Gość: luczy IP: 85.112.219.* 18.05.07, 12:18 w sumie to zawsze myślałem że trzeba zmiane zrobić bo to troche komicznie wygląda że wszyscy czekają aż sie bramkarz ... hmmm no wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piłkarz ten to słaby IP: 213.199.198.* 18.05.07, 15:49 widziałem filmik na Mundialu w niemczech jak rezerwowy USA wyjmuje instrument przez nogawkę jak się rozciągał i luuuuuuuuu:D niemiecki komik pokazywał to w swoim programie, szukałech na jutjubie ale nie znalazłech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: ten to słaby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:57 łochochom, to nieźle z tym amerykańcem... właśnie zawsze mnie to zastanawioło, czy sportowcom nie chce się sikać (lb wydalać z jelit;)) w czasie meczu etc (np. podczas biegu maratońskiego) albo skoczkowi tuż przed skokiem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chipis Czasami człowiek musi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 09:32 Mozna bylo inaczej;-) Mundial 2002. Mecz bodajze USA - Polska www.youtube.com/watch?v=KZkKtsMXAXs Odpowiedz Link Zgłoś