Gość: hakon666 IP: 87.204.27.* 05.12.07, 10:04 Nie bedzie biletow nie bedzie transmisji, kibicu plac!! naiwniacy mysleliscie ze teraz bedzie mozna obejrzec EURO normalnie w TV? wolne zarty, predzej Krecina odda Wam bilety dla swojej tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dz3kyl Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:16 przecież je normalnie obejrzysz na polsacie wiec nie wiem skąd ta panika:] ja nawet sie ciesze ze jaśnie oświecony pan szpakowski nie dotknie sie do ich komentowania...przyjemniej będzie oglądać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:38 Może Doda zapłaci albo inna Urbańska? Jak na badziew to kasa jest a jak na imprezę która ogląda cały świat to nie ma. I to jest misja TVP. Misja zniechęcania ludzi do płacenia abonamentu. W piz.u kupię Polsat i wyrejestruję odbiornik. ma w d... całe to towarzystwo wzajemnej adoracji które za naszą kasę urządza sobie harce w prime-time płacąc super kasę dla jakichś wyliniałych tancerek i podśpiewaczek od siedmiu boleści. Co rok ta sama historia. Polsat kupuje a naród się modli do TVP zeby obejrzał więcej niz 4 mecze w otwartym Polsacie . Serio mówiąc to naprawdę przestaje byc zabawne. Przeciez ja juz nei oglądam tvp bo tam nie ma czego oglądać. Dziennikarze - politrucy, denne wygibasy na łyżwach, sport w poślednim wydaniu... Ile jeszcze? Za TVPsport trzeba płacić a i tak go nie ma ani w cyfrze ani w Polsacie. Więc dla kogo ten kanał jest? Dla Szaranowiczów i Kurzajewskich . Niech się w d.. pocałują z taką telewizją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Dymać Polsat, frajerzą się kolejny raz IP: *.crowley.pl 05.12.07, 13:01 Polsat już tyle razy dał tylka na prawach do mistrzostw, że od tego typu imprez powinni trzymać się z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic I bardzo dobrze. IP: *.tsi.tychy.pl 05.12.07, 15:43 Przynajmniej nie usłyszymy Engela i Szpakowskiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 12:08 To twoja subiektywna opinia, Szpakowski póki co nadal cieszy się największą popularnością. Na mundialu w Niemczech były przeprowadzone badania i pobił on pod tym względem na łeb na szyję Mateusza Borka. Uważam, że Szpakowski,choć popełnia błędy i pomyłki, komentuje bardziej z sercem, żyje meczem, potrafi stworzyć atmosferę. Borek jest zbyt merytoryczny, gada jak nakręcony. Po trzy razy powtarza w kółko to samo. Gdy nieraz oglądam mecze na Niemieckich stacjach, to tam komentatorzy mówią bardzo niewiele, wtrącają tylko uwagi. Ale znów w krajach latynoskich gadają i wydzierają się jak nakręceni. No cóż, jeden woli blondynki, inny brunetki. Wszystkim się nie dogodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja TVP - Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 12:31 Szpakowski cieszy się popularnością ale wśród ignorantów i gospodyń domowych.Taka Beata Kozidrak. Brak kompetencji,otoczony Engelami i innymi dziadami z pzpn, synonim wsteczności,zacofania polskiej piłkii polskiego stylu "komentowania". Do momentu rozwalenia całej struktury sportu w TVP nie chcę tam żadnej poważnej imprezy. Niech wąsal skacze wśród pomruków Kurzajewskiego,Hellera (to dopiero debile) i niech Babiarz (też pewnie bardzo popularny hehehe) komentuje tańce na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: TVP - Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 15:52 Na całe szczęście nie ty będziesz decydował, kto ma komentować mecze w TVP. Szpakowski jest najlepszy i nic nie zmieni faktu, że kilkuset idiotom się nie podoba. Ważne mecze reprezentacji komentowane przez Szpaka biją rekordy oglądalności, o których inne stacje, w tym Polsat, mogą tylko pomarzyć. Zauważyłem na forach internetowych, że gdy Polska wygrywa, to jakoś nikt go nie krytykuje, wszyscy są szczęśliwi. Obrywa mu się tylko po przegranych meczach, jakby to była jego wina. Ale rozumiem, że frustraci i wykolejeńcy muszą dać gdzieś upust swym chorym emocjom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: TVP - Nie IP: *.tvp.pl 05.12.07, 15:58 MAZ masz rację:) Szpaku jaki jest taki jest..wzbudza wiele emocji..podczas meczów również..i to jest ważne..bo chce sie oglądać ...Borek jest też ok..ino doświadczenia ma mniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: TVP - Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 16:59 Biedny,żałosny człowieczku.Biją rekordy,bo nie ma dla nich żadnej alternatywy,jesli to słowo jest ci znane.Wybór, już lepiej? Obrywa mu się bo nie zna sie na piłce,na sporcie i słusznie,koniec z dyletantami za publiczna kasę.Nie pij tyle tanich win, kup choćby Canal + (taki płatny kanał telewizyjny,nie mylić z DVD, czyli tą płytą do telewizora,dodam ci dla ułatwienia) i przekonaj się jak może wyglądac fachowa transmisja z fachowym komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: TVP - Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 21:15 No widzisz, jesteś właśnie takim typem frustrata, któremu nic się nie podoba. Wolisz Canal+? Twoja sprawa, oglądaj płać i nie zawracaj gitary, ok? Mnie się Canal+ nie podoba, bo za drogi - to raz, a dwa - stać na na dekoder Cyfry+ tylko nielicznych. I trzy - cóż tam jest do oglądania? Polska liga? Śmiech na sali, tak żenująco dziadowski poziom, że oglądanie tego to czysty masochizm. Inne ligi mam w kablówce. Filmy? Te, które tam lecą, już dawno widziałem na płytach DVD. Poza tym same bzdety. Skoro z ciebie taki fachowiec i znasz się lepiej od Szpakowskiego na sporcie, na piłce, to dlaczego sam nie komentujesz? Zgłoś się do TVP i spróbuj swych sił, może będziesz drugim Ciszewskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: TVP - Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 00:09 Jedno pytanie mistrzu? Jakie "inne ligi" masz kablówce? I mam na myśli te których oglądanie nie jest "czystym masochoizmem" ? Wymienisz siatkówkę czy koszykówkę, futbolowy "ekspercie"? Zapewne zamilkniesz jak każdy internetowy napinacz. By znać się lepiej od szpakowskiego nie trzeba być fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 16:40 Problem jest bo wszyscy co maja tylko telewizje n nie maja polsatu :P wiec sadze ze polsat raczej nie odsprzeda praw do tvp to zbyt lakomy kasek od abonentow ktorzy beda rezygnowac z enki na rzecz polsatu cyfrowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiseman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklp Re: PO = Polaków Otumaniliśmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:25 Człowieku, a wiesz co to jest rynek mediów? A słowo spółka, kapitał, rynek, wogóle coś ci mówią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Farfał=wrocławski neofaszysta, kur.a jego mać! IP: *.160.unknown.vectranet.pl 05.12.07, 12:06 Kto tego naziola jeszcze trzyma w TVP?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklp Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:22 Cyfrowy Polsat to największe nieporozumienie jakie można sobie wyobrazić. Kupiłem dekoder na MŚ i wypowiedziałem zaraz po wygasnięciu umowy. Kupują prawa do transmisji MŚ i ME, a potem nie mają kasy na żadne porządne wydarzenia sportowe i puszczają jakieś badziewia. Nigdy więcej polsatu! Tam nie ma czego oglądać! Wolę mecze obejrzeć w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znienanawidzony Ja też mam ich głęboko gdzieś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:27 Niech se wsadzą ten ambonament głęboko w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.parkridge-ce.com 05.12.07, 10:31 Jaki problem? Euro będą pokazywać wszystkie ważniejsze stacje w Europie. Zarówno płatne jak i darmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.toya.net.pl 05.12.07, 10:33 Dlaczego jesteśmy tacy bezradni? jeszcze wykupią nas w tym kapitalistycznym Świcie do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clockwork Orange Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:37 Na szczęście jest jeszcze sopcast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.centertel.pl 05.12.07, 10:37 Bardzo dobrze. NiE USTęPOWAć ANI NA KROK. Niech transmitują sobie wszystko na Polsat Sport. Wtedy będzie "bardzo duża" oglądalność, nawet ze 100 tysięcy. A przy takiej oglądalności wpływy z reklam są "ogromne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: 212.51.203.* 05.12.07, 11:00 Przecież Polsat Sport jest chyba w każdej kablówce w Polsce a nieżadko również Polsat sport extra. Nie słyszałem żeby ktoś mając kablówke nie miał polsatu sport nawet w malutkiej mieścinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik, szczecin Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.szczecin.uw.gov.pl 05.12.07, 10:40 To Farfał z LPR jest jeszcze w TVP?! Znam go z Wydziału Prawa US, a bardziej z akademikowych biesiad...żenada, możecie pożegnać się z EURO w TVP; ja na szczęście ma Polsat Sport, więc mnie ta cała afera ni ziębi, ni grzeje...P.S. Farfałek nie rozmawia i nie czyta "Gazety"?zapewniam, że wtedy nie miał takich oporów; ale cóż, przecież tylko świnia nie zmienia poglądów Do rady nadzorczej TVP, prezesa Urbańskiego czy premiera: wyrwać chwasta, a za fiasko w negocjacjach ma zapłacić prywatnie razem z Rynkunem z Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcioo ja i tak mecze ogladam z kolegami w knajpie, IP: 62.87.185.* 05.12.07, 10:46 wiec po ch. mi jakis polsat? czy tvp? czy N? w domu mam Canal plus z liga angielska, hiszpanska, polska, a zona zadowolnona bo moze sobie jakis dobry film obejrzec, a nie tylko M jak milosc w tvp zamiast m jak mecz w LM... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiszowaty A wsyzstko to firmuje Korzeniowski! - agent ubez.. 05.12.07, 11:13 ...pieczeniowy, mający spokojną przyszłość. Jobejt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 11:39 Spokojnie, jak nas uczy życie, wszystko będzie załatwione w ostatniej chwili i mecze Euro 2008 będą i w Polsacie i TVP. Te stacje są skazane na siebie, wspólnie transmitowały dwa ostatnie mundiale i z Euro też tak będzie. Polsat musi ustąpić, bo już raz się sparzył na mundialu w Korei i drugi raz błędu nie popełni, zbyt dużo jest do stracenia. Poza tym tu nie chodzi tylko o to Euro, do którego dziś prawa ma Polsat, ale za dwa lata będzie mundial w RPA, a tam prawa ma już TVP. Jeśli dziś Polsat pozostanie nieugięty, to w przyszłości TVP też może taka być. Myślę, ze w Polsacie wiedzą o tym i zdrowy rozsądek zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.tvp.pl 05.12.07, 15:41 ta...masz racje ..dogadają się..poza Mundialem w RPA 2010 TVP ma też prawa do Mundialu 2014 w pięknej Brazyli..Polsat nie może sobie pozwolić na taką akcję..bądźmy spokojni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Czytanie ze zrozumiem. IP: *.tsi.tychy.pl 05.12.07, 15:44 Dzisiaj jest ostateczny termin, durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.07, 11:40 no tak , prawo polsat znowu zarabia na nas podatnikach, tylko dlaczego TVP pokpiła sprawę i nie załatwiła Euro 2008, za co tym gnojkom płacą i tez z naszych podatków . wyrzucic zarząd TVP za brak kompetencji, dlaczego NIK tym się nie zajmnie, że prywatna stacja ma Euro 2008, a TVP ma to w tyłku , jak nóż pod gardłem to Solorz kapitalista i nie chce by Polacy oglądali Euro , to tylko wina TVP Odpowiedz Link Zgłoś
ihateschool TVP liczy, że Polsat się złamie 05.12.07, 11:46 ta, złamie się będzie miał wyłączność i ja korzeniowskiemy wyperdole wpizde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.proxy.etelbank.pl 05.12.07, 11:48 Zróbmy kawał Włochom .... Na włoskiej stronie prestiżowej gazety LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią :)) www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/gazzetta/d_1504.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP 05.12.07, 14:36 PO pierwsze - jesteś Włochem ? Po drugie - wynik odzwierciedla rzeczywistość,więc nie ma potrzeby tego zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.minrol.gov.pl 05.12.07, 12:11 www.hns-cff.hr/ To strona chorwackiego związku piłki nożnej. Po lewej stronie jest ankieta. Chyba już wiecie co z tym zrobić? Co najciekawsze, wiele sabotować nie trzeba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolae Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.07, 12:13 Kością niezgody jest również mecz Polska - Niemcy, który zostanie rozegrany w niedzielę o 20.45, a więc w najlepszej możliwej porze dla telewizji. Na początku umowa zakładała, że TVP pokazuje spotkania nr 1 i 3, ale teraz szlagier z Niemcami chcą mieć w swojej ofercie obie stacje. Jeśli Polsat go odda, cena może znacznie wzrosnąć. A ja myślałem że pierwszy mecz gramy z Niemcami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabaku.no.gaara Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP 05.12.07, 12:22 Wy ludzie w ogole kablowki nie macie? Jak juz ktos wyzej pisal. W wiekszosci kablowek (tez sie niespotkalem zeby ktos nie mial) jest Polsat Sport i niekidy Polsat Sport Extra w otwartym pasmie. Po co wiec tyle krzyku. Do tego kilka sportowych dodatkowo jest kanalow. Skoro wiec i to i to bedzie w otwartym pasmie, to co za roznica czy ogladac w TVP czy Cyfrowy Polsat. Mysle ze lepiej jak Polsat ma prawa do transmisji. Odnoszac sie do powyzszego, to jak pisalem wiekszosc dostawcow kablowek oferuje PS i PSExtra. Gdyby prawa miala TVP, to w otwartym pasmie dawaliby jedynie mecze polakow (ewentualnie grupy), polfinaly i final, a reszta w TVPSport, ktora ma moze 10 0s0b w Polsce. I tyle meczykow w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP 05.12.07, 14:34 Punkt widzenia zależy opd punktu siedzenia. Rosyjski miliarder też może zapytać bezdomnych Moskwian - wy, ludzie nie jecie kawioru i nie popijacie szampanem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zleb Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.zicom.pl 05.12.07, 16:57 > Wy ludzie w ogole kablowki nie macie? nie mamy. nie wszyscy. ja np. mam tylko cyfre plus i platforme n > Po co wiec tyle krzyku po to, ze nie bede specjalnie zakladal kablowki, zeby ogladnac mecze reprezentacji Polski > Skoro wiec i to i to bedzie w otwartym > pasmie, to co za roznica czy ogladac w TVP czy Cyfrowy Polsat. a co jezeli nie bedziemy ogladac w TVP, bo nie dojdzie do wykupienia praw? dzisiaj jest ostatni termin > a reszta w TVPSport, ktora ma moze 10 0s0b w Polsce. ojej, w Twojej kablowce nie ma TVPSport? jaka szkoda... jedyne co moge zrobic, to ogladac mecze przez internet, chyba uefa udostepni za oplata transmisje live na swojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/:/ Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: 217.98.38.* 05.12.07, 12:29 to pooglądane Polsat wystawi to na Polsat Sport TV cyfrowa i pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP 05.12.07, 13:13 Chyba jest uwarunkowane w prawie polskim, a także UEFA> mecze reprezentacji polski muszą być pokazane na ogólnokrajowym otwartym kanale TV, w przypadku Polsatu to nie jest Polsat Sport tylko zwykły Polsat dostępny na terenie prawie całego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolae Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.mofnet.gov.pl 05.12.07, 13:24 pytam gdzie odlądaliście finały MŚ'2002 Korea Japonia? Jeżeli dobrze pamiętam to był to POLSAT ogólno dostępny (dla niewtajemniczonych- mających kablówki:)) ten z kratkowej anteny na dachu:))). Nie róbcie paniki - światowe władze piłkarskie nakładają obowiązek na stacje telewizyjne (polsat) danego kraju do transmitowania meczów reprezentacji (polska) w pasmach ogólnodostępnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: 62.29.136.* 05.12.07, 13:49 tak ale ogladaliśmy tylko trzy mecze Polaków i po jakims jednym meczu w fazie pucharowej, ja wtedy kupiłem specjalną antenę aby sciagnac sygnal z Czech i móc ogladac fajne mecze z udziałem innych druzyn, z tego co pamietam cala męska częśc rodziny przychodzila wtedy do mnie na mecz. Transmisje z MS2006 były ok i Polsat powinien sie dogadać z TVP. W końcu tutaj chodzi o ogladalność. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Euro 2008 coraz dalej od TVP 05.12.07, 14:32 Taa,oglądaliśmy - wszystkie mecze z poślizgiem wieklogodzinnym.Trzeba było się odciąć na cały dzień od informacji,a to cholernie trudne,żeby nie zepsuć przyjemności oglądania meczów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: investor Co to za dziadowstwo ten Polsat? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.12.07, 13:45 wyglada to na spisek 'wiadomych kol' zalozony w celu odebrania ogolowi Polakom ostatniej przyjemnosci czyli ogladania swej reprezentacji.. Nie ma chleba to niech beda chociaz igrzyska! Tymczasem ten nietykalny eks-cinkciarz i wielki byznesmen Solorz od lat gra Polakom na nerwach wykupujac prawa do wszytkich wazniejszych imprez sportowych i kaze sobie slono placic. W normalnym kraju wladze juz dawno zamknelyby tego szkodliwego i aspolecznego dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
sabaku.no.gaara Re: Co to za dziadowstwo ten Polsat? 05.12.07, 14:00 To kupcie sobie cyfrowy polsat. Kosztuje tyle co kablowka i jest praktycznie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin jeśli nie będzie meczów w tvp a zobaczę choć 1 odc IP: *.ovh.net 05.12.07, 15:33 jakiegoś kretyńskiego serialu dla opóźnionych umysłowo z odciskami na dupach idiotów to... to uważajcie na siebie, wypadki chodzą po ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:05 jak to jest ze polsat jako stacja komercyjna ma hajs na zakup np. praw do euro a tvp mimo sciagania haraczu za abonament nic nie moze kupic???Pierwszy wniosek to nakarmienie bandy przydupasow a drugi to produkowanie badziewia w stylu gibania na lodzie albo innych przech==owych nocy.Dzis cos w tiwi bylo ze z abonamentu maja ponad 520 mln zl wplywów.A na euro nima... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Może chciaż jakieś relacje jak z I-szej ligi IP: *.spray.net.pl 05.12.07, 17:00 gdzie pokazują w tefałpie planszę z wynikiem, mówią jak było i nawet buźki zawodników. Ale samej gry nie zobaczysz. Brawo. Tak wygląda popularyzacja piłki w telewizji. Jak ojciec nie płaci stówy za canal+ to dzieciak g.... zobaczy. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willi Euro 2008 coraz dalej od TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:09 I bardzo dobrze niech sie TVP nauczy w końcu,Polsat pokazał już parę razy ze wie jak sie robi relacje sportowe np. Liga Mistrzów Siatkarzy,czy też Mistrzostwa świata w Piłce Ręcznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Robert Rynkun-Werner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:20 Ceniony warszawski adwokat, który popierał jako kandydata na prezydenta Andrzeja Leppera. Nie zgodził się, by TVP zapłaciła 2/3 ceny za atrakcyjniejszy pakiet mistrzostw w tym jak się okazało mecz Polska - Niemcy. Chciał robić z TVP biznes zapominając, że to my wszyscy składamy się na jego ciepłą posadkę i zimną wódkę. Zamiast Euro zobaczymy więc Józefowicza i powtórki Klanu, a przede wszystkim całą masę polityków, z którymi zapewne Rynkun-Werner nie miał nigdy nic wspólnego, a już na pewno nei podczas obiektywnego konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Robert Rynkun-Werner IP: *.tvp.pl 19.12.07, 15:27 Chciałeś napisać, że nie chciał wziąć swojej działki. Pierwszy który chciał kupić coś normalnie a nie przez pośrednika. Tylko wydaje Ci się, że coś wiesz i rozumiesz o co szło. Jak większość... Obserwuj rozwój wydarzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Defekator Lepiiej dać Dodzie 18 tys. IP: 213.25.44.* 05.12.07, 23:01 co tydzień za jej idiotyczny śmiech. Trzeba wspierać rodzime gwiazdy a nie płacić za prawa do transmisji UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś