Gość: holly IP: *.4web.pl 06.11.07, 16:59 Grzesiu chyba sam nie przypuszczał ze takie wesołe jest zycie staruszka :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Szamotulski w Celtiku! Od stycznia 06.11.07, 17:01 czyli Boruc ma odejść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Szamotulski w Celtiku! Od stycznia IP: *.cust.uk.viatel.net 06.11.07, 17:05 Ale kaleke zatrudninil w Dundee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luigi buahahahaha a ma jeszcze L z tyłu głowy????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 17:35 to jest najsłabszy i najtępszy bramkarz na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic KSG L z tyłu głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 18:29 no cóż, nie będę sie rozwodził nad jego inteligencją, bo go nie znam, nie rozmawiałem z nim, ale kilka jego meczy widziałem!! parę razy na żywo( w Zabrzu na stadionie), parę razy w TV!! Dlatego nie zgodzę się z Twoją opinią odnośnie jego umiejętności bramkarskich. Uważam, że są ponad przeciętne, jeśli chodzi o takie ligi jak szkocka, austriackiej, już o Polskiej nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: buahahahaha a ma jeszcze L z tyłu głowy????? IP: 193.192.62.* 06.11.07, 18:36 Gość portalu: luigi napisał(a): > to jest najsłabszy i najtępszy bramkarz na świecie "najtępszy" mówisz...? taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikae(L) Szamotulski w Celtiku! Od stycznia IP: *.kund.kommunicera.umea.se 06.11.07, 17:44 Szacunek dla Szamo ! The best goalkeeper ever :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lethal Doze po ostatnim zdaniu IP: *.98.102.183.ip.airbites.pl 06.11.07, 18:50 aż mnie stopa zabolała, auuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: po ostatnim zdaniu IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 06.11.07, 21:25 :-) dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish soldier Szamotulski w Celtiku! Od stycznia IP: *.tpnet.pl 06.11.07, 19:02 Wspaniała nowina! Pora aby ten idiotycznie zachowujacy sie bramkarz Boruc zaczał grac gdzies w lidze katarskiej. Zeby nie patrzec na niego gdy robi z siebie idiote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Szamotulski w Celtiku! Od stycznia IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 19:03 Jakie debile są tym Celticu,takiego starego dziada brać.Jest wielu innych lepszych bramkarzy,bo szamotulski to dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Szamotulski w Celtiku! Od stycznia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:24 kiedys szamotulski byl najlepszym bramkarzem w kraju mlodego pokolenia, byl wowczas zmienniekiem szczesnego w legii, pamietam jak awansowal potem na pierwszego i gral w kadrze, jak obecnie gra nie mam pojecia, ale chyba dobrze skoro do celticu go wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Brawo Szamo! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 06.11.07, 21:24 Gratulacje dla Szamotulskiego. Doszedł sam do wielkiego klubu i to w momencie, w którym wszyscy już o nim zapomnieli. Na miejscu polskich menago podpowiedziałbym Dundee Wojtka Kowalewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Szamotulski w Celtiku! Od stycznia IP: *.tktelekom.pl 07.11.07, 00:49 CZYLI POŁAMANIEC. Odpowiedz Link Zgłoś