arius5 22.10.06, 18:55 Wiesz, Majdan, tacy juz sa Polacy. Wiecznie niezadowoleni, rozkapryszeni i uwielbiaja zadawac sobie cierpienie przy kazdej okazji. Tak juz widocznie musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eto Re: Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:46 Odezwał się wszechpolak za cału naród polski. Zamilcz głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod hehePO=majdan-a niby taka "yntelygentna"partia IP: *.gl.digi.pl 23.10.06, 01:12 radzioooowi najlepiej ostatnio wychodzi zaczesywanie lysiny. bramkarzem byl przyzwoitym ale lepiej niech broni a nie bierze sie za myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon 20 pare komentarzy, 90% zawiść i zazdrość IP: *.centertel.pl 23.10.06, 11:00 fanem pogoni nie jestem, ale w końcu coś człowiek osiągnął, ci kibica pogoni to niezłe ćwoki musza być, z tego co kojarzę, radek jest jednym chyba z najbardziej oddanych osob swojemu klubowi ciekaw jestem, kim sa te ograniczone tepe pały, które na forum to czepiają się fryzury, dody, startu w wyborach, a kimże wy jesteście, pewnie do pięknisió nie należycie, pryszczate pały, wasza laska to raszpla, na która nikt poza wami nie spojrzał, a sami nic w zyciu nie osiagneliście, bo jestescie ciency, ale taka juz charakterystyka naszego narodu, o tym tez mowil leo w swoim wywiadzie pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.dsl.bell.ca 22.10.06, 19:59 tak to bardzo dziwne,ze chociazby nie skandowali po kazdej bramce : DODA-c taka liga jacy kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:00 brawo za 300 Odpowiedz Link Zgłoś
everybody Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony 22.10.06, 20:36 szkoda, ze ta banda pseudokiboli nie pamieta jak broniles flag m.in. w meczu ze slaskiem we wroclawiu gratulacje za sportowe osiagniecia.szkoda, ze nie wyszla kariera za granica :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria-n majdanowi gratulujemy dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:39 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +r Radek ogól głowę!!! IP: *.4web.pl 22.10.06, 21:00 Łysina rzecz normalna więc przestań ją ukrywać zaczesując włosy z boku na bok! To co obecnie masz na głowie nazywane jest; "na Jasia Głupasia":-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyt Re: Radek ogól głowę!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.10.06, 21:07 a co to jest majdan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLK Re: Radek ogól głowę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:54 Ale wy macie problemy. Nie przepadam za nim, ale wasze niektóre posty są absurdalne, jak na przykład czepianie się jego fryzury. Może chce sobie zrobić przeszczep - nie pomyśleliście o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek usa Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: 4.78.53.* 22.10.06, 21:10 jestem ciekawy czym doda naladowala tego paczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.wro.vectranet.pl 22.10.06, 21:22 kto to jest Majdan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88-88-88-90 doda mu da, to przestanie jęczeć......pajac....... IP: *.chello.pl 22.10.06, 21:29 PIĘKNIŚ MAJDAN!! DO ATAKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynas Re: doda mu da, to przestanie jęczeć......pajac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:30 Bo ty nigdy takiej swini nie bedziesz mial to pozostaje ci zazdroscic.A co do tematu to sie nie wypowiadam bo nie jestem kibicem pogoni ani nie mieszkam w szczecinie.Poprostu chcialem odpowiedziec na prowokacje jakiegos uposledzonego prawiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRAS Re: doda mu da, to przestanie jęczeć......pajac.. IP: *.chello.pl 22.10.06, 23:14 świnię to może ty masz w swojej stodole wieśniaku i prostaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: 85.134.140.* 22.10.06, 21:52 Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Radek- Szacunek !!! IP: *.globalconnect.pl 22.10.06, 22:17 Masz pecha-bo niektorzy kibice Pogoni sa tak źli na wszystko dookoła,ze rowniez i u Ciebie szukaja tych gorszych stron Tak z przesada zareagowali tez na Pawla Drumlaka-nagle zapominajac o wszystkich zaslugach. A potem byla juz tylko "eskalacja" Ale u normalnych kibicow MASZ SZACUNEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.dsl.bell.ca 22.10.06, 22:51 bo moze on zalamany ze jego arttystka teraz kolo mnie spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogon Fan Re: Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:15 Majdan daj sobie spokoj. Twoje ostatnie wypowiedzi to delikatnie rzecz ujmujac ... tragedia.Zagubiłes sie chlopaku badz przechodzisz kryzys wieku sredniego. Jedno i drugie nic dobrego ci nie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILCZ Majdan jubileuszowy, ale rozgoryczony IP: *.chello.pl 24.10.06, 14:30 ZAPOMNIALES DODAC SWOJE DWA ULUBIONE SLOWA (MOZLIWE ZE JEDYNE JAKIE ZNASZ ZEBY W KREGACH NA TLUKA NIE WYJSC ;]) ACZKOLWIEK I GENERALNIE BUAHAHA.NIECH WSZYSCY PRZYJDA DO RADZIA I GENARALNIE GO PRZEPROSZA ACZKOLWIEK NIKT NIE IWE ZA CO ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Pogon Ptaka IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 20:37 Panu Ptakowi powino sie podziekowac juz w temacie pilki noznej.. wszedzie gdzie byl cos psul.. dobrze o tym wiem gdyz jestem kibicem Widzewa, pan Ptak byl najpierw w Lksie pozniej u nas i co? dobrze ze go juz nie ma :) a my dlatego kochamy swoj klub, ktory moze ostatnio nie przedzie najlepiej ale rozwija sie w dobrym kierunku.. "najmlodszy" klub ekstraklasy!! Tylko Widzew! Odpowiedz Link Zgłoś