Gość: Wicked IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:16 "trener powiedział, że nawet nikła porażka z dorobkiem punktowym była by dobrym wynikiem" - i to jest k*** polskie podejście, może lepiej w ogóle nie wchodzą na boisko tylko dadzą walkowera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaguar666 Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - ... 16.08.07, 19:17 TVP na stronach swojej telegazety się tłumaczyła, że brak relacji z meczu Groclinu to wina kazachskiej telewizji, która wycofała się z chęci pokazywania tego meczu, a telewizja polska nie była wstanie dogadać się z telewizjami z Ukrainy i Rosji, aby przeprowadzić relację z meczu. Ciekawe czemu TVP sama nie zdecydowała się na wysłanie ekipy i tworzenie sygnału międzynarodowego? A co do składów, to trochę dziwnie wygląda GKS, Lenczyk chyba już lecąc na wschód w głowie miał już tylko remis. Z takim podejściem, to polskie drużyny jeszcze przez lata nie będą grać nie tylko na wiosnę w pucharach, ale nawet jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk 16.08.07, 19:39 Nieźle się pobełchtał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu eSBek Ryszard Grabski atrakcją Euro 2012 IP: 62.233.214.* 16.08.07, 22:28 [[]\ Pijany policjant z uciekł z miejsca wypadku Jak się bawią komendanci posterunków w Piątnicy i Jedwabnem Policjant z wieloletnim stażem prowadził po pijanemu prywatny samochód i spowodował wypadek na trasie Łomża-Jedwabne. Wraz z nim jechał inny policjant, także nietrzeźwy. Mieli po około dwóch promili alkoholu w wydychanym powietrzu. Przez komendanta miejskiego policji w Łomży obaj zostali odwołani z zajmowanych stanowisk : komendantów posterunków w Piątnicy i Jedwabnem, wszczęto też wobec nich postępowanie wyjaśniające.Kolizja, w której uczestniczył nissan prowadzony przez jednego z funkcjonariuszy, miała miejsce w nocy z piątku na sobotę. Podczas wymijania na drodze Łomża-Jedwabne, w okolicach miejscowości Kownaty, ich auto otarło się o forda focusa.Nissan pojechał dalej, kierowca forda zatrzymał się i zawiadomił o zdarzeniu policję, po czym zawrócił i pojechał za nissanem. Kilkaset metrów dalej udało się to auto zatrzymać. Po przybyciu na miejsce patrolu policji, okazało się, że nissanem jadą dwaj doświadczeni funkcjonariusze, z posterunków w Piątnicy i Jedwabnem. Obaj z wieloletnim stażem w policji; jeden z 33-letnim, drugi ponad 20-letnim. Konsekwencje karne za jazdę po pijanemu, oprócz służbowych, grożą temu z mężczyzn, który prowadził auto. Postępowanie jego kolegi jest traktowane jako nieetyczne i także jemu - po zakończeniu postępowania wewnętrznego - może grozić wydalenie ze służby. Śledztwo prowadzi Prokuratura Rejonowa w Łomży. az, PAP2007 r. -08-12 Tekst pochodzi z portalu Gazeta.pl - www.gazeta.pl © Agora S.A. Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu Re: eSBek Ryszard Grabski atrakcją Euro 2012 IP: 62.233.214.* 16.08.07, 22:28 ]]]]] Pijany policjant z uciekł z miejsca wypadku Jak się bawią komendanci posterunków w Piątnicy i Jedwabnem Policjant z wieloletnim stażem prowadził po pijanemu prywatny samochód i spowodował wypadek na trasie Łomża-Jedwabne. Wraz z nim jechał inny policjant, także nietrzeźwy. Mieli po około dwóch promili alkoholu w wydychanym powietrzu. Przez komendanta miejskiego policji w Łomży obaj zostali odwołani z zajmowanych stanowisk : komendantów posterunków w Piątnicy i Jedwabnem, wszczęto też wobec nich postępowanie wyjaśniające.Kolizja, w której uczestniczył nissan prowadzony przez jednego z funkcjonariuszy, miała miejsce w nocy z piątku na sobotę. Podczas wymijania na drodze Łomża-Jedwabne, w okolicach miejscowości Kownaty, ich auto otarło się o forda focusa.Nissan pojechał dalej, kierowca forda zatrzymał się i zawiadomił o zdarzeniu policję, po czym zawrócił i pojechał za nissanem. Kilkaset metrów dalej udało się to auto zatrzymać. Po przybyciu na miejsce patrolu policji, okazało się, że nissanem jadą dwaj doświadczeni funkcjonariusze, z posterunków w Piątnicy i Jedwabnem. Obaj z wieloletnim stażem w policji; jeden z 33-letnim, drugi ponad 20-letnim. Konsekwencje karne za jazdę po pijanemu, oprócz służbowych, grożą temu z mężczyzn, który prowadził auto. Postępowanie jego kolegi jest traktowane jako nieetyczne i także jemu - po zakończeniu postępowania wewnętrznego - może grozić wydalenie ze służby. Śledztwo prowadzi Prokuratura Rejonowa w Łomży. az, PAP2007 r. -08-12 Tekst pochodzi z portalu Gazeta.pl - www.gazeta.pl © Agora S.A. Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzik Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - ... IP: *.gizycko.mm.pl 16.08.07, 19:19 A ja chciałbym dodać, że Sebastian, grał całą pierwszą połowę w meczu z Ekranasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Dziadowska Gazeta Telewizyjna!!! IP: *.icpnet.pl 16.08.07, 20:07 Dziady! Podaliscie ze mecz jest o 20:35! I jak wam tu wierzyc? Jutro kupuje dla programu TV "Dziennik", po raz pierwszy w zyciu. Dotychczas bylem wierny, ale nie przepuszcze wam straconej polowy meczu w tym straconej bramki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Dziadowska Gazeta Telewizyjna!!! 16.08.07, 21:43 A kupuj sobie co chcesz - tam też zapewne podadzą ci taki program, jaki przed datą wysłania gazety do druku przysłali im z danej stacji telewizyjnej. Chyba nie myslisz że to dziennikarze ustalają godziny emisji konkretnych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:21 Panie Turek- kończ Pan ten mecz ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Дн Дніпро Дніп IP: *.chello.pl 16.08.07, 19:21 Дніпро Дніпропетровськ = чемпіон Чемпіонат України з футболу а чемпіон Кубок УЄФА! Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Дніпро 16.08.07, 19:26 Zastanawiam się tylko, czy nie powinno być "pa futbolu", a nie "z futbolu"? Czy ukraiński aż tak różni się od rosyjskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Kozik 16.08.07, 19:24 Krzysztof Damian Kozik był jeszcze niedawno wymieniany jako jeden z najbardziej obiecujących młodych bramkarzy w Polsce. W tym wieku powinien być w takim razie już dawno podstawowym bramkarzem solidnego klubu ligowego, walczyć o stałe miejsce w kadrze narodowej i myśleć o grze za granicą. Śledzę rozwój kariery kilku polskich piłkarzy, ale bramkarza GKS-u już skreśliłem z tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kozika Re: Kozik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:29 > Śledzę rozwój kariery kilku polskich piłkarzy, ale bramkarza GKS-u już skreśliłem z tej listy. Slyszysz Kozik? Wypadles z listy jaguara666, masz przeje_bane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadekbonifacy Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.08.07, 19:33 Wyłączyli mi prąd :/ Co sie dzieje?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:33 Panie Turek, kończ, kończ już ten mecz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UYEK! Re: Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk IP: *.ghnet.pl 16.08.07, 19:33 GOOOL! UYEK! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvb Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:36 wow, skad w 15. minucie wiedzieliscie ze Ujek w 20. strzeli gola? a tak na marginesie, gdybym powiedzial Dnipro Dniepropietrowskowi co PZPN wie o Ujku, to by mi nie uwierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Jakoś nie cieszy mnie bramka bandziora ujka IP: *.chello.pl 16.08.07, 19:40 zwykłej sprzedajnej szmaty, dzięki której dla wielu kibiców oglądanie tego wielkie przekrętu pod nazwą polska liga straciło sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:43 Jak ja widze trenera który podczac meczu ma ubrana koszulke z adidasa i krótkie spodenki to mi sie noz s kieszeni otwiera. Przecierz mecz to świeto i chyba jakis styl trzeba prezentowac, przynajmniej koszula i spodnie w kant, nie mowiac juz o garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk 16.08.07, 21:45 To sam sobie mecze w garniturze i krawacie oglądaj, jak to dla ciebie takie święto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:43 Jak ja widze trenera który podczac meczu ma ubrana koszulke z adidasa i krótkie spodenki to mi sie noz s kieszeni otwiera. Przeciez mecz to świeto i chyba jakis styl trzeba prezentowac, przynajmniej koszula i spodnie w kant, nie mowiac juz o garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:52 swieto hahahahahaaaahahahha koles mnie zaszokowal Odpowiedz Link Zgłoś
panijanina Tytuł na artykuł: Cud nad Dnieprem =] 16.08.07, 19:52 podawajcie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Ujek postanowil sie poprawic i za zarobione.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:54 pieniadze kupil mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Re: Tytuł na artykuł: Leńczyk: przepraszam za Ujka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:54 oddamy w bełchatowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Strąk do zmiany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:53 Przecież ten kolo umie powstrzymać przeciwnika tylko faulem! A któryś wolny w końcu wejdzie. Albo i karnego sprokuruje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.crowley.pl 16.08.07, 19:58 Do bani ta relacja, nic się nie dzieje - czub się chyba złamał... to nie jest z czuba, tylko jakoś anemicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe No nie, ten Ronaldo mnie rzucil na kolana... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 16.08.07, 19:59 ;-) hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhuhu Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.master.pl 16.08.07, 20:01 Chciałem zwrócić uwagę, że póki co polska myśl szkoleniowa triumfuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.spray.net.pl 16.08.07, 20:04 Po raz pierwszy się z Wami nie zgadzam, Czubacy. Aż się zastanawiam, czy słusznie wierzyłem Wam w kilku relacjach z meczów, których w tv nie oglądałem :p Przede wszystkim Bełchatów gra kiepsko dla oka, to fakt, ale nie mówcie mi, że kiepsko w ogóle. Moim zdaniem oni są świetni technicznie. Przecież na oko od razu widać, że indywidualnie tamci są od naszych dużo lepsi! Ale nie grają nic! I nie dlatego, że nie chcą, tylko nasi zagęścili środek pola i trzymają ich na odległość. A że PGE strzelili już gola, to nie muszą atakować. Sorry, z ich formą w tej chwili obrona takiego wyniku to jedyne rozwiązanie... Ale trzeba przy tym przyznać, że nie zanosi się na bramkę dla Dnipro - i właśnie tu moje zdanie jest inne niż Wasze. Tak już swoją drogą, to ja nie wierzę, że Kozik dziś nic nie puści, ale myślę, że będzie już wtedy 0:2 po jakiejś kontrze. :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Re: Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk IP: *.spray.net.pl 16.08.07, 20:09 Dzizyz, ale napisałem - miało być "świetni taktycznie" a nie technicznie!!! :DDDD To nieźle walnąłem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m brakuje mi fryzury red. Szpakowskiego na... IP: *.cebit.com.pl 16.08.07, 20:05 tzw pozyczke. nie macie takiego wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Straszni z was malkotenci zczubowcy! IP: *.spray.net.pl 16.08.07, 20:06 Aż miałem wrażenie że już czekacie na ten gol Dnipro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Straszni z was malkotenci zczubowcy! IP: *.e-wro.net.pl 16.08.07, 20:19 komentarz na żywo jest beznadziejny. autor popija chyba czwarte piwo i humor troszkę nie podchodzi.. walnij chłopie coś mocniejszego,może Ci się przestawi. na razie jest dobrze.nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ,ale tu przynajmniej widać ambicję. na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giibi PGE pojechało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 20:14 Panowie, PGE nie POJECHAŁO na Ukrainę, tylko najwyżej POJECHAŁA, bo to Polska GRUPA Energetyczna. Najlepiej chyba jednak byłoby, gdyby GKS PGE POJECHAŁ. A poza tym szacunek, Gibi z Bełchatowa Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: PGE pojechało 16.08.07, 20:16 A co powiesz na zdanie: "Zawisza zrezygnował z występów w II lidze"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: PGE pojechało IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.08.07, 20:41 jaguar666 napisał: > A co powiesz na zdanie: "Zawisza zrezygnował z występów w II lidze"? :) Zdanie prawidłowe. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: PGE pojechało IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.08.07, 20:37 Mylisz się z tą poprawką. Przy skrótowcach dopuszczalne jest zarówno uzgodnienie formy czasownika z samym skrótowcem (czyli "pe-gie-e", rodzaj nijaki), jak i z jego rozwinięciem ("grupa", rodzaj żeński). A zatem PGE "pojechało" albo "pojechał" - tak dobrze, i tak dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGA Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: 80.54.209.* 16.08.07, 20:18 .. DZIEDZICA tego szmaciarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSYTO Walka o Puchar UEFA. Dnipro Dniepropietrowsk - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 20:20 JEST CHAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asgg Panie macieju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 20:42 Nowak wysokim, dobrze zbudowanym piłkarzem? Smiechu warte :) Odpowiedz Link Zgłoś