Dodaj do ulubionych

Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:53
Dla mnie to żałosne, bo od czego w końcu jest selekcjoner- jak nie od
zadbania o m.in. "mentalne" przygotowanie zawodników. Co nie zmienia mojej
fatalnej opinii o naszych reprezentantach :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Radzik Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:53
      Ale nowomowa.... aż głupio czytać :)
      • Gość: kolA Pamietajmy od kogo i w jakim stanie Janas przejął IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.07.06, 23:35
        kadrę. Przecież to tez piłkarz więc niech Piechniczki i inne Wójciki-pijaki nie mącą bo nic lepszego by sami nie napisali. Janas powinien oczywiście zamówić taki raport u jakiegos dziennikarskiego polejwody i byłoby cacy. Winien jest pzpn-owski układ z Listkiewiczem na czele a Piechniczek w tym układzie ma swoje miejsce.
        • Gość: -------------- --- Janas tez mentalnie byl cienki ------- IP: *.206.100.208.1dial.com 07.07.06, 03:47
          Janas mentalnie tez byl nieprzygotowany, wiec jak taki przyklad szedl z gory to
          co oczekiwac od pilkarzy ?
          Trener, niepewny, nerwowy, unikajacy wypowiedzi, zawsze jakis skryty,
          tajemniczy a do tego obrazliwy. Trza speca od tych spraw mentalnych aby zadbal
          nie tylko o pilkarzy ale tez o trenera.

A Listkewicz musi odejsc !
          Dosc tego syfu w polskiej pilce i balaganu w PZPN.
          • Gość: zzz a tez sie przestraszylem kiedy zobaczylem na lawce IP: *.cable.mindspring.com 07.07.06, 06:01
            Janasa - kupke strachu w meczu z Ekwadorem, a co dopiero pilkarze?
            • sadusx Niech mi to ktos przelozy na polski 07.07.06, 09:51
              Realizacja treści treningowych w zakresie taktyki (tylko pięć jednostek
              treningowych) wykazała daleko niezadawalające rezultaty w obszarze organizacji
              gry zarówno w defensywie, jak i ofensywie. Był to wyraźny krok w tył w stosunku
              do gry drużyny w meczach eliminacyjnych. Można powiedzieć, że powstała wręcz
              konieczność ponownego nauczania (nie doskonalenia!!!) praktycznie wszystkich
              elementów taktyki gry (...)."

Ku.wa twoja faszystiwska mac nic nie rozumiem
              • Gość: kk Re: Niech mi to ktos przelozy na polski IP: *.host.net 07.07.06, 15:58
                >
                > Ku.wa twoja faszystiwska mac nic nie rozumiem

To do szkoly. Na lekcje polskiego.
          • Gość: adrian chlopie postaw sie w sytauacji Janasa IP: *.chello.pl 07.07.06, 09:31
            miał druzyne a tu nikt nie porzygotowany ,a wszyscy w Polsce chce wyjsc z grupy
            to co miał udawac ze jest super forma w ten sposób chciał przekazac ze jest zle
            ja juz to widzialem po jego minie na zgrupowaniu
            • Gość: qaz widzisz, tyle tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:42
              że to ON sobie tę drużynę wybrał
              • Gość: hrb Uszaszowski Druzyna z eliminacji jako tako sama sie zlozyla IP: 203.194.48.* 07.07.06, 13:18
                mimo ,ze JANAS BEZ PRZERWY IM PRZESZKADZAL I ROZWALAL TE DRUZYNE.POWOLANIA NA
                MUNDIAL zniszczyly przede wszystkim atmosfere w druzynie, zapanowal
                pesymizm,zniknela wiara w zwyciestwo.Komedie, ktore ten PACAN ODWALAL Z TAKIMI
                NIEDOJDAMI JAK MILA CZY RASIAK,mialy zly wplyw na kuczowych zawodnikow zespolu,
                wprowadzaly niepewnosc i zachwialy wiare w mozliwosci druzyny.
        • sadusx Re: Pamietajmy od kogo i w jakim stanie Janas prz 07.07.06, 09:49
          Gość portalu: kolA napisał(a):

> kadrę. Przecież to tez piłkarz więc niech Piechniczki i inne Wójciki-pijaki nie
          > mącą bo nic lepszego by sami nie napisali.

No i nie zapominajmy w jakim stanie Janas kadre zostawia
      • Gość: czerwona kartka a myślałem, że to dadzą w Wysokich Obcasach :)))) IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 07.07.06, 06:16
        tam by to pasowało...

-------
        "Jest jeden komentator, który nie jest w stanie wymówić poprawnie nazwiska
        Schweinsteiger i Metzelder. Czy to jest jakaś chińszczyzna, żeby sobie tym
        nie poradzić?"
        /prof. Jan Miodek - językoznawca/

• Gość: Martinez Okres czasu? IP: 217.17.45.* 07.07.06, 08:48
        No niestety - "okres czasu"... Czego innego można się po tym "sztabie"
        spodziewać....
      • Gość: Henio Rdakcjo Gazecye Wyborczej IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.07.06, 10:32
        Zdzwiliscie mnie swoja ankieta, gdy przeczytalem pytanie z checial chcialem
        zaglosowac a tam znalazła sie odpowiedz stwiajaca teze, ze przegralismy przez
        brak Dudka. A oprocz tych zwalajacych wine na trenera nie ma odpowiedzi w
        ktorej nawieksza wine za blamaz na mundialu wzieli by piłkarze. Tego sie nie
        zobaczy w telewizji, ale dzienikarze GW na stadionie napewno to widzieli.
        Beznadzieja gre: Zurawskiego, ktory odbebnił mecze na stojąco. Krzynowka, ktory
        ledwo dobiegał do wykonywania rzutow roznych, a jedny rajd to taki dwu metrowy.
        Szymkowiaka, stycznego i tracacego prawie kazda piłke. To byli liderzy w
        eliminacjach i mieli byc liderami na mundialu. To oni zawiedli najbardziej.
      • Gość: kk Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.host.net 07.07.06, 15:57
        Nie popisuj sie.
        Janas wyslawia sie lepiej niz 90% trenerow. I pewnie lepiej od Ciebie.
        A jak masz problemy z przelknieciem zdania bez lacinskich przerywnikow to
        spadaj pod budke z piwem (jesli jeszcze taka znajdziesz).

Gość portalu: Radzik napisał(a):

> Ale nowomowa.... aż głupio czytać :)
    • Gość: kazio Re: Raport Janasa już dostępny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:03
      Odrazu zaznaczam że ja nie jestem autorem tego tekstu a jedynie cytuje jego
      treść:)

"RAPORT JANASA".

1. Selekcja Kadry - powołałem najlepszych zawodników, jakich ma Polska w tym
      momencie. Dowodem na to jest Bosacki, który został bohaterem naszej ekipy.
      Inni zawodnicy, którzy się wyróżnili to: Mila - ani razu się nie przewrócił,
      Kosowski - wreszcie wpuścił koszulkę w spodnie, Giza i Gancarczyk - będący
      dobrymi duchami naszej ekipy i Grzesiu Rasiak - przez 10 min skutecznie
      wprowadzał chaos w szeregach rywali i naszej linii napadu, z czego mogła paść
      bramka.

2. Bank Informacji - swoich rywali mieliśmy rozpracowanych doskonale.
      Potwierdziło się na 100%, że Ekwadoru nie można lekceważyć, Kostaryka to
      najsłabszy zespół w naszej grupie, a Niemcy to gospodarze tej imprezy.

3. Przygotowania fizyczne - przygotowani byliśmy świetnie. Potwierdzało się
      to przez pierwsze 15 minut każdego meczu.

4. Zamknięte treningi - ukrywanie przed rywalami naszej siły, a zwłaszcza
      rozgrywanie stałych fragmentów gry miało sens, gdyż 100% bramek na tych
      mistrzostwach zdobyliśmy właśnie po stałych fragmentach.

5. Analiza i taktyka - moja taktyka sprawdziła się doskonale. Nagłą zmianą
      systemu tuż przed mistrzostwami, pozornie dziwnymi roszadami w składzie,
      wystawianiem pomocników do napadu, a napastników do pomocy - wprawiłem w
      zakłopotanie naszych rywali. Zarzucając mi, że zbyt defensywnie ustawiałem
      zespół z jednym tylko napastnikiem odpowiem, że ja to widziałem inaczej.
      Mieliśmy po 3, 4 napastników w składzie i dziwię się, że nie strzeliliśmy
      bramek w pierwszych dwóch meczach. Chłopaki perfekcyjnie realizowali moje
      założenia, fakt, że nie grali na swoich pozycjach, ale zakładana wymienność
      pozycji potwierdziła się w wygranym w dobrym stylu meczu z Kostaryką, gdzie
      bramki zdobywał obrońca. Przecież tak się teraz gra na świecie. Jedyne, czego
      żałuję, to że od początku nie wystawiłem Żurawskiego w obronie, Bąka w
      napadzie, Boruca na skrzydle a Kosowskiego na bramce.

6. Motywacja i podejście mentalne - uważam, że dobrze zmotywowałem chłopaków,
      co było widać po odwadze, z jaką wychodzili na boisko i śpiewali hymn, po ich
      wybieganiu, chęci do gry, nie odpuszczaniu rywalowi w żadnym momencie. To
      nieprawda, że osłabiłem zespół mentalnie nie zabierając zawodników z
      charakterem i niepokornych, bo nie lubię sprzeciwu i się denerwuję, gdy ktoś
      ma inne zdanie ode mnie.

7. Wspólpraca z mediami - być może współpraca nie była idealna, ale ileż
      można odpowiadać na te same pytania. Przecież wszystko było widać gołym
      okiem. Nieprawda, że przerywałem dziennikarzom w połowie wypowiedzi, byłem po
      prostu błyskotliwy, bo wiedziałem, o co chcą spytać. A nawet, jeśli nie
      wiedziałem, to przypuszczałem. Nieprawda, że się peszę, irytuję i wściekam,
      gdy zadają niewygodne pytania o skład i taktykę na mecz. Nie robię tego z
      dwóch powodów: po pierwsze nie będę zdradzał prasie całego świata naszej
      taktyki i koncepcji, po drugie: wymyślam ją 15 min przed ogłoszeniem składu
      na mecz. Na zakończenie tego punktu dodam, że bardzo zależało mi na dobrym
      wizerunku medialnym, czego dowodem wysyłanie na konferencje prasowe
      zawodników rezerwowych, fizjologa oraz naszego sympatycznego kucharza.

Uważam, że nie mam sobie nic do zarzucenia i nie popełniłem błędów w
      przygotowaniach do mistrzostw świata. Z czystym sumieniem, pokornie i z
      nadzieją, że zostanie wydana obiektywna ocena mojej pracy, czekam na decyzję
      Zarządu Komisarycznego PZPN a zwłaszcza mojego przyjaciela Michała
      Listkiewicza.
      • rodosek jutro z janasa będzie się śmiala cała Polska! 06.07.06, 23:37
        co on nawypisywał!! powołał najlepszych piłkarzy czego dowodem jest że Mila się
        nie przewrócił hahaha albo - mieliśmny bardzo dobry bank informacji, bo
        wiedzieliśmy ze niemcy to..gospodarze ja pie..!!!
      • Gość: BUBBA Re: Raport Janasa już dostępny! IP: *.planters.net 07.07.06, 00:42
        Gość portalu: kazio napisał(a):

> Odrazu zaznaczam że ja nie jestem autorem tego tekstu a jedynie cytuje jego
        > treść:)
        >
        > "RAPORT JANASA".
        Kapitalne to, lezac na podlodze w bolu od smiechu...
      • Gość: BUBBA Re: Raport Janasa już dostępny! IP: *.planters.net 07.07.06, 00:44
        Odrazu zaznaczam że ja nie jestem autorem tego tekstu a jedynie cytuje jego
        treść:)

"RAPORT JANASA". You have made my day... Thanks.
      • Gość: hahaha --- najlepszy numer 2 ---- IP: *.206.100.208.1dial.com 07.07.06, 03:50
        mi sie najbardziej podobal ten fragment:

2. Bank Informacji - swoich rywali mieliśmy rozpracowanych doskonale.
        Potwierdziło się na 100%, że Ekwadoru nie można lekceważyć, Kostaryka to
        najsłabszy zespół w naszej grupie, a Niemcy to gospodarze tej imprezy.

hahahahaha
        • Gość: zzz Re: --- najlepszy numer 2 ---- IP: *.cable.mindspring.com 07.07.06, 06:09
          powaznie chcialbym zobaczyc ten prawdziwy raport...
          • Gość: zzz Re: --- najlepszy numer 2 ---- IP: *.cable.mindspring.com 07.07.06, 06:11
            ...ale dopiero wtedy peknalbym ze smiechu, wiec Listkiewicz w swojej
            wspanialomyslnosci zatroszczy sie o jego nieujawnienie.
      • Gość: chris*** Re: Raport Janasa już dostępny! IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 07.07.06, 09:01
        kazio, super! niezle sie usmialem!
    • rodosek po co wogóle ten raport? 06.07.06, 23:33
      toż to kompletna bzdura! co niby ten raport zmieni? że bedziemy zwalać winę z
      jednego na drugiego z drugiego na trzeciego itd. aż w końcu okaże się ze
      najbardziej winni są...ekwadorczycy, bo dali nam solidnego łupnia a przecież
      mieli przegrać :) pisanie jakis raportów jest bez sensu - zobaczcie jak robią
      to w innych krajach, np. serbii, iranie, tunezji, kostaryce - sprawa jasna -
      drużyna nie wychodzi z grupy - trener podaje się do dymisji, nikt się nie bawi
      w jakies raporty srorty duporty!
    • Gość: Bubba Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.planters.net 07.07.06, 00:21
      Z pewnoscia, teraz to tylko zawodnikow wina.... a kto ich wybral?
    • Gość: jaceloth Bełkot idiotów IP: *.icpnet.pl 07.07.06, 00:26
      dla idiotów z pzpn-u. ot, polska myśl szkoleniowa...
    • Gość: maro kogo to w końcu obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 00:27
      co Janas ma do powiedzenia to już było widać. Jego własne komentarze do jego wypowiedzi działaniem chyba już nic nie zmienią, poza wzrostem zamętu.
      • Gość: Schweiger Re: kogo to w końcu obchodzi IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 00:38
        Ale macie tam niezly bajzel.Co ten wasz drob wodny tam wyczynia.Caly swiat sie
        z was smieje.Ja ,mimo ze lewakow nie lubie , od razu ,z sympatii , ze tak
        prosto sprowokowaly ten tandem kaczy i jego swite , zaabonowalem te
        jednodniowke z Niemiec.Brawo ,piszaca pani. Tak te ich glupote wyciagnac na
        swiatlo dzienne.Hehehe.
        • Gość: BUBBA Re: kogo to w końcu obchodzi IP: *.planters.net 07.07.06, 00:53
          Gość portalu: Schweiger napisał(a):"Ale macie tam niezly bajzel."

No i co "chcacy byc kims kim nie mozesz byc" wytarles lzy od placzu... i szukasz
          slowa sympatia... Szukaj w slowniku jest tam pomniedzy slowami shit i syfilis.
          You piece of chicken shit.
          • Gość: Schweiger [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 01:04
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: yesterek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:05
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Schweiger Re: kogo to w końcu obchodzi IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 01:13
              Juz mi ktos to raz napisal.A kto on zacz , ten schuja? Nick ciekawy ,
              niewatpliwie.Ale wrocmy do kaczylandu.Jak sie tam u was musza madrzy ludzie
              czerwienic za tych dwoch debilow.Nie wiadomo ,ktory z nich jest wiekszym w tej
              malosci.
              • Gość: duch elvisa presle Ale za to fajnie Wlosi twoim Niemcom doje..li IP: *.zoominternet.net 07.07.06, 05:06
                Fajnie Wlosi dojeba..li twoim Niemiaszkom za to !!! Dwa gole w ostatnich dwoch
                minutach !! Moi sasiedzi sa Wlochami. Cieszyli sie jak dzieci !!! Ja tez
                !!! A juz sie Niemiaszki na Weltmeisterschaft oblizywali ... Ale za wysokie
                progi. Ledwo, ledwo z kiepska przygotowana przez Janasa Polska wygrali. Tez
                ledwo w ostatnich minutach. Do tej pory nie sa w stanie uwierzyc jak kiepsciutcy
                byli sadzac po lekturze niemieckich cajtungow. Za to Wlosi spisali sie na medal.

Co za niemiecki burdel tam ! Trener mieszka w Kalifornii, dwoch Slazakow i
                Turek w ataku ! Cyrk na kolkach. Dopiero musial Deutschland sie zalewac
                lzami ... Ale pochowali swoje flagi, podwineli ogony pod siebie, i poszli
                plakac zu Hause. Au, Au, Auuuuuu, jaka radosc !!!!!!
                • Gość: kibic Re: Ale za to fajnie Wlosi twoim Niemcom doje..li IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 07:36
                  Hehe, dobre. Niemiecki Troll przestał szczekać :D
              • Gość: ipsee Re: kogo to w końcu obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:33
                ty szfajger,ty mówisz po polsku.pewnies taki sam jak ten klose i podolski co
                tafno nnje był f ocziżnie....hę.I tak miesiąc po mundialu okaże sie że ta grupa
                tajemniczych fizjologów z hameryki serwowała szwabieszkom jakies tajemne
                drakstery i wyjdzie na to że klose to naćpan.
              • Gość: paski Re: kogo to w końcu obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:11
                Schweiger, nie wspomnę o waszej "seksownej" Angeli i innych urodziwych
                kobietach, szczególnie feministkach z partii Fischera... wy to się musicie
                dopiero czerwienić. nic dziwnego że przyrost naturalny jest ujemny...
            • Gość: polar To jest nędzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 02:39
              imitacja schujii - tamten był chociaż czasem zabawny.

Ten Pan Sch. to prymitywny Troll, nic więcej, a wszyscy wiemy jak z takmi walczyć, prawda?
    • Gość: noik fatalna wydolnosc!! a co gadali przed mundialem!! IP: 141.117.77.* 07.07.06, 01:10
      ze 4.2m/sec itp...taaaa, rzeczywiscie tak bylo..4.2m/sec..przez dwie minuty
      gry;))
      • Gość: George Re: fatalna wydolnosc!! a co gadali przed mundial IP: *.era.pl 07.07.06, 10:55
        4.2m/sec to 100m w 23 sekundy.
        Tyle to i ja biegam.
    • Gość: noik no nie musisz go wyzywac!!! ale fakt ze sie nabral IP: 141.117.77.* 07.07.06, 01:14
      ..;)))
    • Gość: wałek Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.c151.petrotel.pl 07.07.06, 01:47
      Za burte z nimi!

• Gość: pawel Brednia Gadasz panie Janas IP: *.student.uni-kassel.de 07.07.06, 02:37
      pan janas stacza sie na dno... szkoda gadac janas nie ejst treneren
      reprezentacji (wybral zawodnikow a pozniej gada ze oni nie byli dobrze
      przygotowani, w eliminacjachprzygotowywali ich trenerzy klubowi i oni wiedzieli
      jak to zrobic a biedny pan janasik nie umial - szkoda a taki ladny byl w
      eliminacjach...)

Janas musi odejsc... na emeryture.. juz
      • Gość: Chris Europa Wschodnia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 07.07.06, 02:50
        Serbia, Chorwacja, Ukraina a nawet Czechy (po 2 zwyciestwach nad Norwegia w
        barazach)przeszly w sposob imponujacy eliminacje MS. W tej kategorii i nie
        tylko ze wzgledow geograficznych rowniez znalazla sie Polska. W porownaniu do
        Francji ,ktora pocila sie do konca, dla Polski faza gropowa to byl przyjemny
        spacerek - podobnie jak cztery lata wczesniej. Wiec zo sie do q--wy nedzy stalo
        miedzy jesienia 2005 a wiosna 2006? I dotyczy to nie tylko Polski! Serbia
        stracila bramki (i punkty) w fazie eleminacyjnej jedynie w konfrontacji z
        Hiszpania. Na MS z sama Argentyna przegrali 6:0. Moze Polska i inne kraje
        regionu powinny zatrudniac innych trenerow do eliminacji a jeszcze innych na
        turnieje. Moze Janas powinien wyleciec zaraz po 1:2 w Manchester?
        • Gość: noik trzeba wreszcie zrozumiec ze to co bylo w eliminac IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.07.06, 03:35
          w eliminacjach...to historia...a Mundial, to kompletnie inna bajka....gdzie
          tylko profesjonalne!!! druzyny wiedza 'jak to sie gra', tzn turniej gdzie po 7
          meczach mozna byc Mistrzem Swiata...;
          po 1wszym meczu(jesli sie go przegra) praktycznie trzeba wygrac 2gi zeby wyjsc
          z grupy--jest to krotki turniej na ktory trzeba byc ..odpowiednio
          przygotowanym...
          • Gość: kibic Re: trzeba wreszcie zrozumiec ze to co bylo w eli IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 07:39
            A poza tym - w grupie eliminacyjnej mieliśmy takie "potęgi" jak Azerbejdżan,
            Walia czy Irlandia płn. Rzeczywiście zacne i mocarne to reprezentacje:)
        • Gość: kibic 12 Szczerze aż do bólu IP: 134.146.212.* 07.07.06, 07:58
          dla nietórych to śmieszne, ale własnie taka jest polska piłka nożna
    • Gość: dolfuss Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.chello.pl 07.07.06, 03:09
      Jak od czego?? O zebrania zawodników i zabrania swojej głodowej pensji
    • Gość: Bezowy Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.nat.rsk.pl 07.07.06, 03:41
      "(zbyt wysoki poziom motywacji wyraźnie widoczny w pierwszym meczu)."
      Czy może ktoś mnie oświecić???....bom gupi
    • Gość: p_kibic_ Teraz juz wiemy dlaczego trener Janas, sztab IP: *.user.start.ca 07.07.06, 04:06
      szkoleniowy, dzialacze z PZPN ukrywali polskich pilkarzy przed dziennikarzami,
      kibicow, fotoreporterow aby oni nie zobaczyli jak pilkarze kadry sa w fatalnej
      dyspozycji i kompletnie nie przygotowani do mistrzostw swiata.
      Moze trener z PZPN - em mysleli ze moze z jakims cudem uda im sie wyjsc z grupy
      jak podczas eliminacji do mistrzostw swiata gdzie mieli slabych przeciwnikow
      nie liczac reprezentacji Anglii.
      Ciekawe czy cztery lata temu po mistrzostwach swiata w Korei i Japonii po
      niepowodzeniach polskich pilkarzy trener Engel byl tak dlugo zwalniany?
      Wtedy prezes Listkiewicz nie bronil trenera Engela, od razu zapowiedzial zmiane
      trenera kadry.
      Moze jakis uklad jest miedzy prezesem z PZPN - u Listkiewiczem a trenerem
      Janasem...
      • Gość: Ben Re: Teraz juz wiemy dlaczego trener Janas, sztab IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 07.07.06, 05:45
        4 lata przygotowan do jednego meczu z Ekwadorem i zupelna klapa przyczyna
        mentalna niewydolnosc zawodnikow i trenera
        Klilo zPZPN-u czy myslicie ze kibice to bezmozgowce podobne do was
        przepusciliscie nasze pieniadze zawiedliscie nasze zaufanie konieczne jest
        skonczyc z wami raz na zawsze mamy nadzieje w Marcienkowiczu a ON moze liczyc
        na nasze poparcie
        • Gość: maz Re: Teraz juz wiemy dlaczego trener Janas, sztab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 07:48
          Co do Marcinkiewicza, to wypowiadaj się w swoim imieniu, bo nie wszyscy na PiS-
          uarowców głosowali!
          Jeżeli chodzi o raport to dlaczego nie ma wnim przyczyn tak słabej dyspozycji
          zawodników. Dlaczego np. Seweryn Gancarczyk w meczu z Litwą był obok Dudka
          najlepszym zawodnikiem a po dwóch tygodniach pod "fachową" opieką Janasa był
          tak słaby, że nie zagrał na mundialu ani minuty?
          Dlaczego Żurawski i Szymkowiak - zawodnicy, którzy grali regularnie w swoich
          klubach i byli wyróżniającymi się - po treningach z Janasem formę zgubili
          kompletnie?
          Janas powinien być wezwany na sejmową komisję d/s. sportu i odpowiedzieć na te
          i wiele innych pytań. Taki raport, jak przedstawił, nadaje sę do kosza...
        • Gość: Ekwador Re: Teraz juz wiemy dlaczego trener Janas, sztab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:37
          Marcinkiewicz już swoje zrobił - zresztą ciekawe co za półgłówek wpuścił go do
          szatni piłkarzy p r z e d meczem, kiedy zawodnicy powinni się przygotowywać do
          gry - czym udowodnił, że g... zna się na sporcie (czyli tak jak na wszystkim innym).
    • carton Żałosne tłumaczenie 07.07.06, 07:15
      Głupie tłumaczenie, brednie. Ogólnie żałosne.
    • Gość: kibic Re: jutro z janasa będzie się śmiala cała Polska! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 07:19
      Ale z ciebie prostak. Takie teksty to sobie zachowaj na podworko gowniarzu.
    • Gość: Jurek Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.07.06, 07:48
      W tym co janas napisal wynika tylko jasno ze nie mial pojecia jak przygotowac
      kondycyjnie i taktycznie zawodnikow do mistrzostw, a w efekcie kogo wybrac do
      skladu. Wiec na jaka cholere byla zmiana taktyki za piec dwunasta i zgrupowanie
      w Szwajcarii.
      Mam nadzieje ze nastepnym razem ( o ile bedzie)przed mistrzostwami znajdziesie
      sie trener ktory doprowadzi tych grajkow do poziomu urzytecznosci.
      A grajki na zgrupowaniach nie beda jezdzily na rybki tylko zapie..ly w pocie
      czola.
    • Gość: sslate Czego oczekiwać po kimś kto sie nie umie wysłowić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:30
      jw.
    • nuvolari4 Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej 07.07.06, 08:37
      I ten facet dostawał 400 tys rocznie ? Za co się pytam ? BEZRADNOŚĆ widać na
      każdym kroku i krycie żałosnego stanu drużyny oraz swoich błędów, popełnianych
      jeden za drugim....
    • Gość: gev Jakie orły? IP: 212.160.142.* 07.07.06, 08:47
      KURY !!!
    • Gość: dan To są kpiny... IP: *.egb.pl 07.07.06, 08:50
      Po prostu zajechani fizycznie zawodnicy bez jakiejkolwiek sensownej taktyki nie
      wiedzieli co mają robic na boisku, z Niemcami to była sportowa złość i tradycja
      pojedynków polsko- niemieckich .Wniosek najbardziej to pogubił się Janas
      wystepując pierwszy raz jako trener na takiej wielkiej imprezie dobierając
      sobie rodzine i kolegów również onieśmialonych tak wielka impreza doprowadzili
      do takiego a nie innego wyniku bo grupę mieliśmy naprawde najsłabszą .cały swiat
      wychodzi z założenia że mistrzostwa to impreza gdzie prym wiedzie doświadczenie
      i rutyna w połączeniu z młodoscia i talentem i nie na odwrót.
    • Gość: chris*** Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 07.07.06, 09:08
      kogo ten raport interesuje?! ja juz zapomnialem o janasie i czekam na
      beenhakkera, albo dauma
    • Gość: howardjee@go2.pl Brak zaufania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:11
      Trudno mieć pretensje do Janasa o przygotowanie fizyczne piłkarzy do
      mistrzostw.To niestety prawda,że nasi piłkarze nie dostosowali się do
      wytycznych przed mundialem.Z drugiej strony Janas narzeka,że nie miał kim
      zastąpić piłkarzy w słabej dyspozycji.Nie jest to dziwne zważywszy na fakt,że
      zabrał na mundial piłkarzy,którzy w klubach siedzieli na ławce.Ale to akurat
      nie jest najważniejsze.Jego największym błędem było zepsucie atmosfery w
      reprezentacji nie zabraniem na mistrostwa piłkarzy,którzy na to zasłużyli swoją
      grą w eliminacjach.Widać gołym okiem,że brakowało w obronie Kłosa i
      porozumienia tej formacji z bramkarzem.Nie mieliśmy również żądła w
      przodzie,nie licząc kłującego swoim porożem Jelenia.Piłkarze stracili zaufanie
      do swojego bossa.Nie tylko tym,że nie wziął prawie szkieletu drużyny ,która
      wywalczyła awans,ale także formą ich odstawienia.Jak można grać dla takiego
      człowieka?Jak można go słuchać przed meczem i zbroić sie na przeciwnika?
      Selekcjoner przede wszystkim powinien mieć posłuch,a tego zapewne brakowało nie
      tylko dlatego,że Janas nie potrafi się wysłowić,ale także,a może przede
      wszystkim dlatego ,że zawiódł ich jako człowiek.Zaden raport nie odda tego co
      było wewnątrz.Domyślam się,że gdy dymisja Janasa ujawni się oficjalnie piłkarze
      zaczną mówić,a wtedy boss prawdopodobnie zaszyje sie w swojej posiadłosci pod
      Wronklami na dłuższą chwilę.
    • Gość: wiesiek Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:14
      jak sie chleje wóde na okrągło to samemu ma sie problemy z mentalnością
    • Gość: ~plonk Re: Raport Janasa jutro w Gazecie Wyborczej IP: *.com / 80.50.170.* 07.07.06, 09:20
      Żenada i obłuda. Jak zwykle to samo, chcieliśmy dobrze, a wyszło jak
      zwykle...ehhh Śmiech na sali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka