Gość: robur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 19:28 Tyle było szumu po przegranych przez Wisłę sparingach, a teraz taka cisza... No ale i tak według niektórych facetów z W-wy legia jest lepsza. Cieszę się, że jestem z C.K. Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wisła Re: Legia jednak grała i przegrała IP: *.netcontrol.pl 14.02.03, 21:04 Legia to dziady , taki prezętują poziom piłkarski niech spadają do drugiej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWKS Re: Legia jednak grała i przegrała IP: *.netcontrol.pl 14.02.03, 21:09 Legia to szmaty pzpnu. Pewnie znowu im pomogą.Legia i pzpn to są takie same kurwy z łazienkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Dziadostwo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 22:52 I władze klubu z jednej strony i zawodnicy z drugiej. Warsiawka jednym słowem. I twierdzę to nie tylko jako kibic Lecha, ale jako zwykły obserwator. Po pierwsze - nie wolno obiecywać piłkarzom złotych gór, jak się ich nie ma nawet na horyzoncie, po drugie - jak się chce protestować przeciwko brakowi siana to robi się to konsekwentnie, do skutku. Albo zapłacą ile się zobowiązali albo da-da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Piekarski IP: *.acn.pl 15.02.03, 13:33 Jak ja tego sk*#*#*#*a nienawidzę...Błazen... żartować mu się chce... buc pieprzony... brazylijczyk cholerny.. typowy przykład polskiego piłkarza, tyle że w wydaniu ekstremalnym... bo niewielu piłkarzy polskich dysponuje taką techniką jak on, a wielu podobnie marnuje sobie kariery lecąc za kasą na cypr albo do chin... nie wracaj palancie do Legii, bo nikt z otwartymi ramionami cie tu nie powita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 14.02.03, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Legia jednak grała i przegrała IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.02.03, 00:04 OTO CAŁA LEGIA!!!!GWIAZDY!!!!!!!!CO TO JEST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldy Re: Legia idzie śladami Polonii - kryzys IP: proxy / 10.102.7.* 15.02.03, 01:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manix Re: Legia jednak grała i przegrała IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 13:20 ja nie jestem ani z krakowa ani z warszawy ale sie dziwie Tobie i innym tobie podobnym ze sie chlubia literkami C.K. to swiadczy ze tobie odpowiadala polska pod zaborami?? i jestes dumnym austriakiem?? i moze jeszcze nazywasz malopolske galicja??? czasami nie rozmuiem krasusów... mam nadzieje za takich przypadkow jak Ty jest niewielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasdan Re: Legia jednak grała i przegrała IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 18:27 Ludzie wyluzujcie przestańcie sie obrzucac miesem to jest troche jak z czasow sredniowiecza taki poziom wlasnie reprezentujecie. spojrzcie na kazda zachodnia lige czy tam ktos np. spiewa :"arsenal to stara kur**" nie!!! bo oni juz ruszyli glowa i wiedza ze dzieki temu nie urtatuja swoje kluby. przez kazdy wybryk kluby placa wielkie kary i przez to nie moga sie rozwijac. np WISLA KR. gdyby jakis debil nie rzucil nozem kilka lat temu w zawodnika porto BYC MOZE wisla bylaby naprostej at tak to siedzi na tym "stadionie" tak jestw calej polsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cowiktor Re: Legia jednak grała i przegrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.03, 14:00 A nie mówiłem, że miłego złego poczatki. Teraz Hromada Okuki dostaje baty nawet od II ligi Odpowiedz Link Zgłoś
kosiarz007 Re: Legia jednak grała i przegrała 17.02.03, 20:47 SPOKO TO BYLO TYLKO NA ZNAK PROTESTU jeżeli pokonali wisle k. to napewno by pokonali "to coś" Odpowiedz Link Zgłoś
kosiarz007 Re: Legia jednak grała i przegrała 17.02.03, 20:47 SPOKO TO BYLO TYLKO NA ZNAK PROTESTU jeżeli pokonali wisle k. to napewno by pokonali "to coś" Odpowiedz Link Zgłoś