tolo_szelma 18.09.07, 11:29 Myśle że w finale znajdzie sie jeden z "faworytów" (milan/barca), a jego przeciwnikiem będzie jakiś "czarny koń". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: car-t Faworyci bez faworyta ta drużyna może zaskoczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:20 jednak pomimo odejscia henrego, liundberga Arsenal Londyn można nazwać czarnym koniem rozgrywek a grupa w któej są z sevillą bardzo spektakularną i na pewno bardzo efektowna grupą. Stawiam na ARSENAL - fabregas, adebayor,rosicky, gallas, toure, diarra.. przyszłośc należy do nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Faworyci bez faworyta ta drużyna może zaskocz IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.09.07, 12:37 zgadzam sie, tez licze na Arsenal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 18.09.07, 19:19 Arsenal z Fabregasem na czele gra teraz najlepszą piłkę na wyspach! Zobaczymy co pokaże w LM. Piłkarski program: mojapilka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk Ta komercha nie ma nic wspolnego z mundialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:08 Same nudne mecze grane w stylu greckim, czyli kalkulatorsko, byle zdobyć 3 punkty. Nie ma to jak mecze w ameryce południowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon a gdzie te zmiany co Platini zapowiadal tak glosno IP: *.1.251.72.1dial.com 18.09.07, 16:10 mialo byc ze zamiast 4 to 3 druzyny z Wloch, Anglii i Hiszpanii a wieksze szanse dla Polski i in. krajow. I dlatego go wybrano na szefa. A teraz Platini cos ucichl z tymi zmianami. Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Faworyci bez faworyta 18.09.07, 14:34 Można gdzieś zobaczyć te mecze na żywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.j Faworyci bez faworyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:57 moim zdaniem w finale zagra barca i milan lub sevilla jak wczesniej na siebie nie wpadną a LM wygra barcelona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.j eto,o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:29 czy eto,o jest kontuzjowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johndoe To będzie wyjątkowy sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:35 Po popatrzeniu na terminarz Ligi Mistrzów cięzko wskazać faworyta - mam nadzieję, że pokaże się jakaś nowa drużyna, która pokaże ciekawą grę i zajdzie daleko wygrywając nie tylko 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Faworyci bez faworyta 18.09.07, 15:50 WRESZCIE nie mogłem się już doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Faworyci bez faworyta IP: 195.65.225.* 18.09.07, 16:24 A ktory to Szurkoski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Faworyci bez faworyta IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 17:30 Moze w koncu Chelsea awansuje do finalu? Moj typ Milan - Chelsea. Wygra Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur.....ny podziekujmy publicznej i jej prezesowi IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.07, 18:01 za mozliwosc ogladania tej beznadziejnej ligi mistrzow we wtorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borru Re: podziekujmy publicznej i jej prezesowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 19:30 och ty komuchu, nie dość że prezes łaskawie nakazał na żywo transmitować manify wiodącej siły narodu, że masz okazje codziennie obcować z tak wybitnymi intelektualistami jak Jarosław Lech Kaczyński czy Jarosław Kurski, nie dość wreszcuie że masz ogromną i niekwestionowaną możliwość oglądania na żywo pana Zbyszka Ziobro ( co za prezencja, co za aparycja, ten szyk i elegancja) to temu jeszcze meczy sie zachciało, burżuj jeden....niewdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Trondheim Faworyci bez faworyta IP: *.bb.online.no 18.09.07, 19:54 Chcialbym tylko przypomniec/zwrocic uwage , ze Rosenborg jest z Trondheim ktory liczy 158 000 mieszkancow. PS nazwe Rosenborg wymawiamy (rusenborg) a nazwe skoczni narciarskiej (tez w Trondheim) gdzie Adam Malysz jest rekordzista Granåsen wymawiamy (granosen) pozdrowienia, ogladajcie dzisiejszy mecz Chelsea-Rosenborg Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Faworyci bez faworyta 18.09.07, 20:01 chetnie bym cos obejrzal ale mam cyfre :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworak Smiesza mnie "specjalisci" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:08 Smiesza mnie ci wielcy specjalisci pilkarscy to wyglada jakby wgole nie sledzili meczy nie sledzili lig nie znali sie na pilce! Nie uznaja w graonie faworytow takich klubow jak Arsenal czy Valencia! Ciagle tylko Barca Chelsea i te przereklamowane gwiazdki, transfery za niewiadomo jaka kase, wylacznie kroki medialne, komercyjne nie wnoszace nic do zespolu! Ale WIELKI ARSENAL pokaze co to pilka, wraz z Sevilla i Valencia beda rzadzic w tej edycji Champions League! Odpowiedz Link Zgłoś