Dodaj do ulubionych

Piłkarze z B-klasy na bilbordach

IP: 212.243.143.* 11.12.06, 17:35
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebeliant Re: Piłkarze z B-klasy na bilbordach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:04
      Miła inicjatywa. Niech żyje MKS Pogoń Nowa :)
      • Gość: haahaa Podoba mi sie ta Pogoń nowa IP: *.mnc.pl 11.12.06, 18:52
        Widać, że prawdziwy potencjał klubu to kibice. A ci szczecińscy muszą być nieźle
        zorganizowani, że potrafili sami napisać dalszy ciąg historii klubu. Gratuluję i
        czekam aż Pogoń nowa awansuje do ekstraklasy :)
        • Gość: press vienna Re: Podoba mi sie ta Pogoń nowa IP: *.3.14.vie.surfer.at 11.12.06, 19:18
          brawo i gratuluje
    • krwawy.zenek Nigdy nie byłem kibicem Pogoni i nie będę, 11.12.06, 19:21
      ale serdecznie życzę Wam powodzenia!!! Trzymajcie się, wejdźcie kiedyś do I
      ligi.
    • Gość: Grigor Adamczuk?! On się leczył psychicznie... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.12.06, 20:12
      Z całym szacunkiem dla Pana Adamczuka i jego zasług w drużynie olimpijskiej, ale z tego co wiem to po pobycie w Szkocji (i to w Rangersach o ile pamiętam) to popadł w depresję i leczył się psychiatrycznie...:/ No nie wiem czy pocztówka z jego twarzą może być prezentem dla Szczecinian...
    • Gość: Grigor ale i tak gratuluję pomysłu:) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.12.06, 20:16
      No ale jakby nie patrzeć to Pogoń Nowa jest prawdziwą Pogonią a nie pseudo brasilianą Pana Ptaka. Życzę Pogoni Nowa jak najlepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka