Gość: Aha IP: *.bchsia.telus.net 22.08.06, 18:48 I jezdzi Lexusem. Nic jeszcze nie zdzialal w pilce noznej wielkiego ale juz na Lexusa go stac. To po co ma sie pozniej starac jak juz teraz taka kase ma. Bedzie sobie pykal i kasowal gotoweczke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:01 Mila, Matusiak, Łobodziński, B. Grzelak - oni nie sprawdzili się w Wiśle Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.06, 19:46 Twoja sprawa czym jeżdzi? Zajmij się własnym portfelem, od cudego wara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomboy Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 19:55 Ale głupi ten Aha, ręce opadają. Dureń czystej wody po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.icpnet.pl 22.08.06, 20:23 niestety ma rację. tak wyglada polska piłka. ledwo nauczy się kopać piłkę i przyjmować podania przy których piłka odskakuje mu "tylko 2 metry" od nogi a już jest "Zawodnikiem". poziom ligi jaki jest każdy widzi, szkoda, że zarobki nie zależą od efektów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:30 zazdroscicie ze nie jestescie pilkarzami? poza tym nie wiem jakim modelem jezdzi Matusiak ale np: Lexus IS wcale nie jest bardzo drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol a fuu IP: *.range86-144.btcentralplus.com 22.08.06, 21:01 a co to jest lexus?.to przereklamowane badziewie!!!A poza tym to zarabia kase na swoje wydatki i moze kupowac to na co ma ochote!!!.Zazdrosc to jeden z grzechow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPACZ jeśli już o grzechach mowa... IP: 213.155.174.* 22.08.06, 21:16 a inne grzechy to 1. pycha - ledwie piłkarzyna zagra jakiś dobry mecz, a już jest idolem narodowym (vude bosacki), 2. chciwość - zagra ten jeden mecz i już mu się w głowie przewraca, jakie to kluby o niego nie pytały i jakie pieniądze nie oferowały 3. nieczystość - gdyby porównać ile meczów "przekręcili" sędziowie, a ile piłkarze toby się niektórzy zdziwili 4. zazdrość - polskie piłkarzyny chcą zarabiać tyle ile na zachodzie?! ok! to niech grają jak na zachodzie! jutro legia ma szansę pokazać, że zasługuje na miarę europejską (a wyjdzie jak zwykle IMHO) 5. nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu - ilu to już było złapanych na bani! mało tego, jeden taki co po pijanemu zabił człowieka samochodem jest reprezentantem kraju i (w nagrodę?!) na mistrzostwa pojechał! 6. gniew - jeden meczyk bosackiego i już beszta dziennikarzy, tyle propozycji, a w naszej lidze podwórkowej jednak został... 7. lenistwo - czy się stoi, czy się leży, to akurat najlepiej było widać po Kasperczaku, i niestety większość kontraktów piłkarzyn jest tak samo skonstruowana... Ale ok molu. Nie ma problemu. Może lepiej - udawajmy, że nie ma problemu, a może kiedyś awansujemy do ME. Może moje prawnuki tego dożyją... Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Re: jeśli już o grzechach mowa... 22.08.06, 21:44 Chyba każdy - jeżeli ma jakąś uczciwą pracę - woli zarabiać więcej niż mniej... Jeżeli szef proponuje mi 7000 zamiast 3000 to mam mu powiedzieć: "Sorry, ale nie było by to uczciwe wobec społeczeństwa w którym średnia krajowa to 2400?". Niech ci piłkarze biorą tyle ile im się proponuje. Nie świadczy to wcale o ich pysze lub chciwości, tylko o możliwościach i preferencjach pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredyt Lexus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:43 Wziła na kredyt i jeździ dla mnie mzoe jeżdzic nawet maybachem wazne zeby dobrze reprezentował nasz kraj a nie rozbiłaj sie POzdrawiaamy bawiacego sie w areszcie piłkarza zagłebia sosnowiec Pana Lachowskiego a fryzjer dalej sypie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Lexus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 14:53 Polecam wam przeczytać artykuł mototarget.pl/news,gdy_lexus_inspiruje_8230_,18126.html. Lexus jest bardzo zaawansowany technologicznie, ale o tym, że komputer tworzy portret kierowcy odzwierciedlający jego styl jazdy to do mnie kompletna nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:37 1.w Ekstraklasie zarobki są dobre--Lexus to zadne wielki rzeczy--co ma czekac i kupic se po 30? 2.jest u nas pare stopni-lig;jesli graja w najwyzszej to chyba sa niezli i kasa im sie nalezy 3. moze nie jest to pilka brazylijska-ale sa ludzie ktorzy placa za bilety i dekodery:wiec im czesc zyskow sie nalezy 4.nie powiedzialbym ze L to badziewie:)moze nie jest po europejsku ladny--ale to calkiem dobre auta z wyzszej polki; a w "szosowych terenówkach" to chyba nawet przodują w klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Ich gra wynikiem pozostania w kraju ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:11 ja sie ciesze dodatkowo .. z zachowania Oresta Lenczyka , ktory byl zdecydowany odejsc jesli klub oddalby Matusiaka i Gargułe w przerwie letniej . Postawil na swoim pan Orest i jego zespol jest liderem a debilne zlozone z zagranicznych graczy kluby jak pogon dostaja po tylku . Brawo ! wystarczy zatrzymac dobrego polskiego zawodnika w kraju i zespol wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vst Re: Piłkarze BOT GKS w kadrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:31 masz szanse zajac jego miejsce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś