Dodaj do ulubionych

Nie ma problemu Żurawskiego

IP: *.64-201-24.mc.videotron.ca 05.06.07, 03:37
I ponownie sie pytam dlaczego autor pisze w Erewanie, a nie w Erewaniu.
U nas jest Poznan i nie piszemy w Poznanie, a piszemy w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • maxxximus31 Re: Nie ma problemu Żurawskiego 05.06.07, 06:45
      Ja również się zastanawiam, bo końcówka -e w miejscowniku l.p. stosowana jest do rzeczowników twardotematowych, jak np. Kwidzyn - w Kwidzynie, a nie w Kwidzyniu. Sęk w tym, że Erywań nie wydaje się być twardotematowy, ale może jest :)

maxxx.blox.pl
    • Gość: Reijo Re: 25 min od porazki IP: *.cust.tele2.se 05.06.07, 07:32
      Nie oszukujmy sie. Leo byl 25 min. od wielkiej klapy w Baku. Cudem sie
      uratowal. Gdyby ni ten cud, to zostalby zrownany z ziemia. Bo wystep
      Zurawskiego, i Boruca woaly o poste do nieba. Boruc musial sam dawac sobie w
      pysk aby otrzezwiec.
      • Gość: maz Re: 25 min od porazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:23
        Do tej dwójki dodam jeszcze Dudkę. Tak, to byłaby katastrofa, ale nie dla
        Beenhakkera, tylko dla nas wszystkich!
        Jestem przekonany, że jutro będą zmiany i Żurawski na pewno nie zagra. Będą też
        inne zmiany, ale nie chcę tu tego roztrząsać, zresztą Leo potrafi zaskakiwać
        nawet najbardziej wtajemniczonych. A zmiany być muszą, bo z Ormianami będzie
        trudniej. Trudniej w tym sensie, że nie można pozwolić sobie na utratę bramki,
        chyba, że przy wysokim prowadzeniu. Lepiej samemu zaatakować i im strzelić.
        Nie martwmy się jednak, Leo wyciągnie dobre wnioski i nasza reprezentacja zagra
        zdecydowanie lepiej niż z Azerami. Będzie dobrze, wygramy!
        • Gość: polakmaly60 Re: 25 min od porazki IP: *.chello.pl 05.06.07, 08:30
          Zawsze się zastanawiam kto płaci za to żeby Żuraw był powoływany do kadry ????
          Ten facet jest wiecznie po kontuzji ,bądz kontuzjowany , a wszystko to po to
          aby gość się mógł wytłumaczyć ze swej beznadziejnej gry!!!!
          • gruby_dolar Re: 25 min od porazki 05.06.07, 09:48
            a przypomij sobie co się stałó w Niemczech kiedy nie pojechał Dudek i Franek ?? Morale drużyny jest równie ważne co forma, więc dopóki nie siedzicie z nimi w szatni, ani na zgrupowaniu nie wypowiadajcie się o Żurawskim bo tak naprawdę brak jego formy może okazać się niczym przy braku samego Żurawia. Według mnie Żuraw wnosi baaaaardzo dużo do drużyny mentalnie, i Leo nie zrobił tego co Janas, bo w drużynie nie tylko forma się liczy a przede wszystkim drużyna!!
            • Gość: dziwak Zurawski wypad! IP: *.nyc.res.rr.com 05.06.07, 11:20
              Zurawski najwiecej wnosi mentalnie jak jest zmieniany, koledzy z druzyny wiedza
              za nie bedzie juz zwalnial z akcji i przechodzil obok gry, tak jak w
              Azerbejdzanie czy na rok temu na mundialu
    • Gość: TYLO Nie ma problemu Żurawskiego IP: *.marsoft.net 05.06.07, 10:16
      Pseudo-fachowcy piłkarscy znowu dają czadu.Ten zły ten dobry.Ja problemu nie
      widzę Żurawski jak i Boruc zagrali gorzej z Azerami ,ale z Ormianami mogą zagrać
      lepiej.Pseudo-znawcy twierdzili ,że brak Głowackiego i Radomskiego to spore
      osłabienie reprezentacji.Wydaje mi się ,że jak by obaj zagrali na środku obrony
      to dopiero by osłabili naszą reprezentację.A do tego towarzystwa dorzucić Dudkę
      i Jopa to była by katastrofa!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka