ffj 11.05.09, 15:01 czy ktos sie moze orientuje czy w srode, czwartek i piatek sa normalnie zajecia - czy moze tak jak na politechnice sa to dni wolne od zajec??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 18:41 środa rektorskie od 16, czwartek od 14 i cały pt (tylko dla stacjonarnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: AJD juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 20:48 A ja slyszalam ze od czw od godz 13 sa rektorskie wiec jak w koncu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 15:01 AJD, chyba nie rozumie co to znaczy JUWENALIA i nie bierze ich w ogóle pod uwagę! ;/ prawda, politechnika od środy od godz 12 chyba ma już wolne, a AJD rektorskie robi w czwartek od godz. 13 ;| to jak ktoś, tak czy tak kończy o 13 i np piątki ma wolne, to nawet tego nie odczuje i nie robi mu to żadnej różnicy.. to jest po prostu śmieszne. Juwenalia to święto studentów, czas zabawy, ale widać AJD nawet tego nie potrafi uszanować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: AJD juwenalia IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 19:11 A jakie atrakcje przygotowała brać studencka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:23 Nie tylko AJD, większość uczelni w Polsce ma w ten sposób porobione godziny rektorskie. Więc nie bagatelizuj sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:56 To dlaczego Politechnika potrafi i może tak zorganizować godz. rektorskie, żeby studenci mogli się pobawić w Juwenalia, a AJD nie... paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:13 Czyli co dla Ciebie jest problemem to ze w czwartek rektorskie są od 13 a Ty akurat o tej kończysz a piątek masz wolny i to jest cały dzień rektorski, czy aby Ty jesteś normalny?? Bo według Twojego rozumowania skoro ja mam czwartek i piątek wolny to powinienem się wściekać ze ja nie odczuje rektorskich wiec i żądać aby zrobili je w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:54 Nie, problemem jest dla mnie to, że moja dziewczyna na Politechnice, ma czwartek wolny i środę w sumie też, ze względu na Juwenalia i chcieliśmy jechać w środę razem do Wrocławia na imprezę, bo wiadomo, że u nas lipa.. I będą musiał opuścić zajęcia, na których obecność jest najważniejsza i pewnie będę mieć z tego powodu problemy, tylko dlatego, że AJD nie respektuje juwenali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AJD juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:15 Wiek może ktoś czy w juwenalia studenci maja darmowe przejazdy komunikacja miejska, wiem ze swego czasu tak było a czy teraz tez tak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś