Dodaj do ulubionych

Moherowe berety..

18.11.05, 09:34
co o tym sądzicie?
Podobno w Wawie są "marsze moherowych beretów":))
Obserwuj wątek
    • monika.dk właśnie 18.11.05, 09:57
      o co tu chodzi? wypadłam w ostatnim czasie z aktualnych wydarzeń w naszym
      kraju, troche się zagubiłam, bo ostatnie ważne wydarzenie jakie pamiętam to
      wybór premiera, o moherowych beretach ktos mi wspomniał i ... ze wstydem
      przyznaję że nie wiem o co chodzi
      • bmwariat Re: właśnie 18.11.05, 10:23
        Moherowe berety mają babcie na głowach:)) te kosmate takie..Mówi się tak, bo to
        przeważnie zwolenniczki o. rydzyka:D
    • rudeboys tak wyglądają te zbrojne zastępy 18.11.05, 14:54
      edward835.webpark.pl/pmb.jpg

a tu strona poświęcona temu zjawisku:)
      beretomnie.blox.pl/html
      • feel_good nie no, rozwaliło mnie to :))) 18.11.05, 18:34
        zdjęcie masakra :-)
        • fiszu To dobra nauczka dla niektórych polityków. 19.11.05, 10:04
          Tak często wyśmiewane i ignorowane starsze osoby poczuły swoją siłę. Śmiejemy
          się z nich, bo jesteśmy młodzi i to my powinniśmy wybierać sobie rządzących? To
          dlaczego w znaczącym stopniu głosy tej "partii" zadecydowały? Bo to ONI
          zagłosowali! A nie "młodzież". Teraz, naturalnie, wszyscy atakują rzeszę
          słuchaczek (a i słuchaczy) wiadomej stacji, ale to nie ci ludzie są problemem.
          Pomyślmy o frekwencji i o dyscyplinie potencjalnych wyborców w różnych grupach
          wiekowych. Powiadam, nie oskarżajmy starszych ludzi o to, że skorzystali z
          wyborczego prawa. Nie popadajmy w ekstremizm, który często cechuje tych, którzy
          są przez nas krytykowani.
          • halevi Re: To dobra nauczka dla niektórych polityków. 21.11.05, 15:22
            Wyjąłeś mi to z ust. Określenie "moherowe berety" niesie w sobie potężny
            ładunek pogardy, w dodatku nieuzasadnionej. Tylko rydzyjko doceniło i dopuściło
            do głosu te babcie, dla których w politpoprawnych mediach nie było miejsca.
            Stąd i fenomen tego radia.
    • lachien Re: Moherowe berety.. 19.11.05, 20:51
      Dla mnie moherowe to obraz stagnacji i ciemnoty. Bojówki ojca dyrektora R.
    • monika.dk Re: Moherowe berety.. 20.11.05, 23:14
      zrobię sobie taki berecik .. :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka