Gość: paganus Dzielniście... IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.07, 23:27 WŻG za naszych! Idę się zabawić. Ostatni toast za Zczubków i w śpika. Jutro zadziała polska niszczarka do Belgów. *WŻG - wódka żołądkowa gorzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hes To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:31 i po cholerę zadaliście pytanie odnosnie liczenia klocków domino. Sprawdziłem - tak liczą - wynik końcowy wyrażony jest w % (przewrócone do wszystkich) i dowiedziałem się, że w tym roku (to co oglądamy) - rekord nie został pobity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro ;) To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:32 jesteśmy z Wami Hej z czuba jesteśmy z Wami... Dziś i Jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel09 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 01:13 zajEBIscie Odpowiedz Link Zgłoś
uberkilah Jesli chodzi o kultowe filmy... 16.11.07, 23:34 ... to mozna wiedziec na ktora godzine planujecie kultowy film z Marcinem Wasilewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Pogoda 16.11.07, 23:35 Fajną mają mieć jutro pogodę. Temperatura ok -5 stopni, odczuwalna nawet -10, wilgotność ok 95, wiatr ok 7km/h, delikatnie rosnący, wschodni, ciśnienie 1023 hPa, spada. Nic tylko wymarzone, środkwo-wschodnie, listopadowe warunki do gry w piłkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:37 Piłkarze to jednak mają dobrze... muzyka.onet.pl/10172,1642095,plotki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caarveth Kilka fucktów o Belgii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:59 nonsensopedia.wikia.com/wiki/Belgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caarveth Re: Kilka fucktów o Belgii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 00:02 I jeszcze o Benfakerze nonsensopedia.wikia.com/wiki/Leo_Beenhakker Odpowiedz Link Zgłoś
bacin Jak się (r)ozgrzac. 17.11.07, 00:07 Wieczor śniegiem i mrozem okraszony, więc popadłem w głeboką zadumę... Jutro mój reprezentacyjny debiut (chcę przez to powiedzieć, że jeszcze nigdy nie miałem okazji obserwować naszej reprezentacji na zywo, live), a że ranga spotkania niewysłowienie wysoka (wysoce niewysłowiona?), moje jestestwo owiane jest druzgocącymi powiewami ciepła i zimna naprzemian. To pierwsze zapewne z podniecenia, które - z minuty na minutę - ogarnia mnie bardziej, ale chciałem na temat niskiej temperatury. Są nerwy, bo mecz istotny i wypadało by wygrać, ale zastanawiam się jak przetrwać 2 godziny stania na sowitym mrozie? Nie liczę okresu trwania meczu, bo atmosfera będzie gorąca, ale co robić przed meczem? Nogami przebierać, wykazać się sprytem i przemycić jakiś radiator, czy może zaangażować się w odśnieżanie miejsc tego wymagających? Z góry dziękuję za rady doświadczonych. Pozdrawiam, a za Gremium Redaktorów Z czuba trzymam kciuki i z takimi też zaciśniętymi kciukami udam się w stronę łózka, gdzie będę mógł popaść w błogostan : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bacin Re: Jak się (r)ozgrzac. 17.11.07, 00:14 Ten post nie musi być wcale kasowany. Po prostu jestem laikiem nie tylko w kwestii oglądania naszej Kadry live, ale także tutaj - na forum. Zgłoszenie wysłane nie słusznie. Przepraszam za kłopot. Gadam sam do siebie, żenada. Temat wiadomości też mi nie wyszedł. Pozostaje jedno wyjście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.acn.waw.pl 17.11.07, 00:35 To tak w ramach podbudowania nastrojów przed jutrem: z onetu "Mecze piłkarskich mistrzostw Europy 2008 będzie można oglądać tylko w telewizji Polsat. Nie doszło do porozumienia z TVP w sprawie sprzedaży części praw do transmisji z Euro 2008. TVP podtrzymuje gotowość do negocjacji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole LEO! Też tak macie?! IP: *.technika.net.pl 17.11.07, 00:57 Zawsze kibicowałem reprezentacji, ale tym razem naprawdę gdzieś tam w środku czuję, że wygramy. To co Leo zrobił z grą i nastawieniem chłopaków jest niewiarygodne. Jestem pewien, że nawet jeśli na początku coś pójdzie nie tak, to nie "ujdzie z nas para", tylko na spokojnie rozegramy mecz w swoim stylu. To jest właśnie najpiękniejsze - polska reprezentacja wreszcie ma swój "polsko-holenderski" styl. Chłopaki wiedzą co maja robić. Tym razem nie musimy liczyć na na szczęście, niedyspozycje przeciwnika, czy też jego błąd. Przeciwnie - już pokazaliśmy, że własne błędy potrafimy na SPOKOJNIE naprawiać. Uff... A wy idźcie spać, bo jutro święto narodowe :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyszanin Piwo IP: *.tsi.tychy.pl 17.11.07, 00:59 Ludzie, przecież wszyscy wiedzą, że najlepsze piwo warzy się w Tychach! I piramidę też mamy najlepszą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Pomaranczowo? IP: 86.157.197.* 17.11.07, 21:35 Wie ktos jak sie udala 'pomaranczowa kampania' dla Benhakkera? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Wsparcie macie NIE tylko od Sport.pl :-) 17.11.07, 01:00 Wideo.gazeta.pl takoż trzyma kciuki /i klepie coś bez sensu po nocy ;-) / jabbur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hes To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 01:03 nudzę się i z nudów nacisnąłem "wydrukuj" - właśnie z drukarki wychodzi 22 kartka waszej relacji - ciekawe, czy dojdzie do 100? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Polski, Bialoczerwoni! Leo! Leo Benhakker! IP: *.technika.net.pl 17.11.07, 01:20 W Y G R A M Y ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hes To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 01:22 ..no dobra - idę spać! 3majcie się zczuby. Tak na koniec zagadka - od rana chodzi mi po głowie głos Szpaka ...jest 57 minuta meczu "Błaszczykowski do Smolarka"... i cholera nie wiem co: "mówi" "gwiżdże" "podaje"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawek To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.demon.co.uk 17.11.07, 01:28 Piszcie, piszcie - mam przynajmniej pretekst by nie pojsc spac w pracy i czekac sobie spokojnie na alarm w angielskim hotelu. Ale w cytacie Szpakowskiego nie bylo slowka "tego". Widze, ze sie zrymowalo, choc nie mialo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soren Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 17.11.07, 01:51 Przeczytałem właśnie ciągem całą dotychczasową relację - daje raaaaaadę (szczególnie to wpisy po 23). Panowie, więcej czadu, powodzenia w przetrwaniu nocy i szczęśliwego zakończenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł09 To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 02:04 Sylwia o innym aspekcie meczu Polska - Belgia. Oto co znalazłam na forum gazeta.pl: "Mój partner ma totalnego fioła na punkcie piłki noznej i czasami dochodze do wniosku, że stawia ją na 1 miejscu - Ameryki chyba nie odkryłam......podzielacie moje zdanie?" Myślę sobie, co też tak rozeźliło autorkę... parę postów dalej sama wyjaśnia: "W sobotę mamy pierwszą rocznicę, planowałam coś specjalnego (romantyczny wyjazd, wieczór przy kominku, szampan, kolacja, sex :)). Ostatnio rzadko spędzalismy ze sobą czas - ciągle w biegu, dużo pracy. Ale sie okazuje, że w sobotę jest mecz w TV i mój luby odmówił mi :((((((naszą rocznicę spędzi w kumplami, żlopiąc piwo. Smutno mi bardzo :( Musicie przyznać, że wyjątkowo się kobieta nie zna. Swoją drogą, ciekawe ile jeszcze biednych facetów ma ten sam problem... nawiązując do tej wypowiedzi jakbym miał taką kobiete jak z poniższego zdjecia to powiedzmy ze ogladałbym do gola dla POlski :) potem bym, zaczął świetować i rocznice i awans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjazny Belg I tak przerżniecie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 02:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł09 Re: I tak przerżniecie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 02:36 prędzej chyba przerżniemy te laski z fotek niż przegramy z Belgią !! Naprzód Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawek To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.demon.co.uk 17.11.07, 02:14 Ogladam sobie te Panie z Belgii i pytanie nasuwa sie samo - no jak mozna im sprawic przykrosc i wygrac z chlopakami z Belgii...? Toz to byloby nie po dzentelmensku. A co tam! Okazmy sie gburami :D Do przodu Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.ghnet.pl 17.11.07, 03:34 Caly dzien lekcewazylem te relacje ale w koncu postanowilem tu wejsc i zobaczyc na wlasne oczy czy faktycznie ja przeprowadzacie, bez zadnych wykretow. Okazuje sie jednak, ze chyba tak. Bo zastepstwo raczej nie wchodzi w gre. Jednoczesnie niezmiernie ciekaw jestem kondycji prowadzacych jutro, mniej wiecej o 2045... Sporym bowiem nietaktem byloby zasniecie z wyczerpania tuz przed tak waznym wydarzeniem dla milionow Polakow i co sie z tym wiaze brakiem relacji tekstowej do odczytania pozniej(nie oszukujmy sie, ciezko bedzie pogodzic na zywo obraz w tv z "relacja wielowatkowa" z czuba).Wierze ze dlugosc tego tekstu pozwoli prowadzacym nie zasnac na kilkadziesiat sekund dluzej. Pozdrawiam i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rad500 Błędne myślenie IMO. 17.11.07, 04:56 To są eliminacje. Tu każdy mecz jest najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzef To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 05:55 ja chcialem napisac tylko, ze wlasnie czytam relacje probuje nadrobic 14 stron... i mam jedna prosbe.. nie zacznijcie teraz przypadkiem dodawac wiadomosci tak szybko, zebym nie mogl nadazyc (nadarzyc..? cholera za pozno i za duzo internetu), ok? i ten przeczytalem juz 4 strony i nie ma prawie w ogole rozebranych kobiet.. to nie fair. ale podgladalem, ze dalej beda, dlatego czytam uwaznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Kaczor. To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.pool.einsundeins.de 17.11.07, 07:06 Brawo tyle optymizmu juz dawno nie bylo.Zycze jajowatej pilki iduzo goli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P77 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.chello.pl 17.11.07, 08:51 www.wrzuta.pl/audio/WwnzlEL2rh/bulbulators_-_bialo_czerwoni tutaj qwlaczyc glosniki i spiewac ;-) to jest moc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacin Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 17.11.07, 12:09 Owinięty biało-czerwonym szalikiem, w kalesonach (białych) i rozgrzanymi do czerwoności, zdjętymi właśnie z patelni, kotletami w bułce, wyruszam do Chorzowa. Wyjazd masowy, dwuautokarowy. Do zobaczenia na miejscu! : ) Odpowiedz Link Zgłoś