Gość: atomm IP: *.echo.com.pl 17.09.03, 17:52 hej Korona gol... lalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krach 1/8 finału piłkarskiego Pucharu Polski. Zwycięs... IP: *.acn.waw.pl 17.09.03, 17:53 Koroneczka Koroneczka Koroneczka Kielecka.!!! Mam nadzieje na Legie albo na Amice :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA 1/8 finału piłkarskiego Pucharu Polski. Zwycięs... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 17:53 CO oni pierdolą! Nie był to jedyny strzał w światło bramki, a tak wogóle to Korona miała więcej z gry, częsciej była przy piłce i czesto strzelała tyle ze faktycznie wiele z tych strzałów było nad bramka. Ale z pewnością strzał Bilskiego nie był jedynym z swiatło bramki! KORONA PANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY Re: 1/8 finału piłkarskiego Pucharu Polski. Zwyci IP: *.acn.waw.pl 17.09.03, 18:05 Gość portalu: JA napisał(a): > CO oni pierdolą! Nie był to jedyny strzał w światło bramki, A oni pierdola ze :"Drużyna prowadzona przez Dariusza Wdowczyka pokonała pierwszoligową Odrę Wodzisław Śląski 1:0, po jedynym celnym strzale gospodarzy w całym meczu." jedyny CELNY strzal, a nie w swiatlo bramki, to chyba roznica jest, ochlon troche i siem uspokuj i tak Puchar jest prawie ze w Kielcach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Chyba w krainie latających toporków IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:04 Korona??? Co to q.. jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceci Re: 1/8 finału piłkarskiego Pucharu Polski. Zwyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 18:23 oooo koroneczka oooo mks la la la la la la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidelio RAKOW!!!!! IP: *.czes.gazeta.pl 17.09.03, 19:42 rakow jest najlepszy pokazalismy tym wyrostkom z konina jak sie gra w czwartej lidze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzyno TO MY TO MY SCYZORY !!!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 17.09.03, 19:43 MMM KKK SSSS KORONA KIELCE !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: 1/8 finału piłkarskiego Pucharu Polski. Zwyci IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 21:47 Brawo Flota za niezly wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKOW PUCHAR JEST NASZ! PUCHAR NAM SIE NALEZY! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 17.09.03, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Szkieletczyzna to scyzory??? Z gnatów chyba zrobione! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś