Dodaj do ulubionych

OE: Polonia - Lech

IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.08, 19:13
Do boju, Kolejorz!
------------------------------------
naszaklasa.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: No Fear OE: Polonia - Lech IP: *.rozbark.net.pl 07.05.08, 19:38
      BRAWO POLONCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 - 1

JESZCZE JEDEN !!!
    • Gość: ZKS Stilon OE: Polonia - Lech IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.08, 19:53
      ..y podstawek h.. mu w dupe LECH I STILON TYLKO TO
    • Gość: ad OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 20:41
      mam nadzieje ze te 2 nie uznane bramki dla Lecha to nie jest efekt jakichs
      kolejnych przekretow, a jak wiadomo jest o co walczyc..
      • Gość: -.- Re: OE: Polonia - Lech IP: *.streamnet.pl 07.05.08, 20:50
        no ja też mam nadzieje ,ze to nic z tych rzeczy ,bo nei chce ,zeby w polskiej pilce takie rzeczy sie dzialy ,tym bardziej z udzialem mojego KS.

Zaraz koniec meczu ,miałem nadzieję na 1:0 lub 2:1 ,ale dobry jest i ten jeden punkt ,ŁKS z Ruchem też pewnie 1:1 ,więc spoko.
      • Gość: XXL Re: OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 20:51
        Jest 1 - 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJORZ
      • Gość: bytomianin Re: OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:15
        Nie jest, gwarantuję Ci. To efekt sportowej rywaluzacji i stosowania
        zasad piłki noznej (wreszcie)!!!!
        Polonia gra z wielką motywację - tylko najlepsi mogą jej
        przeszkodzić - a Lech widocznie taki nie jest. Polonia mi bardzo
        imponuje ostatnio...
        • Gość: pacal nie kpij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:39
          > Nie jest, gwarantuję Ci. To efekt sportowej rywaluzacji
          > i stosowania zasad piłki noznej (wreszcie)!!!!

Wiadomo, szczególnie nieuznanie bramki Pitrego to wynik stosowania zasad piłki
          nożnej. Sędzia chyba sam nie wiedział jaki pretekst wymyślić, dlatego biegał
          sobie po boisku do liniowego (po co???) dopóki nie wpadł na pomysł z grą przed
          gwizdkiem.
          W C+ też nie mieli zielonego pojęcia o co mu chodziło.

> Polonia gra z wielką motywację - tylko najlepsi mogą jej
          > przeszkodzić - a Lech widocznie taki nie jest.
          > Polonia mi bardzo imponuje ostatnio...

Nie rozśmieszaj mnie, bo mi się zajady porobią.
          Zremisowaliście po przynajmniej jednej wypaczającej wynik decyzji sędziego i
          tyle. Też mi powód do radości.
          Rycerze wiosny się znaleźli, wraz z ŁKS-em, k...a ich mać.
          • Gość: coss Re: nie kpij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 09:59
            Sędzia chyba sam nie wiedział jaki pretekst wymyślić, dlatego biegał
            > sobie po boisku do liniowego (po co???) dopóki nie wpadł na pomysł z grą przed
            > gwizdkiem.
            > W C+ też nie mieli zielonego pojęcia o co mu chodziło.

Widać, że przed tv szpil oglądałeś, i chyba się wyjszczać poszedłeś pod czas tej akcji, a teraz szczekasz, co ci w C+ powiedzieli.

Zobacz sobie tą akcję w necie. I jeszcze raz. I jeszcze. Widać wyraźnie, że nie ruszył się nikt. Nikt. wiesz dlaczego? Bo nie było gwizdka. Widać, że prawdziwi kibice Kolejorza przyjechali do Bytomia mecz oglądać i szacunek dla nich za to.

Sfrustrowanym telewizyjnym szmatom mówimy: nie!
            • Gość: pacal no oglądałem to w kółko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:36
              > Widać, że przed tv szpil oglądałeś, i chyba się wyjszczać poszedłeś
              > pod czas tej akcji, a teraz szczekasz, co ci w C+ powiedzieli.
              > Zobacz sobie tą akcję w necie. I jeszcze raz. I jeszcze. Widać
              > wyraźnie, że nie ruszył się nikt. Nikt. wiesz dlaczego? Bo nie było
              > gwizdka. Widać, że prawdziwi kibice Kolejorza przyjechali do
              > Bytomia mecz oglądać i szacunek dla nich za to.

Bla bla bla. Potem parę wyzwisk i na koniec bla bla bla. W d..pie byłeś i g...o
              widziałeś. Nie tobie oceniać "prawdziwość kibicowania". Życie jest bardziej
              skomplikowane niż ci się wydaje, szczylu.

> Widać, że przed tv szpil oglądałeś, i chyba się wyjszczać poszedłeś
              > pod czas tej akcji, a teraz szczekasz, co ci w C+ powiedzieli.

Owszem, oglądałem. A po meczu wałkowano tą sytuację 10-tkami powtórek, przez
              dobre 15 minut. Więc na pewno mam mocniejsze argumenty niż ty geniuszu, ze swoim
              sokolim okiem z trybun i powtórkami z netu w fatalnej jakości.

Polonii wszystkiego najlepszego. Grała całkiem nieźle.
              Tobie natomiast przekazuję staropolskie f.ck you.
              • Gość: coss Re: no oglądałem to w kółko IP: *.streamnet.pl 08.05.08, 19:32
                W d..pie byłeś i g...o
                > widziałeś. Nie tobie oceniać "prawdziwość kibicowania". Życie jest bardziej
                > skomplikowane niż ci się wydaje, szczylu.

Właśnie widzę co robi 'prawdziwy' (jak ty) kibic...
                Krzyczy, płacze i tupie, bo jego drużyna nie zdołała wygrać.
                Przez swoje żenujące błędy dodajmy. Poza bezustannym, jałowym powoływaniem się na twą telewizyjną wyrocznię (pogratulować autorytetów) nie napisałeś nic. Widać wyraźnie, 9 tysięcy ludzi widziało na żywo (w tym tysiąc twoich lechickich pobratymców). Nikt się nie rusza. Piłka leci, nikt się nie rusza. Piłka wpada do bramki, nikt się nie rusza. A ty łykasz jak młody pelikan, co ci panowie w studio powiedzieli, bo tak dyktuja emocje, tak?

Czekaj, już wiem, jak to mozesz przetłumaczyć - zbiorowa hipnoza. O!
    • Gość: pen Re: OE: Polonia - Lech IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.08, 20:57
      z taka grą to lech moze się schować. Grają jak szaleńcy. sZkoda
      Smudy dla 30 latkow z umysłami dziecka. Puchary będą ale tylko
      Polskie
    • Gość: polscysedziowie Lechowi gratulujemy czwartego miejsca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 20:58
      polscy sedziowie sprzedawczykowie
    • Gość: pen Re: OE: Polonia - Lech IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.08, 20:58
      moze bedzie 3-2 dla Polonii.
    • czeka OE: Polonia - Lech 07.05.08, 20:59
      Pana sędziego z otwartymi ramionami przywitamy w poniedziałek we Wrocławiu,
      pozdrawiam.
    • Gość: pen Re: OE: Polonia - Lech IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.08, 21:00
      wstyd. W latach 82-84, czegoś takiego nie było. Hańba. Nauczcie się
      grać w piłkę..
    • Gość: lol OE: Polonia - Lech IP: *.eranet.pl 07.05.08, 21:01
      Zalamka .. sedziego
    • Gość: pacal powiem jedno: Kotor by to wyciągnął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:07
      Niech to szlag trafi. Kompletnie niezasłużony punkt dla Polonii.
      • Gość: POLONIA Re: powiem jedno: Kotor by to wyciągnął IP: *.rozbark.net.pl 07.05.08, 21:16
        niezasłużono to tobie założono neta
        • Gość: pacal Kolejny kretyn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:30
          Nawet nie umie zgodzić się z oczywistą oczywistością.
          Porównując ilość świetnych okazji i akcji, Lech powinien tu wygrać, powinno być
          ze 4:1. Jak widać realizujący Multiligę+ są tego samego zdania.

W komentarzach C+ już podsumowali sędziego i te 2 nieuznane bramki.
          Szkoda, ale mimo słabiutkiego sędziego, sami sobie jesteśmy winni. Wystarczyło
          tylko przez te 2 ostatnie minuty utrzymać się przy piłce.

PS. "niezasłużono to tobie założono neta"? Po jakiemu to?
          • Gość: coss Re: Kolejny kretyn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:02
            Weż się nie ośmieszaj, pajacyku kolorowy...

Nic nie wiesz o piłce, szpile oglądasz z mamą na kanapie, zasadu sprawdzasz sobie na wikipedii, albo słuchasz panów z C+.
            Żal mi takich jak ty.
            • Gość: pacal Re: Kolejny kretyn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:53
              > Nic nie wiesz o piłce, szpile oglądasz z mamą na kanapie,
              > zasadu sprawdzasz sobie na wikipedii, albo słuchasz panów z C+.

Zasady znam z praktyki, miałem więcej kontuzji niż ty byłeś na meczu, o piłce
              wiem z pewnością więcej niż ty. "Szpile" to ja ci co chwilę wbijam.

Masz ty coś w ogóle do powiedzenia? Czy na kursach dla bezrobotnych kazali ci
              ćwiczyć obsługę komputera przez pisanie debilnych postów się na forach?

> Żal mi takich jak ty.

Poczekaj, już się idę wieszać...
              • Gość: coss Re: Kolejny kretyn. IP: *.streamnet.pl 08.05.08, 19:38
                >"Szpile" to ja ci co chwilę wbijam.

Wybaczam ci pewną intelektualną nieporadność, taki już się urodziłeś najwidoczniej. czytaj teraz uważnie (możesz próbować zrozumiec kilka razy):
                szpil - regionalizm śląski, zapożyczenie z języka niemieckiego. Słowo oznacza 'grę'. W kontekście dyskusji chodzi o mecz piłkarski.

> Zasady znam z praktyki, miałem więcej kontuzji niż ty byłeś na meczu

Głównie głowy?

> ćwiczyć obsługę komputera przez pisanie debilnych postów się na forach?

Dziękuję ci za to zdanie. Wzbogaciłeś polską się gramatykę.
      • Gość: adam Re: powiem jedno: Kotor by to wyciągnął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:16
        a tydzien temu kompletnie niezasluzone punkty dla lecha. Sedzia juz mial
        kuchenke? Czy moze nie wzieliscie walizki ze soba?
        • Gość: pacal Co mam ci odpowiedzieć? jesteś zwykłym kretynem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:24
          > a tydzien temu kompletnie niezasluzone punkty dla lecha.
          Taaak, jasne. Przecież to Jagiellonia cisnęła od początku :D
          Czytałeś tylko relację, nie widziałeś meczu, prawda?

PS. Tydzień temu nie było żadnego meczu OE.

• Gość: adam Re: Co mam ci odpowiedzieć? jesteś zwykłym kretyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:49
            Skad wiesz? Witek Z. ci powiedzial? No ale dzieki temu nie przegracie z jakimis
            kalmukami w pucharach.
            • Gość: pacal Co mi Witek Ż. powiedział, kretynku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:16
              Że Lech miał przewagę od początku meczu z broniącą się na własnej połowie
              Jagiellonią?
              Czy że w zeszłą środę nie było kolejki OE? Ręce opadają...

> No ale dzieki temu nie przegracie z jakimis kalmukami w pucharach.

W pucharach grać będziemy tak czy tak, nawet zajmując 4 miejsce, przez
              Intertoto. Chyba nie wiesz o czym piszesz, nieuku.

Zresztą chyba w ogóle u ciebie ciężko z procesami myślowymi na standardowym
              poziomie.
    • Gość: mateo Znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:20
      Jak mnie wku..aja takie bramki!!!!!!!!! Z czym do tego UEFA jak z
      biedna jak mysz koscielna Polonia Bytom nie mozemy wygrac!!! Pogo
      ku.. transfery!!!!!!!!!
      Kotor i Kucharski do Warty Poznan!!
      • Gość: Typer Re: Znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:24
        To nie Kotor dziś bronił, więc nie wiem czemu teraz wyskakujesz z tym tekstem,
        no ale fakt, na żadnego z naszych bramkarzy liczyć 100% -owo nie można..
        • Gość: mateo Re: Znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:32
          Bo wpuscil szmate z Groclinem i stad cala ku.. nerwowa do konca
          sezonu!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sagi extra IP: *.streamnet.pl 07.05.08, 21:25
      Bramka na wage utrzymania ? Przypomina sie bramka w doliczonym czasie w
      Jaworznie ! Semper fidelis ! polonia nigdy nie spadnie !
    • Gość: kibicd POLONII OE: Polonia - Lech IP: *.centertel.pl 07.05.08, 21:35
      BYŁEM,WIDZIAŁEM.KTO NIE BYŁ,NIECH PŁACZE.TYLKO POLONIA!!!!!!!!
    • Gość: poloniacioty lech i groclin wygraja IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 21:40
      a legia da ciala - i wyladuje na 4 tym miejscu - taka bedzie ostatnia kolejka
    • Gość: robak OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:02
      Dolha idż gdziekolwiek i nie wracaj.Sędzia do gazu.
    • Gość: poli OE: Polonia - Lech IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.05.08, 22:07
      leszek kupil sedziego na jage a na polonie nie dal rady...rzygac sie
      chce
      • Gość: coss Re: OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:06
        ... no nie dał rady.
        I mieliśmy żadki w Polsce przykład sędziowania z uwzględnieniem wszystkich zasad dla OBU drużyn.

Gratulacje dla Kolejorza, zagraliście świetny mecz, brkło trochę szczęścia i zimnej krwi...
    • Gość: Andy OE: Polonia - Lech IP: *.3s.pl 07.05.08, 22:32
      Byłem na meczu, coś niesamowitego. Już byli w ogródku i witali się z
      gąską. Ale nie te numery z Polonią. Jak w hokeju z bramki ściągnęli
      bramkarza i 2:2. To się nazywa ambicja. Co do 2 goli nie uznanych
      przez sędziego, decyzje prawidłowe. Przy pierwszej zawodnik Lecha
      nie zaczekał na gwizdek sędziego, przy drugiej ewidentny spalony.
      • Gość: mateo nadzieja w Wodzisławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:43
        Nic. Nie ma co ryczec. Cala nadzieja w Odrze Smęcisław:-)
      • Gość: kuba Re: OE: Polonia - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 22:45
        Taaa... i na pewno widziałeś to na telebimach na wspaniałym stadionie Polonii w
        Bytomiu :-) Skąd ta pewność, na stadionie widać o wiele mniej niż w TV, obejrzyj
        sobie powtórki i jak masz za grosz przyzwoitości to przyznasz racje, że sędzia
        popełnił conajmniej dwa błędy nie zaliczając dwóch goli. Polonia chwyta się
        brzytwy żeby nie spaść z ligi... i niestety Lech musi za to płacić...
        • Gość: Zduneq Re: OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 23:37
          Ja osobiście uważam że drugi gol nie powinien być uznany, jak dla mnie jest
          spalony, co do 1 nieuznanego to mam duże wątpliwości, pomimo że sędzia nie dał
          znaku do gry to jednak zareagował dopiero po jakiejś minucie albo 2.Poszedł na
          konsultacje, kręcił się niczym smród po gaciach, sam nie wiedział co ma ze sobą
          zrobić.Kolejorz móg to rozstrzygnąć dla siebie sytuacją którą zmarnował Rengifo
          czy jak mu tam, takiej sytuacji to by nawet moja 12 letnia siostra nie
          zmarnowała!!Polonii natomiast nie można odmówić szczęścia i woli walki.
    • Gość: wz OE: Polonia - Lech IP: 82.160.150.* 07.05.08, 23:00
      Eh tam sami sobie jesteśmy winni. Cienki Kucharski wkręcony w ziemię
      przy pierwszej bramce, nieporadność obrony przy drugiej i taki
      efekt. No i ci nasi bramkarze: Kotor koszmarny błąd z Groclinem i
      Cracovią i teraz ten niepewny i nieporadny Dolha. A co do sędziów,
      raz się mylą na naszą korzyść raz na niekorzyść, wałków w tym już
      chyba nie ma oni są po prostu ciency
      • Gość: pacal bardzo prawdopodobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:22
        ale i tak banda kretynów po meczu, w którym sędzia się mylił na korzyść Lecha
        napisze, że Lech zawsze kupuje mecze, a o dziesiątkach niekorzystnych dla Lecha
        decyzji (jak dzisiejsze) zaraz zapominają.

Ciekawi mnie tylko uzasadnienie nieuznania bramki Pitrego.
        Bo nie znam go do teraz, sędzia nie miał odwagi podać go w C+ i się wykręcił od
        przepytania.
        Jeśli rzeczywiście za rozpoczęcie przed gwizdkiem, to cóż takiego wyjaśniał z
        bocznym??? I dlaczego od razu nie przerwał gry, tylko dopiero po bramce???
        • Gość: coss Re: bardzo prawdopodobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:11
          Jaaaaasne, pacan!

Ty w C+ doskonale słyszałeś ten gwizdek, twoja mama i ciocia też!

To, że żaden piłkarz go nie słyszał i sędzia go nie słyszał, nie jest dla ciebie argumentem...

Weź już nie becz. Będą inne mecze, może pójdzie wam lepiej.
          • Gość: pacal można na to odpisać tylko w jeden sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:43
            Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia nie ubierają tego w słowa.
            Ponawiam f.cka w twoim kierunku, szanowny (trudne słowo) interlokutorze.
            • Gość: coss Re: można na to odpisać tylko w jeden sposób IP: *.streamnet.pl 08.05.08, 19:24
              Nie napinaj się, nie napinaj.
              Tuwimem mnie też ani zagniesz, ani zaskoczysz.
              Argumentów brak u ciebie jakichkolwiek. Jak sie synu odniosłeś do tego, że sędzia wie najlepiej czy gwizdał czy nie? Nijak.
              Bo też i nijak nie mogłeś.
              Przyznaj sie lepiej, że cię krew zalała, że Kolejorz nie wygrał z lekceważoną przez ciebie Polonią, puściły nerwy, zacisnąłeś ząbki.
              I napisałeś głupot na forum takich, że kupa śmiechu z tego wyszła.
              A teraz wstyd się wycofać, co?
    • Gość: jaja 2 nieuznane gole dla lecha!!! rozstrzelac!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 23:08
      sedziego, tego z meczu z jaga-legia k. tez
    • Gość: . OE: Polonia - Lech IP: 91.123.212.* 08.05.08, 00:10
      Gratulacje z Niebieskiech Łagiewnik dla Polonii. Mam nadzieję, że się utrzyma tak jak nasz Ruch.
    • Gość: ktos OE: Polonia - Lech IP: *.3s.pl 08.05.08, 11:00
      Jak mozecie gadac ze Polonia sedziego kupuje czy cos jak troszke wyzej
      napisaliscie ze z biedna nie majaca stadionu Polonia nie umieliscie wygrac ???
      niby za co my mamy te mecze kupic ?? za dobre oczy ?? prosze was
      • Gość: jjj67 Re: OE: Polonia - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:39
        caly smuda!!! po meczu z Jagą nie mial uwag do sedziego gdy lech
        gra11 na 9 a teraz piłka mu tonie a moim zdaniem utonela Panie
        Franku w Poznanie tylko ze wtedy był Pan ślepy!!!
        • Gość: Hejho Re: OE: Polonia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:52
          Dobra zamknij mordke :) Jak na waszą korzyść to by było tak samo że "trenerek"
          by nawet nie ryknął na sędziego, a co do meczu powiem jedno Polonia wcale nic
          nie kupiła :) Miała tylko dobrego i pewnie szczęśliwego Prezesa Groclinu pana
          Drzymałe :) który dał w łape Zyrowi (ewidentny karny dla Wisły, chociaż pan
          sędzia był na pozycji w której dokładnie było widać całe zajśćie, chyba mu
          potrzebne okulary albo mniej kasy w kieszeni) a druga to pan sędzia z Rzeszowa
          (Dwie nie uznane bramki dla Lecha, Jak to jeden powiedział Polonie nie było by
          nawet stać na kupienie meczu, Pan Drzymała już dał temu panu w łapę aby w
          Bytomiu utrzymał sie remis póki Groclin ma wynik korzystny u siebie z Wisłą i
          tak też sie stało) Każdy fakt musi być brany pod uwagę a to że Groclin się łączy
          z Sląskiem Wrocław oznacza tylko strach, ponieważ Sląsk jest zamieszany w afere
          korupcyjną zresztą Groclin miał kilka cudownych meczy, prawdopodobnie kupionych
          a teraz po fuzji Groclina z Sląskiem będzie to nowy klub na starej nazwie pan
          Drzymała kombinuje na wszystkie sposoby aby nie trafić do prokuratury

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka