Dodaj do ulubionych

Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas!

IP: *.chello.pl 11.01.08, 15:02
juz sie chce zygac jak sie czyta o tym dudku i borucu...
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony_jarosław A Rasiak nie grał ??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 15:15
      :)))
    • Gość: tomek ale że Dudka nie wzięli na mundial??!!?? :)))))) IP: *.malopolska.mw.gov.pl 11.01.08, 15:24
    • Gość: Mapet Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.tvgawex.pl 11.01.08, 15:40
      jesteś idiotą
    • Gość: kurczak Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 15:44
      zgadzam się z tobą Mapet
    • Gość: j-26 Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 15:47
      kto to jest Dudek/
      • Gość: yae Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: 193.109.123.* 11.01.08, 17:14
        Dudek jest hiszpańskim asem chyba wyraźnie jest napisane
    • patman A już myślałem, że było jak w tym dowcipie: 11.01.08, 15:47
      Uratowałem kobietę przed napadem - trzymałem łapy przy sobie ;)
      • Gość: obiektywny Jakby to bronił Kuszczak to tytuł byłby taki: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 15:51
        "Kuszczak za słaby na Majorkę".

Taki jest obiektywizm wg Wybiórczej :P Zresztą dobrze, że to nie bronił Boruc bo tytuł byłby pewnie: "Boruc zatrzymał Majorkę".
    • Gość: kl no to real uratowany IP: *.aster.pl 11.01.08, 16:00
    • Gość: sirius Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: 212.160.172.* 11.01.08, 16:19
      no to jak przystało na piłkarza polskiego pochodzenia
      po WIELKIM sukcesie
      będzie jeszcze WIEKSZA wtopa
      • Gość: qwiat Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 11.01.08, 16:38
        niewiem czy pan redaktor lub ludzie z wyborczej ogladali mecz...ja widzialem i
        naprawde dudek jedna sytuacje wybronil i nic wiecej...w przeciwienstwie do moyi
        w bramce mallorki ktory bronil wysmienicie...troche obiektywizmu panowie a nie
        przedrukowywac tytuly za madryckim "asem"
    • Gość: Kuba Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 16:57
      Bravo, Bravo P. Jurku. Tak trzymac!!!!! Byc moze Leo Benhaker sie w
      koncu do Pana przekona i wystawi w ktoryms z kolejnych spotkan nszej
      reprezentacji narodowej.
      Jeszcze raz gralutuje.
      Kuba.
      • Gość: qwiat do kuba IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 11.01.08, 17:01
        nieprzesadzaj ten twoj pan jurek to juz dno jest kompletne jak on pojedzie na
        mistrzostwa to niech zabiora tez kazka wegrzyna
    • Gość: ad Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 18:10
      Dudek bohaterem haha, to dlaczego jego zespol przegral z jakas Mallorca 1:2,
      jakby zremisowal albo wygral to moglny zostac bohaterem, a wposcil 2 bramki
    • Gość: marek Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:54
      Smacznego w drugą stronę :-)
    • Gość: Mikołaj z Madrytu. Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas! IP: *.globalconnect.pl 11.01.08, 22:06
      Bo Jurek Dudek to wielki gracz i nie mogę zrozumieć dlaczego tak
      szybko Polskie media skreśliły tak Wielkiego i zasłużonego dla
      polskiego futbolu zawodnika i prawego człowieka. Taki Boruc to przy
      Dudku mały Boleka ale warszawka z upiorem maniak namawia wszystkich
      ternerów reprezentacji przeciwko Jurkowi-tego jako Polak nie mogę
      zrozumieć, gdzie jakiemuś tam Celtikowi do Wielkiego Realu i
      Borucowi do Dutka. W Realu trzeci bramkarz bez problemu byłby
      pierwszym w Celtiku.
      • Gość: RR Re: Hiszpański "As": Dudek bohaterem jak Casillas IP: *.12.udn.pl 12.01.08, 11:00
        Zgadzam sie z ta wypowiedzia MIKOLAJA, poza tym zycze Dudkowi jak najlepiej , ogladalem mecze Realu na zywo i wiem jaka presja ciazy na pilkarzach grajacych dla tego klubu kiedy patrzy na nich kilkadziesiat tysiecy ludzi, widze ze przez pzeciwnikow Jurka przemawia zazdrosc, pozdro dla Polaków w Wielkim Madrycie!
    • bergman1 Yorgu jest Wielki,jeszcze takiego bramkarza od H. 12.01.08, 16:31
      Kostki tu nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka