Dodaj do ulubionych

Faworyci bez faworyta

18.09.07, 11:29
Myśle że w finale znajdzie sie jeden z "faworytów" (milan/barca), a jego
przeciwnikiem będzie jakiś "czarny koń".
Obserwuj wątek
    • Gość: car-t Faworyci bez faworyta ta drużyna może zaskoczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:20
      jednak pomimo odejscia henrego, liundberga Arsenal Londyn można
      nazwać czarnym koniem rozgrywek a grupa w któej są z sevillą bardzo
      spektakularną i na pewno bardzo efektowna grupą. Stawiam na ARSENAL -
      fabregas, adebayor,rosicky, gallas, toure, diarra.. przyszłośc
      należy do nich
      • Gość: mc Re: Faworyci bez faworyta ta drużyna może zaskocz IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.09.07, 12:37
        zgadzam sie, tez licze na Arsenal!
        • Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 18.09.07, 19:19
          Arsenal z Fabregasem na czele gra teraz najlepszą piłkę na wyspach! Zobaczymy co
          pokaże w LM.

Piłkarski program: mojapilka.blogspot.com/
    • Gość: tmk Ta komercha nie ma nic wspolnego z mundialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:08
      Same nudne mecze grane w stylu greckim, czyli kalkulatorsko, byle zdobyć 3 punkty.

Nie ma to jak mecze w ameryce południowej...
      • Gość: Hegemon a gdzie te zmiany co Platini zapowiadal tak glosno IP: *.1.251.72.1dial.com 18.09.07, 16:10
        mialo byc ze zamiast 4 to 3 druzyny z Wloch, Anglii i Hiszpanii a
        wieksze szanse dla Polski i in. krajow. I dlatego go wybrano na
        szefa. A teraz Platini cos ucichl z tymi zmianami.
    • appfunds Faworyci bez faworyta 18.09.07, 14:34
      Można gdzieś zobaczyć te mecze na żywo ?
    • Gość: m.j Faworyci bez faworyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:57
      moim zdaniem w finale zagra barca i milan lub sevilla jak wczesniej
      na siebie nie wpadną a LM wygra barcelona
    • Gość: m.j eto,o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:29
      czy eto,o jest kontuzjowany
    • Gość: johndoe To będzie wyjątkowy sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 15:35
      Po popatrzeniu na terminarz Ligi Mistrzów cięzko wskazać faworyta - mam nadzieję, że pokaże się jakaś nowa drużyna, która pokaże ciekawą grę i zajdzie daleko wygrywając nie tylko 1:0
    • wujekmik Faworyci bez faworyta 18.09.07, 15:50
      WRESZCIE nie mogłem się już doczekać :)
    • Gość: kibic Re: Faworyci bez faworyta IP: 195.65.225.* 18.09.07, 16:24
      A ktory to Szurkoski?
    • Gość: Michu Re: Faworyci bez faworyta IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.07, 17:30
      Moze w koncu Chelsea awansuje do finalu? Moj typ Milan - Chelsea.
      Wygra Milan
    • Gość: wkur.....ny podziekujmy publicznej i jej prezesowi IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.07, 18:01
      za mozliwosc ogladania tej beznadziejnej ligi mistrzow we wtorki
      • Gość: borru Re: podziekujmy publicznej i jej prezesowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 19:30
        och ty komuchu, nie dość że prezes łaskawie nakazał na żywo transmitować manify
        wiodącej siły narodu, że masz okazje codziennie obcować z tak wybitnymi
        intelektualistami jak Jarosław Lech Kaczyński czy Jarosław Kurski, nie dość
        wreszcuie że masz ogromną i niekwestionowaną możliwość oglądania na żywo pana
        Zbyszka Ziobro ( co za prezencja, co za aparycja, ten szyk i elegancja) to temu
        jeszcze meczy sie zachciało, burżuj jeden....niewdzięczny
    • Gość: z Trondheim Faworyci bez faworyta IP: *.bb.online.no 18.09.07, 19:54
      Chcialbym tylko przypomniec/zwrocic uwage , ze Rosenborg jest z
      Trondheim ktory liczy 158 000 mieszkancow.

PS nazwe Rosenborg wymawiamy (rusenborg) a nazwe skoczni
      narciarskiej (tez w Trondheim) gdzie Adam Malysz jest rekordzista
      Granåsen wymawiamy (granosen)

pozdrowienia, ogladajcie dzisiejszy mecz Chelsea-Rosenborg
    • bad_puppy Faworyci bez faworyta 18.09.07, 20:01
      chetnie bym cos obejrzal ale mam cyfre :(
    • Gość: dworak Smiesza mnie "specjalisci" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:08
      Smiesza mnie ci wielcy specjalisci pilkarscy to wyglada jakby wgole nie sledzili meczy nie sledzili lig nie znali sie na pilce! Nie uznaja w graonie faworytow takich klubow jak Arsenal czy Valencia! Ciagle tylko Barca Chelsea i te przereklamowane gwiazdki, transfery za niewiadomo jaka kase, wylacznie kroki medialne, komercyjne nie wnoszace nic do zespolu! Ale WIELKI ARSENAL pokaze co to pilka, wraz z Sevilla i Valencia beda rzadzic w tej edycji Champions League!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka