Dodaj do ulubionych

Finał Aussie Open z czuba i na żywo

IP: *.121.225.195.static.bait.pl 28.01.07, 09:25
Napiszę tutaj, nie na temat, ale komentarzy w poprzednich tekstach chyba już
nie czytacie, a tego nie mogę sobie odmówić:
Mówiliście, że lepiej darować sobie oglądanie konkursu w Oberstdorfie? ;]

Co do Federera, to imponuje mi jego technika, ogólnie szanuję go i uważam za
wielkiego tenisistę, ale jego ciągłe wygrywanie jest po prostu nudne. Na
meczach np. w ćwierćfinale są mniejsze emocje, bo wiadomo, że zwycięzca i tak
przegra ze Szwajcarem. Prawdziwe emocje są tylko na Rolandzie Garrosie, bo
tylko tam Federer nie jest murowanym faworytem.
Rozumiem, że Szwajcarem można się zachwycać, ale dla dobra sportu nie powinno
mu się kibicować ;)Do czasu aż będzie wygrywał tylko ~ 50% turniejów ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: joj 7:6, 7:6 0:6, 4:6, 23:21. (z godz.9.25) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 09:37
      7:6, 7:6 0:6, 4:6, 23:21. !?!?!?! o K**** :D nieźle... 23:21 w meczu
      tenisowym...a czy pod koniec meczu oprócz graczy był ktoś jeszcze (widzowie na
      pewno zasneli, a sędziemu się pewnie znudziło) ;)
    • Gość: piotrek Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:21
      Ja przepraszam bardzo Panowie Zczubowcy, 4 was czyta i czeka wlasnie na komentarze, btw swietny przerywnik w sesji tak sobie was poczytac :)
    • Gość: Dovbendov Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: 59.95.129.* 28.01.07, 10:23
      Vamos Fernando!!!
      • Gość: edek je bułke ;] Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:26
        jakich 4 ludzi ja jestem piąty!!
    • Gość: wictorius Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 10:27
      ja też oglądam! czytam znaczy :)

przy okazji Obersdorfu: Willingen po czesku, czyli Adam wali 151.5 m (slownie:
      sto paresat jedna a pol metru) to sim nie mozne, to je daleko!!!!

www.youtube.com/watch?v=mdLB1Js4I84
      wypas :)

go Rogero! rekord mustku!
    • Gość: hoook Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.cable.satra.pl 28.01.07, 10:32
      Taka mała uwaga kiedy notka o wygranej Małysza? A może tak sobie darowaliście
      sobotni konkurs,że nawet wyników nie znacie? :>

Co do finału, to zacięty będzie pierwszy set, kolejna to jakieś 6:4, 6:3 dla
      Federera.... po prostu lipa. W tym roku nawet półfinały były bez historii...
    • Gość: jeden z 4rech Polska Slowenia IP: *.chello.pl 28.01.07, 10:36
      Smialo mozecie relacjonowac, awans jest zapewniony, jak wygraja wiece klatwy
      zczuba nie ma ;-) a jak przegraja to podczas cwiercfinalow wychodzicie na spacer
      z dziecmi albo do kina z zonami :)
      • Gość: wictorius Adam - to je daleko! IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 10:41
        chłopaki, zróbcie przegląd relacji z ost. raoku, sprawdzcie jaka dyscyplina
        poza szczypiorniakiem wam nie leży ;) czyli kto przegrał "Z Czuba". wyciągnąć
        wnioski, ale zgadzam się - na ćwierćfinały do kina na film z Bradem - polskim -
        Pittem, albo cuś...
      • Gość: Marcin Relacja - koniecznie ;p IP: *.tcz.vectranet.pl 28.01.07, 10:57
        Relacjaonować, jak najbardziej. Ja sądzę że wcześniejsza, nieoczekiwana porażka
        Francuzów z Islandią, była głowym powodem ,że jakby nie było aktualni
        mistrzowie Europy szczególnie zmobilizowali się na mecz z Polską. I niewielo
        miał on wspólnego z rzekomuym pechem. A wyniki ankiety nie pierwszy zresztą raz
        są zupełnie nie reprezentatywne ;p. Dziś przeciwnik od Francuzów sporo słabszy,
        więc szanse na przyniesienie pecha zdecydowanie mniejsze. No i musicie poprawić
        sobie humory, samopoczucie przed ćwierćfinałami. a zadaniu kłamu ankiecie nie
        wspomionając. A no i przede wszystki musiecie zgłębiać tajniki szczypiorniaka.
        Więc koniec tłumaczeń , odwracania kota ogonem, czekamy na Was o 17:30
    • Gość: kami Federer przegra!!!! IP: 62.233.164.* 28.01.07, 10:46
      jakiś cud musi się wydarzyć bo jest niedziela:)

www.foto-tel.pl/
      • Gość: kret Re: Federer przegra!!!! IP: *.izacom.pl 28.01.07, 10:48
        on nie przegrywa w tie brakach.... nie pamiętam kiedy ostatni raz przegrał tie -
        breaka.... ma ktoś może statystki ?????
      • Gość: wictorius Gonzales, poddaj się... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 10:50
        niedziela to początek tygodnia. w Szwajcarii to podobno najlepszy dzień do
        wygrania Aussie...
        • Gość: kret Re: Gonzales, poddaj się... IP: *.izacom.pl 28.01.07, 10:51
          i pozamiatane
    • Gość: Kuba Polska - Słowenia IP: *.acn.waw.pl 28.01.07, 10:49
      Uważam że wasz wpływ na wynik wynosi w przybliżeniu 0%. Mecz będzie ciekawszy z
      wami, a i tak wygramy ;-).
      • Gość: wictorius Re: Polska - Słowenia IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 10:52
        do tego fajnie bedzie was czytać w sytuacji, jak nasi będą przegrywać albo
        przegrają ;). spoko, odpukałem (we własne czoło)
    • Gość: novi Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:53
      obudziłam się, możecie już zacząć żartować? proooszę.
      • Gość: wictorius pierwszy żart : IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 10:55
        Gonzales wygrywa seta. drugi?
    • Gość: novi Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:57
      ja mogę masować fotoedytorkę. chociaż nie wiem czy lubi dziewczęta
      • Gość: hoook Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.cable.satra.pl 28.01.07, 11:03
        To ja ustawiam się w kolejce do masażu fotoedytorki :]. Oczywiście jeśli woli
        być masowana męskimi rękoma.
    • Gość: Ewa Czemu nie komentujecie łyżwiarstwa figurowego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:58
      Tam jest ciut więcej emocji... A i zawodnicy (i -czki :)) jacyś wyględniejsi...
      • Gość: Łukasz Pomysl Matsa Wilandera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:59
        Byl to pomysl Matsa Wilandera a nie Bjorna Borga:)
        Pozdrawiam:)
        • zczuba Re: Pomysl Matsa Wilandera 28.01.07, 11:03
          dzięki
      • Gość: wictorius Re: Czemu nie komentujecie szachów ? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 11:09
        toż to wyzwanie godne "Z Czuba"...:)
    • Gość: uki Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:59
      11 czerwiec to takze moje urodziny:]
    • Gość: Salma Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.ghnet.pl 28.01.07, 11:01
      Federer wygrywałby nawet gdyby całą noc wcześniej piłą polską wódkę... co
      geniusz to geniusz.
    • Gość: wictorius pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Aussie? IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 11:04
      kurcze, przypomniały mi się te masakry pięciosetowe ze starym dobrym Jimmy
      Courier'em (ten to trzymał rakietę jakby mu zaraz z nadgarstek miał się
      otworzyć), czy z terminatorem Michasiem Changiem...ale nie pamiętam kiedy
      dokładnie to było.
      i łzy Pete'a po każdym meczu (znaczy kilkugodzinnym dramacie) - to dla jego
      tenera było. to były czasy...Gonzales, poddaj się...
      • Gość: Salma Re: pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Auss IP: *.ghnet.pl 28.01.07, 11:20
        Ja pamiętam, że w Australii swojego ostatniego Wielkiego Szlema wygrała Andre
        Agassi. On i Pete to byli prawdziwi rywale szkoda, że Federer nie ma równie
        genialnych rywali jak on sam. Choć on chyba po prostu mocno wyprzedza swoje
        pokolenie tenisowe. Tylko trzeba go trochę zmotywować bo dziś gra tak jakby na
        70%
        • Gość: wictorius Re: pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Auss IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 11:24
          dokładnie tak. jedyne problemy pojawiają się na cegle, gdzie "wielki" Nadal ma
          swoje pięć minut. przepraszam - miał...
          • Gość: Salma Re: pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Auss IP: *.ghnet.pl 28.01.07, 11:33
            Nadal w Paryżu w tym roku też będzie jeszcze mocny ale jeśli Feder wyleczy się
            z kompleksu Nadala to ma szanse wygrać. Pete`owi nie udało się to nigdy ale
            Andre już jako dojrzały tenisita wygrał w Parużu na fali miłości do Steffi
            Graf:)
            • Gość: rrr Re: pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Auss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:38
              W tym roku Nadal gra cieńko nie tak jak rok czy 2 lata temu.

Federer ma Wielkiego Szlema na 85 % w tym sezonie.
      • Gość: Jimmy Cureir !! Re: pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Auss IP: *.chello.pl 28.01.07, 11:34
        oj Z Jimmim Courierem to klasyka zdaje sie ze rudy Jim lubil te mordercze
        5setowki ;;-)
        • Gość: wictorius Re: pamiętacie stare mecze dobrego Pete'a na Auss IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.07, 11:48
          oj moim zdaniem to Jimmy był do tego stworzony. to jego przyduszone 'eeehh'....
          przy kolejnym forhendzie...i raz , i dwa...i tak przez pięć godzin. w ogóle mi
          się nie nudził :). no i jak serwował! podrzut piłki, ruchy węża i chlast.
          wypas. Szkoda, ze nie było wtedy Rogera...
          Gonzales, poddaj się, do cholery!
    • Gość: Ania Ogladam na Eurosporcie, ale w wersji angielskiej.. IP: *.chello.pl 28.01.07, 11:49
      ...wyglada tak samo, ale nie mam Karola Stopy ;-) Tak jak pewna czesc to
      czytajacych- jestem za Gonzalezem (czy Gonzalese-czy w wypadku takiej
      odmiany "z" powinno przejsc w "s"?). Perfekcja Federera jest PORAZAJACA.
      Dlatego czasem czekam na kogos kto bedzie w stanie udowodnic, ze On NIE JEST
      cyborgiem....to jest tak wielkie wyzwanie, ze bardzo kibicuje Gonzale*owi.
      Trzeba przynzac, ze chlopak sie stara (G), chwilami gra wysmienicie, ale na
      kogos tak niesamowitego jak F to nie wystarcza...a i challange'ow juz nie
      ma....Biedactwo z tego G...
      A swoja droga, to gdy patrze na to co robi F...to slow mi brak...Malo, ze TO
      robi...to jeszcze wyglada, ze to nie sprawia mu WCALE wysilku....Ja
      pierdziele...SZOK....
    • Gość: ali Re: Finał Aussie Open z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:52
      no i kolejny spacerek federera ... szkoda że nie ma w finale murray'a
      przynajmniej by było ciekawiej :)
    • Gość: Ania Ale punkt!!!! IP: *.chello.pl 28.01.07, 11:53
      A Federer to swinka! Tak upokorzyc Fernando (nie mam problemu z odmiana
      imienia ;-) ) Przeciez to co zrobil Roger (skoro juz jestem z Nimi po imieniu)
      to najczystszej wody SWINSTWO.
    • Gość: Marcin Sędzia IP: *.tcz.vectranet.pl 28.01.07, 11:53
      Sandra de Jenken z Francjii
    • Gość: joj reklama z Nadalem (+nazwisko z czuba) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:55
      "who is next" - w ustach Nadala (czemu go nie lubicie, ma takie "z czuba"
      nazwisko!;)) brzmi jakby to miało być takie "męskie" ale wyszło jaby to mówił
      jakiś szczeniak, czy inny niewyrostek ;P
    • Gość: nadir Sędzia meczu IP: *.c29.msk.pl 28.01.07, 11:57
      Sędziuje pani Sandra de Jenken, sędzina z Francji.
      Pozdrawiam
    • anusja Z Czuba SMS... 28.01.07, 12:01
      ...moze wprowadzilibyscie usluge "Z Czuba SMS"? Tylko musielibyscie jakas
      sensowna kwote za relacje wprowadzic hehehe, bo obawiam sie, ze gdyby mialo byc
      placone od ilosci smsow to nikt by tego nie zamawial....natomiast kilka zlotych
      za relacje...ja np w dniu dzisiejszego meczu ze Slowenia bede na jakims innym
      wydarzeniu, wobec tego chetnie otrzymywalabym powiadomienia...Jesli pomysl
      wypali-zglaszam sie po procent od ewentualnych zyskow (absolutnie nie macie sie
      do mnie zwracac jesli bedziecie musieli doplacac) :)
    • Gość: ali gonzalez na gublowce a szwajcar w himalajach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:07
      by karol stopa
    • anusja Kto pamieta wieksza radosc Federera? 28.01.07, 12:09
      Ja sobie nie przypominam...Z reguly zaszczyca nas lekkim ugieciem reki, ala
      Kozakiewicz w reklamie Fastum, i skrzywionym usmiechem. A tu sie
      CIESZYL...nawet wygladalo to na...szczescie....
      • Gość: ali Re: Kto pamieta wieksza radosc Federera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:15
        tak pamiętam - jak wygrał wimbledon
        • anusja Re: Kto pamieta wieksza radosc Federera? 28.01.07, 12:19
          Taaak? W ktorym roku? Bo generalnie wszystko co widze, to On jest tak
          powsciagliwy....
          • Gość: ali Re: Kto pamieta wieksza radosc Federera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:25
            a jakie to ma znaczenie w którym roku, a generalnie co widziałem to była to
            większa radość, inna sprawa że to trochę inny prestiż turniejowy australian a
            wimbledon
            • anusja Re: Kto pamieta wieksza radosc Federera? 28.01.07, 12:32
              Chodzi mi o to czy z poczatkow kariery, czy z czasow kiedy juz sie usadowil na
              pierwszym miejscu....
        • deana Ale nuda. 28.01.07, 12:20
          Cieszę się,że Roger się wciąż cieszy.Niestety,ja już się nie cieszę.Jak byłam
          młodsza albo mecze były ciekawsze albo miałam entuzjazmu więcej,bo dzisiejszy
          finał był nudnawy.Chyba tylko US Open jeszcze mnie wzrusza.
          • deana PS. Tak czy inaczej, gratulacje Roger!!! 28.01.07, 12:28

• anusja Gonzalez jest fajowy :) 28.01.07, 12:26
      Jak fajnie mowil! Natomiast Federer, przyznaje, gosc ma klase... :) To jak
      podszedl do Fernando...i zagadywal, gdy ten siedzial i przezywal...Kurde....ale
      fajni goscie heh....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka