Gość: zenonm Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.11.07, 14:00 a czy w sprawie kiica z Kielc, którego zabił kibic Wisły, Stowarzyszenie wyda jakieś ośdwiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoLd Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.chello.pl 03.11.07, 14:13 eskalacja buraków nasila się. po Łazienkowskiej przyszedł czas na Reymonta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulates kibole=idioci Kibice=doccenienie IP: *.lutn.cable.ntl.com 03.11.07, 14:15 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeBono Panie Tomku! Właśnie że chcemy Pana w Wiśle! IP: *.lama.net.pl 03.11.07, 14:34 Skandal że gazeta przedrukowuje głos kilku matołów. Większość kibiców ceni Franka. Bo pamiętają ile zrobił dla Wisły. Franek wróć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxa Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:24 Wszystko wszystkim , ale coraz bardziej wydaje mi się ,że wszyscy "skończeni" piłkarze ,głównie Ci w wieku "poprodukcyjnym" piłkarsko upatrzyli sobie tą drużynę i... No właśnie. Liga oldbojów? Ale może nie w drużynie ,która ma..(?) ambicję grać w Lidze Mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjw Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:41 W jakim my kraju zyjemy zeby banda dresow pol glowkow decydowal kto ma grac w klubie a kto nie. Nasze "kibicowskie" ekipy sa coraz bardziej smiałe najpierw Legia teraz Wisła....Reakcja nirmalnych ludzi może byc tylko jedna WON ze Stadionów buraki...zar5az zaczna sie spiewki o kumatych itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.aster.pl 03.11.07, 16:14 To w Krakowie też rządzą stadionowi bandyci, przepraszam, kibole. Co na to wLadze naszej Ligi. Co na to PZPN. Rozwalić tę ligę, rozwalić te kluby. I zacząc wszystko od "O". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:27 Dosadnie i sczerze napisane. Polska piłką rządzą kibole - bezmózgowe dresy dla których prawdziwy sport, to napieprzać sie ile wejdzie. Co ciekawe - przez tyle lat nikt nie może sobie z tym poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Kibole Wisły: Oczywiście chcemy "Franka" IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 16:34 Chcemy Frankowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic w papciach Krakowski spleen... IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 16:36 .... a mówili mi, że Kraków to miasto historii i kultury. Że ma klimat, że życie tam pozwala inaczej spojrzeć na świat. I rezczywiście! Jakieś łebki w posikanych spodniach "nie życzą", "nie widzą". Rozumiem, że 25 lat temu mało było zrozumienia dla Dziekana, że poszedł do RTS, ale teraz w czasach europeizacji, kibol "nie życzy sobie", aby zawodnik wrócił do kraju, do klubu z którego wytransferował się na zachód. I to jaki zawodnik! Cholerne "pułmuzgi", może jeszcze uznają że im się należy prawo pierwszej nocy z panią Frankowską i dziesięcina od zarobionnych na zachodzie pieniądzy. Iście krakowski sposób myślenia, kultura, te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Krakowski spleen... IP: 195.117.234.* 03.11.07, 18:18 Szkoda Twoich słów Kibicu w papciach. Oni tego i tak nie przeczytają, "kibole i żyletkowcy" to ich zawód, uważają że to praca na taśmociagu więc jest prosta jak konstrukcja cepa. To są chyba Ci którzy składali Papieżowi J23 przyżeczenia a póżniej naparzali się jak potłuczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Krakowski spleen... IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 03.11.07, 20:36 Frankowskiego czas juz poplyna. Nie gwarantuje gry na poziomie europejskich pucharow. Sam zreszta sie wypowiadal ze w Angli bramek nie strzelal bo wtym tempie brakowalo mu po prostu sil pod bramka przeciwnika, a wiec z czym do pucharow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły Szalikowcy-won! Franek - szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 23:39 Jeszcze tego by brakowało,żeby banda tępych szalikowców decydowała o klubie, to się nie mieści w głowie. Poza tym jest ich mała garstka, taki margines kibiców Wisly, których nikt nie poważa, niech spadają na drzewo. Franek to super piłkarz i świetny gość, Wisła i jej prawdziwi kibice czekają na Niego i Jego powróto do formy! Franek, trzymaj się, jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba5 Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.toya.net.pl 04.11.07, 21:44 Popełniacie wielki błąd!To wspanialy,skromny człowiek i doskonały piłkarz.Zrobił dla was bardzo dużo .Zdrowie,którego Mu teraz brakuje zostawił dla waszego Krakowa.Jestem kibicem Widzewa ale dla Kazia Węgrzyna,Tomka Frankowskiego ,Maćka Żurawskiego i Marcina Baszczyńskiego będę miał zawsze wielki szacunek.,,Franek,, powinien być przez Was specjalnie uhonorowany,bo bez niego nie mielibyście żadnego z tytułów mistrza Polski.Panie Tomku -nie ma się co przejmować krzykiem kilkudziesięciu futbolowych analfabetów! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maren Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.henet.pl 04.11.07, 22:57 do kibiców wisły,jeśli niechcecie franka to nie.niech przyjdzie do zabrza tam będzie miał lepiej niż w waszej wisełce.za dwa latka górnik będzie mistrzem polski.hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.11.07, 01:29 O taa, z pewnoscia Frankowski da wam gwarancje na pismie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 11:16 Nareszcie ktoś powinien zrobić porządek z kibolami.Dość burd,dość morderstw..Normalny człowiek boi się iść na mecz, a gdy się jednak zdecyduje musi wysłuchiwać chamskich okrzyków kiboli wąchać smród alkoholu i dymu rac.A o składzie drużyny decyduje prezes,trener,a nie banda chuliganów .I gdyby Franek mimo wszystko wrócił do Wisły to należałoby się cieszyć i przywitać Go tak jak na to zasłużył,czyli jak jednego z najlepszych i najbardziej zasłużonych zawodników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIM Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: 80.72.35.* 05.11.07, 14:04 DO LEGII PRZYJDZ!FRANEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki a właśnie, że chcemy! IP: 213.17.162.* 06.11.07, 10:11 zagotowałem się. przeczytałem ten bełkotliwy list i się zagotowałem. toż to jakiś absurd! jak można jednego z najlepszych zawodników ever tak potraktować! że odszedł może nie do końca tak jak należy? a co to zmienia w jego zasługach dla Wisły? mam nadzieję, że każdy z tych gamoni zgodzi się z tezą, że bez franka nei byłoby takich sukcesów Wisełki. że bez franka nie byłoby awansu na mistrzostwa. że bez franka nie byłby słynnej podcinki. że bez franka... wymieniać można długo. tylko po co? każdy normalny (wiem, wiem - w odczuciu tych troglodytów każdy kto siedzi w innym miejscu niż oni nie jest kibicem, tylko jakimś piknikowcem) kibic wie, że łowca wielkim piłkarzem był (mam nadzieję, i życzę mu tego z całego serca, że również jeszcze będzie). wydaje mi się, że tu właśnie powinna objawić się siła normalnych kibiców, poprzez pokazanie tym co napisali te głupoty, że są w mniejszości, że ocenianie piłkarza poprzez jedno zachowanie (dość naturalne w końcu...) to głupota. to zresztą wpisuje się w większe zamieszanie, które aktualnie powstało - o styl kibicowania. przeczytałem najpierw list pewnej Pani, która żaliła się na zachowanie kiboli, zgaduję że na C. i dramatycznie agresywną odpowiedź Wisły. i nie bardzo rozumiem. przecież ta Pani nie opisała czegoś o czym nie wiedzą w klubie. przecież tak właśnie jest, że ktoś kto kupi sobie miejscówkę na C, nie ma szans by zająć swoje miejsce. przecież tak jest, że część kiboli, mając w d..ie innych staje przed ogrodzeniem i utrudnia oglądanie meczu. przecież tak jest, że zwaracając im uwagę, w najlepszym przypadku, możemy dostać wiązankę przekleństw pod swoim adresem. i to właśnie tacy kolesie napisali ten dziwny, absurdalny wręcz list. i dlatego moje wielkie NIE dla nich. to oni są problemem, a nie franek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kultura dokladnie nie KIBICE tylko kibole!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 21:10 nie widze zadnego problemu w powrocie Franka do druzyny ba baylo by to wskazane z niecierpliwoscia czekam. Pozatym dlaczego nie bylo takich protestow w memencie powrotu KOSY? Chcialbym jeszcze poruszyc temat fanki opisujacej atmosfere na stadionie w mecz z legia niestety w 90% musze sie z nia zgodzic nie zamazujmy sutuacji dla kogos z zarzadu kto nie wchodzi na mecz razem z kibolami i pozniej nie jest zmuszony w ich towarzystwie ogladac meczu moze problem nie istnieje dla dla duzej ilosci osob na stadionie juz tak i dla rzeszy ludzi ktora wogole na stadion sie przez to nie wybiera! Nie mowie ze kibicowanie race chamskie teksty trzeba kompletnie wyplenic boto nie mozliwe a tacy kibice sa wszedzie i na Camp Nou i Old Traford. Jednak trzeba stworzyc warunki dla kazdego tak kibola /sektor c a najlepiej docelowo ktoras z trybun za bramkami/ jak i matki z 5 letnim dzieckiem ale trzeba Odpowiedz Link Zgłoś