Gość: zygi IP: *.chello.pl 11.01.08, 15:02 juz sie chce zygac jak sie czyta o tym dudku i borucu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony_jarosław A Rasiak nie grał ??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 15:15 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek ale że Dudka nie wzięli na mundial??!!?? :)))))) IP: *.malopolska.mw.gov.pl 11.01.08, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mapet Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.tvgawex.pl 11.01.08, 15:40 jesteś idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 15:44 zgadzam się z tobą Mapet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-26 Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 15:47 kto to jest Dudek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yae Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: 193.109.123.* 11.01.08, 17:14 Dudek jest hiszpańskim asem chyba wyraźnie jest napisane Odpowiedz Link Zgłoś
patman A już myślałem, że było jak w tym dowcipie: 11.01.08, 15:47 Uratowałem kobietę przed napadem - trzymałem łapy przy sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Jakby to bronił Kuszczak to tytuł byłby taki: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 15:51 "Kuszczak za słaby na Majorkę". Taki jest obiektywizm wg Wybiórczej :P Zresztą dobrze, że to nie bronił Boruc bo tytuł byłby pewnie: "Boruc zatrzymał Majorkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: 212.160.172.* 11.01.08, 16:19 no to jak przystało na piłkarza polskiego pochodzenia po WIELKIM sukcesie będzie jeszcze WIEKSZA wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwiat Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 11.01.08, 16:38 niewiem czy pan redaktor lub ludzie z wyborczej ogladali mecz...ja widzialem i naprawde dudek jedna sytuacje wybronil i nic wiecej...w przeciwienstwie do moyi w bramce mallorki ktory bronil wysmienicie...troche obiektywizmu panowie a nie przedrukowywac tytuly za madryckim "asem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 16:57 Bravo, Bravo P. Jurku. Tak trzymac!!!!! Byc moze Leo Benhaker sie w koncu do Pana przekona i wystawi w ktoryms z kolejnych spotkan nszej reprezentacji narodowej. Jeszcze raz gralutuje. Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwiat do kuba IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 11.01.08, 17:01 nieprzesadzaj ten twoj pan jurek to juz dno jest kompletne jak on pojedzie na mistrzostwa to niech zabiora tez kazka wegrzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 18:10 Dudek bohaterem haha, to dlaczego jego zespol przegral z jakas Mallorca 1:2, jakby zremisowal albo wygral to moglny zostac bohaterem, a wposcil 2 bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:54 Smacznego w drugą stronę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj z Madrytu. Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.globalconnect.pl 11.01.08, 22:06 Bo Jurek Dudek to wielki gracz i nie mogę zrozumieć dlaczego tak szybko Polskie media skreśliły tak Wielkiego i zasłużonego dla polskiego futbolu zawodnika i prawego człowieka. Taki Boruc to przy Dudku mały Boleka ale warszawka z upiorem maniak namawia wszystkich ternerów reprezentacji przeciwko Jurkowi-tego jako Polak nie mogę zrozumieć, gdzie jakiemuś tam Celtikowi do Wielkiego Realu i Borucowi do Dutka. W Realu trzeci bramkarz bez problemu byłby pierwszym w Celtiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.12.udn.pl 12.01.08, 11:00 Zgadzam sie z ta wypowiedzia MIKOLAJA, poza tym zycze Dudkowi jak najlepiej , ogladalem mecze Realu na zywo i wiem jaka presja ciazy na pilkarzach grajacych dla tego klubu kiedy patrzy na nich kilkadziesiat tysiecy ludzi, widze ze przez pzeciwnikow Jurka przemawia zazdrosc, pozdro dla Polaków w Wielkim Madrycie! Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 Yorgu jest Wielki,jeszcze takiego bramkarza od H. 12.01.08, 16:31 Kostki tu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś