specyficzny sposób jego postrzegania i opisywania, to już inna kwestia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:51 Nie skrytykowaliśmy. Jeśli ktoś lubi - niech czyta. My nie byliśmy w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:57 Skoro już zstąpiliście na forumowy padół to co będzie w Wiadomej Kwestii? Hmm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:57 Kurczę, ładne te Japonki. A i jakowyś Chorwat dla dziewcząt ;P Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 14:59 Gdzie są składy, Panowie Zczubowie? Nie mamy z czego wróżyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 14:59 ten co tzyma pastikowe dziewczę niezły;) Tylko po co mu takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:04 Dawno, dawno temu...kiedy zdrajca Figo przeszedł z Barcy do Realu, podczas Gran Derbi kibice Blaugrany też mieli takie akcesoria z wytatuowanym numerem 10 i nazwiskiem wiadomego centusia. Nie wiem po co, ale po tem długo się z tego śmiali. Jakiś czas temu kibice Anwilu Włocławek w trakcie finałów ze Śląskiem Wrocław też mieli taką lalę w koszulce M. Zielińskiego. Tyle, że oni krzyczeli jeszcze coś o jego matce wtedy, buce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:07 "15:00: Pierwszym arbitrem, który usunął trzech zawodników w jednym meczu piłkarskich mistrzostw świata, był Węgier von Hertzka. Dokonał tego w 1938 roku, w pierwszym ćwierćfinałowym spotkaniu Brazylii i Czechosłowacji (1:1)." No proszę. Wczoraj też było 1:1. Jakie to ma znaczenie? Pewnie jakieś ma ale nie wiem jakie, jak mawia filmowy Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:13 A to ci dopiero zależność :) Co do kwestii meczowych, to wolę chorwacki niż japoński sposób na rybę... ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:17 Skład Japonii: 23. Yoshikatsu Kawaguchi - 21. Akira Kaji, 5. Tsuneyasu Miyamoto (k), 22. Yuji Nakazawa, 14. Alex - 8. Mitsuo Ogasawara, 7. Hidetoshi Nakata, 15. Takashi Fukunishi, 10. Shunsuke Nakamura - 9. Naohiro Takahara, 13. Atsushi Yanagisawa Skład Chorwacji: 1. Stipe Pletikosa - 7. Dario Simic, 4. Robert Kovac, 3. Josip Simunic - 2. Darijo Srna, 5. Igor Tudor, 10. Niko Kovac (k), 8. Marko Babic - 19. Niko Kranjcar - 17. Ivan Klasnic, 9. Dado Prso Sędzia: Frank de Bleeckere (Belgia) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:19 Z tego co widzę 7. Hidetoshi Nakata ma szansę na czerwoną kartkę ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:21 Jak dla mnie raczej Tudor:) Nie ma różowych kartek więc na czerwoną. W nazwisku sedziego tkwi potencjał Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:47 jeśli chodzi o (współ)zależności, to kolega niewiele mi powiedział (w zasadzie to nic), ale wiem już jak na bilans wpływa kurs ;P Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:58 Ups, błąd miało być odwrotnie, kurs na bilans, a nie bilns na kurs (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.06.06, 15:11 No sorry, ale kogo obchodza "zmagania" Arki z Jagiellonia? Nie przesadzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:17 A jeśli chodzi o samurajów, to moim zdaniem Samuraj Jack i tata Atomówek, to ta sama osoba... ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex przepis na kamikadze IP: *.chello.pl 18.06.06, 15:17 prawidlowy przepis na kamikadze: 1/3 sok grejpfrutowy 1/3 curacao blue 1/3 czysta wymieszac i smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Srna!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:23 Zero potencjału. Więcej potencjału serio ma sędzia Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Srna!!!!!! 18.06.06, 15:37 Ten Hidetoshi NaKata ma potencjał na zostanie Kociakiem Mundialu nakata.net/en/ Czekamy na fotki ZCzubokoshi :) ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Srna!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:44 z braku lepszej rozrywki (fotki Zczubakoshi) proponuję wytypowanie Przystojniaka Meczu. Kandydat: bramkarz Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmusha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:33 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:34 Gdzie są przepiękne Chorwatki ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:38 Nie narzekaj, dzisiaj i tak jest dobrze. Są niezłe Japonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:41 przypominam, ze Japonia dała światu najwiekszego piłkarza rysunkowego - Tsubasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:42 Fajny mecz, lubie jak dużo strzelają z dystansu. Kto wie jaka jest narodowa potrawa chorwatów ? zczubaki wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:45 rakija? :) ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ciut mniej schematycznie to Ghost Dog Jarmush 18.06.06, 15:46 żeby popic najpierw trzeba zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Odśnież!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:46 próbują nas przekupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Odśnież!!!!! 18.06.06, 15:50 Nie dajmy się. A tak swoją drogą, to Panowie Czubaki tylko na chwilę zstąpili na forum i szybciutko się zmyli, jakoś tak nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Odśnież!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:58 usiłuję usprawiedliwić to Nawałem Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 15:50 Ten na wyspach to chyba Londek-Zdrój? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:52 Na TVP Iwan przy analizatorze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:54 nie myślelem, ze to powiem/napiszę: Gdzie jest Gmoch!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 15:57 Juz uspokoili. Gmoch wróci. Na razie powtorka z tego jak to Żurawski także zrobił z siebie ..... No kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:00 Ale Babiarz powiedział, że Engel i Gmoch mogą być dumni z Iwana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:03 Ja nie jestem. Dla mnie Mistrzem Mazania Po Plazmie jest Engel. Najrówniejsze falki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:05 Ale dobrze, że odpuścili sobie to "dotykam palcem ekranu, a małe kropeczki imitujące piłkarzy się do niego przyklejają" i zagubionego Gmocha przy wybieraniu koloru szlaczków... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:04 NA razie to mam pod ręka kawałek wczorajszej pizzy. Ryby hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Awaria na Czubie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:14 za przytoczenie Asteriksa mają moją dozgonną wierność i oddanie. Uwielbiam Asteriksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:10 niektórzy nie mają nawet tego:( ja pod ręką mam jdynie notatki, leżą niczym wyrzut sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:13 U mnie też tak leżą i czekają, ale staram się na nie nie patrzeć:P. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:14 Biedni jesteście z tymi egzaminami. Całe szczęście mam to dawno za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:15 wreszcie ktoś rozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:17 Ja też powinnam teraz sterczeć przy książkach.Ale...nie chce mi się:)Mistrzostwa raz na cztery lata,sesja następna we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:18 Ja też odpuściłem sobie chyba łacinę do września. I tak mam już jedną poprawkę i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:19 Od haiku wole jednak ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:20 a ja najwyżej w nocy posiedzę. Mundial raz na 4 lata, nie można sp.ieprzyć, parafraując Boruca Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:25 W nocy nie radzę. Poprawkę mam z przedmiotu, z którego uczyłem się przez tydzień śpiąc przy tym po 2 godziny dziennie. Nie pomogło, ale za to mam teraz dwa miesiące, żeby się nauczyć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:25 A ja tylko forum i notatki - z TV zrezygnowałam :) Jak zaliczę wszystko w pierwszym terminie, to bedzie cud :p ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:28 obawiam się że limit polskich cudów na ten miesiąc wyczerpał boruc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:32 Znowu parafrazujesz Geralta:P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:33 ale tym razem tego prawdziwego:) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:33 Ale pamiętajmy, że niewykorzystane sytuacje lubią się mścić =D ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:36 pytanie - na kim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.mlyniec.gda.pl 18.06.06, 16:22 nie zubasa tylko TSUBASA ! koszmarna pomylka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:24 Czubasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Tsubasa wiecznie żywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:25 www.beverage.co.jp/nuda/ Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:36 Ja zawsze wolałem Wkabayashi i Wakashimazu. W końcu grali na mojej pozycji. I nie śmiać mi się tu z tej kreskówki. Jak byłem dużo młodszy (ech...gdzie te lata?), to byli moi idole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnbold Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:38 To nadal są moi idole, mam kilka odcinków z donkey'a i je czasem sobie przypominam :D Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:39 Ja z kumplami, to już tylko wspominam, bo nie ostał mi się żaden odcinek na VHS, a szkoda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tasta haiku klasyk 18.06.06, 16:31 mecz mozna wygrac przegrac lub zremisowac a bramki sa dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukson Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 18.06.06, 16:34 Jednak ci Japonczycy to istni kamikaze i chca walczyc z Brazylia o 3 punkyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo 18.06.06, 16:36 16:34: Przydałaby się bramka. Bramko-koleżanko, wołają Cię chyba :) ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:39 że tak powiem, wszyscy by chcieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:42 Bywały relacje z meczów, pod którymi było ponad 200 wpisów na forum, a dzisiaj nawet chyba do 100 nie dojdziemy. Zczubowicze są zmęczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:44 jakoś wykruszyli się, poza tym weekend. Biwaki jakieś urządzają itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:45 Albo się uczą:P. a po 2 w końcu mecz też nienajwyższych lotów. Do pola karnego coś tam się dzieje, ale dalej jak już pisaliście sobie, a muzom. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:47 Myślisz, że h8red jeszcze dogorywa, po wczorajszym biwaczku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:49 taki biwak to chyba wyczerpuje;) a może 2-dniowy, na całego Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Ojjjj wyczerpuje... 18.06.06, 16:55 Ostatni taki biwak to odsypialem dwa dni i jeszcze nie byłem w pełni zdatny do życia. A jak mnie głowa od tego "świeżego powietrza" później bolała. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:44 nie liczy się ilość tylko jakość - Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:46 No może i tak, ale z tą jakością dzisiaj też nie bardzo. Jakoś nie mogę się przemóc, żeby kibicować którejkolwiek z drużyn (sorry bramka) i dlatego nudno się tutaj robi powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:47 no bo zdjęcia dać nie chcą! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:49 a ja mam pytanie poprzednio fote z lalą fotoedyta kazała usunąć a dzisj co ? ma wolne fotoedyta czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:51 Fotoedyta się do nas nie odzywa, od czasu jak chcieliśmy jej półnagie zdjęcia. Od pewnego czasu Czubasagawa nie wspominają o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:54 Pol wszystko wyjaśnił! Po prostu nie mieli Duracela... Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 16:49 O! I tu pewnie jest pies pogrzebany. Dajcie zdjęcie, bo mi się mistrzostwa znudzą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.streamcn.pl 18.06.06, 16:48 Ogólnie anemiczne jakies takie te obie drużyny, to i trudno którejś kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 16:51 za chorwacją to można krzyczeć "Biało-czerwoni!" Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Coś cienko dzisiaj... 18.06.06, 17:00 byli tak nieudolni jak nasi biało-czerwoni... ---------- Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 17:06 Liczę na cos lepszego z Brazylią. Przynajmniej na gole.`Australia do boju! Na razie spadam kombinować coś do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Coś cienko dzisiaj... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 17:08 "16:49: Chorwaci uczą nas, jak nie strzelać bramek. Świetnie im to idzie. Sędzia sfaulował Japończyka. Kwalifikowało się to na żółtą kartkę. Koniec meczu. Liczba meczu: 32 - faule Arki w meczu z Jagielonią." Aha! Potencjał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmielnicki Re: Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.bsk.vectranet.pl 18.06.06, 17:25 16:49: Chorwaci uczą nas, jak nie strzelać bramek. Świetnie im to idzie. Sędzia sfaulował Japończyka. Kwalifikowało się to na żółtą kartkę. Koniec meczu. Liczba meczu: 32 - faule Arki w meczu z Jagielonią. Do autorów Jagiellonią przez dwa ll :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niznajomy Japonia - Chorwacja z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:05 fajna stronka ale i tak nie znalazłam tego co potrzebuje hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś