Gość: u-boot IP: 213.17.162.* 07.05.03, 20:30 niech kosowski pasie Wasze wielbłądy! o, dzielni gracze z Płocka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak LEGIA MISTRZ IP: *.sup.waw.pl / 10.0.1.* 07.05.03, 20:31 Gość portalu: u-boot napisał(a): > niech kosowski pasie Wasze wielbłądy! o, dzielni gracze z Płocka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Wisła nie będzie mistrzem w tym roku, z taką formą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 21:00 da się wyprzedzić w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS Jasne, że nie. Mistrzem będzie legia ;) IP: 80.48.253.* 07.05.03, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Jasne, że nie. Mistrzem będzie legia ;) IP: *.tnt3.fort-wayne.in.da.uu.net 07.05.03, 21:37 chyba w palanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Jasne, że nie. Mistrzem będzie legia ;) IP: *.telia.com 07.05.03, 22:40 Legia bedzie mistrzem ale chyba w kunktatorstwie. Mam nadzieje ze Polska pilka nie stoczy sie tak nisko aby taki mierny klub (ktory przegrywa z Groclinem, Odra i Wisla) bedzie mistrzem Polski. Dajcie spokoj. To wstyd za piatke. Legio! Na drzewo banany zrywac a nie myslec o mistrzu Polski .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylegia Re: Jasne, że nie. Mistrzem będzie legia ;) IP: *.imz.gliwice.pl 08.05.03, 11:57 tak, tak ,tak!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Legia? Mistrzem? W cymbergaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 02:07 Mam pewność, że zobaczę to dziadostwo w II lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Zwycięstwo Wisły Płock w pierwszym meczu fina IP: *.interkom.pl / 192.168.93.* / *.interkom.pl 07.05.03, 21:07 Wy pokonacie Groclin, a my puścimy Wam Puchar Polski.Transakcja bezgotówkowa właśnie się dokonuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczek Arti jestes ograniczony umysłowo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 21:09 A kto nie pozwolił Groclinowi wygrac w Płocku,to też jakaś transakcja...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liso Re: Zwycięstwo Wisły Płock w pierwszym meczu fina IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 21:18 Jeżeli Wisła Płock była w stanie pokonać niezwyciężony Groclin to nic nadzwyczajnego, że pokonali krakowian - po prostu ZKS NAJLEPSZY JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomeK Jabłoński mistrz! IP: 150.254.109.* 07.05.03, 21:14 No to teraz Amica zacznie się zastanawiać, czy było warto puszczać Jabłuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lampart Mimo porażki daje 90% na to iż puchar zdobędzie Kraków IP: *.andrespol.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:05 Patrząc objektywnie wydaje mi się że Wisła Kraków pokona w Płocku tamtejszą Wisłe dwoma bramkami i zdobędzie puchar jak i mistrzostwo Polski.Legia traci za dużo punktów do wisły a pozatym 17 maja gra w Łodzi z widzewem który pod wodzą F .Smudy pokrzyżuje szyki niejednej drużynie.Legia polegnie w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIN Re: Zwycięstwo Wisły Płock w pierwszym meczu fina IP: *.icpnet.pl 08.05.03, 00:03 Gratulacje dla Płocka, jednak czuje smrodek nad tym wszystkim nic nie ujmujac chlopakom z nad szerszej WISŁY. CZY CI Z KRAKOWA MAJĄ ZA MAŁO PIENIĘDZY CZY ZA DUŻO - OTO JEST PYTANIE. A pyta kibic z Konina, który nigdy nie wybaczy PZPN i Amice i Kowalczykowi - jeśli głośno nie przeproszą. Grat. dla Piekutowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizander Re: Zwycięstwo Wisły Płock w pierwszym meczu fina IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 00:42 Wisła Kraków odpuszcza nam puchar za to że pokonaliśmy Groclin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Legia gra w ekstraklasie?-pierwsze słyszę. IP: *.lagow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 08:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyleta Legia to D Z I W K A !!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 09:59 ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM LEGIE Kto to jest LEGIA?? Już odpowiadam!!!!! IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 08.05.03, 11:00 LEGIA WARSZAWA TO: 8-krotny MISTRZ POLSKI 12-krotny ZDOBYWCA PUCHARU POLSKI 3-ktotny ZDOBYWCA SUPERPUCHARU POLSKI 1-krotny ZDOBYWCA PUCHARU LIGI podsumowując wszystkie zobyte w polsce trofea jest ich 24. Nikt się z nami nie moze pod tym wzgledem rownac! i o mało co zapomniałbym: ZDECYDOWANY LIDER TABELI WSZECHCZASÓW POLSKIEJ LIGI EUROPEJSKIE PUCHARY: PÓŁFINALISTA PUCHARU MISTRZÓW PÓŁFINALISTA PUCHARU ZDOBYWCÓW PUCHARÓW ĆWIERĆFINALISTA LIGI MISTRZÓW ĆWIERĆFINALISTA PUCHARU MISTRZÓW 2-krotny ĆWIERĆFINALISTA PUCHARU ZDOBYWCÓW PUCHARÓW Oprócz tego najwięcej kadrowiczów w historii naszej reprezentacji pochodziło z LEGII. Praktycznie każdy selekcjoner reprezentacji był w przeszłosci związany z LEGIĄ. A teraz panowie z wisły weźcie do rączek jakis skarb kibica,popatrzcie na sukcesy wisły i porównajcie je z osiągnięciami LEGII. I wszystko jasne, prawda? Jaki z tego wniosek? A no taki, że wy wiślacy komromitujecie się tylko takimi tekstami : kto to jest LEGIA?. Wy ani w połowie nie osiągnęliście tyle co LEGIA!!!! Już widze jak zaraz zaczniecie mówić, że w tym sezonie zdobędziecie mistrza i puchar i wogóle przez najbiższe lata bedziecie nie do pobicia w Polsce. Może tak być, ale nie musi. Mnie interesują tylko fakty. A te mówią wszystko !!!!! LEGIA TO MAGIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM LEGIE Re: Kto to jest LEGIA?? Już odpowiadam!!!!! IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 08.05.03, 11:11 Zapomniałem jeszcze dodać, że LEGIA i tylko LEGIA praktycznie od zawsze walczy o mistrzostwo! LEGIA i tylko LEGIA zapewnia swoim kibicom co roku emocje związane z walką o najwyższe cele w Polsce! Nie ma drugiego takiego klubu w naszym kraju! Teraz wisła jest głównym rywalem LEGII, ale tak jak dawni WIELCY RYWALE przeminie! Tak było z Górnikiem, Ruchem, Widzewem. I tak będzie z wisłą!!! A LEGIA zostanie i znowu będzie walczyć z innym zespołem!!! Bo to jest LEGIA!!!! a LEGIA TO MAGIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek.s - tylko rts Re: Kto to jest LEGIA?? Już odpowiadam!!!!! IP: 80.51.26.* 08.05.03, 12:20 Ale mają świrów w tej krynicy. legła to magia - chyba przegrywanych w końcówce najważniejszych meczów, piłkarzy alkoholików bez charakteru, beznadziejnie głupich kibiców, na dodatek regularnie dostających omłot od nas - jak również od lecha,oraz niczym nieuzasadnionego przeświadczenia o wyższości wojskowego klubu nad innymi. Aha, pamietajcie o pewnych wynikach spotkań u was na stadionie - końcówki sezonów 96 i 97 - poziom waszego klubiku najlepiej oddaje to, co zaprezentowali wasi kopacze w tych dwóch spotkaniach. Pozdro dla wszystkich widzewiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Lepper Re: Zwycięstwo Wisły Płock w pierwszym meczu fina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 11:37 No gdybym tego nie mówił. Ale powtarzam to tysięczny już raz, tym razem już z brukselki - Balcerowicz musi odejść! A od Ko(ko) sowskiego odczepcie się! Ja, Wrzodak,oraz Beger z fałszerką przepustki do pierdla by zobaczyć się z synkiem możemy być w sejmie to Wisła może być mistrzem Polski w kopaną a Ko(ko)sowski może twierdzić, że jest najlepszą małpą na kokosie! Wasz A.Lepper z Brukseli (och jak ja jej nie lubie - ale diety są cztery razy większe niż nai Wieiskiej!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender Rada dla trenera Janasa IP: *.tnt38.rtm1.nld.da.uu.net 08.05.03, 11:45 Koncepcja oparcia reprezentacji na piłkarzach Wisły jest słuszna. Proponuję na najbliższy mecz kadry powołać 5 piłkarzy z Wisły Płock ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa18 Re: Zwycięstwo Wisły Płock w pierwszym meczu fina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:23 Ktoś napisał że było dużo kadrowiczów z Legii oraz trenerów związanych z tym klubem i jakoś przez 14 lat nic z tą reprezentacją nic nie osągnęli tylko wtopy. Teraz jedyny zawodnik z aspiracjami to Zieliński. A co do tych osiągnięć to już chyba nie powrócicie no chyba że na kasetach wideo lub dvd PÓŁFINALISTA PUCHARU MISTRZÓW 1970r,a czy ty wogóle pamiętasz tamte czsy, PÓŁFINALISTA PUCHARU ZDOBYWCÓW PUCHARÓW 1989r ĆWIERĆFINALISTA LIGI MISTRZÓW tylko że to było w 1995r ĆWIERĆFINALISTA PUCHARU MISTRZÓW 1991r a to już historia, 2- krotny ĆWIERĆFINALISTA PUCHARU ZDOBYWCÓW PUCHARÓW tego ostatniego pucharu już dawno nie ma. I dziwię ci się że piszesz takie bzdury, jak chcesz sobie poczytać o dokonaniach jakiegoś klubu to poczytaj o JUVE; BARCELONIE; REALU czy o MILANIE a nie o legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM LEGIE DO jurek s- tylko rts IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 08.05.03, 12:54 Po pierwsze: Co ty masz chłopcze do mieszkańców Krynicy? To już w mniejszych miastach nie można kibicować? Ja ci powiem, że u nas większość ludzi interesujących się polską piłką kibicuje LEGII. Wiem, że cie to zaboli ale mnie to pier... Po drugie: Wy widzewiacy już chyba do końca świata będziecie żyć tymi dwoma meczami. No ale wkoncu teraz możecie tylko wspominać,bo jestescie na dnie. Jasne były to bardzo ważne mecze, decycujące o mistrzostwie(nawet po tym z 97 płakałem będąc na nim), ale to już odległa przeszłość(wiem teraz bedziecie mi zarzucać, że ja wspominam jeszcze odleglejsze czasy, ale paru gosci oto prosiło) i LEGIA zatarła tą hańbę w poprzednim sezonie. A gdzie jest widzew teraz, powiedz mi jurek? no gdzie?... sorki głupie pytanie przecież wszyscy wiemy gdzie.:)Jasne u was jest bieda, ale u nas też i to już w poprzednim sezonie było bardzo ciężko z kasą a jednak LEGIA zdobyła mistrzostwo!!! I po tym własnie poznaje się klasę i markę klubu. Po trzecie: LEGIA ma głupich kibiców?! I kto to mówi:) Mówi to gość, którego ziomki sprowokowali zadyme na jesieni:) Podsumowując: Ic spać stary bo się tylko ośmieszasz! LEGIA TO MAGIA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCHAM LEGIE Do malpa18 IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 08.05.03, 13:35 Po pierwsze: napisałem, że w całej historii polskiej reprezentacji najwięcej w niej grało LEGIONISTÓW. Pytasz się co kadra osiągnęła przez ten czas...no cóż :) - złoto olimpijskie w Monachium`72: K. Górski na ławce, z piłkarzy m.in. Deyna (król strzelców tamtego turnieju, dwie bramki w finale i NAJLEPSZY PIŁKARZ W HISTORII POLSKIEJ PIŁKI),Gadocha, Ćmikiewicz. Wszyscy wymienieni to LEGIONISCI. - 3 m. MŚ`74:Górski, Gmoch, Strejlau na ławce, z piłkarzy: Deyna, Gadocha(obaj w jedenastce turnieju),Ćmikiewicz- wszyscy LEGIONISCI. Więcej już nie chce mi się wymieniać tylko te najważniejsze. Po drugie: widze, że kolega nie zna za dobrze naszej historii piłkarskiej:) PÓFINALISTA PZP w 91r(a nie 89), ĆWIERĆFIANALISTA LM 96(nie 95). I co z tego, że PZP już nie ma. W tamtych czasach był to puchar ważniejszy od PUEFA i grały w nim świetne zespoły(popatrz sobie na zdobywców). Piszesz, ze ja piszę bzdury, buahahaha. To powiedz mi, który z tych faktów jest nieprawdziwy?! Twierdzisz, że to odległe czasy. Niektore tak, ale te sukcesy składają się na markę, legende klubu! A już najbardziej rozmieszyłeś mnie ostatnim stwierdzeniem o o Juve itd. :))) No pewnie, że nie ma się co z nimi porownywać, ale ja tego nie robie. My mowiły o naszej, polskiej piłce. I ja porownuje sukcesy LEGII z innymi polski klubami. A tu LEGIA bije wszystkich o głowe !!!!czy ci się to podoba czy nie! mnie sie podoba :):) Podsumowując: to samo co do jurek rts LEGIA TO MAGIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rifi Re: Do malpa18 IP: *.5.12.vie.surfer.at 09.05.03, 08:37 Tak szybciutko, bo czasu malo - nie zachlystuj sie zbytnio Deyna w tamtych czasach, bo Wisla dala na tamte mistrzostwa pieciu graczy, a legia? Oprocz Deyny chyba tylko Gadocha, kradziony zreszta - jak 95% wszystkich zawodnikow tego "klubu" - z Krakowa.Jak taki wielki kibic jestes, to wymien mi kolego jakis slynnych wychowankow (tylko prosze, z historii powojennej moze:)), i porownaj z Wisla.A propos, Kusto tez byl z Krakowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoma Wisła mistrz? IP: *.home.net.pl 08.05.03, 12:59 Ogórki Kraków - Jeleń Płock 0:1. Tak trzymać dziewczyny z Wisły!!! Odpowiedz Link Zgłoś