Gość: nmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 18:12 Wielki mecz?? 4 strzały na bramkę-buhahaha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryczypisk "Marca" to szczekaczka realu IP: 62.233.214.* 22.04.07, 18:46 Nie od dziś wiadomo, że redaktorzy marki robią w gacie jak chociaż jeden królewski pierdnie na boisku. Cytowanie marki jest jak cytowanie faktu czy the sun.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: "Marca" to szczekaczka realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:35 to samo z katalonskim Sportem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Liga Re: "Marca" to szczekaczka realu IP: *.chello.pl 24.04.07, 14:27 Szkoda, że Sz. P. Redaktor nie napisał, że Gago powinien wylecieć z boiska, ale sędzia o dziwo go ułaskawił i nie wlepił drugiej kartki. Poza tym bramka Van Nistelrooy' a była ładna, ale też nie jakaś wybitna. O Messim to samo mogę powiedzieć. Bardziej już mi się podoba to zagranie: video.vcf.pl/?p=128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Real pogrzebał marzenia Valencii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 00:11 no też mnie to rozbawiło... ten mecz wyglądał mniej więcej, jak Polska - Armenia... inna sprawa, że Barca przegrać meczu z Villareal nie powinna - 62% posiadania piłki i 11 celnych strzałów przy 3 Villareal... ale cóż, Barca jet po prostu słaba w tym sezonie... miejmy nadzieję - kibice Blaugrany - że dowlecze się jakoś do mistrza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Jeśli ktoś stwierdzi że premiership jest IP: *.pl 23.04.07, 00:19 mocniejsza ligą to mu się wyśmieję prosto w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfiatek Re: Jeśli ktoś stwierdzi że premiership jest IP: *.lanet.net.pl 23.04.07, 00:51 Czy ci ludzie sa slepi, czy co?? Jak moga nawet porownywac gol Van Nistelrooya do gola Messiego. Owszem Ruud strzelil ladnie, gol byl niczego sobie, ale takie gole widzi sie pare razy w sezonie. Gol Messiego to...nie wiem nawet jak to opisac: WOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tostix Re: Jeśli ktoś stwierdzi że premiership jest IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.04.07, 07:27 Wiecie co smieszy mnie takie cos ze messi strzelil takiego a nie takiego gola...wedlug mnie tam nie bylo nic takiego wielkiego...bo np C.Ronaldo tez przeszedl pol boiska zrobil paru kolesi i strzelil bramke a nikt sie nie podnieca ze to jakis nowy maradona... Odpowiedz Link Zgłoś
pactu Re: Jeśli ktoś stwierdzi że premiership jest 23.04.07, 08:48 Bo Ronaldo nie jest Argentyńczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pactu Rijjard powinien odejść 23.04.07, 08:36 Bez względu na to czy Barca dociągnie do tego dubletu czy nie, powinni pogonić Rajkarda, niech idzie se do tego swojego Milanu zakichanego. Zbudowali z Ten Cate najlepszą drużynę globu, a teraz sam to wszystko zepsuł. I nie można zwalać winy na kontuzje Messiego i Eto'o, bo z takim składem Barca powinna grać dziś w półfinale Champions League i mieć z 15 punktów przewagi w lidze. Barca była największym przegranym jesieni: przegrała Superpuchar Europy, prestiżowe mecze z Realem i Chelsea, puchar Interkontynetalny. Wiosna taka sama, wiele prestiżowych meczów (m. in. Valencia, Sevilla i Liverpool) przegranych. Ja wiem że nie można wygrywać wszystkich meczów ale to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Real pogrzebał marzenia Valencii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:10 Real puśćił was w maliny i pogrzebał was na cmentarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Real pogrzebał marzenia Valencii IP: *.e-wro.net.pl 25.04.07, 14:22 Oby Barca dotoczyła się do mistrza. Cenię Rijkaarda ale rzeczywiście przegrywał on ważniejsze mecze tego sezonu, choć ja bym go zostawił chociaż jeszcze na jeden sezon. Forca BARCA! Odpowiedz Link Zgłoś
pactu Re: Real pogrzebał marzenia Valencii 25.04.07, 17:29 Nie chodzi o same porażki, tylko o to co on wyprawia. Z tym ustawieniem drużyny, pozycjami piłkarzy na boisku, wreszczcie samymi nazwiskami w 1-szych jedenastkach (notoryczne wystawianie Thurama, który jest bez formy, Oleguer to wogóle chyba powinien odejść itp.). Jest taki zamęt i chaos, że nie dziwię się że Barca co chwila przegrywa. Podoba mi się jedynie to, że w trudnych sytuacjach potrafi podjąć ryzyko - np. w meczu z Sevillą o SPE gdy przegrywali 2:0 wstawiał następnych ofensywnych piłkarzy. Ja jestem zdania że lepiej zaryzykować i przegrać wysoko niż nie zaryzykować i potem żałować że się nie spróbowało. Patrząc na grę Ajaxu wydaje mi się (oczywiście Ajax sporo też przegrał), że Ten Cate jest bardziej poukładanym i wolałbym jego. !!!FORZA BARCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś