sloggi 07.03.05, 19:34 Tusk mówił w TV o kryzysie prezydentury, a Roman jest zły, że nie będzie mógł się wyżyć na Aleksandrze Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris01 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 19:39 Jeden wielki cyrk - niestety. W zasadzie to chyba dobrze, że prezydent nie bedzie brał udziału w przedstawieniu pod tytułem Komisja Śledcza. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 19:48 Kris,bardzo dobrze! Nie moze byc inaczej! Kto jest kim! Odpowiedz Link
sloggi Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 19:50 Roman swoją pazernością na prezydencki fotel zaczyna się robić żałosny. A określenie prezydenta "tchórzem" powinno być ukarane. Nie ważne jaką frakcję reprezentuje - to jest prezydent. Odpowiedz Link
kris01 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 19:56 Niestetu posła mozna porównać do "świętej krowy". Odpowiedz Link
sloggi Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:03 kris01 napisał: > Niestetu posła mozna porównać do "świętej krowy". Roman raczej jest bucefałem, ale i to nie powinno zwalniać go od szacunku do głowy państwa. Kiedyś byłoby to nie do pomyślenia. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:06 O ile wiem,to tata Romana jest ewentualnym kandydatem. Romek jest chyba jako zapasowy. Obawiam sie ,ze dlugo nie bedzie takiego Prezydenta, jakim jest Kwasniewski.Historia Go oceni. Odpowiedz Link
groha Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:04 sloggi napisał: > Roman swoją pazernością na prezydencki fotel zaczyna się robić żałosny. > A określenie prezydenta "tchórzem" powinno być ukarane. Nie ważne jaką frakcję > reprezentuje - to jest prezydent. Roman wyznaje zasadę "kto nie z nami ten nasz wróg", więc po co mu kultura polityczna czy jakakolwiek inna. On nie zaczyna się robić załosny, on już jest. Odpowiedz Link
sloggi Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:10 Skoro tej kultury nie ma, to należy go jej nauczyć. Kij i marchewka. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:13 Po co uczyc kultury kogos,kto nigdy jej nie pojmie? To moze staroswieckie ,"Boże chroń Polske!" Odpowiedz Link
sloggi Re: Kryzys prezydentury? 12.03.05, 21:57 Dzisiejszy Super Express obsmarował Kwaśniewskiego od góry do dołu. Odpowiedz Link
natla Re: Kryzys prezydentury? 13.03.05, 00:19 <Roman swoją pazernością na prezydencki fotel zaczyna się robić żałosny. ***zaczyna???? )) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:57 Obejrzałem przed chwilą program Monisi O. "Prosto w oczy". Prezydent "postawił się". Zaczął mówić tym samym językiem, co jego przeciwnicy polityczni. Olejnikowa była zaskoczona i zdezorientowana ("proszę na mnie nie krzyczeć"). Wyraźnie było widać, że Kwaśniewski znalazł się w swoim żywiole - ostrej, bezpardonowej dyskusji. Takim językiem trzeba rozmawiać z tymi gorylami politycznym. Odmówił. Miał prawo. Ma również prawo bronić się swoimi metodami, jakkolwiek wiadomo, że doprowadzi to do poziomu dyskursu publicznego. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Kryzys prezydentury? 07.03.05, 20:59 sorki "...że doprowadzi to do obniżenia poziomu ...itd" Odpowiedz Link
natla Re: Kryzys prezydentury? 13.03.05, 00:24 Dalczego Mario, to są zdrowe poglady i cieszy mnie, że to mówią i tak mówią młodsi. Odpowiedz Link
alras Re: Kryzys prezydentury? 08.03.05, 00:06 Czy pamiętacie wszystkich na zdjęciach? Ostatnio oglądałam moje i zastanawiałam jak oni się nazywali? Czasami mam wrażenie, że sznowna komisja chce abyśmy zwariowali - wtedy wszystkich się zamknie i będzie się dobrze rządzić. A czy widzieliści jak dziennikarz zadał pytanie Olkowi i prawie wyszedł nie wysłuchując odpowiedzi aby powiedzieć nam, jakiej odpowiedzi udzielił prezydent? To właśnie ta rzetelność dziennikarska... Odpowiedz Link