Gość: Peniski IP: *.dyn.optonline.net 05.12.06, 03:09 heheheheheh rozwalic ten purtel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yalp Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw 05.12.06, 03:19 Jak tylko FIFA nas zawiesi to własnymi rękami rozprawie się z Lipcem i jego kolegami. Możecie wszystko rozpieprzyć edukacje, emerytury wszystko, ale jak mi zabierzecie polską piłkę nożną- słabą ale naszą- to chyba wstąpie do AlKaidy i wysadze się na wiejskiej. Sport to jedyna rzecz jaka dzisiaj jednoczy ludzi w tym kraju!! A piłka nożna przede wszystkim! Każdy może się nią emocjonować nie ważne czy komuch czy faszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 03:29 lipiec lecz się, dziadu. FIFA zawiesi nas do czasu aż zostanie przywrócone status qvo, czyli nic, durniu, nie zyskasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 "Nie płacz Listek" - kibic cię żałuje 05.12.06, 13:32 Nie płacz Listek, bo tu miejsca brak Na fałszywe łzy Na pustych trybunach kibole Rozbijają łby Patrz kibice piękny sportu sens Roztrwonili w grach (u buka) W półlitrówkach pustych S.O.S Wysyłają w świat Ref.: Żegnam was, już wiem Nie załatwię wszystkich swoich spraw Idę sam, właśnie tam Gdzie czekają mnie Tam kolesiów kilku mam, od lat Dla nich zawsze służę, dla nich gram Jeszcze raz żegnam was Tam spotkamy się Proza życia to ligowy syf I z tym można żyć Mundial i korupcja, cygar smak Aby Preziem być Ech koledzy moi z dawnych lat Obrastacie w tłuszcz Już was w swoje szpony dopadł szmal Zdrada płynie z ust /za Perfect/ Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Wyleczymy grypę, cholerą 05.12.06, 16:18 W PZPNie nie jest najlepiej, a atmosfera wokół niego jest gęsta. Ale PZPN, przy PiSie to wzór godny naśladowania. To wcale nie prawda, że trzeba wszystko zniszczyć, by zbudować coś nowego. Jak Lipiec i jego PiS chcą pchać gdzieś swoje łapska, to niech sobie założą alternatywną ligę piłkarską i niech tam dzielą i rządzą. Niech zbudują sobie własne nowe stadiony, na które będą przychodzić moherowi kibice i młodzież wszechpolska (w końcu MW wyniesie się z obecnych stadionów). Osobiście wątpię, by to zrobili, bo na razie już od ponad roku nie ma planów zagospodarowania przestrzennego! Więc na dobrą sprawę to PiS na razie blokuje rozwój. Ludzie PiS mają cięte języki i lubią utarczki słowne, ale zupełnie brak im umiejętności organizacji i współdziałania przy rozwiązywaniu problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.ed.shawcable.net 05.12.06, 05:12 Co paliles ze tak ci zaszkodzilo.Mysle ze sie przekrecisz jak to swinstwo bedziesz palil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROT Najpierw wyburzyć, potem zbudować na nowo. IP: 217.153.38.* 05.12.06, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Sam sie wyburz a potem odbuduj na nowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:05 jak ja nienawidze ludzi ktorzy zeby cos zrobic na plus potzrzebuja najpierw rozwalic wszytsko co bylo budowane do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
bosynurek Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw 05.12.06, 10:58 Pamiętam, jak odchodził Dziurowicz, to wszyscy (GW też) kochaliśmy Listkiewicza, który miał zmienić PZPN. Jak wyszło, wiemy. Teraz minister Lipiec, kibic palanta, próbuje wypromować swoją osobę na walce z korupcją, która jest podejrzewam jak zwykle tylko pretekstem do zmiany ekipy na swoją. Będziemy mieli dwa skutki tego działania: () Wykluczy nas z rozgrywek. K...ica nas będzie brała w każdy czwartek pucharowy oraz termin reprezentacyjny i krew nas będzie zalewać rok, dwa, może trzy. Żadna reforma nie zrekompensuje tej straty przez następne rok, dwa, trzy. Jedyne wyjście to na pięć lat zmienić sobie obywatelstwo. (2) A przecież w PZPN-ie nie będzie reform, tylko zmiana ekipy na pisowo-samoobronną. Jeden ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa clauss Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.pekao.com.pl 05.12.06, 11:14 Bede drugim ktory zrobi to samo na Krakowskim Przedmiesciu. Niech tylko sprobuja zawiesic nas w FIFA to ten rząd już nie porządzi. Wyjdziemy na ulicę, a Lipca nabijemy na pal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Palancie mysli Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.ed.shawcable.net 05.12.06, 16:03 Co i ty napaliles sie tego swinstwa .Kto pujdzie na ulice ? Komunisctyczny PZPN do wora a FIFA nic nie zrobi Listkiewicz powinien odejesc a razem z nim Kantor ,ale obaj nie maja honoru .Trzymaja sie jak blood suckers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.icpnet.pl 05.12.06, 12:00 może by tak panie śmieciu mówię tu do Lipca czy jak mu tam inaczej dać szansę naszej kadrze niech coś ugrają bo są wyniki mecz z Portugalią czy Belgią nie można tego teraz zaprzepaścić. A czystkę i tak trza zrobić ale nie tera najlepiej po eliminacjach do Euro albo już w trakcie ale gdy nie będziemy mieli żadnych szans na awans!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopok Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.autocom.pl 05.12.06, 12:05 No, niech rozpieprzą polski futbol już na maxa. Wtedy może za 15 lat będziemy znowu liczyć się w walce o finały euro. A liga napewno będzie lepsza, sponsorzy będą do niej walić drzwiami i oknami... Brawo! Brawo! Lipiec ty klaunie, odwal się bo kibice Cię ubiją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorh Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:25 Siatkarze wygrali i juz sie wciska lipicek wszyndzie go pelno sport nie jest Państwa tylko ludzi jak zawiesza reprezentacje PiS bardzo zle skończy może chce dobrze ale mam wrazenie ze rozpiepszyc a potem od nowa budowac, tak zdobywano zamki i ziemie w sredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka ****** wierszyk o Listku ******* 05.12.06, 13:28 Policja już się zbliża, już puka do mych drzwi. Czy dać się ująć żywcem ? pistolet w ręku drży. O losie mój przeklęty, wszyscy zdradzili mnie! Grubą garnęli kasę, teraz schowali się W lesie ukryłem złoto, i euro bańki dwie. Ach szkoda by te dobro, w ich łapska dostało się. A mogło byc tak pięknie, Metaxa lała się! Kibice się wkurzali, sędziowie śmiali się. Czas broń juz przeładować, z życiem pożegnać się. Na dole policjanci już dobijają się. Przystawiam broń do głowy, lecz nie zastrzelę się, Bo nie mam ja honoru jak każdy o tym wie. Zakuli mnie w kajdanki, wywlekli mnie przed dom. Wrzucili mnie do suki, dałem sie podejść psom. Ach, cieszą się kibice, co widzieli wypadek ten. Ciekawe jaki wyrok, na ile wsadzą mnie. W więzieniu już czekają kibole na mój zad pewnie mnie przecwelują na długie dziesięć lat /parafraza znanej piosenki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu to raczej nie piosenka a pieśń kościelna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:15 Pan jesus już się zbliża.... a parafrazą to Ty jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw 05.12.06, 16:17 nie pękaj - będzie dobrze :-) Lipiec rozp...ol tą zgraję łapówkarzy. FIFA nas nie zawiesi tak jak w analogicznej sytuacji nie zawiesiła Włochów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bot Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 16:39 Nikt nas nie zawiesi, ludzie, ochłońcie!!! A ty Listek nas nie szantażuj. W PZPN jest syf nie z tej ziemi. Prezes instytucji w której urzęduje prokurator MUSI odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.ny325.east.verizon.net 07.12.06, 00:34 Gdyby nie było Listkiewicza nie byłoby problemu.To on angażuje FIFA do bronienia swoich czterech liter,ponieważ z ramienia PZPN jest tam przedstawicielem.Nam sympatykom na siłe chce sie wmowić jaki to Listekm jest wielki i jak pożyteczny dla naszej piłki noznej.To bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.12.06, 03:37 nikt nic nie zawiesi, pogroza, pogadaja, znajda widosiskowych winnych i zabawa bedzie trwala dalej, tak jak we Wloszech Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw 05.12.06, 10:31 Zauważ, że Włochy to nie Polska, ich lepiej traktują, bo jak to Włochów zawiesić, zbyt duże straty finansowe, a taką Polskę, żadna strata! Kiedyś Wisłę wykluczyli z rozgrywek, za ten rzucony nóż, a jak we Włoszech były podobne ekscesy, to nic złego się nie stało, Oczywiście w tym przypadku UEFA działała, ale w sumie to jedno bagno! Odpowiedz Link Zgłoś
adasiekptasiek jełop - jak mówią w "kieskich" 05.12.06, 05:40 LIPIEC NA TESTY i to bardzo dogłębne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAKA Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zawie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 07:01 A może by listkiewicz w końcu podałby się do dymisji!!! Skończył by sie ten burd... i nie potrzeba by było komisarza przy nowym SZEFIE (oczywiście żeby nie był z kliki listkiewicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 07:08 kaka jesteś optymistą listek już dawno stracił honor i chęć dbania o dobro polskiej piłki przykładem jest choćby ochrona sedziów łapowników.Ja bym na tego deb.....! nie liczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilo Oj barany bedzie szef z PiSu to dopiero będzie ... IP: *.crowley.pl 05.12.06, 12:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 07:24 Bardzo dobrze,roz...ić tą cała bandę z Lis...czem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFan Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zawie.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.12.06, 08:26 "Z naszych informacji wynika, że komisarzem związku zostałby prezes Ekstraklasy SA Andrzej Rusko. Pytany o to Ryszard Czarnecki, od lat blisko współpracujący z Rusko, odpowiada: Bez komentarza." Ale Komisarz! Nastepni kolesie. Ciekawe co na to Pan Prezydent. Jak nas naprawde FIFA zawiesi to bedize zdziwko. A zapowiadala sie dobra druzyna z szansami na awans do mistrzostw europy. Ja mysle, ze komichem powinien byc Tomaszewski :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw 05.12.06, 08:29 Tomaszewski?? On powinien byc Persona non grata... Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Koniec z leśnymi dziadkami 05.12.06, 09:32 Trzeba to rozkurzyć i poskładać na nowo. Z tego co jest to już i tak niczego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Dwór Re: Koniec z leśnymi dziadkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:19 Popieram. Mam za sobą kilkanaście lat grania w polskich ligach. Kibice nawet nie są w stanie sobie wyobrazić sobie jakie to bagno. I nie wszystko robi się za pieniądze, czasem o wszystkim /wyniku meczu/ decydują układy, rozliczenia z transferów, trzeba komus oddać punkty bo tamci pomogli w poprzednim sezonie itp. W swoim ostatnim sezonie z 34 spotkań co najmniej 20 było ustawionych, a może wiecej tylko ja otym nie wiedziałem. Było to co prawda kilka lat temu, ale raczej nic się nie zmieniło, dlatego popieram wszelkie działania majace na celu ukrócenie tego procederu, bez wzgledu na koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disintegration Re: Koniec z leśnymi dziadkami IP: *.e-net.pl 05.12.06, 11:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disintegration Re: Koniec z leśnymi dziadkami IP: *.e-net.pl 05.12.06, 11:25 bez wzgledu na koszty?? strata kilku lat dla reprezentacji Polski i dla klubow to koszty na tyle duze, ze za te kilka lat bedziemy sie mierzyc z reprezentacja Botswany jak rowny z rownym. Klubowa pilka padne juz zupelnie, bo kto bedzie chcial grac w zespole ktory na nic wiecej jak na mistrza nie moze liczyc. wszyscy najlepsi odejda gdziekolwiek, do najgorszych lig byle miec szanse grac w Europie. A lipiec sam sobie wbije samoboja bo jesli nas zawiesza zaden kibic nie wybaczy tego debilom z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szambonurek na szambie niczego nie zbudujesz IP: *.aster.pl 05.12.06, 14:06 lipiec, nie lipiec, któś musi rozpieprzyć ten burdel. PO, ani SLD tego nie zrobią, bo sami by sobie strzelili gola. Wiec nie pie..ć tu kocopałów, bo szans nasza piłka i tak niema. Póki forsa leci na przekręty zamiast na szkolenie młodzieży, czy na boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: na szambie niczego nie zbudujesz IP: *.aster.pl 05.12.06, 15:07 Będąc szambonurkiem musisz mieć gó..a w głowie, czego dowodem jest zresztą twój tekst. To na takich szambonurkach kaczory chcą budować 4-tą RP. Ogłupionych, niedorozwiniętych durniach. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: na szambie niczego nie zbudujesz 05.12.06, 17:14 Cóż za inteligentna wypowiedź. Wracaj sprzątać chlew chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w to nie jest szambo. nie masz prawa tak zle pisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:15 o naszej pilce. dzieje sie tu wiele pozytywnych rzeczy np korona. i pis raczej boisk nie buduje, potrzebuje kasy na budowe taniego panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safd Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:24 szkoda reprezentacji trochę..... ale jeśli to ma pomóc w usunięciu Misia L. i jego kolesiów to trzeba to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Najwyższy czas aby tylko pisuary mogły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:30 reprezentować nasz kraj również w piłce nożnej. I całe szczęście, że tak fenomenalnie uczciwy min. Lipiec, ciężko doświadczony komunistyczną dyskwalifikacją za jakiś tam doping, trzyma nad tym pieczę. Proponuję aby wprowadził komisarzy rządowych do wszystkich związków sportowych, aby wszędzie najpierw zapanowała słuszna ideologia PIS-u i ojca Tadeusza a dopiero potem, gdy reżimowi się wybiorą do władz powrócić do międzynarodowych rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqet Re: Najwyższy czas aby tylko pisuary mogły IP: *.chello.pl 05.12.06, 10:37 Ja tam ogólnie jestem za PiS-em, ale jak przez nich (i Listkiewicza) zawieszą nam w sumie całkiem niezłą reprezentację to się chyba na SLD przerzucę- oni kradną, dają i biorą łapówki, ale przynajmniej nie unicestwiają piłki. A tak wogle to niech Listek sam odejdzie i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Najwyższy czas aby tylko pisuary mogły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 13:06 ale on nie odejdzie. Przecież jest ważniejszy niż cała polska piłka razemn wzięta.. Trzyma się więc stołka dla dobra tejże piłki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Najwyższy czas aby tylko pisuary mogły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:09 Gość portalu: baqet napisał(a): > Ja tam ogólnie jestem za PiS-em, ale jak przez nich (i Listkiewicza) zawieszą > nam w sumie całkiem niezłą reprezentację to się chyba na SLD przerzucę- oni > kradną, dają i biorą łapówki, ale przynajmniej nie unicestwiają piłki. A tak > wogle to niech Listek sam odejdzie i po problemie. dokladnie . won od repry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prot Listkiewicz i spółka stracą posady. KASA! KASA! IP: 217.153.38.* 05.12.06, 10:32 TO TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 W FIFA tez byly glosne afery korupcyjne 05.12.06, 10:38 Widac bronia swojego czlowieka w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Ten lipiec to chyba chce by go zabili..co za osioł IP: *.aster.pl 05.12.06, 10:44 rr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lipiec ty świnio IP: *.icpnet.pl 05.12.06, 10:46 Ja mam w dupie kto bedzie rzadził piłką nożną. Chce oglądać mecze polskiej druzyny w eliminacjach i na mistrzostwach. Jesli nas FIFA wykluczy to bedziesz mial Lipiec przesrane. Chyba sobie nie zdajesz sprawy z jaką siłą zadzierasz. KIBICE zrobią wszystko byś w Polsce bezpiecznego miejsca dla siebie nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans-sędzia PN Re: Lipiec ty świnio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:24 CO NAZYWASZ KIBICAMI SZMATO ??? TAKICH JAK TY ŻAŁOSNE DRESIARSKIE ŚCIERWO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vautrin Re: Lipiec ty świnio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:51 Co niby polskie kluby stracą baranie?Już niżej w rankingach trudno być.Zal trochę repry,ale trzeba nieraz coś poświęcić,niestety.Jak mówił jakiś mądry trener,że aby poprawić polską ligę najpierw trzeba ją całą spalić,a tego się nie da zrobić z obecnym pzpnem,sami się niezwolnią,a jak tak to zostawią swoich w terenie i po 3 latach znowu wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Lipiec ty świnio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 13:02 sądzącv po głębi wypowiedzi, oraz poziomie "merytoryki" w twym wywodzie wniosek jest tylko jeden: palant z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.06, 11:11 międzynarodowa mafia piłkarska wyrusza na pomoc polskiej mafii piłkarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.ed.shawcable.net 05.12.06, 16:14 Zgadzam sie miedzynarodowa mafia w calej rozciaglosci popiera mafie polska .Powinien ktos przegladnac ich books tam dopiro zobaczylibysny przekrety i marnotrastwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Percy Niech zawiesi IP: *.acn.waw.pl 05.12.06, 11:15 Niech zawiesi. Nic nie stracimy, bo żadnych trofeów nie wygrywamy, a naszych klubów i tak nie ma w LM. A moze dzieki temu na Miodowej pojawia sie ludzie pokroju Benhakera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Lipiec WON! IP: *.aster.pl 05.12.06, 11:19 Mam bardziej niż mieszane uczucia. Z jednej strony PZPN to nie świeta krowa, nie może być nietykalny. No i jak działa związek w ostatnich latach widzą chyba wszyscy, którzy interesują się piłką - więcej tam działań pozorowanych niż rzeczywistych reform. Ale wprowadzenie komisarza zrobi więcej złego niż dobrego. Po pierwsze, z tego co czytamy w prasie wynika, że tak naprawdę nie ma twardych dowodów na PZPN. Gdyby były, już dawno po tych wszystkich audytach i kontrolach Lipiec ogłosiłby je w mediach. Jest tylko - jak to ładnie ujmuje czarnecki - wola ministra do wprowadzenia komisarza. przepraszam bardzo, ale "wola" to jednak nie to samo co "działanie z dowodami na popełnione przestępstwa w ręku". Po drugie jest też kwestia ekipy, jaka chce się dobrać do PZPN. jak widzę, że przy tym wszystkim kręci się ktos taki jak Czarnecki to absolutnie nie mam żadnej gwarancji, że nie będzie to tylko zamiana jednych leśnych dziadków na innych. jedna klika zabierze stołki drugiej. Nic więcej. Po trzecie jest oczywiście kadra. Robić coś takiego w momencie, gdy reprezentacja zaczyna w końcu nieźle grać to - łagodnie rzezc ujmując - działanie mało polityczne. Dla mnie akurat te pare meczów kadry w przyszłym roku to najbardziej oczekiwane wydarzenia sportowe zbliżającego się roku 2007. czy rząd chce i te odrobinę (mam nadzieję) radości mi odebrać? Reasumując: naciskać, zmuszać do zmian i reform, rozliczać indywidualnie jeśli są dowody, ale nie robic rewolucji. Skończy sie tak samo jak rewolucja moralna PiS: z nazistami i stręczycielami u boku. z tym że tym razem będziemy mieli jeszcze piłkarską izolację kraju. Tego chce pan Lipiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neokibic Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zawie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:22 juz szukają dużej sali......o matko !! tak ważna i kluczowa sprawa dla polskiej piłki, a ci sali szukają do obrad. ŻENADA !! Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Dyskwalifikacja to dobra cena za rozwlalenie PZPN 05.12.06, 11:24 Przeboleję i to. Nie zagramy w pucharach i jakiś mistrzostwach przez rok lub dwa? Do zniesienia. Jeśli to będzie ceną za zrobienie porządku w przeżartym korupcją PZPN to proszę bardzo. Na szantaż się nie ugniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pach-pach Fife to ja mam przy rozporku w spodniach .... IP: *.promax.media.pl 05.12.06, 11:36 mafię pzpn - rozstrzelac - subito ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Przestańcie biadolić! IP: *.rzeszow.mm.pl 05.12.06, 11:49 FIFA jest w stanie odwiesić zawieszony kraj już po paru tygpdniach, chociażby przypadek Grecji czy teraz Iranu. Ile można czekać, zeby leśne dziadki uchwaliły statut eliminujący leśne dziadki z władz? Przecież to chore. Wejdzie komisarz, zrobi reorganizację bez leśnych dziadków i najpóźniej na koniec lutego jesteśmy odwieszeni. FIFA nie będzie miała żadnego interesu, żeby nas trzymać w zawieszeniu dłużej. Ich chyba też szlag trafia na te codzienne aresztowania sędziów i działaczy. A te straszenia Listkiewicza, to łabędzi śpiew tych panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Przestańcie biadolić! IP: *.aster.pl 05.12.06, 13:44 O ile się nie mylę to jednak Grecja spękała przed FIFA i dlatego została odwieszona. Poza tym jak już napisałem wyżej - moim zdaniem to będzie tylko akcja pozorowana. Paru nowych buców zastąpi starą bandę, a ucierpią na tym nerwy zwykłych kibiców. Choć oczywiście chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopint Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zawie.. IP: *.61.241.97.host.de.colt.net 05.12.06, 11:48 nie rozumiem dlaczego wszyscy tak bardzo obawiaja sie zawieszenia Polski przez FIFA. A co przepraszam takiego osiagamy w pilce noznej ze boimi sie wykluczenia jak ognia? jedna druzyna w pucharze UEFA??? Z marnymi szansami na wyjscie z grupy? Od ponad 10 lat zadnej druzyny w Champions League? Awans do Finalow Mistrzostw Swiata uznajemy za szczyt naszych mozliwosci? A ja wlasnie jestem za wykluczeniem Polski i roz... tego calego balaganu i wyrzuceniem tych pseudo dzialaczy, dla ktorych stolek to wszystko. Inaczej nigdy nic sie nie zmieni i bedziemy tkwic w tym bagnie po uszy przez jeszcze wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek fify Fifa jest oki jak wchodzi w .... - hahahaha IP: *.promax.media.pl 05.12.06, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik z FIFA Lipiec - rozrzuć ten obornik- pzpn juz dzis ! IP: *.promax.media.pl 05.12.06, 11:57 ...póki ziemia nie zmarznięta mozna go zaraz zaoprać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zawie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:58 A niech zawieszają! I tak drużyny klubowe nie liczą się w żadnych rozgrywkach. Znajdzie się czas na przecięcie tego sznura korupcyjnego i wszelkich szkodliwych powiązań. Wielkie "autorytety" typu Stejlau, który broni skorumpowanych bandytów i jemu podobne LEŚNE DZIADKI powinni już dawno pójść w zapomnienie historii. Tu jest potrzebne zdecydowane przecięcie już nie wrzoda ale raka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeliant Re: Minister chce komisarza w PZPN, FIFA chce zaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:08 Całkowicie popieram. Zawiesić członkostwo PZPN w FIFA. Rozwiązać cały system ligowy i założyć od nowa Ligę Polską. Dwa-trzy sezony na uregulowanie się lig i mamy 16 zespołową I-ligę i 16-zespołową II ligę, a co najważniejsze - bez złodzieji i manipulantów z PZPN. Zarząd skłądałby się z 32 osób i tylko tylu (rzadnych zastępców, rzadnych pierdół). Po jednym z każdego klubu. Wybieranoby przezesa z tej grupy na jeden sezon i byłoby tak jak trzeba :) A co z niższymi ligami? Też zreorganizować. 4 3-cie ligi po 16 drużyn. 8 4-tych lig (po 16 ekip) itd. ażdo najniższego poziomu rozgrywkowego. Podstawa to właśnie 16 drużyn. Łatwy terminarz, idealna liczba spotkań w sezonie. Lepiej się nie da. BTW: całkowicie wycofać dodatcje na sport z publicznych pieniędzy. Tylko na młodzież (U-16) i na reprezentacje pozostawić. Albo klub ma kasę albo zwija bambetle i nara. Odpowiedz Link Zgłoś