Gość: genas Liga Mistrzów na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 23:21 Dzięki panie korzeniowski najwyżej moge sobie wyobrazic te sytuacje tylko 1 mecz powinny byc 2 jak kiedyś było!! Jakie sporty chcecie pokazywac polo, golf, moze krykiet...Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd to wina tvn - celowo zablokowali LM IP: 80.55.5.* 20.02.07, 23:24 tvn dla swojej telewizji n wykupil na wylacznosc LM. Jest to proba zmuszenia widzow do kupowania ich nowej platformy (minimum 32 zl) + oplata aktywacyjna 99 zl + antena satelitarna i konwerter + (o ile sie nie myle) telewizor przystosowany do takich rozdzielczosci. no coz... ja spasuje, mam juz kablowke i dla kilku meczy nie wydam gory kasy. Mam nadzieje ze tvn mocno sie przejedzie na takim postepowaniu. Tworzac taka polityke doskonale sobie zdawali sprawe ze 95% Polakow nie bedzie w stanie obejrzec czegos na czym im zalezy, ale maja to w du..e. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.galecki Re: to wina tvn - celowo zablokowali LM 20.02.07, 23:34 Panie Szadkowski, jak dla Pana zwyciestwo gospodarzy jedna bramka jest sensacja to ja Panu gratuluje znajomosci rzemiosla. Sensacja to by byla jakby Gornik Pszow pokonal Arsenal 1:0 ale nie PSV u siebie w meczu LM. Komentarz redaktorow GW jest amatorski ale to tez zadna jest niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: to wina tvn - celowo zablokowali LM 20.02.07, 23:47 "Bardzo dobra" gra Kuszczaka (z calym szacunkiem dla naszego bramkarza) w meczu z Reading to rowniez raczej naduzycie semantyczne. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: to wina tvn - celowo zablokowali LM IP: 193.93.91.* 20.02.07, 23:57 Ludzie jak można tym dziadom płacic abonament????????Za co>?????Za jakieś pier..lone m jak gów..o czy kolejne wybory najpiekniejszego paszteta roku???Ku,,wa ich mać.Chce mi się wyć i wyje przeklinając nowotwór jakim jest to je..ne tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo rossonero boruc przygotuj sie 7 marca ... IP: *.chello.pl 20.02.07, 23:54 mediolański walec zacznie walcowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.02.07, 00:24 Zalezy na jakim zachodzie.W UK ogladalem MU z Lille za darmo na BBC[Bramka -- Skandal]--jutro pojde na 2 polowe do pobliskiej knajpy[50 m piechota].Zaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheheheh placicie ABOnament ? no to placcie dalej :) IP: *.adsl.alicedsl.de 21.02.07, 01:47 a TVP ma wazniejsze wydatki i musi zakupic inne programy a nie jakies transmisje z LM nowe seriale z usa wyprodukowac klan zaplacic PORZADNE pensje redaktorom zawody sportowe typu narciarstwo i skoki malysza PLACCIE DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Liga Mistrzów na żywo 21.02.07, 11:10 .W UK ogladalem MU z Lille za darmo na BBC[Bramka -- > Skandal a niby dlaczego skandal, zdobyta jak najbardziej prawidłowo. To zawodnik drużyny atakującej decyduje czy grać na gwizdek czy szybko. Jak chce żeby mur został ustawiony na poprawnej odległości to mówi sędziemu i ten wtedy podnosi rękę z gwizdkiem do góry sygnalizując "gramy na gwizdek". Jeśli takiego komunikatu nie ma to broniąca drużyna powinna cały czas patrzeć na piłkę i nie dać sie zaskoczyć (najlepiej postawić jakiegoś piłkarza tuż przed piłką, aż mur zostanie ustawiony), to nawet A-klasowcy wiedza tylko nie Lille. Frazncuzy dali United prezent to co miał Giggs zrobić? Powiedziec "chodźta chłopy zastawić piłkę bo zaraz wam strzelę"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 01:53 jakie mecze??nędzny celtic i jeszcze nędzniejszy milan?? mexcze bądą jutro- Chelsea, Barca, Lyon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 01:54 dziś znaczy się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 01:57 wybaczcie literówki ale właśnie knajpy wróciłem i troszkie sie łapki trzęsą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość -1 Re: Liga Mistrzów na żywo IP: 217.153.8.* 21.02.07, 08:35 władza musi wychować Naród, Ligę Mistrzów to se moglismy oglądać w II i III RP. W IV to mamy prawo oglądać puste głowy rządzących i ich wypociny nie wiedzieć komu i czemu służących.Co do abonamentu to wpełni się zgadzam,powinni go płacić (za reklamę) rządzący i ich poplecznicy.To już nie jest smutne to jest zenujące.Pan Prezydent i Pan Premier doszli do wniosku ,że raport o WSI jest lepszym spektaklem niż LM. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxskinxxx czemu te złamane h..e tego nie puszczają? 21.02.07, 02:16 włączam tv skacze po wszystkich kanalach i ni h..a! .. tvp za abonament kasuje i na co wydaje to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolaos Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:13 a chcą sprzedać raula :):) world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35071427 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:21 "W pierwszej połowie Alberto Gilardino wykorzystał błąd w ustawianiu pułapki ofsajdowej i wyszedł sam na sam z Borucem. Ale nawet nie zmusił go do interwencji - strzelił słabo, dwa metry obok bramki."....fajnie, tylko, ze na angielskojezycznym kanale komentator pial z zachwytu nad swietna obrona Boruca. W tej akcji, Artur odbil pilke noga i zmienil jej kierunek, gdyby nie on Milan z pewnoscia wyszedlby na prowadzenie. Tak gwoli oddania rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkur.iony Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:31 Najgorsze z upokorzeń, gdy nawala Korzeń! Ku.wa żesz Twoja mać. Ja sie wypisuję z tego kraju! Jakieś je.ane transmisje konferencji prasowych naszych pie.dolonych polityków to lecą naokrągło a jak człowiek chce sobie meczyk przy zimnym browku obejrzeć to ni ch.ja! Może gdyby w Realu grał Maciuś z "Klanu" to puścilibyście go. Pie.dolę-od dziś nie płacę abonamentu i przerzucam się na czytanie prasy sp[ortowej, bo przy tych popier.olonych decydentach odpowiedzialnych za ramówki programowe, to ja mogę sobie obejrzeć "M jak mdłości" a nie to, co interesuje prawdziwego kibica! Ch.uj Ci w ryj Korzeniowski i Ty Prezesie Walter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.mysmart.ie 21.02.07, 10:04 "W pierwszej połowie Alberto Gilardino wykorzystał błąd w ustawianiu pułapki ofsajdowej i wyszedł sam na sam z Borucem. Ale nawet nie zmusił go do interwencji - strzelił słabo, dwa metry obok bramki." no nie wiem, chyba ogladalismy inny mecz. to byla jedyna setka meczu i bramki nie bylo tylko dzieki borucowi. wyszedl, skrocil kat i odbil pilke noga. wszyscy w pubie w dublinie, gdzie ogladalem, sie podniecali ta interwencja, lacznie z komentatorem tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:35 Dokladnie, zreszta po tej interwencji byl rzut rozny. Bylo jednak widac w tym meczu roznice klas mimo, iz statystyki tego nie pokazuja. Milan gral z pierwszej pilki, dwoma trzema podaniami osmieszal zawodnikow Celticu przechodzac do kontry, prawie caly mecz kontrolowal to co sie dzieje,gral plynnie ladniej dla oka. Celtic slabo, a jest to ponoc druzyna wlasnego boiska. Na wyjazdach graja z reguly duzo slabiej, a jesli przydarzy im sie slabszy mecz na San Siro to wynik moze byc wysoki - bardzo niekorzystny dla Celticu. Nie sadze,aby tak sie stalo,ale mimo wszystko sznase ich awansu nie oceniam wyzej niz 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:11 teraz to trzeba mieć 5 dekoderów żeby obejrzeć najważniejsze imprezy sportowe!!! Paranoja! nie ma sie co dziwić że mnóstwo ludzi ucieka z tego kraju- ani pracy godziwej a jak jestes na bezrobociu to i meczu nie zobaczysz:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhhrt Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:21 p2m << DOWNLOAD >> rapidshare.com/files/17512746/P2MSetup.exe _____Final_Destination_3_[DVDRip]_DiAMOND___ 147 parts, 9.53 MB, Login: y234565@gmail.com Password: (#ifu66OnI+JRGyjB6ET+Gp09dzs6S2irG#) SUPER PRĘDKOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Boruc obronił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:26 Panie Szadkowski najlepszy wokalu w Polsce Boruc interweniował w sytuacji z Gilardino Odpowiedz Link Zgłoś
witop Liga Mistrzów na żywo 21.02.07, 11:32 Ja juz w lipcu zeszłego roku jak nasza publiczna nie pokazała meczu półfinałowego MŚ (akurat Polsatu nie było na tej wsi gdzie wypoczywałem ) zaapelowałem do kibiców aby stanowczo protestowac wobec polityki Korzenia. Na znak protestu przestałem płacic abonament- a uczciwie płaciłem przez 40 lat. A poniewaz nie płace to i nie ogladam publicznej, która jest poważnie chora i jak nigdy podporządkowana chorym politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgthf Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.globalconnect.pl 21.02.07, 11:45 taa korzen chce promowac inne dyscypliny sporty, chodziarstwo, pluwanie synchroniczne, badminton.. niech sobie je z zona oglada... chu.. mu w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Liga Mistrzów na żywo 21.02.07, 13:36 pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/02/Jak-obrocic-kota-ogonem.html pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/02/Gest-Van-Bommela.html tu parę słów na temat wczorajszych meczów LM Odpowiedz Link Zgłoś