Gość: quentin IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.08, 16:54 Współczuje Boltonowi... Po co oni go kupili? Przecież to drewno jakich mało... A prezes Boltonu chyba był pijany, jak go kupował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: Polski guzdrała na Tottenham IP: *.as.kn.pl 24.04.08, 17:17 Hehe to jest niestety prawda. Rasiak jest prawdopodobnie najwolniejszym piłkarzem świata. Już dawno mówiłem że on biegnie tak jak normalny człowiek idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sniperslaststand Nie guzdrała tylko drewniak 24.04.08, 23:28 nonsensopedia.wikia.com/wiki/Grzegorz_Rasiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napinacz Polski guzdrała na Tottenham IP: 213.134.176.* 24.04.08, 18:02 nie jestem fanem Rasiaka ale wy jestescie zalosni do bólu , smiejecie sie z Rasiaka bo jest jedynym pilkarzem z pola w Premier League nie wazne jak czesto gra,czy strzela bramki,czy jest wolny, wazne ze jest i jestem pewien ze ludzie ktorzy rządzą Boltonem i sprowadzili Grzeska znaja sie duzo lepiej na piłce niz wy zalosne pajace...smiejcie sie z Zurawia(jestem kibicem Wisełki) bo gra w Greckim przecietniaku i znowu jest kreowany na gwiazde którą nie byl nigdy poza polską ligą, w reprze strzelil jedna bramke(z Anglia) przeciwnikowi swiatowej klasy ,reszta bramek jest nic nie warta w kadrze , to ze w Celticu strzelil sporo bramek to pikus bo byl na gazie z Wisły , jak juz zaczal przyjmowac obciązenia odpowiednie do poziomu klubu zaczal grac piach i lapac kontuzje co dwa mecze...wbrew pozorom Rasiak jest jednym z lepszych polskich graczy pomimo ze nie robi oszalamiajacej kariery w Anglii(moze za slaby na Premier L.) , daj Bóg zeby jeszcze kiedys polski napastnik strzelil w Championship(ligi 10 razy lepszej niz Polska,Szkocka,Grecka czy inne gowniane ligi) tyle goli co on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Polski guzdrała na Tottenham IP: *.as.kn.pl 24.04.08, 18:23 Nie napinaj się tak napinaczu. Ja nie obraziłem Rasiaka. Napisałem o nim prawdę. Jeśli prawda jest obraźliwa to ja jestem winny ? Był pośmiewiskiem w Tottenhamie, jest pośmiewiskiem w Boltonie. Za dużo się nawk...wiałem na meczach reprezentacji przez niego, żebyś mi tu pisał jakieś peany na część tego "piłkarza". I jeszcze mnie obrażał. A .. cię pies ;] (że pozwolę sobie na odpowiedź w twoim stylu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 miljony EURO Rasiak nie traci na wartosci jak Matysiak IP: *.bredband.comhem.se 24.04.08, 21:49 a ile jest teraz warty...Franek...Sagan, Zuraw,...MATUSIAK...hehe RASIAK MA SWIETNY TIMING...(WYCZUCIE PILKI ) ON NIE MUSI SZYBKO BIEGAC...DOSWIADCZENIE, OTRZASKANIE Z NAJLEPSZYMI, RASIAK PRAWIE NIGDY NIE LAPIE KONTUZJI, MA KONSKIE ZDROWIE, POWINIEN POJECHAC NA EURO, A JUZ NAPEWNO BYC W 32 OSOBOWEJ GRUPIE, TRENER BOLTONU ZACHWYCA SIE RASIAKIEM NA TRENINGACH...W POLU KARNYM WYKORZYSTUJE SZANSE, W BOLTONIE JEST 5 NAPASTNIKÓW...DAVIS NIE MOZE GRAC...ALE RESZTA 3 MOZE...I CZEMU ZNOWU RASIAK? ..BO TRENERZY ANGIELSCY WIEDZA NA KOGO STAWIAC...TO SA ZAWODOWCY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sydon Re: Polski guzdrała na Tottenham IP: *.umcs.lublin.pl 24.04.08, 18:31 Racja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: Polski guzdrała na Tottenham IP: *.chello.pl 24.04.08, 19:23 > ...w Celticu strzelil sporo br > amek to pikus bo byl na gazie z Wisły , > jak juz zaczal przyjmowac obciązenia odpowiednie > do poziomu klubu zaczal grac piach > i lapac kontuzje co dwa mecze.. Napastnik ma strzelać bramki a nie przyjmować obciązenia. Czyzby Wisła lepiej przygotowywała do sezonu ? Liga szkocka prezentuje poziom drewna. To jest antyfutbol. Dla niech nie liczy sie finezja, wziecie mają mięśniaki. Dudek w Liverpolu tez pierwszy sezon mił dobry a później "zaczął przyjmować obsiązenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Polski guzdrała na Tottenham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:13 w piłce chodzi o to zeby strzelić 1 bramke wiecej niz przeciwnik... a nie o finezje.. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Polski guzdrała na Tottenham 24.04.08, 19:24 > ...w Celticu strzelil sporo br > amek to pikus bo byl na gazie z Wisły , > jak juz zaczal przyjmowac obciązenia odpowiednie > do poziomu klubu zaczal grac piach > i lapac kontuzje co dwa mecze.. Napastnik ma strzelać bramki a nie przyjmować obciązenia. Czyzby Wisła lepiej przygotowywała do sezonu ? Liga szkocka prezentuje poziom drewna. To jest antyfutbol. Dla niech nie liczy sie finezja, wziecie mają mięśniaki. Dudek w Liverpolu tez pierwszy sezon mił dobry a później "zaczął przyjmować obsiązenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rud Misza ty jesteś taki mały chory kibolek ległej IP: 77.223.195.* 24.04.08, 18:09 Możesz obrażać Rasiaka w każdym artykule,a i tak twoi faworyci typu Sagan,Janczyk,Roger czy inny z Ległej nigdy nie zagrają w takich klubach jak Rasiak.Podobnie postępuje chora red.z Kuszczakiem a Borsuk i tak nigdy w lepszym klubie od tego w ktorym broni[strzały pastuchow i piwożłopów]nie zagra.Rasiaka czy Kuszczaka dysredytujecie[debilne tytuły]bo wiecie że są lepsi od waszych faworytow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona nie chce mi sie powtarzac po raz wtóry głomby IP: *.tvkdiana.pl 24.04.08, 18:43 tytuł tytułem, nie ma sie do drwena jakim był jest i bedzie Rasialdo. On potrafi tylko z główki coś nakuć, technicznicznie to dno! Nie ma co polemizowac, to że gra w Boltonie to tylko i wyłącznie porażka tego klubu. Rud, nie masz pojecia o piłce to sie ku... nie odzywaj. CO tu ma Legia do tandety Rasiaka, tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man City Do wszystkich krytyków Rasiaka. IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.08, 18:57 Zastanówcie się kiedy gracz z pola z Polski zagra w Premier League?? Jaki polski piłkarz gra w takiej lidze?? Najbliższy tego jest Smolarek wchodzący z ławki w Primera Division... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do wszystkich krytyków Rasiaka. IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.08, 19:26 Żałosny jesteś, albo jesteś przydupasem grześka. Czy ty widziałeś jakiś mecz z Rasiakiem? Chyba nie. Przecież to jest większe drewno niż Dąb Bartek(najstarsze polskie drzewo, jakbyś nie wiedział ciulu). Jego wyprzedzi nawet Gościu bez nóg idąc o kulach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona PRAWDA IP: *.tvkdiana.pl 24.04.08, 20:44 i co z tego ze gra w tej anglii no coo? Polska ma z niego pożytek? Rasiak król pola karnego? Rasiak cudownie dziecko Groclinu? LUDZIE opamietajcie sie!! niech nawet bedzie w Bacelonie i Realu naraz to i tak h u j z jego tandetnej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASIAK KING skoro taki slaby to czemu on jeden gra w Boltonie? IP: *.bredband.comhem.se 24.04.08, 21:59 drzewo...drewno...blabla, a czemu ci nasi swietni technicy..jak Franek..1200 minut bez gola w II lidze u Wilków..Wolverhampton.. (Rasiak +50 goli dwa sezony) Sagan..tylko mial swietny poczatek...pierwsze 10-12 meczy...potem klapa dlaczego zaden polak tam nie gra..? RASIAK TO BARDZO SOLIDNA MARKA NA WYSPACH..DWA RAZY BYL KUPOWANY PRZEZ SREDNIAKÓW ANGIELSKIEJ EKSTRAKLASY...BO FACHOWCY WIDZA W NIM POTENCJAL....NA WYSPACH GRAJA NAJLEPSI Z CALEGO SWIATA...Z AFRYKI, Z POLUDNIOWEJ AMERYKI, USA, NAWET CHIN, JAPONII, KOREI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona bo Bolton nie wie co robi IP: *.tvkdiana.pl 25.04.08, 08:28 Angielski styl gry opiera sie na dośrodkowaniach i grze w powietrzu. Rasiak gra bardzo dobrze głową czego nie można mu odmówić. NIC POZA TYM, NIC POZA TYM Skoro Rasiak należy do najlepszych(śmiech na sali) to czemu Leo go nie chce wziąść na Euro? Bo żal patrzeć jak ta ciotunia gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Do wszystkich krytyków Rasiaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:09 ej smolarek teraz prawie zawsze jest w podstawowej 11 a rasiak czesto wchodzi z ławki Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Polski guzdrała na Tottenham 24.04.08, 18:20 Jeśli ktoś go tak nazywa, to na pewno "wspaniali" kibice w Polsce. Rasiak z pewnością robi w Anglii lepsze wrażenie niż Saganowski. Odpowiedz Link Zgłoś
mclars Re: Polski guzdrała na Tottenham 24.04.08, 19:07 Czemu mi sie tez wydaje, ze to nasi? My chyba lubimy rownac w dol zamiast do tych co cos osiagneli. Bije sie w piers, lubilem dowcipy o Grzegorzu ale jakis umiar trzeba miec. We Wloszech Totti nawet wydaje ksiazke z dowcpiami o sobie. Wszystko musi miec rece i nogi --------------------------------------------------------------- www.hehehe.oz.pl - Jacek Gmoch na wesoło --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solek A jak nazwać "dziennikarza" miszę? IP: *.eranet.pl 24.04.08, 18:23 Może najmniej inteligentnym dziennikarzem sportowym w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Polski guzdrała na Tottenham 24.04.08, 19:07 Pan Prezydent powinien interweniować z powodu obrazy Polski ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Polski guzdrała na Tottenham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 19:30 Powodzenia Grzesiek, nie zwracaj uwagi na pajaców i graj swoje ! Może w Premier League nie idzie Mu oszałamiająco, ale już drugi klub się Nim zainteresował więc coś w tym jest... a w championship nastrzelał tyle bramek że łohohoho, a bożyszcze wielu krytyków Rasiaka, Saganowski co tam osiągnął ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMMeS ten Polski guzdrała im walnie 2 gole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 19:35 ...i rozstrzygnie mecz. Historia zna takie przypadki, a takie nabijanie się zawsze się mści. Więc Rasiak będzie man of the match. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matysiakowie,odc.1 wole Rasiaka od Matysiaka we wszystkie dni tygodni IP: *.bredband.comhem.se 24.04.08, 21:41 RASIAK KRÓLUJE...BEDZIE GRAL DALEJ NA WYSPACH, JUZ WALCZA O NIEGO KLUBY II LIGOWE...TAKIE MARKI JAK CHARLTON, FULLHAM I BOLTON TEZ GO KUPIA JEZELI SPADNA, II LIGA ANGIELSKA TO MECZE NA WYPELNIONYCH 20-30-40 TYSIECZNYCH STADIONACH.... Odpowiedz Link Zgłoś
m-ch Polski guzdrała na Tottenham 24.04.08, 22:09 Dla rodzimych dziennikarzy guzdrała bo nie wchodził im w tyłek i widocznie za mało zapraszał na imprezy do Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielo Polski guzdrała na Tottenham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 22:43 Rasiak nie musi być szybki. Jego tyl gry jest inny niż np. Brożka czy Niedzielana. Niedzielan jest szybki i znakomicie wychodzi do prostopadłych podań partnerów i nikt nie krytykuje go za to, ze nie strzela dużo bramek głową, Rasiak z kolei jest typowym królem pola karnego, potrafi strzelić gola główką i wykorzystać dośrodkowanie partnera. Trener decyduje który piłkarz lepiej pasuje do jego taktyki na konkretnrgo rywala, czasem lepszy będzie szybki Niedzzielan a czasem wolny ale dobrze grający głową Rasiak, dlatego nie ma co krytykować Rasiaka za to, że jest wolny gdyż jego styl gry nie wymaga od niego tej zdolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Polski guzdrała na Tottenham IP: *.cable.ubr06.nmal.blueyonder.co.uk 24.04.08, 23:02 Gazeta Wyborcza to szmatławiec, a dziennikarze a'la Misza pogłębiają ten stan. Bardzo mi przykro, bo jeszcze niedawno byłem wiernym czytelnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geres Polski guzdrała na Tottenham IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 25.04.08, 04:31 RZygac mi sie chce jak czytam te wypociny pseudo-dziennikarzy z Gazety wybiorczej:( Moje pytanie jest dlaczego plalacie do Rasiaka taka nienawiscia? Dlatego ze jest POlakiem? NIE MAM OCHOTY CZYTAC TAKICH BZDUR!!! Szmaciarz nie dziennikarz pisze bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verey gazeta judzi na jednej fali z kibolstwem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:22 Gazeta Wyborcza nie zaskoczyła mnie. Jej dziennikarze "od zawsze" lubują się w dołowaniu upatrzonych osób. Rasiak jest CZLOWIEKIEM - i można by oczekiwać, że chamskie, ponizajace wyzwiska kierowane przez kiboli pod adresem tego CZŁOWIEKA niekoniecznie muszą być rozpowszechniane na łamach wielonakładowego dziennika. Co chcieli osiągnąć dziennikarze GW publikując te epitety? Uważam, pewnie wg dziennikarzy GW - staromodnie, że sport służyć powinien zupełnie innym celom niż te, jakie przypisują mu kibole i ich reprezentanci w redakcji "sportowej" GW. Szkoda, że w tym wielonakładowym dzienniku nie znalazł się nikt, kto podjął by się tłumaczenia kibolom w redakcji i na stadionach, że istnieją rozmaite formy dyskryminacji ludzi i, że należy z nimi walczyć w każdym przypadku, nie wyłącznie wtedy, gdy dotykają one Źydów i homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oboze Polski guzdrała na Tottenham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:08 lepiej zeby niezagral bo przyniesie znowu wstyt kiedys lubialem bolton ale juz nie bo kupują drewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Grzesiek Rasiak IP: *.centertel.pl 25.04.08, 10:17 Być może nie zostanie gwiazdą Premiership ale konsekwentnie jak nikt, próbuje realizować swoje marzenia. Czy nie wolno mu? Ciekawe kim jest "misza"? Michał Pol? Byłoby to chyba za proste. Ale chociaż nie wiem jak się nazywa, mogę powiedzieć tak po warszawsku. Jesteś chamem i prostakiem "misza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Man U,Liver,Arse chinczycy,koreanczycy kochaja swoich rezerwowych IP: *.bredband.comhem.se 25.04.08, 11:36 polacy zamiast sie cieszyc ze mamy jedynego polaka na wyspach który od dwóch-trzech lat ma mocna marke, my wolimy dolowac go, wysmiewac, podczas gdy chinczyki ,koreanczyki maja pilkarzy tzw. koszulki, którzy wchodza tylko na 5 minut przy 4-0, Rasiak to solidna firma, to wyspecjalizowany napastnik grajacy tylko w polu karnym, nie potrzebujacy szybko biegac ani byc wielkim dryblerem, on czycha na bledy defensywy podczas stalych fragmentów, sciaga na siebie defensorów, czesto wykonuje ostatnie podanie wystawiajac kolege sam na sam z bramkarzem, Odpowiedz Link Zgłoś