Gość: gosciu555 IP: *.pitt.east.verizon.net 26.07.07, 06:54 co sie dzieje z piotrkiem giza? ktos wie? nie gra w sparingach. jest kontuzjowany czy co? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: piotr giza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:53 Lansuje się chłopak w Legii teraz choć mu coś nie idzie, pewnie cały czas pogina w gierke tą co ja, na komorce:D samueletoostreetfootball.prv.pl/gra.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lans Re: piotr giza IP: *.aster.pl 14.08.07, 15:00 Bartek i jak ta gierka ? to ta z filmiku ? milito.wrzuta.pl/film/3gx5fJt5fC/ses_football w kazdej sieci mozna sciagnac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajsu Re: piotr giza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 10:05 pewnei w nia pogina :) tez ostatnio ja kupilem , 10 zl a mozna grac do oporu !! polecam samueletoostreetfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr giza Re: piotr giza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:20 gierka naprawdę niczego sobie! sam byłem zaskoczony jak sobie ją odpaliłem. znajomi mnie namówili żebym tę dyszkę poświęcił, ale nie żałuję. naprawdę solidna. samueletoostreetfootball.prv.pl/gra.php Odpowiedz Link Zgłoś