Gość: eurobarre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:13 www.eurobarre.com/index.php?p=736917993308 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MM Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.216.41.6.conversent.net 26.06.06, 19:03 Co panowie z ostatniego rzedu nadaja sie do dozywotniej dyskwalifikacji. Jedem ze drugim, poczawszy od Rosjanina a na Pollu skonczywszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss_me Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.stegny.2a.pl 27.06.06, 03:08 o tak, "Italli trzeba oddać, że przez 40 minut grając w dziesiątkę nie dała się zdominować Australli" i podziekowac bogu za opanowanie "Toottiego". a co z pocztem nieslawnych redaktorow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:03 Chyba już w tej chwili możnz powiedzieć, że są to mistrzostwa kartek, a wygra drużyna która będzie ich dostawać najmniej - czyli poniesie najmniejsze straty w pierwszoplanowych zawodnikach. Niewątpliwie musi nastąpić zmiana przepisów i możliwość oglądania przez sędziów zaistniałych wydarzeń na powtórkach. Tylko, że to wymusza również inne zmiany w przepisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanka Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.proxnet.pl 27.06.06, 11:54 absolutny rekordzista i kretyn to Walentin Iwanow...średnio co 4,5 minuty kartka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mispercepcja Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:52 Szkoda,że żaden polski sędzia nie sędziuje na mundialu.Wyobrażacie sobie,jakie były by jaja,gdyby na przykład taki FUJARCZYK sędziował?Poll wymięka przy naszych www.rockthecasbah.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt he he IP: *.aster.pl 27.06.06, 13:43 i po co to sobaczenie - główny temat mundialowy to ma być to? a decyzję o karnym dla Włochów w meczu z Australią akurat eksperci uznali za uzasadnioną, więc tym większa kompromitacja waszego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:51 Sędziom czasem trudno zobaczyć to co każdy kibic może dostrzec na 20 powtórkach w telewizji. Także twierdzenie, że jest ich 3 czy 4 też nie zawsze mnie przekonuje, czasem mogą nie zauważyć danej sytuacji (choćby byka Figo...). Lepiej chyba mimo wszystko dać czerwoną kartkę komuś kto wyrywa rywalowi nogi z tyłka niż pobłażliwie patrzyć na takie zagrania. Dziwi mnie, że w grupie tych sędziów nie ma Mejuto Gonzaleza z Hiszpanii czy Hauge z Norwegii. Oglądałem ich w CL i tam prowadzili spotkania w przyzwoity sposób. Hiszpan Medina to już w Primera Division wyprawiał niezłe chece. Włoch Rosetti w Pucharze Konfederacji w meczu Brazylia-Meksyk trzy razy kazał karnego powtarzać :) Merk, Iwanow, Poll są chyba spaleni, z resztą jak Niemcy wejdą do finału to i tak Merk nie zagwiżdże. Moim kandydatem na finał jest Lubos Michel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.magma-net.pl 27.06.06, 15:09 graham poll uznał zwycięskiego gola strzelonego ze spalonego??? przepraszam, a kto wygrał ten REMISOWY pojedynek? Odpowiedz Link Zgłoś
yoric BZDURA 27.06.06, 16:01 GW kompromituje się tanim koniunkturalizmem. Tak jak i w temacie obok rzuca na pożarcie sędziów, licząc na poklask gawiedzi. Tylko, że - jak wskazują komentzre tu i obok - gawiedź mysli i umie wyciągać wnioski. Skoro ci sędziowie, najlepsi jacy są, się nie nadają, to kto ma sędziować? FIFA musi się przekonać do powtórek, ale to nierealne, pinieważ jej władze składają się z zakręconych starych pierdzieli, za których czasów jeszcze nie było kamer. Może jak np. o finale przesądzi błedny karny np. przeciw Brazylii to ludzie wreszcie wyjdą na ulice, poleje się krew i wreszcie skończą się szopki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:21 Ja mam propozycję.... zróbmy w ten sposób... każdy kto chce napisać coś kąśliwego o sędziach niech chwyci za gwizdek i posędziuje choćby kilka meczy, nawet juniorów... Ciekawi mnie to czy po tych spotkaniach byłby tak samo mądry i wylewny w swoich artykułach i opisach... pozdrawaim A Odpowiedz Link Zgłoś