Gość: karol IP: *.bredband.comhem.se 13.04.08, 11:33 Pzpn- pieprzona prymitywna polska Cosa Nostra. Skurwesynów do pudła a nie dyskuyować z nimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:34 Ja się tam zgadzam z Palikotem choć go nie trawię to ma rację co do PZPN. Co do Gmocha to tańczy lepiej niż MC Hammer. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. 13.04.08, 11:44 Carthago delenda est, jak mówili Starożytni. Obecnie w Polsce jest 40 mln Katonów. I nadal jeden PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Re: Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z c 13.04.08, 11:53 2 PZPN-y? Ale ile by kibole piosenków nowych nawymyślały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:55 mam dziwne przeczucie że jak Listek odejdzie (tzn jak już mu coś udowodnią) to prezesem zostanie Engel :) i cały mechanizm korupcji rozrysuje nam na jednym monitorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaka-l Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.04.08, 11:57 Najlepsze jest to, ze Jacek Kurski w "Kawie na Ławe" w TVN wyglosil postulaty z Gazety Wyborczej jako swoje propozycje na uzdrowienie polskiej piłki !!! :D Jego ignorancja niezna kresu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minus Co do Listka... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 13.04.08, 12:06 Co do Listka to widzę tylko 2 możliwości: (1) Wiedział o wszystkim/większości z tego co się działo. Powinien zostać odwołany i pójść siedzieć. (2) Nie wiedział o niczym, więc jest na tyle głupi i nieodpowiedzialny że nigdy nie powinien sprawować takiej funkcji. Ponieważ głupota wprawdzie nie boli, ale nie zwalnia też od odpowiedzialności powinien także iść siedzieć. 3-4 lata w zakładzie karnym to szansa, by listek mógł odbyć wiele interesujących i uwrażliwiających rozmów i dyskusji z kibicami odsiadującymi wyroki. Z pewnością wiele by go to nauczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Re: Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z c 13.04.08, 12:08 nie wiem czemu, ale z tym zjazdem to kojarzy mi się ten utworek: youtube.com/watch?v=cedTVkqgUOc szkoda tylko, ze teledysku oryginalnego znalezc nie zdołałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 12:16 moze tak spodenki Wasilewskiego dajcie dla rozładowania atmosfery ??:> one pasują do wszystkiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. 13.04.08, 12:17 Nic się nie zmieni "Bo tutaj jest jak jest,po prostu..." Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Re: Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z c 13.04.08, 12:20 <object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/v3lxrlOKN34&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="www.youtube.com/v/v3lxrlOKN34&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Gdzie odbywa sie ten zjazd? IP: *.icpnet.pl 13.04.08, 12:20 na Camp Nou? skoro biją pianę, to może chociaż bezy upieką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoku Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.as.kn.pl 13.04.08, 12:28 Listkiewicz powiedział "Przepraszam" i TVN24 padło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kbut Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 12:32 Nie martw cie sie :) zaglebie lubin nie spadnie bo to klub panstwowy wiec napewno nie spadnie. to juz jest zalatwione nikt na to nie pozwoli zeby polska miedz poniosla takie straty. a widzew jak to widze boniek powie to dziadki z pzpnu posluchaja sie :) czyli zjazd jak zjazd najebia sie poprzytulania i gowno zrobia. PZPN Nie bedzie walczyc z korupcja przeciez oni tez maja z tego swoja dola :) wiec maja wy..e w to wszystko a ekstraklasa sa ? to banda nieudacznikow i tchorzy ktorzy boja sie cokolwiek zrobic. to tak jakby z dziwki zrobic prezydenta choc to zly przyklad bo juz przeciez tez tak jest :) Wiec kochajmy nasz kraj takim jakim jest bo gorszy byc juz nie moze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az brawo! IP: *.bpl.vectranet.pl 13.04.08, 13:29 > Nie martw cie sie :) Po prostu spadłem z krzesła... Niby używasz polskich słów do formułowania myśli ale ja nie potrafię tego przeczytać. Od poniedziałku polecam bardziej przykladać się do lekcji języka polskiego. A zamiast pisania na forum załóż sobie zeszyt i do niego przelewaj swoje myśli co uchroni nas przed czytaniem takich idiotyzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Pzpdz to jest idelana krytyka pzpn 13.04.08, 12:36 dobrze ze akurat ten filmik przypominacie. Zawsze mi sie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
biscuit Zjazd PZPN Z czuba 13.04.08, 12:39 Przed 19 będzie kończył się mecz ManUtd-Arsenal. Zakładam, że od 17 na chwilę będziecie przerywać relację i opiszecie co ładniejsze akcje. Hmmm, ale przerwa z PZPN trwałaby pewnie pełne 90 minut ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
patman Gdyby Listkiewicz miał honor... 13.04.08, 12:39 ...to by sobie palnął w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gdyby Listkiewicz miał honor... 13.04.08, 13:02 A teraz przemawia pan profesor doktor wiktor wektor traktor - nie wiadomo o czym mówi,ale zaczął od prehistorii czyli czasów kiedy to wyginęły Dinozaury,hm...szkoda czasu bo i tak wszyscy kibice wiedzą że... karty są już rozdane dzięki politykom którzy usankcjonowali stan zwieszenia Zarządu do września. Dowiadujesz się tu o to prostaczku - kibicu że są jednak ludzie nie do zastąpienia,a takim kimś jest pan Michał i jego współpracownicy. Poza tym są jeszcze przepisy uefa,unicefu,onz-u,tamtaramta kwakwarakwa itp.itd.itp. Tak więc przewidzieliśmy scenariusz bo przeca Prezes zrzekł się przezesowania. Od września przejdzie z Paxu do Śmaxu,bo politycy którzy też są bardzo zaangażowania w proces samooczyszczania szeregów obiecali mu pewny fotel Dyrektora przygotowującego nasz piłkarski raj do naszego Euro 2012,bo jak nie Prezes to kto / tu taka historia spiskowa piłki w zbliżającej się przyszłości przewidujmy / ??? Być może nowym prezesem będzie Endżel,a być może dostanie jeszcze stróża opatrznościowego którzy politycy wkręcą do zarządu np. p.Bieleckiego - fajny gościu przecież jest. Niech się więc kręci... Tylko niech mi Zarząd odpowie kto nam odda kasę za ustawiane mecze ? Kto....już wiem,my kibice musimy sami z własnej woli uczynić gest pojednania wyciągając przyjazną rękę do nowych władz z kopertą z podpisem ABOLICJA.... A teraz pan minister Drzewiecki mówi o Rodzinie...już nie będę pisał dalej bo znowu mam dziwne skojarzenia i scyzoryk mi się znowu w kieszeni otwiera.... amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masruba logout Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.08, 12:43 gruby mann i spółka najlepsi. pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keff79 krytyka IP: *.streamnet.pl 13.04.08, 12:43 "z punktu mając na uwadze, że krytyka może być, musimy tak zrobić żeby tej krytyki nie było.." To wszystko już było ;)))))) www.youtube.com/watch?v=S4LYzqaoP9Y&feature=related www.youtube.com/watch?v=CH3uz-qWsqk&feature=related www.youtube.com/watch?v=UxDE_v8cbCo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z c 13.04.08, 12:46 Listkiewicz zyje wedlug zasady, im wiecej osob idzie do pierdla z jego firmy, tym wiecej niewinnych osob w niej pzostaje i juz teraz musi byc multum swietych w PZPN :")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron 14 września odwołanie PZPN...ale którego roku?? IP: *.icpnet.pl 13.04.08, 12:46 tego chyba nie powiedział?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors2001 Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.master.pl 13.04.08, 12:51 Tu już szkoda słów.Tak robić wała z całego zastępu polityków, może robic tylko Wielki Człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseagirl A nic dobrego nie wydarzyło się 14 września? 13.04.08, 13:07 14 września ja się urodziłam!!! ;) :):) No więc dobre rzeczy też się dzieją... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: A nic dobrego nie wydarzyło się 14 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 13:27 No i właśnie PZPN usilnie pracuje nad zmianą stereotypu. Dymisja zarządu 14 września będzie początkiem radosnych wydarzeń w tym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik83 Slogan reklamowy na wrześniowy zjazd PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 13:11 PZPN - Just be. Lepsze to niż na przykład: PZPN - uzdrowimy twój portfel. Macie inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
juliuszmickiewicz Re: Slogan reklamowy na wrześniowy zjazd PZPN 18.07.08, 14:15 "PZPN – liście są zielone, jako i dolary Dolar z Listkiewiczem piękną stworzą parę." Dobre hasła i slogany można zamówić jak kilo ziemniaków: www.copywriting.pl/uslugi-pisanie/Tworzenie-hasel-i-sloganow-reklamowych.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dacek Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.ztpnet.pl 13.04.08, 13:18 cache.daylife.com/imageserve/06eYfKVfzP8xt/610x.jpg zdjecie slynnego Pato "Patato" oddaje w pelni sytuacje w PZPN :D Listek tez za glowe sie lapie i nie wie co gdzie jak :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keff79 MŚ2008 IP: *.streamnet.pl 13.04.08, 13:19 Spokojnie.. zostaniemy Mistrzami Europy i Misio zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dacek Bicie piany czyli Nadzwyczajny Zjazd PZPN Z czu.. IP: *.ztpnet.pl 13.04.08, 13:24 No Janusz Wójcik nie bedzie naprawial, ale tylko dlatego ze jest w zarzadzie Lechii Zielona Góra ;) ma pozyskiwac sponsorow itp haha Odpowiedz Link Zgłoś