Gość: TYLKO ROSJA! IP: *.chello.pl 17.10.07, 18:53 TYLKO ROSJA!TYLKO ROSJA!TYLKO ROSJA! RUSSIA RULEZ! RUSSIA RULEZ! RUSSIA RULEZ! RUSSIA RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Yeeaha! Rosja utarła nosa Anglikom! IP: *.icm.edu.pl 17.10.07, 18:58 Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo.Zet El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:02 to chyba największa niespodzianka tej kolejki meczów eliminacyjnych!!! Anglicy mogą obejrzeć Euro w TV... Sky już zaciera ręce...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Lajzy.. IP: *.demon.co.uk 17.10.07, 19:07 Strasznie kiepsko grali. Ruski cisneli ich niemilosiernie. A Rooney ladna brame wcisnal ale potem karnego zrobil. Co on tam robil na swoim polu karnym to nie mam pojecia. Swoja droga to wygladalo jakby zlapal goscia przed polem karnym... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia 17.10.07, 19:16 raczej odwrotnie - jak Angoli na ME nie będzie, to i większość ludzi pewnie imprezę oleje i nie będzie oglądać jakichś dzikich drużyn z Polski czy Francji. gdzież im do DUMNYCH SYNÓW ALBIONU?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomika Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.kolornet.pl 18.10.07, 00:02 Angoli na pewno na ME nie będzie, bo Angola gra w Afryce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giesu Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.chello.pl 17.10.07, 19:27 niespodzianka jak diabli... gratulacje dla ruskich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia 17.10.07, 19:14 ale jutro bede polewal z chlopakow w pracy ehieheiehiehieheiehi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:38 ulala, patrząc na tabele, to rzeczywiście szanse na awans Anglików są malutkie, kiepsko widzę ich przyszłość. Tak swoją drogą, to EURO 08 bez anglików na pewno sporo straci, głównie finansowo, ale sportowo też, no bo nikt mi nie wciśnie że oni nie są w 16 najlepszych reprezentacji w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.midd.cable.ntl.com 17.10.07, 22:51 tez im bede jutro w pracy dosrywal...he he, a tak sie wysoko noski zadzieralo... dupki angolskie nawet nie wiedza gdzie lezy Polska (dla nich w Azji), a Rosja chyba na innej planecie... taki strasznie "cywilizowany narod" a w dupe wzieli jak sie patrzy, no i dobrze, bez nich bedzie ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.chello.pl 18.10.07, 08:00 E tam, Hindusi wolą krykieta i ten mecz ich nieobchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reject Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.resetnet.pl 17.10.07, 19:35 I bardzo dobrze! Mistrzostwa będą dużo ciekawsze jeżeli Anglików zastąpią Rosjanie. GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:35 Czy ta tabelka jest zaktualizowana? Bo ja widzę, że jeśli Anglia wygra wszystko swoje to jedzie na Euro. Jeśli tabela jest do tyłka to mojego posta nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris1955 El. Euro 2008: Rosja - Anglia 17.10.07, 19:37 Ja bym sie tam tak nie cieszyl.Rosjanie graja na wyjezdzie z zydami i jesli ich nie przekupia to czarno widze ich wynik i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:39 Coś te rozważania to chyba na wyrost. a gdzie mecz Anglia Chorwacja. Stosunek bezpośrednich meczy mają lepszy Anglicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdanol@wp.pl Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:00 Na razie to Chorwacja wygrala z Anglia 2:0. Niezly samoboj byl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stroo El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:05 Ja w tej grupie szczerze kibicuję Chorwaji i Rosji. Niech awansują i utrą nosa dumnym synom Albionu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:14 Tabela nie jest zaktualizowana. Anglia ma tylko jeden mecz do rozegrania z Chorwacja. Chorwacja ma 2 mecze - Anglia i Macedonia. Nawet jak przegra z Anglia 3:0 to wystarczy jej remis z Macedonia zeby awansowac. Rosjanie maja traz 21 punkto i zeby byc pewnymi awansu musza wygrac 2 mecze z Andora i Izraelem - beda wtedy mieli 27pkt(Angole moga miec max 26). W sumie troche szkoda, jakby nie zagrali, ale prawde mowiac trzeba, zeby opuscili troche swoje zadarte wysoko glowki...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORDYNEK El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nordynek Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:14 Ciekawe czy Angole, tak bardzo dumni z poziomu Premiership, zauważą, że to jednak cudzoziemcy decydują o poziomie ich ligi. Trzeba przyznać rację Wengerowi, że nie wstawia do składu Arsenalu żadnego Anglika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.10.07, 20:22 Anglicy od 1966 roku (ponad 41 lat) kiedy to za pomoca sowietskiego liniowego zdobyli mistrzostwo swiata, nie osiagneli w pilce noznej NIC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaa El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.68.92.95.mielec92.tnp.pl 17.10.07, 20:19 Fajnie, szkoda tylko, że Rooney faulował przed polem karnym. Swoją drogą ładną bramkę strzelił. A Euro bez Anglii traci dużo atrakyjności. Ruscy może i potrafią grać u siebie, ale czy poradzą sobie na mistrzostwach? Wątpię. Mam nadzieję, że stracą punkty z Izraelem i Anglia jednak pojedzie na Euro, chociaż gra kiepsko w ostatnich latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reject Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.resetnet.pl 17.10.07, 22:29 Mistrzostwa stracą na atrakcyjności? a może właśnie zyskają! Nudno oglądać wciąż te same charty na wybiegu. Poza tym - dlaczego tak długo będziemy rozpamiętywać Euro 2004? Bo wygrał kopciuszek - Grecja. Miejmy więc nadzieję, ze tym razem w finale zmierzą się dwa Kopciuszki: Rosja i MY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassa Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.dialog.net.pl 17.10.07, 23:16 A gol Rooneya był ze spalonego -"ale to już nie ma znaczenia" jak to w przerwie raczył podsumować Jamie Redknapp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Lepper Znowu Hiddink i karne IP: *.range86-153.btcentralplus.com 17.10.07, 21:13 Hiddinku czy wszystko jest czyste? Kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Na Euro lepiej grać z Rosją niż z Anglią IP: *.wro.vectranet.pl 17.10.07, 22:23 Dzięki dla Rosji za krok w wyeliminowaniu niewygodnego, potencjalnego rywala Polaków na Euro. Bo Anglicy choćby nie wiem jak byli słabi, to z Polską zawsze wygrywają regularnie od ponad 30-tu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilon5 El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:33 Nie wierzę,że anglia nie awansuje i mogę się z kimś o to założyć. Poza tym,co to za pieprzenie, że Rosja jest atrakcyjniejszą alternatywą dla Anglii w mistrzostwach!!!!!Tu mamy do czynienia z polskimi frustracjami związanymi z Anglią właśnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.chello.pl 17.10.07, 22:57 Polskie frustracje związane z Anglią kontra polskie frustracje związane z Rosją... Mam podejrzenie graniczące z pewnością, że tych drugich jest więcej. W tym entuzjazmie związanym z szansami Rosji na wyeliminowanie Anglików chyba raczej chodzi o zasadę "bij mistrza" czyli kibicowanie słabszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabela El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.milczanska.net 17.10.07, 23:01 szacowne gazeto wprowadz aktualne dane, bo jak na razie to z tabeli wynikale, ze Angole przy wygranym ostatnim meczu spokojnie awansuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Zenit"-czempion! Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: 195.5.138.* 18.10.07, 09:24 >szacowne gazeto wprowadz aktualne dane, bo jak na razie to z tabeli wynikale, ze Angole przy wygranym ostatnim meczu spokojnie awansuja. -------------------- Chodzi o to, ze Rosja ma na 1 mecz wiecej, ale musi ich wygrywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: 62.233.164.* 17.10.07, 23:26 Przewidziałem to www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 07:54 no akurat Robo przy drugiej bramce błędu nie popełnił. podręcznikowo sparował do boku piłkę. aż żal było patrzeć na nieporadność albiończyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.centertel.pl 18.10.07, 13:02 Gość portalu: Konik napisał(a): > no akurat Robo przy drugiej bramce błędu nie popełnił. podręcznikowo > sparował do boku piłkę. aż żal było patrzeć na nieporadność > albiończyków. Podręcznikowo? On jest taki podręcznikowy, że co druga puszczona przez niego bramka to śmiech. Nie ma gorszego bramkarza w całej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny_tramwaj Mam dość zadufanych Angoli IP: 83.238.108.* 18.10.07, 10:02 Mam dość zadufanych Angoli mi dlatego będę z całego serca kibicował Rosji. Pępek świata, za którego uważają się Anglicy, gorzko zapłacze... w końcu!! Pozdrawiam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz91 El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.chello.pl 18.10.07, 13:37 W sumie to trochę szkoda, bo ja bym na przykład wolał żeby Angole odpadli w fazie grupowej EURO po porażce z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki El. Euro 2008: Rosja - Anglia IP: *.chello.pl 18.10.07, 13:50 Znając życie to Anglii się jakoś fuksem uda awansować do Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: El. Euro 2008: Rosja - Anglia 18.10.07, 20:09 RUSSKIE IDA! "IN GUUS WE TRUST!" Odpowiedz Link Zgłoś