Dodaj do ulubionych

Żurawski, mamy problem

IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.06, 22:32
przeciez to szkdoa komentarza.typowo polski artykul,brak pojecia,wymeiszane z
brakeim wytlumaczenia powodow problemow poszeczegolynch,do tego dochodzi
pochopna falszywa ocena,zmeiszana z arrogncja polskeigo wrachola.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bubba mamy problem IP: 74.134.208.* 07.09.06, 22:38
      "Leo Beenhakker zaczyna od zera, a my zaczynamy oceniać jego pracę."

Absolutna prawda! Dlatego on potrzebuje czas i support a nie "podkladanie
      nogi" przez polglowkow i niezyczliwych.
      • alvaro_1987 Re: mamy problem 11.09.06, 00:30
        Problem w tym że w Celticu czy też Wisle Zurawski nie musiał biegać za piłką po całym boisku jak ma to miajsce w kadrze. W Celticu może sobie stanąć w polu karnym i czekać na podanie Nakamury czy kogoś innego, a u nas musi biegać za piłką na własną połowe czy nawet dalej. Przykład koronny to sytuacja z ok. 70min meczu z Finlandią gdy przegrywamy a Żewłakow wznawia gre piłką z autu na wysokości 30m od bramki Boruca, kto podbiega żebu mu podać? ZURAWSKI...
    • Gość: Bubba Re: Żurawski, mamy problem IP: 74.134.208.* 07.09.06, 22:43
      Gość portalu: najglupszy artykul napisał(a):

> przeciez to szkdoa komentarza.typowo polski artykul,brak pojecia,wymeiszane z
      > brakeim wytlumaczenia powodow problemow poszeczegolynch,do tego dochodzi
      > pochopna falszywa ocena,zmeiszana z arrogncja polskeigo wrachola.

To, o czym artykol mowi przeszko ci ponad glowa?
      • Gość: khysiek Re: Żurawski, mamy problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:54
        On (najgłupszy...) chyba pisał o sobie. Tylko dlaczego akurat tutaj.
    • Gość: wkrwn+uioy Re: Żurawski, mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:44
      a czemu redaktor nie napisał o tym, że świetnie zagrał Golański ? he ?
      • Gość: RunForest Re: Żurawski, mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:34
        Bo (red)aktor nie widzial meczu, tylko koncowy wynik. Napisali, ze Matusiak strzelil i dlatego go wymienia w artykule.
        Golanski zagral swietna partie. Zagral, ale tylko 60 minut. Niestety tej jego swietnosci starczyli li-tylko na godzine. Matusiak slanial sie na nogach, jak mowil po 15 minutach. Takie to przygotownie fizyczne naszych "orlow".
        Zreszta niewiele sie wspomina w prasie o kardynalnych bledach srodkowych obroncow, ktore tylko cudem skoczyly sie strata tylko jednej bramki. Polska umie atakowac, to pokazali na pewno, ale nie potrafi odpowiednio ustawic sie w defensywie.
    • Gość: KAs Re: Żurawski, mamy problem IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.06, 00:27
      Kurcze nie wiem czy ja się nie znam czy dzinnikarze ale Żurawski zagrał dobrze
      według mnie.
      • pabl0 Re: Żurawski, mamy problem 08.09.06, 10:12
        Hehe 100% prawda, Matusiak był bardziej widowiskowy i zdobył bramkę ale moim
        zdaniem Żurawski idealnie sprawdził sie jako jego partner i razem tworzyli atak
        który momentami wyglądał jakby grali razem kilka sezonów
        • jezzi racja 08.09.06, 22:47
          a juz myslalem ze tylko ja to tak widze, ten stec to slepa dupa jest, ciekawe w
          tym wszystkim jest to, ze on za swoje pseudoobserwacje dostaje siano, a my nie
    • Gość: me to jeszcze nie wywalili tego primadonny? IP: *.adsl.snet.net 08.09.06, 00:47
      ten przekwitly leniwiec grajacy w 3-rzedowej lidze europejskiej bez ambicji
      i mozliwosci.. nie wspominajac ze prawie dziadek.Dopoki nie zaczna powolowywac
      mlodych,najbardziej utalentowanych z polskich lig,zamiast 'wyjechanych'
      dopoki beda dostawac w d... od Finlandi,Ekwadoru i innych..
      • Gość: Chris Zurawski out due to his performance against... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.09.06, 02:14
        Germany. Przesral mecz zycia. Teraz zostal kapitanem zespolu "in transition"
        poniewaz Holender postawil na starego. Fajnie byc kibicem Polski. Pozdrowienia.
        • Gość: Stef Osilol IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.06, 03:57
          Co Chris zapomnielismy polski jezyk być trudny po roku na Jackowie. Ile jeszcze
          czasu uplynie zanim polonusi przestaną sie wymądrzac tymi kilkoma slowami
          jakie poznali.
          Pozdrowienia z Toronto
    • yanez Stec, mamy problem 08.09.06, 09:32
      Wydaje sie, ze prawdziwym problemem polskiej pilki sa dziennikarze: wszystkie 3
      zeby zjedli na pilce; w szkole nigdy ich nie wybierali do drużyny, bo:
      1. krotkie nogi
      2. krotki wzrok
      3. dlugie wlosy
      4. brak pojecia o pilce noznej.
      Teraz wszyscy sobie kompensuja swoje - i nasze, polskie - niepowodzenia. Pan
      Stec nie pierwszy raz pisze artykul o chwytliwym tytule, zeby poruszyc
      wyobraznia czytelnikow, ale jest to jeszcze mlody czlowiek, ktory duzo moglby
      sie nauczyc od np. red. Wolowskiego (vide ost. artykul "Czego chcemy od
      Beenhakkera"). W mojej opinii poziom dziennikarski Pana Steca oscyluje bardzo
      nisko, by nie powiedziec wokol zera (chyba p. Jurczynski, niegdys rzecznik Wisly
      Krakow, poczynil podobna uwage), wiec niech on sobie ocenia Beenhakkera, a my
      oceniajmy Pana Steca. Chyba zaloze blog albo strone: RAFAL STEC BLOOPERS, gdzie
      bede zamieszczal jego najciekawsze i najmadrzejsze wypowiedzi - na wieczna
      rzeczy pamiatke.
    • Gość: mc Żurawski, mamy problem IP: *.chello.pl 08.09.06, 10:22
      Sounds like bullshit, zawsze podejrzewalem, ze Stec nie oglada meczow, tylko
      czyta, co o nim napisali w gazetach...
    • Gość: Krzysztof Żurawski ma problem IP: 217.116.110.* 08.09.06, 10:39
      Żurawski- jak nie sraczka to słupek. Piłkarz-Gwiazda
    • Gość: nierozumiem Żurawski, mamy problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:50
      Moze Zuraw powiedzial ze dziennikarze gazety to pokraki intelektualne i teraz
      wszyscy sie mszcza. Taka krucjata warszawska.
    • Gość: tolek Re: Żurawski, mamy problem IP: 80.50.44.* 08.09.06, 11:28
      zawsze bronilem steca ale teraz to go ponioslo.
    • Gość: kuba Kiedy Żurawski strzelił bramkę w kadrze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:44
      Jeszcze dawniej niż Franek. A jest NAPASTNIKIEM i nie sprawdza się w tej roli.
      Tyle,że na Franku wszyscy wieszaja psy a Żurawskiego usprawiedliwiają. Nie
      rozumiem tego.
      • Gość: adasiek Re: Kiedy Żurawski strzelił bramkę w kadrze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:05
        Nie wiem, dlaczego Żurawski stał się wrogiem nr 1 Steca i Wołowskiego. Nie
        pamiętają, że Żuraw pierwszy mecz w reprezentacji zagrał dopiero przed
        mistrzostwami. Od tego czasu strzelilismy gole: 1 Chorwatom, 2 Kostaryce, 1
        Finom i 1 Serbom, a Żuraw miał 3 (!) asysty. To nie jest facet, którego się
        mobilizuje napieprzaniem. Gdyby trafił byłby bohaterem, a tak trzeba na nim
        powiesic psy. Ale to jest polskie piekło.
      • jezzi slepy jak stec 08.09.06, 22:53
        nie kumam... ogladasz mecze? moze mylisz koszulki? my to zazwyczaj w tych
        bialo-czerwonych. przeanalizuj sobie w glowce nastepny mecz i porownaj
        dyspozycje Zurawskiego z tym co prezentuje Frankowski, jak nic nie skumasz, to
        juz nic ci nie pomoze, pozdro
        • Gość: adam Nie widzę różnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:10
          Obaj nie strzelają a Żurawski jeszcze dłużej niż Franek a przecież to napastnik.
          I wolę już Franka.
      • Gość: hahahaha Re: Kiedy Żurawski strzelił bramkę w kadrze??? IP: 85.198.201.* 09.09.06, 15:40
        Widzisz synek,Zurawski nie jest typem napastnika,ktory czeka na podanie lub
        blad w polu karnym.Nie wiem,moze nastapilo jakies zaklamanie i u mnie na kanale
        drugim tvp.w tym samym czasie puscili inny mecz.Ja widzialem dobrze grajacego
        Zurawskiego,zreszta wspolautora bramki.Nie strzelil bramki,no coz zdarza
        sie,gdyby strzelil bylby najlepszym zawodnikiem meczu,a tak jest
        najslabszym.Biorac pod uwage ilosc fachowcow od pilki,to polska powinna byc
        pilkarskim rajem,jednak tak nie jest,bo ci fachowcy zamiast dzialac,siedza na
        dupach krytykujac innych i mieszajac ich z blotem.Mam nadzieje,ze sami w nim
        utona.
        • Gość: bogdan To NIC nie zmienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:05
          Ciągle jest NAPASTNIKIEM i powinien strzelać bramki a takie tłumaczenia to są
          tematy zastępcze. Gdyby strzelił,byłby najlepszym zawodnikiem meczu ale
          zmarnował 100% sytuację a tak doświadczony napastnik nie powinien tego robić.
    • janek_1983 Re: Żurawski, mamy problem 08.09.06, 12:50
      A pamiętacie jak Stec napisał że największym wydarzenem roku jest przejście Rasiaka do Totenhamu:)
      Ale w sumie nie jest tak źle niektóre jego felietony da się czytac.
      Dla mnie szczytem dna dziennikarskiego jest pan Zarzeczny(dziennik,felietony w interii) tamten to dopiero farmazony piepszy:P
    • Gość: x Jakby gral Glowacki-Serbowie by nie strzelili!!! IP: *.crowley.pl 08.09.06, 15:43
      Niech Zydorcza odpie.. sie od Glowackiego i Rasiaka!!!!
      OK????
      Plujcie sobie na graczy Tel Awiwu czy Hajfy!!!!!!!!!
    • Gość: ek Żaden problem,wypie..ć go czym predzej z kadry IP: 62.89.80.* 08.09.06, 16:54
      Ta medialna gwiazdka jest cieniutka,bramki strzela w meczach Celtic kontra
      Pasterze spod edynburga.
    • Gość: rud Prawie że się zgadzam ze Stecem [1raz] IP: 62.89.80.* 08.09.06, 16:59
      To prawie to z tad że ja z Żurawiem problemu nie mam.Przecietny kopacz ktory
      mial swoje pięć minut w czy wybitnie pomogli mu dziennikarze.Pytam ile bramek w
      60 meczach w repr.strzelił Żuraw.Ile w ostatnich meczach wygral pojedynków
      jeden na jeden,ile razy celnie zacentrowal,ile oddal strzałów.Głową potrafi
      uderzyć gdy dostanie pilką w kepele tak jak w meczu z Serbia.Wywalić go z kadry
      czym predzej.
      • Gość: zatroskany zostawić trenera, poradzi sobie IP: 195.20.110.* 08.09.06, 17:56
        nie miał problemów z wywaleniem Dudka na ławe,
        Szymek nareszcie też, jeszcze tylko zmiennik dla Krzynówka
        i jakiś dobry grajek na środek.
        od dawna nie widziałem tak dobrej gry Polaków jak z Serbami
        i celnych podań do przodu - Radomski, Jeleń - idzie dobre coś czuje..
    • Gość: noff Żurawski, mamy problem IP: *.os1.kn.pl 08.09.06, 23:15
      "fatalnie spudłował" - Stec troche przesadzil z tym okresleniem.
      • Gość: koneser a jednak leo duzo teraz wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:25
        wie ze nie ma miejsca dla dudka, dla najwiekszego szmaciarza pilkarskiej
        bramki, dla zawodniczka kktory spowodowal ze polacy przegrali kolo 10
        spotkanbn, leo mam nadzieje ze wie ze mila sie nadaje do zlapania pileczek za
        bramka, i dlatego nie mozna powiedziec ze leo nie nie wie, wlasnie wie ze
        wymienione wyzszej szmaty nie maja prawa grac w narowdowych barwach
    • Gość: Enzo Krzynówek - z Tobą też mamy problem IP: *.merinet.pl 09.09.06, 01:47
      Żurawski to dobry przykład. Kolejny to Krzynówek. Obok Żurawia największe
      rozczarowanie Mistrzostw Świata. A jeszcze niedawno najlepszy polski piłkarz
      przez dwa lata z rzędu. Co najgorsze obaj nie widzą swojej słabości. Obaj są
      najwolniejszymi, najmniej walczącymi graczami na placu. Chłopakom już się po
      prostu nie chce i powinni sami zrezygnować z kadry. "Najbardziej wiarygodny
      jest artysta głodny", a oni są już syci i chcą spokojnie dograć do wypracowanej
      wcześniej emerytury. Dużo im zawdzięczamy, ale pora podziękować za grę i oddać
      miejsce młodszym.
    • Gość: CK Żurawski, mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:18
      Panie Stec porównuje Pan Wasilewskiego do Golańskiego stawiając ich na równi i
      twierdząc że nie wybroniłby ich żaden adwokat...nie chcę żeby przemiawiał
      przeze mnie patriotyzm lokalny ale obiektywnie patrząc dopóki na prawej stronie
      był Jeleń z Golańskim Polacy mogli jakoś atakować...poza tym ile akcji Serbów
      przeprowadzono naszą prawą stroną?...a jak to wyglądało w straciu z Finami
      każdy wie...kiedyś lubiłem Pana artykuły ale ostatnio wpada Pan (jak i reszta
      Polski) w bylejakość...całe szczęście że Stec to nie to samo co
      SPEC...POZDRAWIAM!
      • Gość: Tom Re: Żurawski, mamy problem IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.09.06, 21:16
        W pełni popieram - Golański był w tym meczu o klasę lepszy od Wasilewskiego. A
        co do stwierdzenia Pana Steca, że jednym z filarów tej reprezentacji jest
        Żewłakow, to proszę uważnie obejrzeć akcję Serbów, po której straciliśmy bramkę.
        Ewidentna wina naszego lewego obrońcy, który odpuścił Serbowi pod koniec akcji.
        Panie Stec, proszę uważniej obserwować mecze, które Pan opisuje.
    • Gość: CK Żurawski, mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:21
      zapomniałem dodać że artykuł też nie jest odkrywczy każdy normalny kibic widzi
      że Żurawski gra słabo o Szymkowiaku nie wspomnę...gdzie się podziały te słynne
      wywody i trafnie wyciągane wnioski?
    • Gość: Maxx Re: Żurawski, mamy problem IP: 62.93.41.* 09.09.06, 15:41
      Zapraszam na stronę www.USPalermo.pl do Ligi Typerów - dla najlepszych
      przewidziano atrakcyjne nagrody dla najlepszych typerów! Nie czekajcie,
      rejestrujcie się już teraz i grajcie o nagrody!

Pozdrawiam
    • Gość: zbig Re: Żurawski, mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:47
      w tej chwili problem jest Żurawski
    • czaromir Żurawski od dawna tylko gwiazduje, ale o Jeleniu.. 09.09.06, 23:47
      też chyba można dobre słowa napisać. Kowalewski, choć ma jeszcze niepewne
      miejsce, to jednak serce rośnie jak się na niego patrzy. A Głowacki - to dla
      mnie totalny, typowo polski, jeździec bez głowy. Zawsze coś zrobi, że drużyna
      przegrywa ważny mecz. A on się potem dziwi...
    • Gość: lol Re: Żurawski, mamy problem IP: *.os1.kn.pl 10.09.06, 08:21
      Żurawski nie strzelił gola w reprezentacji od ponad roku !!!! To już Frankowski
      nawet ma krótszą przerwę. Ktoś niezorientowany mógłby pomyśleć, że on gra na
      pozycji bramkarza.
      • Gość: Morqadir Re: Żurawski, mamy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:23
        Zurawskiemu coś się popieprzyło z tym cofaniem po piłke w okolice swojego pola
        karnego. Wszystkim którzy uważają ( w tym samemu Żyrawskiemu )że Żurawski to
        taki defensywny napastnik ( określenie rodem z hattricka :P ) przypomne że jak
        pamietam miał On ze 2 takie sezony akurat wtedy gdy Wisła Kraków grała
        najlepiej. Mówił wtedy dziennikarzom że postanowił strzelac z każdej pozycji
        jak tylko znajdzie się w okolicach pola karnego i wtedy to był GRAJEK a teraz w
        okolicach pola karnego to On jest 5 minut w meczu bo reszte czasu spędza na
        swojej połowie i co z tego że walczy, biega, podaje, dubluje tylko zadania
        innych a strzelac nie ma kto , gorzej nawet pomocnicy nie mają komu podac bo
        akurat Żurawski jest za nimi zamiast przed. Pół biedy jak byśmy mieli jakiegoś
        super egzekutora ale nie mamy i Żurawski jest potrzebny w okolicach 20-30 metrów
        od bramki rywala a nie swojej własnej .
        • Gość: jej Re: Żurawski, mamy problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:39
          no i tak to też wyglądało na MŚ - nie było napastników, nawet jak była jakaś
          szansa na stworzenie sytuacji bramkowej nie było komu podać.
          Gramy cały czas z jednym napastnikiem przez to, że Żurawski robi za pomocnika.
          PS Garguła się jeszcze rozgrzewa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka