Dodaj do ulubionych

Dida przegrał z Celtikiem

03.10.07, 23:03
Didzie to powinni kare wlepic za taka symulke. Zupelnie jak Rivaldo na mundialu, dostal pilka w kolana a symulowal,ze w twarz oberwal.

---------------------------------------------------------------
www.hehehe.oz.pl - Jacek Gmoch na wesoło
---------------------------------------------------------------
Obserwuj wątek
    • Gość: jasny szpakowski IP: *.pogodanet.pl 03.10.07, 23:12
      zauważyliści nową fryzure pana darka? juz nie oszukuje ludzi(zasłaniając łysinę)
      • Gość: Zidane szpakowski już nie oszukuje jak niemiecki sędzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:28
        sędziując włoskiemu klubowi.

• Gość: mon Ile możnaby wyrwać od Milanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:43
          za wbiegnięcie na murawę gdy mecz się im nie będzie układał i
          tyrpnąć ich zawodnika lub pier...nąć sędziemu (Merkusowi i tak by
          się to przydało za sprzyjanie Włochom) ???

2 czy 3 mln Euro ???

Jakby Dida przykładał się bardziej w mediolańskie szkole faulu i
          udawania i zasymulowałby to od razu to walkower murowany
          • Gość: hrb Uszaszowski Biedny ten Dydek i jaki bolejacy... IP: *.VIC.netspace.net.au 04.10.07, 14:06
            nie myslalem, ze z niego taka ciota.
        • andrzej022 Re: szpakowski już nie oszukuje jak niemiecki sęd 03.10.07, 23:57
          Ten sam Merk 2 lata temu nie uznał Milanowi prawidłowo zdobytej bramki (Szewa) w
          półfinale z Barceloną.
          • Gość: jan No tak, jeszcze Barcelonie sedziowie mecze IP: 195.116.110.* 04.10.07, 11:47
            wygrywaja. Wszyscy o tym wiedza i nic, bo tam bogowie graja.
    • Gość: lysy Dida przegrał z Celtikiem IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 03.10.07, 23:15
      Wreszcie porzadna opinia na temat incydentu didy i kibica. To co on
      zrobil udajac ze zostal pobity to bylo smieszne. Ogladalem to na
      paru stacjach i kazdy z komentatorow byl zdziwiony reakcja didy.
      Nawet dobrym aktorem nie jest. Gratuluje i kolejny raz gazeta.pl
      potwierdzila ze to dobry portal. Niech sie ucza inni komentatorzy od
      was z innych portali jak pisac komentarze. Pozdrawiam i oby tak
      dalej
    • monster1972 Dida powinien dostać dyskwalifikację na 6 mies... 03.10.07, 23:16
      i czerwoną kartkę

przeciez to , co zrobił na koniec, to zwykłe sukinsynstwo

owszem, jakis idiota go dotknał, ale dotknał go w klatę, a ten
      kretyn przykładał sobie lód do glowy

no i to bylo dotknięcie, a nie uderzenie

moim zdaniem UEFA za takie symulacje powinna karac jak za uderzenia

minimum kilka meczów i grzywna

makarony są w udawaniu najlepsze, i w prowokacjach.... ostatni finał
      MŚ pokazał

kibic Barcy

• Gość: rr Dida to kretyn i pajac. Kara IP: *.domainunused.net 03.10.07, 23:27
        dal celticu za brak ochorny i mehga kara dla dzikusa Didy za pajacowanie
        • germanio Fajne powiedzonko pana w radiu... 04.10.07, 00:18
          na bwinie. "Jesli to byl karny dla AC, to ja jestem Kaczor Donald. But, please,
          don´t call me Donald..."

My mamy 2 kaczorow i Donalda
          • uii Wlochow powinno sie wykluczyc ze wszelkich 04.10.07, 11:53
            rozgrywek pilkarskich. Ile oni juz meczy wygrali dzieki
            kontrowersyjnym karnym? A za zabijanie widowisk sportowych tym
            bardziej (tzw. futbol dla koneserow).

germanio napisała:

> na bwinie. "Jesli to byl karny dla AC, to ja jestem Kaczor Donald.
            But, please,
            > don´t call me Donald..."
            >
            > My mamy 2 kaczorow i Donalda
    • Gość: mrLimak Dida przegrał z Celtikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 00:34
      Ciekawe jak sytuacja by się rozwinęła, gdyby ten "kibic" zaatakował Boruca. Coś
      mi mówi, że to nie Artura trzeba by było znosić z boiska...
    • Gość: GJ Dida przegrał z Celtikiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.07, 00:55
      KOZAKI POKAZAŁY KLASE :D. Brawo Boruc!!!
      • autor_autor Re: Dida przegrał z Celtikiem 04.10.07, 12:44
        cieszyłem się że celtic wygrał, ale że pokazał klasę to przesada, mecz był jak bicie młotkiem po piętach - okropność! Aż żal było patrzeć zwłaszcza gdy człowiek nacieszył oczy oglądaniem dzień wcześniej pojedynku ROmy z MU
    • Gość: Aiki41 ten artykul to klamstwo... IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 04.10.07, 04:57
      z textu wynika,ze kibic wbiegl na boisko po pierwszym golu.. wbiegl po drugim.
      autor nie ogladal meczu i jest dyletantem i klamca!

bzdura jest to ,ze mecz byl nudny. W takim deszczu trudno grac. Mecz byl zaciety
      ale na pewno nie nudny.. moze dla dyleteantow z wyborczej.
    • Gość: sPiSek Dida przegrał z Celtikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:24
      Dida, mordo ty moja
    • s_pis_ek Dida, mordo ty moja 04.10.07, 08:32
    • Gość: FankaRodaI Celticu Rod oszalał i ja też!!!! IP: *.telpol.net.pl 04.10.07, 08:45
      Kocham celtic za to że sprawił Rodowi taką niespodziankę.Ryczałam przed TV.
      Sędzia mało obiektywny.Denerwowały mnie wypowiedzi i ciągłe przypominanie że
      Celtic to słaby zespół,chwilami wręcz czuło się ironię w głosie
      komentującego.Tym bardziej cieszy mnie wygrana Celtiku.Jak ktoś ma odsprzedać
      szalik CG,to bardzo chętnie kupię!!!! mój meil lilijka.r@gazeta.pl
    • Gość: marek Dida przegrał z Celtikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:55
      dida to niezły aktor nominacja do oskara za ten wyczyn mu sie należy.pajac jeden.
    • apunaha Dida przegrał z Celtikiem 04.10.07, 10:29
      Włoska szkoła. Jak nie idzie to się przewracamy o własne nogi i płaczemy tak nas bardzo boooli... ale że Dida to nie włoch i refleks miał tego dnia słabszy to po 5 sec sobie przypomniał że ma leżeć i cierpieć bidula. Zły pan go pobił :)
    • Gość: ziel Re: Dida przegrał z Celtikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 10:40
      jejku jejku ale się podniecają wszyscy. zwykły mecz, zwykła porażka, a tu
      ogłoszono zmierzch milanu. pewnie znowu chłopaki się obudza w rundzie pucharowej
      i wejdą do finału z palcem.

co do didy to zwyczajnie zawalił 2 bramki i chciał ratowac sytuację w głupi
      sposób. już lepiej by było gdyby kontynuował pogoń za kibicem i mu wpieprzył.
    • leonardo1 Dida przegrał z Celtikiem 04.10.07, 10:46
      Gdyby sędziowie dyktowali takie karne jak Merk, mecze kończyłyby się wynikami
      np. 20:16. Ale nawiasem mówiąc MacDonald to chyba nie Szkot, jak napisano w
      artykule, tylko Australijczyk.
      • Gość: rollo Re: Dida przegrał z Celtikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 10:56
        Dokładnie. To Australijczyk. On ma na imię Scott :D Pozdrawiam
      • indy.m Re: Dida przegrał z Celtikiem 04.10.07, 11:39
        gdyby sędziowie anulowali takie gole jak Merk (Barcelona - Milan), mecze
        kończyłyby się wynikami 0:0...
    • varsava Dida przegrał z Celtikiem 04.10.07, 11:38
      ładna końcówka meczu
    • Gość: jacek Dida symulant - video IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:52
      Bramki z meczu i Dida w akcji:
      outspace.no-ip.org/bramki-223
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka