Gość: rt IP: *.aster.pl 12.06.07, 08:06 co tu dużo mówić - bez Dziekana przegraliśmy z Armenią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pazz Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osobiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:08 Niecierpie takich brukowców. Problemy z kręgosłupem lączyc z alkoholizmem... Cos strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osobiste IP: *.aster.pl 12.06.07, 08:09 Nazwanie kogoś gejem,nie daj Boże bycie nim, jak widać, to obraza dla Dziekanowskiego i innych naszych rodaków. Ale podobno i żyjemy w kraju tolerancji, gdzie nie ma dyskryminacji na tle preferencji seksualnych, a geje czują się dobrze w naszym postępowym kraju- tak twierdzą politycy dwóch naszych partii. Wstyd Panie Dziekanowski, że Pan jako osoba publiczna i kształtująca poglądy młodych, traktuje zarówno bycie gejem, jak i osobą np. z zaburzeniami psychicznymi jako coś gorszego i uwłaczającego... Przykro mi, Poydrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca24 Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: *.eimperium.pl 12.06.07, 08:23 a co bycie gejem to może powód do dumy? To choroba, którą powinno się leczyć, zdrowy człowiek, wychowany dobrze przez rodziców jest heteroseksualny. Ale pewnie nie znasz tematu, wypowiedzi ludzi który byli kiedyś homo ale z tego wyszli? Jeśli tak jest, nie wypowiadaj się bo masz o tym nikłe pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: *.aster.pl 12.06.07, 08:30 Bycie gejem nie jest chorobą- tak twierdzą lekarze. To po pierwsze- krótko, żeby nie rozwijać tematu. Po drugie- jakakolwiek choroba, np psychiczna, nie powinna być jakimkolwiek powodem do wstydu, a tym bardziej do klasyfikowania ludzi jako gorszych lub lepszych, wyśmiewania się, powodem do wstydu itp. I dlatego wstyd mi z wypowiedzi Dziekanowskiego. Ale jak widać, drogi Luco, nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc hehe.. dzieki za ten post - super kabaret :)))) IP: 193.109.212.* 12.06.07, 08:30 "wyszli z homoseksualizmu" :)))))) boże, czy można zbadac twój mózg :)???? ... a może znasz równiesz takich co kiedys lubili jeść marchewke, ale z tego wyszli? albo takich, co kiedyś słuchali brahmsa, ale na szczęście udało sie ich wyleczyć??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: hehe.. dzieki za ten post - super kabaret :)) IP: *.aster.pl 12.06.07, 11:10 tym niemniej kobitki są fajniejsze nie? więc jakby sie komuś udało...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic _____________ zdrowiej Darku - tego Ci zyczymy IP: *.0.251.72.1dial.com 12.06.07, 15:37 Trzymamy kciuki abys wyzdrowial jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca24 Re: hehe.. dzieki za ten post - super kabaret :)) IP: *.eimperium.pl 12.06.07, 19:23 Masz bardzo dziwny tok rozumowania. Co do marchewki i Brahmsa jak najbardziej jest to możliwe. Jeśli ty uważasz inaczej to żal mi ciebie i płytkiego umysłu jaki posiadasz. Jesteś jakimś naukowcem, że się tak mądrzysz? Z homoseksualizmu można wyjść (choć nie wszyscy to potrafią), gydybś przeczytał choć trochę na ten temat i to osób które zajmują się tym problemem wiedziałbyć o czym piszę. Niestety nie wiesz, a ja na siłę nikogo uświadamiać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leroy brown Re: hehe.. dzieki za ten post - super kabaret :)) IP: *.chello.pl 12.06.07, 21:07 Oj masz duże luki w edukacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca24 Re: hehe.. dzieki za ten post - super kabaret :)) IP: *.eimperium.pl 12.06.07, 23:22 Jednak Unia Europejska zrobiła co poniektórym przysłowiową wodę z mózgu. Niestety tak to jest jak się podąża za modą, a nie racjonajnym myśleniem zdrowego umysłowo człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob 12.06.07, 08:50 a czy można "wyjść" z nietolerancji, mamusia nie nauczyła jak to się robi? i co teraz zrobi jak trafi się na ulicy przed oczy wyglądający na innego? będzie leczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios luca24, lecz sie... IP: *.ipt.aol.com 13.06.07, 13:36 idz do stawu, do swoich kaczuszek, ktore podobnie jak Ty uwazaja homoseksualizm za chorobe, po takich wypowiedziach wstydze sie, ze jestem Polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C3PO Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 09:37 Bez urazy, ale jeśli np. ktoś homoseksualistę nazwie zoofilem - to będzie uwłaczające czy nie? W końcu mamy wolność słowa, nie chcemy dyskryminować itd itp. Zaznaczam, że moją intencją nie jest obrażanie ani heteroseksualistów, ani homoseksualistów ani zoofilów. Papier i ekran zniosą wszystko, ludzie niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Jest dość duża różnica - zoofilia jest dewiacją .. 12.06.07, 12:10 .. seksualną i jest karalna (jako znęcanie się nad zwierzętami) , podobnie jak pedofilia, nekrofilia i wiele innych zboczeń. Homoseksualizm nie jest nielegalny, nie łamie prawa i nie jest definiowany jako dewiacja (pomijam zdania różnych homofobów i nawiedzonych dewotów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia Homoseksualizm nie jest dewiacja? IP: 86.69.185.* 12.06.07, 15:34 To ,ze apeluje sie do ludzi o tolerancje dla homo da sie zrozumiec ale ,zeby wymagac od nich aby uwazali to "zjawisko" za normalne to tak jak wymagac od faceta aby rodzil dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca24 Re: Homoseksualizm nie jest dewiacja? IP: *.eimperium.pl 12.06.07, 19:00 Bardzo dobrze mówisz. Ja jestem tolerancyjny, co nie znaczy że to popieram, a tym bardziej nie uważam to za normalne. No ale niektórre osoby mylą tolerancję z przyzwoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
janas1 Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob 12.06.07, 08:46 Lepszy Dziekan na kacu jak Nawałka trzeźwy który czego się nie dotknie (czyt. kluby) to spieprzy i rozwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopczykconiekapu Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osobiste IP: *.znak.com.pl 12.06.07, 09:09 To chyba żaden wstyd być homoseksualistą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: 195.205.202.* 12.06.07, 11:50 Gość portalu: chlopczykconiekapu napisał(a): > To chyba żaden wstyd być homoseksualistą... chyba dla takiej cioty jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaitaki Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:08 hmmm ja pamietam, ze o nim sie mowilo "baletnica", ciekawe skad to sie wzielo i dlaczego sam nie pytany porusza akurat kwestia homosekalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oya Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:09 O to to właśnie. Nie pić i już! Ale to nie jest takie proste, kiedy ktoś ma przekonanie, że przecież nie jest degeneratem czyli nie ma problem. A w wątku o geju, to zauważcie mili moi, że nie powiedział "pedałem". Postęp jest, tylko go nie chcecie zauważyć! Bo w głowach Wam się poprzewracało! Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 biedak Dziekanowski 12.06.07, 10:22 jego sprawa to jest przecież :P zostawmy chłopaka i sie martwmy o Leona, co by mu "Endżel" problemów nie robił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: biedak Dziekanowski IP: 192.193.245.* 12.06.07, 14:05 Uwazam ze Leon przesadził. Lubie go i kibicuje mu bardzo ale jego reakcja na krytyke jest przesadna. Endżel analizował mecz i wytknął błąd Bąkowi bo dziennikarze go prosili o tę analizę. Leon nie powinien sie obrażac tylko czasami posłuchać opini innych a ostateczna decyzja i tak nalezy do Leona.. To ze ktoś ma inne zdanie co do składu nie znaczy ze ten ktos zyczy zle Leonowi. Wszyskim nam zalezy na awansie i wszyscy życzą Leonowi jak najlepiej. Endżel na pewno tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaki Dziekanowski to pijak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:52 Kazdy w Warszawie to wie. Tysiace ludzi widzialo go po pijaku. "Problemy osobiste" - dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Dziekanowski to pijak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:02 a alkoholizm to co? nie problemy osobiste? zreszta co ci do tego, buraku? dostales nawalke w sztabie to masz wtope z armenia...zobacz co zrobil nawalka z jagiellonia, wisla i zaglebiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a forumowicz Kaki to burak :-) IP: *.0.251.72.1dial.com 12.06.07, 15:39 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pantikapej Re: Dziekanowski to pijak! 12.06.07, 14:34 a ty jesteś idiota! Tysiące ludzi czytając twój (i twego przedmówcy) post może się o tym przekonać. Różnica między wami a Dziekanem jest taka, że on o swoich problemach (jakie by nie były, jego sprawa) wie, a wy o swoim idiotyzmie nie wiecie, tylko się z nim obnosicie po forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. a co by to bylo, gdyby byl gejem... IP: 81.190.124.* 12.06.07, 12:04 ...pojechal do Armenii i gdybysmy dzieki niemu wygrali tamten mecz?to by sie Polska zasepila.chwalic czy wywalic?roman wywalilby lekcje w-f ze szkol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość slut Brukowce - niestety- mają rację IP: *.wp.mil.pl 12.06.07, 12:26 Wywiad z "sympatią" Darka nie pozostawia cienia wątpliwości. Wóda mózg wyprała i chłop ma kłopoty z samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja pisz dla brukowcow a nie tutaj IP: *.0.251.72.1dial.com 12.06.07, 15:40 nie zasmiecaj tego forum takimi glupotami, jak lubisz plotki to spadaj do brukowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tun TS Ludzie modlcie sie o odejscie Nawalki! IP: *.is.net.pl 12.06.07, 12:45 Ten człowiek rozłożył całkowicie Wisłę i poprzednie drużyny które trenował! To jest anty-trener! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zią pili, piją i beda pili IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.07, 14:03 bez tego, ku zdziwieniu Leosia, nie ma zgrupowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwardia warszawa Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osobiste IP: 217.11.129.* 12.06.07, 14:33 swój chłop . takich trzeba szanować w naszym kraju ? Tak było zawsze - święte krowy . Szkoda tylko, że jakoś nikt nie miał do niego pretensji że Benhaker musiał sam jakiś czas przez niego pracować zanim dali mu Nawałkę . Może tutaj szukać też w jakimś stopniu przyczyn ostatniej porażki. Więcej pokory i samokryrycytyzmu i bicia się we własne piersi a nie w piersi ludzi o innej orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Mogą napisać, ze jest Pan durniem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.07, 14:38 Domyślam się, ze gej w Pańskim przekonaniu jest już samym dnem; gorszym niż dureń bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksawekk Re: Dziekanowski: Miałem kłopoty zdrowotne i osob IP: *.chello.pl 13.06.07, 10:06 nie bez dziekana przegralismy tylko przegralismy nawalka..ja do niego jako do trenera nic nie mam...bo to zaden trener.... Odpowiedz Link Zgłoś