Dodaj do ulubionych

Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo

• Gość: mimovoli tomasz hajto super star IP: *.krak.tke.pl 15.06.08, 20:44
      żartowałem...
      ten facio ma manie wszystkowiedzenia! żelowłos i garniturry ale gucci z
      pewnością! a jegoż komentarze to w zasadzie potwarze! lepiej nadawałby sie do TV
      Yugosłowiańskiej bo fajnie gada po serbochorwacku, no i mógłby jakiś makaronik w
      przerwie im pogotować, bo podobno potrafi jak nikt!
    • Gość: lorek Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.bielszowice.net 15.06.08, 20:44
      Tak się wszyscy napalili na te karne, że nic z tego nie będzie :P
      • Gość: MARIO Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 20:49
        No coż... Za nieprzewidywalność (między innymi) kochamy ten sport!!
        • Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:58
          Lepiej wyjedzcie juz dzisiaj nach Hause, Polaczki.A za roczek
          meldujcie sie u nas , Niemcow po nauke.Oczywiscie przedtem pokornie
          nas , Niemcow o to poproscie.
          • daniel.kaczynski Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% 15.06.08, 21:02
            Znowu ten głupi napinacz, co myśli (ryzykowna teza zakładać, że myśli), że nie widać jego adresu IP: Autor: Gość: Johann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            nie powiesz mi, że na piknik z okazji dnia otwartego ziem odzyskanych wpadłeś.
            • Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:14
              Moze przygotowuje wizyte naszej Angeli u was?Albo mam jutro byc
              obecny na posiedzeniu sadu , ktory mi przywroci prawo wlasnosci nad
              moja posiadloscia w Ostpreussen , oczywiscie po uprzednim wywaleniu
              z niej Polakow, zajmujacych ja BEZPRAWNIE?
              • dr_avalanche Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% 15.06.08, 21:18
                Bzdura. Kilkanaście dni temu podawałeś zupełnie inne wyjaśnienia dlaczego
                piszesz z neostrady. Idź dziecko na bok, odsapnij i wymyśl jakieś względnie
                spójną bajeczkę dla swojego trollowania.
                • Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:25
                  Doktor sie piszesz a takis ciemny.dr_avalanche napisał: Bzdura.
                  Kilkanaście dni temu podawałeś zupełnie inne wyjaśnienia dlaczego
                  > piszesz z neostrady.- napisalem " moze" .Rozumiesz znaczenie tego
                  slowa w waszej prymitywnej mowie?
                  • dr_avalanche Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% 15.06.08, 21:46
                    Trolliczku, odwracasz kota ogonem jak tylko możesz, ale sensownego wyjaśnienia
                    dlaczego piszesz z neostrady jak nie ma, tak nie ma :)

Swoją drogą - jak trzeba być cholernie sfrustrowanym, żeby tak wyładowywać swoje
                    kompleksy w dziesiątkach bezsensownych maili wypisywanych od tygodni na forach
                    gazety.
                    • Gość: Johann Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 25% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:02
                      Bzdury piszesz , nie odnosisz sie do meritum sprawy czyli do waszego
                      samopoczucia po batach jakie wam , Polakom sprawilismy ( jak zwykle
                      zreszta ) my , Niemcy . Zamilkly wreszcie wszystkie nadwislanskie
                      ryje.I beda milczec przez co najmniej 2 lata.Slabiscie jak Monaco
                      albo San Marino. Macie jakis Fehler genetyczny jako narod czy co ,
                      ze nie potraficie zrobic cos w zespole.A i rzadzic sie nie
                      potraficie za bardzo, jak to juz nasz Kanzler Bismarck slusznie i
                      madrze stwierdzil.Tak zescie w XVII wieku przep*eprzyli wlasne
                      panstwo, ze sie dziwie , ze po I WS zdecydowano sie odtworzyc go.Jak
                      to powiedzial pan Molotow , powstal potworek wersalski.
                      • dr_avalanche Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 25% 15.06.08, 22:28
                        No i kto tu się nie odnosi do meritum? czy chociaż pół zdania w twojej
                        wypowiedzi tłumaczy, dlaczego piszesz z neostrady? Albo dlaczego tracisz swój
                        cenny niemiecki czas jadąc tak na tym forum na beznadziejnych Polaków? Zmuszasz
                        mnie do zmiany zdania. Nie jesteś smarkatym trollem. To jest choroba :)
                    • zat4ra To po ch. z trollem rozmawiasz? 15.06.08, 22:28
                      Do tej pory byl ignorowany, i bylo ok.
                      Olac go, nie dokarmiac.
                      • dr_avalanche Re: To po ch. z trollem rozmawiasz? 15.06.08, 22:29
                        Gdzie był ignorowany? Poczytaj sobie archiwum jak się ludzie na niego wkurzają.
                        Mnie on nie wkurza. Zabawnie go tak trochę poszczypać.
              • Gość: stockfish Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 21:21
                Johann, ale fantazji to ci zazdroszcze :)
          • Gość: MARIO Re: Polacy, bilety na wasz jutrzejszy mecz za 30% IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:07
            Arogancja dosyć nie na miejscu, zważywszy, że Austriacy grali swoje mecze lepiej
            z Polską i z Chorwacją niż Niemcy...
    • Gość: republikafutbolu.p Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 15.06.08, 20:57
      Ja postawiłem na to, ze w obu meczach padnie mniej, niż 2.5 (w każdym z nich).
      Co prawda ostatnie typy hurtowo nie wchodziły, ale dalej jestem na plusie, co
      zawsze nastawia mnie pozytywnie. spider.republikafutbolu.pl
    • dr_avalanche Kibicować Czechom!!! 15.06.08, 21:00
      To nasz patriotyczny obowiązek. Wobec niepewnych jutrzejszych rozstrzygnięć,
      które mogą sprawić że z turniejem pożegna się nie tylko nasza reprezentacja, ale
      też Niemcy z Podolskim i Klose w składzie, dzisiejszy triumf Czechów sprawi, że
      w ćwierćfinałach będzie przynajmniej jeden Polak. Jan Polak.
      • Gość: MARIO Re: Kibicować Czechom!!! IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:03
        Dobre ;) Aczkolwiek mój patriotyzm nie jest aż tak zdesperowany! ;)))
    • Gość: stockfish Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 21:07
      Panowie, dzięki za wpis z 20:30, dzięki niemu przyciszyłem telewizor,
      podgłośniłem "Z czuba" i w końcu da się mecz oglądać :)
    • Gość: MARIO Sionko IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:15
      Patrząc na potencjał ofensywny obu drużyn, wynik 0:0 i, co za tym idzie, karne
      stają się coraz bardziej prawdopodobne...
      Różnicę robi Sionko, który wg mnie będzie zawodnikiem, który najbardziej
      doświadczy o potędze euro poprzez spektakularny transfer. Niech sobie już
      załatwi drugą baterię do telefonu, bo na pewno rozdzwoni się po tym turnieju...
    • Gość: Pietrzyk Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:26
      W sumie to chyba dobrze że Cech gra w szkłach kontaktowych.
      Gdyby miał okulary i kask to do pełni szczęścia brakowałoby mu tylko motorynki :)

Ps.zauważyliście grupkę kibiców którzy maja właśnie takie kaski?
      Pierwszy raz w życiu doceniłem czeskie poczucie humoru i jak dla mnie to jest najbardziej zCzubowy element tych mistrzostw jak do tej pory:)
      • Gość: bb Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 195.94.208.* 15.06.08, 21:32
        kibice czescy kapitalni :D
        przygotowani w 100%, nawet mieli otworki na uszy w hełmofonach żeby nie tracić
        kontaktu z otoczeniem :p
    • Gość: anka Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:36
      Z czuba, u Was to tylko modelki i modelki na tych fotach. Dajcie zdjęcie Barosa,
      skoro póki co na ławie siedzi, to niech chociaż tak oko nacieszy.
    • criss82 Wszystko zgodnie z planem 15.06.08, 21:36
      kebabiki wciągnąć na dwa razy i zapić czeskim piwkiem
    • Gość: zebur Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:38
      Na mecze Polska - Czechy proponuje środek obrony: Kadziewicz - Możdżonek
      • Gość: MARIO Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:43
        Czyli po losowaniu grup, oponenci Czech powinni byli bardziej (wyżej)
        porozglądać się za kadrowiczami... ;)))
    • Gość: MARIO Znowu to samo... IP: 78.8.106.* 15.06.08, 21:44
      Nie minęła chyba minuta w studio i już Bożydar I. zaczął pić do Beenhakkera... :((
    • Gość: Pietrzyk Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:50
      Nieoceniona wikipedia:
      "Bożydar Iwanow- polski komentator sportowy, z wykształcenia politolog i dziennikarz. Swoją działalność jako dziennikarz zaczynał od 1991 w TVP3 Katowice w programie "Strych" poświęconej muzyce heavymetalowej, oraz podjął współpracę z Metal Hammerem."

Może stąd te heavymetalowe okulary? :)
      • Gość: stockfish Re: Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.spray.net.pl 15.06.08, 21:56
        hahaha :)))))))) że o głosie nie wspomnę
    • criss82 Bożydar-to cie starzy załatwili 15.06.08, 21:58
      pamiętacie ten skecz-jak sie wyrywa lachony, w roli głownej Bożydar

kabarety.fani.pl/#top
      lub
      youtube.com/watch?v=Z3N0EdD5m4E
    • Gość: MARIO Turecki deszcz IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:00
      Co Ci Turcy mają z tym deszczem??! To chyba nie ich szamani, bo w meczu ze
      Szwajcarami, to Turcy sobie gorzej radzili podczas ulewy...
    • Gość: jesus pepeiczkow czechow nie lubie ale im kibicuje IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.08, 22:05
      bo przeciez mulom nie bede kibicowac, precz muzulmani z europy, 1% turcji jest w
      europie i oni mysla ze sa europejczycy wielcy na euro sie pchaja
      • Gość: MARIO Re: pepeiczkow czechow nie lubie ale im kibicuje IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:08
        precz z religią poza świątyniami!
    • Gość: xyz Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.dsl.bell.ca 15.06.08, 22:09
      nie no to jakies pojebusy sa zatrudnieni w tej gazecie,a ludzie
      czytaja takie gowno; oni sa za remisem Chechow z Turcja,bo bedzie
      okazja zobaczenia karnych - przeciez to debilstwo; cala ta pilka
      nozna to jedno wielkie oszustwo: sedziowie oszukuja i pilkarze
      rowniez - szkoda czasu na to wszystko
    • Gość: MARIO Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:09
      No i po karnych... ;((
    • nikalaj Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo 15.06.08, 22:10
      Widzieliście 3 gości ubranych na Czecha (tego bramkarza) ? hahahaha myślałem,
      że się uduszę ze śmiechu ! :-)
    • Gość: k.mil Komentator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:13
      "kto wie co by bylo gdyby w bramce Czechow stal niezawodny w takich sytuacjach
      ("niezawodny" oczywiscie w cudzyslowiu) bramkarz reprezentacji Portugalii - Ricardo?
      Widzimy czterech pancernych bez psa: trzech na trybunach a jeden na boisku w
      bramce Czech"

mistrz
    • Gość: MARIO Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:16
      o k**** gol dla Szwajcarów...
      to chyba kara za niestrzelenie gola (to prawie jak w drugiej połowie meczu
      Pol-Aut...)
    • Gość: MARIO Szwajcarzy IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:30
      Szkoda mi Szwajcarów... Nie dość, że w poprzednich meczach grali lepiej niż Ci,
      z którymi przegrali, to jeszcze teraz największa sensacja (póki co)
      mistrzostw... Swoją grą bardziej zasłużyli na ćwierćfinał niż Czesi (póki co)...
    • Gość: pan janek Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 15.06.08, 22:33
      Ok, eksperci w studio sa wyjatkowo irytujacy, niemniej są rzeczy, których podczas euro oglądac naprawde nie sposob - to przerwy na reklamy, w czasie ktorych za kazdym razem widzimy m.in. resztki jedzenia skaczące po zebach, dwie gadajace paletki i chichoczącą lateksowa idiotkę, chamidło rozbijajace pusty kufel i rzucajace sie na cycatkę z dekoltem oraz młodą damę, co to tak dowcipnie i blyskotliwie splawia niedoszlego adoratora. Litości !!!!
    • Gość: wojte Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 15.06.08, 22:33

nie wiedziałem że wąsy pomagaja w grze w piłke ....
    • Gość: jasiek Czy są jeszcze na świecie piłkarze z wąsami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 22:34
      Na Euro?
    • Gość: MARIO Pożegnanie grupy A Z czuba i na żywo IP: 78.8.106.* 15.06.08, 22:35
      A jednak KARNE!!!!!!!! HA HA HA HA :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka