Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:02
kibicuje Polakom, Celticowi, a wy?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: henio Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.versanet.de 18.09.07, 21:39
      WERDER!!!!
    • Gość: netix Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:44
      Szachtaaaarrrr!
      • temel Re: Liga Mistrzów na żywo 18.09.07, 21:53
        Ja jestem za Milanem, na razie w prowadzą 2-0 po bramkach Pirlo i Inzaghiego. Co
        do Szachtara to typuje go jako czarnego konia, 50 mln euro wydane na transfery
        robi wrażenie.
    • Gość: roman Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:00
      Wszystkie ogólnodostępne stacje telewizyjne w Polsce olały dzisiejszą inaugurację łącznie z publiczną za którą płacimy co miesiąc abonament, a która pozwala sobie na przerwanie tramsmisji z meczu drugoligowego bo dla nich ważniejsza jest kampania wyborcza swoich popleczników.To jest skandal.Ludzie powinni się zbuntować i tak jak oni olewają kibiców powinni olać ich abonament.
      • Gość: ja Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:03
        ntv leca 4 mecze na raz
      • Gość: kooba Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.171.21.22.edial.pl 18.09.07, 23:35
        Gość portalu: roman napisał(a):

> Wszystkie ogólnodostępne stacje telewizyjne w Polsce olały dzisiejszą inaugurac
        > ję łącznie z publiczną za którą płacimy co miesiąc abonament, a która pozwala s
        > obie na przerwanie tramsmisji z meczu drugoligowego bo dla nich ważniejsza jest
        > kampania wyborcza swoich popleczników.To jest skandal.Ludzie powinni się zbunt
        > ować i tak jak oni olewają kibiców powinni olać ich abonament.

Dokładnie - oni mają mnie gdzieś to ja też. Rozumiem, że to nie jest stacja
        telewizyjna która transmituje 3 ligę szwedzką, ale na miłość boską - olać Ligę
        Mistrzów?! Oni mają podobno jakąś misję blbablabla.. Apeluję o bojkot abonamentu.
      • Gość: Totamto Romanie, a może to na tym polega demokracja! IP: *.chello.pl 19.09.07, 10:08
        Twoj tekst, to kolejny przykład krytykanctwa i typowo polskiego
        malkontenctwa. Meczy piłkarskich odbywa się w soboty i niedziele na
        terenie Polski kilkaset, samych drugoligowych meczy jest
        cotygodniowo dziewięć. Robienie problemu z takiego powodu, że mecz
        jakiś małoznaczących drużyn, przerwano dla transmisji z konwencji
        wiodącej w Polsce parti, tj. PIS, to grube nieporozumienie.
        Nazywanie przez Ciebie tego małoznaczącego epizodu skandalem,
        odbieram jako kompletny brak wiedzy odnośnie zakresu znaczeniowego
        słowa "skandal". Zanim coś się napisze to może warto poczytać
        encyklopedie języka polskiego. Moge Ciebie zapewnić, że z tych co
        płacą regularnie abonament za TV, nikt się nie zbuntuje i nie
        przestanie płacić abonamentu. Ci co nie płacą, "bo nie płacą" i
        tak, niezależnie od Twoich nawoływań płacić nie będą. Twoj wpis
        należy potraktować jako "głos wołającego w puszczy"!
    • roxis Re: Liga Mistrzów na żywo 18.09.07, 23:19
      Przepraszam, co to za jakaś sensacja?
      Ten wynik Chelsea - Rosenborg był jak najbardziej do przewidzenia.
      Dlaczego? Po pierwsze w lidze mistrzów nie ma słabych zespołów! Fakt, że
      Rosenborg miał w ostatniej rundzie kwalifikacji b. słabego rywala, ale z drugiej
      strony Chelsea grała bez swojego kręgosłupa. Obstawiałem X2 i trafiłem. Resztę
      spotkań też przewidywałem, że większości będą remisy a Shalke może przegrać i
      przegrało.
    • Gość: rossonero9 Mediolanski walec pomalutku sie rozkręca IP: *.chello.pl 18.09.07, 23:20
      Moglo byc dwucyfrowo skonczyło sie na 2-1 po przyjemnym dla oka
      meczu.Ozdoba meczu bramka Pirlo.Rui dziekujemy Ci za wszystko co
      zrobiłes dla rossonerich.Nie po raz pierwszy Milan pokazuje ,ze w
      tych elitarnych rozgrywkach czuje sie jak ryba w wodzie.
      Cóz nie ma sie co rozpisywac arrivederci a Mosca:)))
    • Gość: georg78 Liga Mistrzów na żywo IP: *.stg.pl 19.09.07, 00:50
      Co ten klient (gość TVP w trakcie skrótów LM) w TVP2 miał na głowie? To był
      damski kok czy przytargał jakiegoś zwierzaka z domu? Dużo akceptuje ale ten fryc
      to szczyt fajansiarstwa i bzdurnoty z braku czegokolwiek do roboty
    • Gość: Simon Sensacja na Stamford Bridge ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 00:56
      a coz to za sensacja ??? to bylo do przewidzenia !!!!! tylko ciaraki
      obstawialy chelsea :)
      • Gość: mic_rc Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 02:44
        I znowu niesprawiedliwa krytyka Realu, który zagrał bardzo dobry mecz. Sami kibice Barcelony w tej gazecie?
        • Gość: kibic barcy autor to... IP: *.lodz.mm.pl 19.09.07, 07:21
          dokladnie, autor artykulu jest albo zupelnie slepy, albo idiota.
          najprawdopodobnie wcale nie ogladal meczu, real gral wspaniale, z
          polotem, jak za swoich dobrych lat. 2:1 to najnizszy wymiar kary,
          spokojnie mogli wladowac jeszcze ze 3 brameczki. niech ten koles co
          napisal artykul nastepnym razem obejrzy mecz a nie strzela takiego
          babola, i taka nierzetelna dziennikarzyna ma opisywac inauguracje
          LM? won stad czlowieku.
          • Gość: el_adas Re: autor to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:06
            Następny fachowiec w Gazecie się znalazł. Już Stec wczoraj opowiadał bzdury w
            TVP ("Real to nieopierzona drużyna"). Coś tylko o Raulu ucichli trochę, a
            pamiętam jak miesiąc temu wypisywali mądrości, że Raul strzela 5 bramek na
            sezon. W tej chwili po 4 meczach ma już 3 bramki. Ciekawy był też skrót meczu w
            TVP, w którym komentator powiedział, że do pierwszej bramki Realu (16 min)
            przewagę miał Werder, a w 16 minucie Real pierwszy raz zagościł pod bramką
            Werderu. Ciekawe co się działo w 5 (Raul) i w 11 minucie (Sneijder). No i gdzie
            były te akcje przeważającego Werderu.
        • Gość: zet Re: Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:22
          w gazecie widać nie lubią realu, trochę to wkurzające, ale ważne, że sam real broni się przed krytyką najlpiej jak można: wynikami
    • Gość: rt sensacja - gdyby wygrał IP: *.aster.pl 19.09.07, 08:37
      remis to niespodzianka

oszczędzajcie słowa bo wam zabraknie
    • Gość: forzamilan Złota Piłka dla Pirlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 09:57
      Wiem, że pewnie zostanę tu 'zbesztany' za te słowa, które zaraz
      wypowiem ale według mnie w tym roku "Złotą Piłką" powinien zostać
      nagrodzony... Andrea Pirlo. Zanotował on wspaniałe występy zarówno w
      lidze, w eliminacjach do Euro 2008 (gdzie niejednokrotnie ratował
      drużynę przed podziałem punktów) oraz, co najważniejsze - w Lidze
      Mistrzów. Gdyby ktoś zobaczył wczorajsze bramki Milanu... -
      majstersztyk! Grają jak natchnnieni. Bravo Milan i Andrea! Jeszcze
      kilka takich występów a na pewno "zapracujesz" na złotą piłkę :D
      • Gość: forzamilan Re: Złota Piłka dla Pirlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 09:58
        Aha, rossonero9 - si, sono d'accordo :D
      • dusia25 Re: Złota Piłka dla Pirlo! 19.09.07, 10:07
        dokładnie! Andrea Pirlo jest bardzo niedocenianym zawodnikiem, głównie z powodu
        ustawienia go jako defensywnego pomocnika przez Ancelottiego, tymczasem jego gra
        w ofensywie to poezja. Wszyscy rozpisują się o jego bramce z wolnego, tymczasem
        dla mnie to podanie do Inzaghiego to była klasa!!!
      • Gość: zet Re: Złota Piłka dla Pirlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:21
        moim zdaniem wiosną nie grał tak dobrze jak na mistrzostwach w niemczech, czy jak teraz kiedy naprawdę rządzi na boisku...
    • Gość: mikizet Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:38
      Uważam,że najlepszym z Polaków był Lewandowski ani jednego błędu w
      całym meczu inna sprawa, że grał przeciwko kelnerom z Celticu ( #
      wyjątki Nakamura, Boruc i Donatti)
    • Gość: awerg Celtic IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 19.09.07, 13:05
      Relacja Z Czuba nie oddaje w pełni obrazu tego, co działo się w Doniecku. Celtic
      grał jak sparaliżowany. Ta drużyna po prostu nie istniała i mecz toczył się pod
      absolutne dyktando Szachtara, w którym Lewandowski bardzo się wyróżniał - nie
      tylko jako obrońca, ale także rozgrywający i przy stałych fragmentach groźny
      strzelec. Jedynie przez ostatnie 15 minut pierwszej połowy i może pierwsze 5
      minut drugiej gra nieco się wyrównała ale to wszystko.
      A obrona Celticu to obraz nędzy i rozpaczy. Tymczasem Strachan wymieniał tylko
      napastników a na dodatek pierwszej zmiany dokonał dopiero w 60 minucie (syndrom
      Janasa?). Myślę, że nadszedł już czas na zmianę trenera The Hoops.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka