Gość: CHELSEA TO QPA IP: *.chello.pl 14.10.06, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VARS Dwóch bramkarzy Chelsea w szpitalu IP: *.dyn.295.ca 14.10.06, 22:54 Powinni natychmiast przyjechac do Polski i wykupic jeszcze jednego bramkarza. jak tak dalej pojdzie to na bramce beda w polsce grali napastnicy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Dwóch bramkarzy Chelsea w szpitalu IP: *.server.ntli.net 14.10.06, 23:14 No to Romek i jego mecenasi na Kremlu zmartwia sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Belg Yves Makabu-Ma-Kalambaya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:13 prawie jak Jacques Brel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 00:04 niech roman kupi dudka i po kłopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Luśnia Chelsea bez bramkarza? IP: *.tp.unicity.pl 15.10.06, 10:40 Wypożyczyć Dudka.Zagra chociaż ze 4 mecze w roku.Dla niego to jak by "złapać pana boga za nogi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:18 Ciekawa jestem,jak teraz zagrają przeciwko Barcelonie.Przecież Terry nie stanie znowu w bramce.Pora pomyśleć o jakimś bramkarzu z Polski:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkl Re: i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:28 Do dyspozycji pozostaje trzeci bramkarz Chelsea - Hilario z Portugalii, ale niewiele o nim wiadomo. Cholerny pech przed tak prestiżowym spotkaniem w Lidze Mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: To jest prawdziwy futbol 16.10.06, 13:13 glemp1 napisała: > Tam to się gra... Kopanie kolanem w głowę to jest futbol? Weź już nie bredź więcej ok? Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Forum jak zwykle pelne kretynskich komentarzy. 16.10.06, 19:15 Faul Hunta na czeskim bramkarzu definitywnie kwalifikowal sie do czerwonej kartki i pozniejszej dyskwalifikacji zawodnika Reading na przynajmniej pol roku. Do zderzenia doszlo przy skrzyzowaniu linii koncowej boiska i linii pola karnego. Pilkarz Reading nie tylko nie mial szansy na odebranie pilki, ale nawet gdyby mu sie to cudem udalo, to wyjechalby z nia na aut bramkowy. Na zwolnionych zdjeciach wyraznie widac, ze nawet nie uczynil wysilku aby uniknac kopniecia bramkarza kolanem w czolo. Wydaje mi sie, tego rodzaju bandytyzm zaczyna coraz bardziej kwitnac na boiskach angielskich. Chech jest juz drugim bramkarzem w tej lidze ladujacym w szpitalu w ostatnim miesiacu z powaznymi obrazeniami. Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz Re: i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 01:07 i nawet nie wiadomo czy hilario naprawdę istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaju autor IP: *.aster.pl 15.10.06, 18:38 autor moglby od czasu do czasu sprawdzic co pisze - pedro mendesa zafulowal zawodnik manchesteru city, a nie united. ponadto chelsea nie stracila pozycji lidera na rzecz manchesteru unitedd, bo on byl pierwszy tez przed ta kolejka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhk Re: autor IP: *.babilon.ds.polsl.pl 15.10.06, 18:50 jak to terry bronil? to on mogl bronic rekami? i mial koszulke bramkarska? niech kupia dudka - dla niego to jak zlapac pana boga za piecem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:01 widzialam zdjęcie na którym Terry był w bramce.On był ubrany jak prawdziwy bramkarz!Ale czy ktoś spodziewał się takiego finału meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu ile razy mam pisać, że Čech to Czech nie Cech IP: *.karneval.cz 15.10.06, 18:51 co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: ile razy mam pisać, że Čech to Czech nie Cech IP: *.chello.pl 15.10.06, 20:02 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: ile razy mam pisać, że Čech to Czech nie Cech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:19 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uoy Re: ile razy mam pisać, że Čech to Czech nie Cech IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 16.10.06, 11:19 i ja takze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilar Ben Thatcher nigdy nie grał w ManUtd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:56 tylko w Man City...ale co tam, ważne, że wierszówka wpada. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateush Może niech wypożyczą Dudka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:54 Grzeje ławę w Liverpoolu, więc niech sobie pogra w Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argo Kolejne bzdury IP: *.dsl.bell.ca 15.10.06, 21:00 Opatrywanie Cudiciniego trwalo 10 minut, ale on doznal kontuzji na minute przed koncem spotkania. Mecz pozniej zostal wznowiony z Terry w bramce i zespoly graly jeszcze przez minute, a nie 10, jak napiala Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Panie Morinho , nie wie pan ze kazdy jest katoliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:18 em ? nawet muzulamnin i Zyd . tak przynajmniej czasem sugeruje kosciol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic angielska liga to totalne g...o ważne by zabić a IP: *.aster.pl 15.10.06, 21:23 nie strzelać bramki i jeszcze zbok się śmiał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stormik Szybkiego powrotu do zdrowia Peter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:34 Zdrowiej chłopie szybko. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcelona BARCA IP: 85.134.166.* 15.10.06, 21:49 BARCA! Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz tomaszewski a co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 01:12 niech roman zatrudni tomaszewskiego,jak dudka nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Mourinho słyszał chyba tylko o jednej religii IP: *.aster.pl 16.10.06, 08:18 śmieszny jest Odpowiedz Link Zgłoś