Gość: mimovoli tomasz hajto super star IP: *.krak.tke.pl 15.06.08, 20:44 żartowałem... ten facio ma manie wszystkowiedzenia! żelowłos i garniturry ale gucci z pewnością! a jegoż komentarze to w zasadzie potwarze! lepiej nadawałby sie do TV Yugosłowiańskiej bo fajnie gada po serbochorwacku, no i mógłby jakiś makaronik w przerwie im pogotować, bo podobno potrafi jak nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorek Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.bielszowice.net 15.06.08, 20:44 Tak się wszyscy napalili na te karne, że nic z tego nie będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 20:49 No coż... Za nieprzewidywalność (między innymi) kochamy ten sport!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:58 Lepiej wyjedzcie juz dzisiaj nach Hause, Polaczki.A za roczek meldujcie sie u nas , Niemcow po nauke.Oczywiscie przedtem pokornie nas , Niemcow o to poproscie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% 15.06.08, 21:02 Znowu ten głupi napinacz, co myśli (ryzykowna teza zakładać, że myśli), że nie widać jego adresu IP: Autor: Gość: Johann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl nie powiesz mi, że na piknik z okazji dnia otwartego ziem odzyskanych wpadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:14 Moze przygotowuje wizyte naszej Angeli u was?Albo mam jutro byc obecny na posiedzeniu sadu , ktory mi przywroci prawo wlasnosci nad moja posiadloscia w Ostpreussen , oczywiscie po uprzednim wywaleniu z niej Polakow, zajmujacych ja BEZPRAWNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% 15.06.08, 21:18 Bzdura. Kilkanaście dni temu podawałeś zupełnie inne wyjaśnienia dlaczego piszesz z neostrady. Idź dziecko na bok, odsapnij i wymyśl jakieś względnie spójną bajeczkę dla swojego trollowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:25 Doktor sie piszesz a takis ciemny.dr_avalanche napisał: Bzdura. Kilkanaście dni temu podawałeś zupełnie inne wyjaśnienia dlaczego > piszesz z neostrady.- napisalem " moze" .Rozumiesz znaczenie tego slowa w waszej prymitywnej mowie? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% 15.06.08, 21:46 Trolliczku, odwracasz kota ogonem jak tylko możesz, ale sensownego wyjaśnienia dlaczego piszesz z neostrady jak nie ma, tak nie ma :) Swoją drogą - jak trzeba być cholernie sfrustrowanym, żeby tak wyładowywać swoje kompleksy w dziesiątkach bezsensownych maili wypisywanych od tygodni na forach gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 25% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:02 Bzdury piszesz , nie odnosisz sie do meritum sprawy czyli do waszego samopoczucia po batach jakie wam , Polakom sprawilismy ( jak zwykle zreszta ) my , Niemcy . Zamilkly wreszcie wszystkie nadwislanskie ryje.I beda milczec przez co najmniej 2 lata.Slabiscie jak Monaco albo San Marino. Macie jakis Fehler genetyczny jako narod czy co , ze nie potraficie zrobic cos w zespole.A i rzadzic sie nie potraficie za bardzo, jak to juz nasz Kanzler Bismarck slusznie i madrze stwierdzil.Tak zescie w XVII wieku przep*eprzyli wlasne panstwo, ze sie dziwie , ze po I WS zdecydowano sie odtworzyc go.Jak to powiedzial pan Molotow , powstal potworek wersalski. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 25% 15.06.08, 22:28 No i kto tu się nie odnosi do meritum? czy chociaż pół zdania w twojej wypowiedzi tłumaczy, dlaczego piszesz z neostrady? Albo dlaczego tracisz swój cenny niemiecki czas jadąc tak na tym forum na beznadziejnych Polaków? Zmuszasz mnie do zmiany zdania. Nie jesteś smarkatym trollem. To jest choroba :) Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra To po ch. z trollem rozmawiasz? 15.06.08, 22:28 Do tej pory byl ignorowany, i bylo ok. Olac go, nie dokarmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: To po ch. z trollem rozmawiasz? 15.06.08, 22:29 Gdzie był ignorowany? Poczytaj sobie archiwum jak się ludzie na niego wkurzają. Mnie on nie wkurza. Zabawnie go tak trochę poszczypać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stockfish Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 21:21 Johann, ale fantazji to ci zazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:07 Arogancja dosyć nie na miejscu, zważywszy, że Austriacy grali swoje mecze lepiej z Polską i z Chorwacją niż Niemcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republikafutbolu.p Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 15.06.08, 20:57 Ja postawiłem na to, ze w obu meczach padnie mniej, niż 2.5 (w każdym z nich). Co prawda ostatnie typy hurtowo nie wchodziły, ale dalej jestem na plusie, co zawsze nastawia mnie pozytywnie. spider.republikafutbolu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Kibicować Czechom!!! 15.06.08, 21:00 To nasz patriotyczny obowiązek. Wobec niepewnych jutrzejszych rozstrzygnięć, które mogą sprawić że z turniejem pożegna się nie tylko nasza reprezentacja, ale też Niemcy z Podolskim i Klose w składzie, dzisiejszy triumf Czechów sprawi, że w ćwierćfinałach będzie przynajmniej jeden Polak. Jan Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Kibicować Czechom!!! IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:03 Dobre ;) Aczkolwiek mój patriotyzm nie jest aż tak zdesperowany! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stockfish Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 21:07 Panowie, dzięki za wpis z 20:30, dzięki niemu przyciszyłem telewizor, podgłośniłem "Z czuba" i w końcu da się mecz oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Sionko IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:15 Patrząc na potencjał ofensywny obu drużyn, wynik 0:0 i, co za tym idzie, karne stają się coraz bardziej prawdopodobne... Różnicę robi Sionko, który wg mnie będzie zawodnikiem, który najbardziej doświadczy o potędze euro poprzez spektakularny transfer. Niech sobie już załatwi drugą baterię do telefonu, bo na pewno rozdzwoni się po tym turnieju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrzyk Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:26 W sumie to chyba dobrze że Cech gra w szkłach kontaktowych. Gdyby miał okulary i kask to do pełni szczęścia brakowałoby mu tylko motorynki :) Ps.zauważyliście grupkę kibiców którzy maja właśnie takie kaski? Pierwszy raz w życiu doceniłem czeskie poczucie humoru i jak dla mnie to jest najbardziej zCzubowy element tych mistrzostw jak do tej pory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 195.94.208.* 15.06.08, 21:32 kibice czescy kapitalni :D przygotowani w 100%, nawet mieli otworki na uszy w hełmofonach żeby nie tracić kontaktu z otoczeniem :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:36 Z czuba, u Was to tylko modelki i modelki na tych fotach. Dajcie zdjęcie Barosa, skoro póki co na ławie siedzi, to niech chociaż tak oko nacieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Wszystko zgodnie z planem 15.06.08, 21:36 kebabiki wciągnąć na dwa razy i zapić czeskim piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebur Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:38 Na mecze Polska - Czechy proponuje środek obrony: Kadziewicz - Możdżonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:43 Czyli po losowaniu grup, oponenci Czech powinni byli bardziej (wyżej) porozglądać się za kadrowiczami... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Znowu to samo... IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:44 Nie minęła chyba minuta w studio i już Bożydar I. zaczął pić do Beenhakkera... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrzyk Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:50 Nieoceniona wikipedia: "Bożydar Iwanow- polski komentator sportowy, z wykształcenia politolog i dziennikarz. Swoją działalność jako dziennikarz zaczynał od 1991 w TVP3 Katowice w programie "Strych" poświęconej muzyce heavymetalowej, oraz podjął współpracę z Metal Hammerem." Może stąd te heavymetalowe okulary? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stockfish Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 21:56 hahaha :)))))))) że o głosie nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 Bożydar-to cie starzy załatwili 15.06.08, 21:58 pamiętacie ten skecz-jak sie wyrywa lachony, w roli głownej Bożydar kabarety.fani.pl/#top lub youtube.com/watch?v=Z3N0EdD5m4E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Turecki deszcz IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:00 Co Ci Turcy mają z tym deszczem??! To chyba nie ich szamani, bo w meczu ze Szwajcarami, to Turcy sobie gorzej radzili podczas ulewy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesus pepeiczkow czechow nie lubie ale im kibicuje IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.08, 22:05 bo przeciez mulom nie bede kibicowac, precz muzulmani z europy, 1% turcji jest w europie i oni mysla ze sa europejczycy wielcy na euro sie pchaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: pepeiczkow czechow nie lubie ale im kibicuje IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:08 precz z religią poza świątyniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.dsl.bell.ca 15.06.08, 22:09 nie no to jakies pojebusy sa zatrudnieni w tej gazecie,a ludzie czytaja takie gowno; oni sa za remisem Chechow z Turcja,bo bedzie okazja zobaczenia karnych - przeciez to debilstwo; cala ta pilka nozna to jedno wielkie oszustwo: sedziowie oszukuja i pilkarze rowniez - szkoda czasu na to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:09 No i po karnych... ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo 15.06.08, 22:10 Widzieliście 3 gości ubranych na Czecha (tego bramkarza) ? hahahaha myślałem, że się uduszę ze śmiechu ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.mil Komentator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:13 "kto wie co by bylo gdyby w bramce Czechow stal niezawodny w takich sytuacjach ("niezawodny" oczywiscie w cudzyslowiu) bramkarz reprezentacji Portugalii - Ricardo? Widzimy czterech pancernych bez psa: trzech na trybunach a jeden na boisku w bramce Czech" mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:16 o k**** gol dla Szwajcarów... to chyba kara za niestrzelenie gola (to prawie jak w drugiej połowie meczu Pol-Aut...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Szwajcarzy IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:30 Szkoda mi Szwajcarów... Nie dość, że w poprzednich meczach grali lepiej niż Ci, z którymi przegrali, to jeszcze teraz największa sensacja (póki co) mistrzostw... Swoją grą bardziej zasłużyli na ćwierćfinał niż Czesi (póki co)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan janek Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 15.06.08, 22:33 Ok, eksperci w studio sa wyjatkowo irytujacy, niemniej są rzeczy, których podczas euro oglądac naprawde nie sposob - to przerwy na reklamy, w czasie ktorych za kazdym razem widzimy m.in. resztki jedzenia skaczące po zebach, dwie gadajace paletki i chichoczącą lateksowa idiotkę, chamidło rozbijajace pusty kufel i rzucajace sie na cycatkę z dekoltem oraz młodą damę, co to tak dowcipnie i blyskotliwie splawia niedoszlego adoratora. Litości !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojte Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 15.06.08, 22:33 nie wiedziałem że wąsy pomagaja w grze w piłke .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Czy są jeszcze na świecie piłkarze z wąsami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:34 Na Euro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:35 A jednak KARNE!!!!!!!! HA HA HA HA :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś