Gość: kielce Re: Korona gra o głowę trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:44 Ja jestem z Kielc ale bardziej to trzymałem parę lat temu kciuki za KSZO jak grało w ekstraklasie ! albo jak Korona nazywała się Nida Gips i grała w 2 lidze. Wtedy grało więcej wychowanków !!! i w ogóle atmosfera była inna. Wyniki przyszły spontanicznie bez żadnego szumu i wpompowywania mnóstwa pieniędzy. Teraz to tylko komercja i wielka kasa. To nie dla mnie !!! Nie zapomnę gdy wtedy Nida Gips szła jak burza w pucharze polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhgf Re: Korona gra o głowę trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:52 kszo kszo ku......... Odpowiedz Link Zgłoś
jaha9 Korona gra o głowę trenera 14.03.08, 22:46 Nieprawda!!! To nie był kontrowersyjny karny!!! Karnego nie było!!! Obrońca Polonii został niesłusznie ukarany czerwoną kartką!!! Wcześniej inny zawodnik Polonii był faulowany, facet "robiący za sędziego" tego nie gwizdał! Jeden wielki szwindel zrobiony przez Wróbla z Warszawy!!! A mówiono,że to sroki są złodziejkami. W niedzielę, w Liga+ekstra niejaki pan Mirek R. też z Warszawy zrobi wszystkim "kuku" i znajdzie tysiąc argumentów w obronie kolesia. Po "Fryzjerze" z Wronek nastała era na Klan z W-wy. To towarzystwo z PKS ma Prokuratorów z Wrocławia za nic, o kibicach nie wspominając!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grahaha Korona gra o głowę trenera 14.03.08, 22:50 Powiesić za jaja głową w dół, że tak powiem. Skąd się tacy sędziowie biorą?! Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kooooochom Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel tg Korona gra o głowę trenera IP: *.ticom.pl 14.03.08, 22:59 probierz jeden podstawek z przodu meczu ci nie wygra, polonia wychodzi na boisko tylko poto zeby sie bronic bez sensu taka taktyka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andyadam Karny pogrążył polonię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:14 To nie była kontrowersja,sędzia bezczelnie wydrukował mecz!!!To nie pierwsza taka wpadka p.Wróbla z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSZTOF skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:21 TO JEST SKANDAL , CZY TAK MA WYGLĄDAĆ LIGA !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisełka Może by tak dziękujemy za poprawki???:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aik Tak naprawde... IP: *.chello.pl 15.03.08, 00:09 ...to to PIERWSZA sytuacja w tym sezonie, ze sedzia dyktuje cos kontrowersyjnego na nasza korzysc...(tak tak...jestem z Kielc). Statystycznie rzecz biorac powinnismy dostac jeszcze kilka takich "prezentow" bo juz kilkukrotnie decyzje byly przeciw nam... Chocby w zeszlym tygodniu-sedzia dyktuje karnego dla Ruchu (slusznie) a potem nie dyktuje karnego dla nas... W meczu z Groclinem w Grodzisku-sedzia wyrzuca naszegozawodnika, dysktuje karnego (nieslusznie..bo tam NIC NIE BYLO) przeciw nam... My tez wtedy plakalismy... Tak jak pisze...to jest PIERWSZY RAZ w tym sezonie kiedy kontrowersyjna decyzja jest na nasza korzysc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Yaro Korona gra o głowę trenera IP: *.swietochlowice.net.pl 15.03.08, 00:21 Sędziowanie nadal fatalne.To skandal co zrobił sędzia krzywdząc drużynę z Bytomia.To powinien być jego ostatni mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OdraFan Korona gra o głowę trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 00:36 Widziałem mecz w C+ i po prostu... sędzia was okradł przynajmniej z punktu, bo kto wie jakby się to potoczyło, gdybyście grali w komplecie- ta korona jest cienka jak żyleta. Okradli was jak naszych chłopaków na widzewie albo w pucharze oe z groclinem. Ale jak to mówią- biednego to i sędzia w oczy oszuka. Gdyby tak się stało na Legii, to byłaby afera na cały układ warszawski, a wszyscy dziennikarze, z sarzalo na czele, biadolili by o spisku i tytułowali swe artykuły "biją naszych" albo "złodzieje". A tak już za tydzień żaden z nich nie wspomni o tym ani słowa. Przecież tego nawet największy dyplomata nie nazwał by kontrowersyjnym karnym. Do tego czerwien i rozdawanie kartek na lewo i prawo... Gdyby to się działo po drugiej stronie boiska, to by nawet nie zagwizdał... Czyste skurw####o za przeproszeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakla Czyżby Łódzka spółdzielnia IP: *.domainunused.net 15.03.08, 06:49 Nie wiem czy sędzia był ślepy, nie udolny czy po prostu nie chcia widzieć, ale wynik wypaczył ewidentnie, kto na tym ma szanse najbardziej skorzystać wg mnie obok Korony, to cały dół tabeli ŁKS, Zagłębie i Widzew, czyżby łódzka zmowa przeciwko Śląskim drużynom, najpierw Widzew po kuriozalnych decyzjach ogrywa Odre teraz przegrywa Polonia na którym wyniku też najbardziej zyskują Łódzkie drużyny. PS. Nie wiem o jakich dwóch karnych mówi Zieliński, bo chyba nikt po za nim i jego piłkarzami, którzy mieli się rzucac gdzie po padnie ich nie iwdział, a przynajmniej nigdzie o tym nie było nawet komentatorzy canal+ zarówno w czasie meczu jak i na spokojnie w magazynie liga+ekstra mówili, że żadnego karnego nie było , a ktoś wtedyz Korony zasłużył nawet na czerwoną kartke i nie dostał, a teraz każdy widział jak Polonia została oszukana, czy przez Korone nie wiem, ale oszukana została. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Czyżby Łódzka spółdzielnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 07:39 sytuacja pierwsza przeszła by w kazdej lidze zachodniej tylko u nas płacza ze sedzia do dupy. Karny zasłuzony, przeczytajcie przepisy sbył kontakt pomiedzy zawodnikiem broniacym a atakujacym. Do Canal+ tak zenujacego komentatora jakim jest parówa Terlecki dawno nie słyszłem. Komentuje drugi mecz korony i drugi tenedcyjnie przeciw. Człowieku teraz cfaiakujesz jak to do kitu graja w piłke a Ty kim byłes ze wszyscy sa słabi w Koronie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yamat Re: Czyżby Łódzka spółdzielnia 15.03.08, 10:37 "był kontakt pomiedzy zawodnikiem broniacym a atakujacym." W tym wypadku nie ma to znaczenia (po prawidłowym wybiciu piłki). Może Ty powinieneś zajrzeć do przepisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OT Re: Czyżby Łódzka spółdzielnia IP: *.ekspres.net.pl 15.03.08, 14:38 Dobrze powiedziane. Co z tego, że był kontakt, jak zawodnik najpierw wybił piłkę? Niektórzy tutaj chyba nie znają przepisów. No i jeszcze ta czerwona kartka. Ręce opadają, gdy ogląda się polską piłkę. Co najmniej 50% meczy, które dotychczas oglądałem na Canale + są wypaczone. Czy naprawdę mamy takich do d* sędziów, czy może dostają w łapę? Tak czy inaczej nasza liga przez takie sędziowanie jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Czyżby Łódzka spółdzielnia IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 15.03.08, 23:38 Nastepca Ojca chrzestnego ( Fryzjera) dziala skutecznie. Wracamy do starego. Odpowiedz Link Zgłoś