Dodaj do ulubionych

(Nie)sławni sędziowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:13
www.eurobarre.com/index.php?p=736917993308
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.216.41.6.conversent.net 26.06.06, 19:03
      Co panowie z ostatniego rzedu nadaja sie do dozywotniej dyskwalifikacji. Jedem
      ze drugim, poczawszy od Rosjanina a na Pollu skonczywszy.
    • Gość: kiss_me Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.stegny.2a.pl 27.06.06, 03:08
      o tak, "Italli trzeba oddać, że przez 40 minut grając w dziesiątkę nie dała się
      zdominować Australli" i podziekowac bogu za opanowanie "Toottiego".

a co z pocztem nieslawnych redaktorow?
    • Gość: Andrzej.A Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:03
      Chyba już w tej chwili możnz powiedzieć, że są to mistrzostwa kartek, a wygra
      drużyna która będzie ich dostawać najmniej - czyli poniesie najmniejsze straty w
      pierwszoplanowych zawodnikach.
      Niewątpliwie musi nastąpić zmiana przepisów i możliwość oglądania przez sędziów
      zaistniałych wydarzeń na powtórkach. Tylko, że to wymusza również inne zmiany w
      przepisach.
    • Gość: gliwiczanka Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.proxnet.pl 27.06.06, 11:54
      absolutny rekordzista i kretyn to Walentin Iwanow...średnio co 4,5 minuty kartka
      • Gość: mispercepcja Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:52
        Szkoda,że żaden polski sędzia nie sędziuje na mundialu.Wyobrażacie sobie,jakie
        były by jaja,gdyby na przykład taki FUJARCZYK sędziował?Poll wymięka przy
        naszych

www.rockthecasbah.blox.pl
    • Gość: rt he he IP: *.aster.pl 27.06.06, 13:43
      i po co to sobaczenie - główny temat mundialowy to ma być to?

a decyzję o karnym dla Włochów w meczu z Australią akurat eksperci uznali za
      uzasadnioną, więc tym większa kompromitacja waszego tematu
      • Gość: znawca Re: he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:51
        Sędziom czasem trudno zobaczyć to co każdy kibic może dostrzec na 20 powtórkach w telewizji. Także twierdzenie, że jest ich 3 czy 4 też nie zawsze mnie przekonuje, czasem mogą nie zauważyć danej sytuacji (choćby byka Figo...). Lepiej chyba mimo wszystko dać czerwoną kartkę komuś kto wyrywa rywalowi nogi z tyłka niż pobłażliwie patrzyć na takie zagrania.
        Dziwi mnie, że w grupie tych sędziów nie ma Mejuto Gonzaleza z Hiszpanii czy Hauge z Norwegii. Oglądałem ich w CL i tam prowadzili spotkania w przyzwoity sposób.
        Hiszpan Medina to już w Primera Division wyprawiał niezłe chece. Włoch Rosetti w Pucharze Konfederacji w meczu Brazylia-Meksyk trzy razy kazał karnego powtarzać :) Merk, Iwanow, Poll są chyba spaleni, z resztą jak Niemcy wejdą do finału to i tak Merk nie zagwiżdże.
        Moim kandydatem na finał jest Lubos Michel.

• Gość: mefisto Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.magma-net.pl 27.06.06, 15:09
      graham poll uznał zwycięskiego gola strzelonego ze spalonego???
      przepraszam, a kto wygrał ten REMISOWY pojedynek?
    • yoric BZDURA 27.06.06, 16:01
      GW kompromituje się tanim koniunkturalizmem.
      Tak jak i w temacie obok rzuca na pożarcie sędziów, licząc na poklask gawiedzi.
      Tylko, że - jak wskazują komentzre tu i obok - gawiedź mysli i umie wyciągać
      wnioski. Skoro ci sędziowie, najlepsi jacy są, się nie nadają, to kto ma sędziować?
      FIFA musi się przekonać do powtórek, ale to nierealne, pinieważ jej władze
      składają się z zakręconych starych pierdzieli, za których czasów jeszcze nie
      było kamer.
      Może jak np. o finale przesądzi błedny karny np. przeciw Brazylii to ludzie
      wreszcie wyjdą na ulice, poleje się krew i wreszcie skończą się szopki.
      Pozdrawiam
    • Gość: Arek Re: (Nie)sławni sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:21
      Ja mam propozycję.... zróbmy w ten sposób... każdy kto chce napisać coś
      kąśliwego o sędziach niech chwyci za gwizdek i posędziuje choćby kilka meczy,
      nawet juniorów... Ciekawi mnie to czy po tych spotkaniach byłby tak samo mądry
      i wylewny w swoich artykułach i opisach... pozdrawaim A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka