Dodaj do ulubionych

Lechia Gdańsk liderem II ligi

IP: 92.116.221.* 12.04.08, 23:08
LECHIA GDANSK über alles!
nastepny sezon juz w ekstraklasie!
A MY SWOJE...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek z Gdańska Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.users.attu.pl 13.04.08, 01:03
      Motor - szacun ! Macie bardzo dobry zespół. Na meczu darłem mordę
      przeciwko Wam ale taki mój zasrany obowiązek bo się w Gdańsku
      urodziłem. Cieszę się z naszego "lidera" ale jak tak będziecie grać
      to dacie sobie radę. Respekt dla kibiców, z Lublina, daleko ale
      przyjechali i nieźle wku..ali.Sorry, jestem szczęśliwy!
    • Gość: Pełna LECHIA Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.chello.pl 13.04.08, 01:32
      Jarek z Gdańska ty pełna mięka faja jestes, jaki szacun dla tej
      ukrainy, pełna patologia moim zdaniem
      • Gość: kazik Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.mammothnetworks.com 13.04.08, 02:11
        gdanszczanie w OE,to bedzie ogromny wstyd.
        • Gość: Gość Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.ib.tcz.pl 13.04.08, 05:48
          Wybacz kaziku, ale większego wstydu dla polskiego futbolu niż ta żółto-niebieska
          skorumpowana patologia z wioski na północ od Sopotu nie było, nie ma i nie będzie
      • Gość: Lublin Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: 80.51.196.* 13.04.08, 08:15
        "pełna lechia" ty BURAKU ,ADOLFIE pieprzony naucz się najpierw pisać po polsku i
        dopiero potem wyrażaj swoje opinie !
    • Gość: czesiu1929 Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.08, 09:06
      Spoko, poczekamy, zobaczymy, jeszcze trochę i do lechujki przyjadą i zawiozą do
      Wrocławia na przesłuchania. Wtedy wyjdą cudowne awanse lechujki z 5 do 2 ligi, a
      wtedy zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
      • Gość: nix Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:04
        Oj, odzywają się gdyńskie kompleksy...
      • real_mr_pope Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi 13.04.08, 18:25
        Nie musieli kupować. Wystarczyło, że drużyny z pomorskich wsi oddawały mecze u
        siebie walkowerem:)
    • Gość: ŚLĄSK Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.chello.pl 14.04.08, 10:29
      Brawo LECHIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Cały Wrocław za Lechią!!!
      u nas po meczu z Arką cały stadion ryczał- "Kto Liderem jest, kto
      liderem jest, Gdańska Lechia nasz BKS " i śledziuchy zamknęły japy.
      Pozdrawiamy i razem do OE.
      SLASK i LECHIA i WISEŁKA!!!!!!
      • Gość: kosiarz Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: 195.205.250.* 14.04.08, 11:51
        w pierwszej połowie lechia spała-jak zwykle..w drugiej motor nie istniał. jak
        chłopaki zaczeli robić wiatrak to tylko cud że na "piątce" sie nieskończyło.
        • Gość: kazik Re: Lechia Gdańsk liderem II ligi IP: *.mammothnetworks.com 15.04.08, 23:02
          rozczarowanie,to poziom jaki prezentuje ten klub.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka