Gość: wizkid IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.07, 12:13 Rewolucji nie ma. Szkoda, że nie ma Artura Wichniarka, ale może to nie czas na eksperymenty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slu slu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:17 BORUC GOLAŃSKI BĄK ŻEWŁAKOW BRONOWICKI BŁASZCZYKOWSKI DUDKA LEWANDOWSKI KRZYNÓWEK MATUSIAK SMOLAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpp Re: slu IP: *.spray.net.pl 28.08.07, 16:28 ---------------KUSZCZAK------------- GOLAŃSKI BĄK LEWANDOWSKI ŻEWŁAKOW BŁASZCZYKOWSKI DUDKA GARGUŁA KRZYNÓWEK ---------SMOLAREK SAGANOWSKI------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliss Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:18 W sumie bez zaskoczen, moze poza brakiem dudka;) A tak poza tym to zewlak jedna bramke strzelil, z karnego w eliminacyjnym spotkaniu do ms2002 z armenia w wawie (4:0). Bylem, widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Leo!! Nieeee!!! Tylko nie Dudek!!!! 28.08.07, 12:18 Jak już musisz chłopu zrobić przyjemność, to zrób go doradcą d/s ciśnienia w piłkach, albo długości sznurówek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazykoala Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:21 Najpiękniej wygląda lista bramkarzy.. aż miło popatrzeć na te opisy w nawiasach :] Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn) Lista rezerwowa: Jerzy Dudek (Real Madryt) Aby tak reszta formacji była i byłoby wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk i kto tu ma bramki dal na zdobywac? IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 28.08.07, 12:21 Nie dobrze to wyglada, bardzo niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Matusiak to w tej chwili jakas pomyłka. 28.08.07, 12:26 Może Ebi z przodu, może Sagan z Rasiakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Beenhakker ogłosił kadrę IP: 212.160.172.* 28.08.07, 12:21 nie rozumiem dlaczego gazeta na siłę chciała wcisnąć dudka do kadry... może to i dobrze, ze leo wciaz wierzy w zurawia - ja juz chyba zwatpiłem rownie dobrze mozna by wierzyc w tomka frankowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Beenhakker ogłosił kadrę IP: 82.177.11.* 28.08.07, 12:23 No i Irek Jeleń tylko na liście rezerwowej. A myślę że w ataku by sie przydał. I jeszcze jedno nazwisko, chcociaż na skrzydła nie można narzekać. Kamil Kosowski - może bardziej na przyszłość i jaka alternatywa dla Błaszczykowskiego, ale kto wie jakby się spisał... No i fajnie że selekcjoner zauważył Brożka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armin Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:23 Gdzie jest KU.. WICHNIAREK?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdeb Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 19:05 w dupie czyli w prowincjonalnej Arminii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiony w czasie Czemu nie powołał Buncola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:24 Na liście rezerwowych powinien też być Dziekanowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seczun[Z] Re: Czemu nie powołał Buncola? IP: *.chello.pl 28.08.07, 12:28 Wydaje mi sie czy z napastnikow gra tylko Smolarek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czemu nie powołał Buncola? IP: 82.177.11.* 28.08.07, 12:29 No nie tylko. Myślę że Urban z Trzeciakiem i Tarasiewicz by sie przydali. No i oczywiście gwiazda najwieksza polskiego futbolu, nie tylko kiedyś ale TERAZ - J. Tomaszewski - on przynajmniej by miał o czym pisać. A z gwizdkiem mógłby pobiegać "Misiu" L... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Czemu nie powołał Buncola? IP: *.chello.pl 28.08.07, 12:41 Buncol jak Buncol, ale gdzie jest Oślizło??? Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Taka sobie ta kadra, zwłaszcza atak 28.08.07, 12:29 > Rewolucji nie ma. Szkoda, że nie ma Artura Wichniarka, > ale może to nie czas na eksperymenty. Dokładnie to samo chciałem napisać. Mimo wszystko uważam, że lepiej by zrobił gdyby zaryzykował i wziął Wichniarka, chociażby na rezerwę, a nie np. Rasiaka który nigdy mnie nie przekonał (tylko w jednym meczu reprezentacji miewał dobre zagrania, w innych tylko mnie irytował), albo Matusiaka który aktualnie lekka dętka jest. Bo tak patrzę na ten skład i jesli Krzynówek nie strzeli czegoś znowu to chyba nikt inny też nie wklupie. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Taka sobie ta kadra, zwłaszcza atak IP: *.chello.pl 28.08.07, 12:36 Pwinien byc Jelen zamiast Matusiaka lub Piszczka. Chocby by go sprawdzic na zgrupowaniu, jesliby sie nie nadawal do koncepcji, lub byl za cienki to OK, niech wraca do Francji ale nalezy dac mu szanse i sprawdzic po wakacyjnej przerwie. A Wichniarek? Dajcie spokoj, to juz za stary chlop jest na kadre. Poza tym no coz... bez niespodzianek choc po meczu z Rosja nie wiem, czy stabilizacja to brzmi dobrze czy wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Re: Taka sobie ta kadra, zwłaszcza atak 28.08.07, 12:51 O grze nie powinien decydować wiek tylko umiejętności, Paolo Maldini dalej jest filarem Milanu a wiekiem to jest zaawansowany mocno. Albo chociażby Litmanen - też dziadek a w reprezentacji gra i nawet Polakom zasadził 2 gole. Jeśli Wichniarek strzelił już 3 gole to znaczy że jest w dobrej formie i mi to wystarczy by mu dać szansę, bardziej niż Jeleniowi, który jest młodszy, ale formy mu aktualnie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy Wichniarek Wichniarek IP: *.chello.pl 28.08.07, 12:36 on by sie przydal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada znowu są takie zera jak Łobodziński, Garguła czy IP: *.centertel.pl 28.08.07, 12:41 Żurawski, a nie ma Jelenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewidzialnezuo Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.icpnet.pl 28.08.07, 12:48 Zamiast Goliny powinien grac Jeleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Beenhakker ogłosił kadrę bez napastnikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 12:53 To maja byc napastnicy??? Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.zedat.fu-berlin.de 28.08.07, 13:00 wkurza mnie to, ze Leo nie powoluje Jelenia... nie rozumiem czemu z uporem maniaka powoluje Rasiaka. Irek w kadrze nigdy nie gral kaszany, a Rasiak oprocz biednego turnieju na Ukrainie zawsze gra piach...bez sensu! Wichniarek moze jako joker:-) zawsze wierzylem w Zurawia, ale ostatnio zaczynam watpic, czy wroci do dawnej formy...szkoda! poza tym to wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc dariusz dudka?! no nie!!! IP: 193.109.212.* 28.08.07, 13:01 leo z uporem maniaka powołuje tego faceta a ja dzięki niemu mam kabaret, czy on kiedykolwiek oglądał swoje popisy? wg. mnie dudka to największe zagrożenie dla naszej bramki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west szkoda ze nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:02 jelenia i wichniarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: szkoda ze nie ma Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:06 Jelenia. Czemu jest tylko na rezerwie ? Słaba forma czy jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: szkoda ze nie ma Jelenia IP: 212.160.172.* 28.08.07, 13:16 Auxerre nie błyszczy ostatnio. Jeleń nie strzela. Niby Żuraw też, ale on w kadrze bardziej rozgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: szkoda ze nie ma Jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:22 NIBY AUXERRE NIE BLYSZCZY ALE JELEN GRA I JEST NAJLEPZYM ICH ZWODNIKIEM, SAM MECZU NIE WYGRA, TYM BARDZIEJ ZE AUXERRE TERAZ SIE POZBYLO KILKU GRACZY TO GRAJA GORZEJ OGOLNIE, ALE JELEN W REPREZENRACJI POWINIEN GRAC W NAPADZIE A NIE W POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:02 Przed nami trudne mecze, w których raczej przyjdzie nam grać z kontry. Jeleń i Błaszczykowski się świetnie do tego nadają. Nie ma Jelenia, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Zewlak chyba strzelil 2 gole w reprezentacji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:09 ... Odpowiedz Link Zgłoś
pabl0 Re: Goliński???? Why ??? 28.08.07, 15:55 Fajnie grał ze Steaua ale na reprezentacje to faktycznie mało. A za mecz w Bukareszcie to powinien wskoczyć do kadry Mateusz Bartczak zamiast tego szaleńca Sobolewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Brożek i Murawski IP: 212.160.172.* 28.08.07, 13:13 za Matusiaka i Sobolewskiego. Aktualnie są w lepszej formie, a Murawski to w ogóle przyszłość naszej linii pomocy. Reszta w miarę OK, przy czym z Kosowskiego bym nie rezygnował. Niby skrzydła dobrze obsadzone, ale na wypadek kontuzji ... Ciekawy pomysł z tym Golińskim, choć nie sądzę, żeby zagrał. Gdyby tak rozgrywał, jak wykonuje stałe fragmenty, to Garguła z Żurawiem mogliby wygrzewać ławę. Ale na razie nie rozgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds o co chodzi???? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.07, 13:15 o co chodzi z tymi literami i cyframi po nazwiskach? nie za bardzo rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe_rozdanie Re: o co chodzi???? IP: *.marketing-house.pl 28.08.07, 14:57 Liczba występów w pierwszym zespole i bramki Odpowiedz Link Zgłoś
marekur Beenhakker ogłosił kadrę 28.08.07, 13:19 Jest Kaźmierczak. Powinien zagrać przeciwko znajomym w Portugalii. Na pewno będzie się chciał pokazać i jest szansa, że zagra mecz życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:29 a gdzie jest Mierzejewski? przy braku napastników mógłby spokojnie zagrac w napadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.acn.waw.pl 28.08.07, 13:37 Żewłakow to chyba jednak coś strzlił w kadrze, chociażby z karnego w meczu z Armenią (4-0)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi jak to nie ma zaskoczeń? IP: *.chello.pl 28.08.07, 13:49 nikog nie zaskakuje goliński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendzio Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.icpnet.pl 28.08.07, 13:58 według mnie kadra powinna się składać z : Bramkarze: Artur Boruc (Celtic), Tomasz Kuszczak (MU), Arkadiusz Malarz (Panathinaikos), Obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht), Marcin Kikut (Lech) Jacek Bąk, (Austria Wiedeń) Dariusz Dudka, (Wisła Kraków), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borusia Dortmund), Mariusz Lewandowski (Shachtar Donieck), Rafał Murawski (Lech Poznań), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Jacek Krzynówek (VfB Wolsburg), Jakub Wilk (Lech Poznań) Napastnicy: Grzegorz Rasiak (FC Southampton), Artur Wichniarek (Arminia Bielefeld), Paweł Brożek (Wisła Kraków), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) Ławka rezerwowych: Bartosz Białkowski (FC Southampton), Mariusz Jop (FK Moskwa) Maciej Iwański (Zagłębie Lubin) Bartłomiej Grzelak (Legia Warszawa) to są moje typy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:57 ty pyra lech jest i tak do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Bramkarze IP: *.chello.pl 28.08.07, 14:02 Hehe, gdyby jakikolwiek nasz przeciwnik kierował się klubami, w których występuja nasi bramkarze, to teoretycznie w ogóle nie ma sensu strzelać na naszą bramkę:) Odpowiedz Link Zgłoś