kochanka.dorna 02.11.07, 20:30 Moje typy: Arka 3 - Lechia 0. TVP3 - zamiast transmisji L.Kaczynski dukajacy cos o desygnowaniu premiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gedymin Derbowe starcie nr 2 IP: *.gdynia.mm.pl 02.11.07, 21:27 ARECZKO I GDYNIO JESTESCIE NIESAMOWITE I BAAARDZO KOCHANE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanin Derbowe starcie nr 2 IP: *.gdynia.mm.pl 02.11.07, 23:38 zyczę obu drużynom gry fair , sercem jestem Arką pseudo - bez zadym ps zakładam że w przypadku przegranej LECHII J.Kurski oskarży o niecne działanie przebywającego na emigracji pana Krauzego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksr Re: Derbowe starcie nr 2 IP: *.pools.arcor-ip.net 03.11.07, 18:41 wstyd mi, ze pan Kurski kojarzy sie ludziom z gdanska Lechia. Pare lat temu zrzucil ja do A-klasy, a ciagle ma czelnosc pokazywac sie jako Jej wierny kibic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drake Re: Derbowe starcie nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 17:23 Znaczy pojawił się dziś na meczu? Rany, ten to ma tupet... Odpowiedz Link Zgłoś