guma151 Re: Wimbledon !!! 09.07.06, 16:11 Ale mecz !!! zapomniałam dodać, że kibicuję Rafaelowi Nadal, polecam wszystkim, którzy chociaż trochę lubią tenis (Polsat Sport na żywo) dla mnie to prawdziwa UCZTA !!! <chwila przerwy> pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: Wimbledon !!! 09.07.06, 18:09 No to na zakończenie przydalaby się krótka statystyka z serii kto najaktywniejszy na forum:) Poświęcilam 10 minut i oto ona: 1. Batigoofy.................179 postów 2. Guma151 ..................159 postów 3. Brytyjka .................150 postów 4. Cisiel1 ..................138 postów 5. maro76 ...................113 postów 6. Dzida001 ................. 86 postów 7. mundialinska ............. 79 postów 8. Angel_82 ................. 66 postów 9. Bobeczek18 ............... 52 postów 10.mario3333 ................ 29 postów 11.radzio_g ................. 17 postów Pod uwage bralam tylko ilość postów na tym forum. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: Wimbledon !!! 09.07.06, 18:32 ale numer :)) a skąd wzięłaś te dane ??? ja piszę tylko na tym forum i to jest właśnie 168 post z mojej strony, tak wylicza gazeta.pl :D no wiesz mundialińska .... ja mam kalkulator w oczach :DDD serdeczne pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: to był żart of course :))) 09.07.06, 18:48 żartowałam mundialińska :DDD zrobiłaś kawał dobrej roboty !!! proszę, odbierz pocztę, coś wysłałam do wszystkich pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: to był żart of course :))) 10.07.06, 01:42 guma151 napisała: proszę, odbierz pocztę, coś wysłałam do wszystkich Guma nic do mnie nie doszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 ??? 09.07.06, 19:24 ...dziwne, mi pokazuje, że mam no juz teraz 144 posty :) Dzieki Mundialinska, za wzbogacenie o kolejna statystyke:) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: UK - League!!! 09.07.06, 22:33 ...juz mam zero punktów, ale wierze ze Wlosi wygraja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: UK - League!!! 09.07.06, 22:49 Co do statystyki...wy patrzyliście w "moje forum" a tam jest statystyka dotycząca calego użytkowania konta. Ja wzięlam dane wpisując nick każdego użytkownika ligi u góry w miejsce "szukaj na tym Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: UK - League!!! 09.07.06, 22:52 za szybko kliknęlam...jeszcze raz:) Co do statystyki...wy patrzyliście w "moje forum" a tam jest statystyka dotycząca calego użytkowania konta. Ja wzięlam dane wpisując nick każdego użytkownika ligi u góry w miejsce "szukaj na tym forum.."zaznaczając autor. Wtedy wyświetla się ilość postów napisanych przez daną osobę. Mam nadzieję, że to dobrze wyjaśnilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: Do Kapitana i całej Drużyny 09.07.06, 23:27 Dziękuję bardzo, za zaproszenie do UK-League !!! Do najwspanialszej drużyny w tym portalu :))) To były wspaniałe dni spędzone razem z Wami w Mundialmanii. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich przesympatycznych Mundialmaniaków z UK-League !!! Całuski to all:) Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: Do Kapitana i całej Drużyny 09.07.06, 23:35 ...cała przyjemność po mojej stronie:) Czekam na całą jedenaske za 4 lata z tym samym nickiem najlepiej:) No chyba, że brytyjka zawalczy i bedziemy mieli jakieś forum futbolowe wcześniej:))) Pozdrawiam wszystkich gorąco!!! No jeszcze za chwile końcowa klasyfikacja. heja Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Do Kapitana i całej Drużyny 09.07.06, 23:59 cisiel1 napisał: > ...cała przyjemność po mojej stronie:) > Czekam na całą jedenaske za 4 lata z tym samym nickiem najlepiej:) mysle ze podczas EuRO 2008 tez bedzie podobna zabawa tylko bedzie sie nazywać Euromania:))) > No chyba, że brytyjka zawalczy i bedziemy mieli jakieś forum futbolowe > wcześniej:))) > > Pozdrawiam wszystkich gorąco!!! > No jeszcze za chwile końcowa klasyfikacja. > > > heja Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 UK - League 10.07.06, 00:11 ...coś sie nie śpieszą z końcową klasyfikacją... No tak, muszą ustawić tam swoich, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: UK - League 10.07.06, 01:38 Kurde nie dość że mistrzostwa się skończyly, to jeszcze pożegnanie z forum:(( Pozdrawiam wszystkich z upalnej Bydgoszczy, dzięki za świetną zabawę i mam nadzieje, że już za dwa lata na euromania wszyscy pojawią się w komplecie:) A do tego czasu będe was wypatrywac na innych forach;) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_82 Re: UK - League 10.07.06, 09:22 MS dobiegły konca... Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę.Naprawde miło się z Wami rywalizowało :):):).Będzie mi tego brakowało :(:(:(. No i oczywiście GRATULUJĘ mario3333 zwycięstwa :):):)BRAWO. Pozdrawiam i do uslyszenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 10.07.06, 01:44 Tabela końcowa!!! 1. mario3333..................127 pkt ( 0 pkt) 2. bobeczek18.................123 pkt ( 0 pkt) 3. batigoofy..................122 pkt ( 0 pkt) 4. angel_82...................120 pkt ( 0 pkt) 5. guma151....................115 pkt ( 0 pkt) 6. moondial...................114 pkt ( 0 pkt) 7. brytyjka...................109 pkt ( 0 pkt) 8. cisiel1.....................99 pkt ( 0 pkt) 9. maro76......................89 pkt ( 0 pkt) 10.radzio_g....................89 pkt ( 0 pkt) 11.dzida001....................54 pkt ( 0 pkt) Czy to jest możliwe??? Nikt nie dostał punktów??? Czy może sie pospieszyłem i jeszcze nie są naliczone??? ...hehe... ...czas mundialu dobiegł końca..., Chciałbym się z Wami spotkać za te 4 lata lub może już za dwa, kto wie... Świetnie się bawiem i mam nadzieje, że Wy też chociaż troche... Mario3333, gratuluje pierwszego miejsca!!! Czuj sie zaproszony na piwo (z resztą wypiłbym z całą naszą jedenastką!!!) W Polsce bede od 17 do 26 lipca, więc jeśli mieszkacie niedaleko Grudziądza to chętnie wypije z Wami!!!konkrety na 6834300 Na koniec tradycyjne Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 10.07.06, 11:02 heh, no fajnie było nie mówię żegnajcie lecz do zobaczenia:)))))) gratulacje dla zwycięzcy ale nie mniejsze dla reszty ligowców UK którzy zaciekle rywalizowali:) Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 10.07.06, 17:10 Gratulacje dla Mario!!!! jeśli to czyta bo sluch o nim zaginąl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:37 wy ..e esy walcie sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 10.07.06, 20:01 ..co to za klon?... Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 10.07.06, 20:08 ...hehe, szczególnie ja zaciekle walczyłem, ostatnie trzy, czy cztery typowania bez punktu:))), ahh już mi brakuje tych typowań. Do zobaczenia na kolejnych tego typu stronkach!!! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 10.07.06, 20:48 o jejku !!!! jeszcze ta strona działa !!! ale fajnie, jupiiiii :))))) Gratulacje dla maro3333, dla zwycięzcy !!! Pozdro to all:) Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 10.07.06, 21:13 No jeszcze działa, waśnie napisałaś dwusetnego posta w UK-League :) Trzymajcie sie wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Tabela końcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.06, 21:50 wiec porzegnań przyszedł czas..:) była to naprawde fajna zabawa pisząc z Wami i zachodząc w głowe jeśli chodzi o typowania i inne tematy..dziś nie wyobrażam sobie tego mundialu bez NASZEJ LIGI.:)dzieki jeszcze raz za zaproszenie i za 2 lub 4 lata mam zamiar znowu sie tu pojawić /ciekawe cy dalej bede kibicować Portugalii, czy może Polsce wiecej niż przez 3 mecze:)oby/ Pozdrowienia dla Wszystkich, całusy dla chłopczyków i buziaki dla dziewczynek:)) Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: UK - League!!! 13.07.06, 16:27 uffff wrocilem z zakopca dopiero dzis;]. zaluje 4 pktow bo typowalem 0-0 i karne dla francji napisalem jak zwykle bratu smsa ale okazalo sie ze nie ma jak wytypowac bo neta odlaczyli. dzieki za gre i widzimy sie za 4 lata ale badzcie wszyscy! DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:05 a jednak nadal ktos tu zagląda poza mna :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: UK - League!!! 15.07.06, 21:03 no wiadomo:) przyzwyczajenie drugą naturą człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: UK - League!!! 15.07.06, 21:58 Hej wszystkim!!! To co reaktywacja?! Pozdro. ps:oj też zaglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:13 No to witam wszystkich ponownie :):):) Już myślałam, że usłyszymy się dopiero za 4 latka :):):)więc tym bardziej mi miło znów widzieć Was na forum. Hehe piszemy do końca :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: UK - League!!! 16.07.06, 12:45 piszemy przez 4 lata ewentualnie 2 jak Mundialmania bedzie tez na Euro 2008 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: UK - League!!! 16.07.06, 14:49 ...chetnie... Tylko, że jutro lece do Polski:) ,więc na pewno sie nie odezwe przez najblizsze 10 dni, bo nie bede miał dostepu do neta. Trzymajcie sie chłodno w te upalne dni:) ...a swoją drogą to co porabiacie w takie dni??? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:15 Hehe przez 4 lata raczej będzie ciężko, bo pewnie lada dzień forum zniknie(choć może się myle :D:D:D) w każdym razie dopóki będzie forum, postaram się coś pisać. Mam nadzieję, że inni też odezwą się czasem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:18 Ja w te upalne dni niewiele robię bo niewiele da się robić co najwyżej pojadę gdzieś nad wodę ale ogólnie źle znoszę upały i zaczynam normalnie funkcjonować dopiero wieczorkiem jak robi się chłodniej. Na szczęście dziś przynajmniej u mnie pogoda jest super słonko i 20 stopni więc tak w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: UK - League!!! 18.07.06, 21:04 ja mam klimę.. w pracy..:((( ale niedługo urlop:)))a wtedy tylko łagodna bryza słonej wody Bałtyku... Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: UK - League!!! 19.07.06, 23:34 ja też tu zaglądam!!! wypadł mi nagły wyjazd w głuszę bez cywilizacji, dopiero dziś zdołałam wrócić. nie żegnajcie się, nie opuszczajcie naszego forum, to przecież prawie rodzina ;) a poza tym przyłączam się do apelu, by się w najbliższej grze spotkać :) zawalczę, zawalczę, by było to wcześniej niż za 4 latka :) ściskam Was wszystkich, bo się mocno stęskniłam! Wasza bryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:46 Witam brytyjko!! Miło Cię znów słyszeć juz zaczynałam się zastanawiać co się stało, że taka aktywna osóbka jak Ty przez tyle czasu nie daje znaku życia :):):). Ja nie opuszcze forum...Dopoki bedzie istnieć będę tu zaglądać i mam nadzieję, że nie będę jedyna... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: UK - League!!! 20.07.06, 11:51 Brytyjko już chcialam listy gończe za Tobą slać..:)Ja też codziennie tu zagladam. Ciekawe czy kiedys to forum usuną. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: UK - League!!! 20.07.06, 19:39 siemanko Brytka:) mysle że z typerem powinnismy ruszyć juz za 2 lata przy okazji ME 2008 taką mam nadzieję przynajmniej zdziwiłbym się gdyby Gazeta nie zrobiła Euromanii po Mundialmanii która chyba sprawdziła się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 08:34 Jesteście tam jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: UK - League!!! 23.07.06, 08:59 Gość portalu: angel_82 napisał(a): > Jesteście tam jeszcze?? pewnie:) ja mam Mundialmanię w ulubionych forach i zawsze zaglądam przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:42 Ja też tu z przyzwyczajenia zaglądam codziennie rano, ale widzę, że coraz mniej osob to robi:(:(:( ehhh w koncu sa wakacje i pewnie większość ma ciekawsze zajęcia niż siedzenie przed kompem :):):. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: UK - League!!! 24.07.06, 11:08 jesteśmy, a przynajmniej ja :) trochę mi brakuje tych naszych dyskusji. ale cóż, cieszę się, że chociaż parę osób przebywa tu choć nienamacalnie :P ściskam Was, mili moi bryt Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: UK - League!!! 25.07.06, 19:37 Witajcie:) Czy wy już też macie dość tych upalów? Ja wymiękam, mój komp chyba też, bo jego sprawność pozostawia dużo do życzenia...ja na razie się obijam, ale pojutrze jade po odpis mojego dyplomu i zaczynam szukać pracy...eh koniec slodkiego, beztroskiego życia studenta:)Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: UK - League!!! 25.07.06, 21:33 Witam, widze że sie tutaj ciągle ktoś kręci:))za 3 dni urlop:) powodzenia w szukaniu pracy, dużo samozaparcia i wiary w siebie, ja szukałam pracy 4 miesiące i był to jeden z najgorszych okresów w moim życiu, ale głowa do góry, bedzie dobrze..:) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_82 Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:38 Ja odebrałam dyplom parę dni temu i tez powoli zabieram sie za szukanie pracy. Heh tylko jak pomysle, że w ten upał mam cokolwiek robić to mi ochota przechodzi ale mówi się trudno pomalutku trzeba się zacząć rozglądać za czyms konkretnym. Mundialinska życze owocnych poszukiwań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: UK - League!!! 26.07.06, 21:02 Hej !!! Prawie wszyscy w komplecie :)) Trochę odpoczełam, popływałam, zdobyłam jakieś małe górki i witam ALL na dwa tygodnie z ogonkiem, później znowu znikam. Nie lubicie upałów ?! a ja czuję się jak ryba w wodzie, oczywiście jak jestem w wodzie <lol> Może z szukaniem pracy, Muddialińska i Angel, poczekajcie aż miną te upały, ludziska nie są teraz pozytywnie nastawieni, tak myślę ... ale życzę Wam powodzenia dziewczynki !!! Pozdrawiam całą drużynę zaglądającą tu od czasu do czasu :) Do usłyszenia, może nie skasują tej stronki :)) PS. (przeczytałam wszyskie zaległe posty) Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: UK - League!!! 27.07.06, 23:51 Cześć wszystkim:)Guma gdybym ja wierzyla, ze od razu znajdę pracę to i wakacje bym sobie zrobila:)A tak jak zacznę teraz, to moze do końca roku coś znajdę...takie są niestety realia. Polowa znajomych ze studiów już wyjechala do Anglii...ale ja nie chcę. Jutro wysylam pierwsze oferty pracy, zobaczymy co z tego wyniknie. Oglądaliście mecze polskich drużyn w pucharach? Ja jednym okiem, bo męczy mnie oglądanie polskiej ligowej pilki...no i co myślicie o nowym trenerze polskiej reprezentacji? Ja jestem jak najbardziej ZA, wreszcie koniec polskiej myśli szkoleniowej:) Pozdrówka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: UK - League!!! 27.07.06, 23:58 mundialinska napisała: > Cześć wszystkim:)Guma gdybym ja wierzyla, ze od razu znajdę pracę to i wakacje > bym sobie zrobila:)A tak jak zacznę teraz, to moze do końca roku coś > znajdę...takie są niestety realia. Polowa znajomych ze studiów już wyjechala do > > Anglii...ale ja nie chcę. > Jutro wysylam pierwsze oferty pracy, zobaczymy co z tego wyniknie. > > Oglądaliście mecze polskich drużyn w pucharach? oglądałem ciężka rzecz do oglądania:) ale to rodzaj nałogu Ja jednym okiem, bo męczy mnie > oglądanie polskiej ligowej pilki...no i co myślicie o nowym trenerze polskiej > reprezentacji? Ja jestem jak najbardziej ZA, wreszcie koniec polskiej myśli > szkoleniowej:) naprawdę bardzo jestem ciekaw jak mu się będzie wiodło i jakie będzie miał spostrzeżenia na temat futbolu, szeroko rozumianego, w naszym kraju Pozdrówka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: UK - League!!! 28.07.06, 22:59 Cześć, nie oglądałam pucharów, byłam zajęta czymś innym a te mecze i tak są dla mnie mało emocjonujące. Czekam na eliminaje do ME, to już niedługo ! Teraz skupiam się na Lidze Światowej 2006, bardzo lubię siatkówkę, jutro i w niedzielę w Łodzi rewanż z Serbią, po dramatycznym meczu u nich. Jeżeli uda się chłopakom wygrać chociaż jeden z tych meczy, to przejdą dalej. Będzie ciężko, bo Serbowie to przecież czołówka, ale grać u siebie to też coś znaczy. I ta koszulka Arka, wisząca nad nimi w hali, może doda im wiary, że mogą z nimi wygrać, tak jak w Sydney w 2004r 3:0. Nie wiem co robić, bo w taki upał najchętniej siedziałabym na jakimś kąpielisku, zanurzona po szyję w wodzie, z czapką na głowie, i wychodziłabym od czasu do czasu na brzeg, wygrzewać się jak kotka na dachu, tylko jak w takim miejscu i w takiej tej pozycji oglądać siatkówkę :D:D:D Chyba zamówię jakiegoś śmigłowca z telewizorkiem na linie, a co tam ! <lol> A nowy trener piłkarzy ?? Też jestem ZA i wypadałoby, żeby za taką ciężką kasę uzdrowił naszą piłkę nożną :P Prawda Maro ??? Mundialińska, 3mam kciuki !!! pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: UK - League!!! 28.07.06, 23:22 guma151 napisała: > Cześć, nie oglądałam pucharów, byłam zajęta czymś innym a te mecze i tak są dla > > mnie mało emocjonujące. Czekam na eliminaje do ME, to już niedługo ! > > Teraz skupiam się na Lidze Światowej 2006, bardzo lubię siatkówkę, jutro i w > niedzielę w Łodzi rewanż z Serbią, po dramatycznym meczu u nich. Jeżeli uda się > > chłopakom wygrać chociaż jeden z tych meczy, to przejdą dalej. Będzie ciężko, > bo Serbowie to przecież czołówka, ale grać u siebie to też coś znaczy. I ta > koszulka Arka, wisząca nad nimi w hali, może doda im wiary, że mogą z nimi > wygrać, tak jak w Sydney w 2004r 3:0. > > Nie wiem co robić, bo w taki upał najchętniej siedziałabym na jakimś > kąpielisku, zanurzona po szyję w wodzie, z czapką na głowie, i wychodziłabym od > > czasu do czasu na brzeg, wygrzewać się jak kotka na dachu, tylko jak w takim > miejscu i w takiej tej pozycji oglądać siatkówkę :D:D:D Chyba zamówię jakiegoś > śmigłowca z telewizorkiem na linie, a co tam ! <lol> > > A nowy trener piłkarzy ?? Też jestem ZA i wypadałoby, żeby za taką ciężką kasę > uzdrowił naszą piłkę nożną :P Prawda Maro ??? > z tym uzdrowieniem to moze być ciężko, tu bardziej systemowych zmian trza:) też lubię siatkę w męskim i kobiecym wydaniu:) > Mundialińska, 3mam kciuki !!! > > pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batigoofy Re: UK - League!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:34 wrocilem z wakacji;] he fajnie ze dalej piszecie. ale wg mnie lepiej bedzie jak za 2 lata sobie znowu pogadamy tak po przerwie bo bedxie wiecej do gadania;] teraz to nie am zadnego konkretnego tematu.ale fajnie ze forum, jeszcze istenieje Odpowiedz Link Zgłoś