tommyd88 Niewolnik ? 11.07.08, 14:55 Zarabiaja ku**s po 50-60 tys. euro tygodniowo (mowi sie, że ma nawet 100 tys dostać) !! I jeszcze śmie twierdzić, że jest niewolnikiem ? Takich bym od razu odsunął od piłki, odberał całe zarobki i niech sobie radzi w zwykłym życiu, ciekawe czy nadal by wysmradzał...Az sie we mnie gotuje jak slysze takie wypowiedzi, ..y laluś... Odpowiedz Link Zgłoś
tauronmachine jakby co to moge go zmienic :) 11.07.08, 15:02 a co na ryz i wode nie starcza wynagrodzenia? komus sie termin niewolnictwo bardzo lekko kojarzy... jak tak placze to ja moge byc takim niewolnikiem za 10% tego co zarabia :) Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Ronaldo powtarza za Blatterem: Jestem niewolnikie 11.07.08, 15:45 Byłem całkowicie przeciwny odejściu Ronaldo do Realu, bo Manchester United to najlepszy klub w Europie i na świecie, a liga angielska najlepszą ligą świata. Tam zarabia się największe pieniądze i najwięcej kibiców chodzi na mecze, a Real Madryt to dno, klub który zniszczy każdą największą gwiazdę, każdy największy talent, ale jak ta "płacząca panienka" jest taka niewdzięczna i skarży się szefowi FIFA jak jakieś dziecko to niech MU go sprzeda. Niech spier..la. niewdzięcznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Faktycznie szokujace ze musiy wysiazac sie z umowy IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.08, 15:47 Przeciez facet zobowiazal sie do grania w MU. Uzgodnil wynagrodzenie, i termin odejscia z klubu, podpisal umowe. Czy on zrezygnowalby z wynagrodzenia gdyby zlamal noge i nie mogl grac? Chyba nie. zzatem MU ma zrezygnowac z jego pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Biedny ten Ronaldo, 7 mil. rocznie toc to niewolni IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.08, 16:13 7 milionow € rocznie toc to niewolnictwo, w stoczni bylby wolny i zarabial 10 tys €. Pomylony jest ten swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dread007 Ronaldo powtarza za Blatterem: Jestem niewolnikiem IP: *.171.160.90.crowley.pl 11.07.08, 18:12 ronaldo jest po prostu załosny. Nikt nie zrobil dla niego tyle co ferguson i manchester,a ten probuje teraz z siebie zrobic ofiare, biednego czlowieczka na ktorego malutkie biedne konto wplywa co tydzien wiecej pieniedzy niz wielu ludzi zarabia przez cale swoje ciezke zycie. Biedny ronaldo jak oni moga go tak traktowac. Jako fan ManU mam gleboka nadzieje ze ten pozbawiony jakiejkolwiek klasy czlowiek odejdzie do Realu gdzie zapewne jak wielu jego wielka chwala bedzie stopniowa przygaszala. Po latach bedzie mial za to mnostwo zer na swoim koncie.Szkoda ze tak wielki talent pilkarski idzie w parze z takim malym mozdzkiem i calkowitym brakiem klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Durna pała IP: *.eranet.pl 11.07.08, 18:46 Sromaldo uważałem zawsze za tępaka. Ale teraz pokazał, że prócz durnego uśmieszku nie ma niczego. Durnycw.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Ronaldo powtarza za Blatterem: Jestem niewolnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 22:17 O jakich wy 25tys mowicie czy tez o 60 on zarabia 130 TYS. FUNTÓW TYGODNIOWO. A jezeli podpisałby nowy kontrakt z MANUTD to zarabialby najwiecej na golbie tj 175 tys funtow czyli jakies 250 tys euro tygodniowo ale w kontrakcie zawarta bylaby klauzla minimalnej sprzedarzy o wartosci 100mln funtow> A pozatym to tego newsa niemacie co brac pod uwage bo ronaldo wypowiedziaql sie tylko raz na temat jego rzekomego transferu do realu i powiedzial ze te wszystkie informacje to plotki i ze przez najblizsze dwa sezony bedzie grał w MANCHESTERZE UNITED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Ronaldo powtarza za Blatterem: Jestem niewolnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 12:50 Ronaldo udaje wielkiego kozaka lubilam GO ale mnie wkurzyl ze chce przejsc do realu a gdzie manchester w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janush Ronaldo powtarza za Blatterem: Jestem niewolnikiem IP: *.pl 20.07.08, 21:16 Chciałbym być niewolnikiem za ponad 100 tys.funtów tygodniowo.Podpisał kontrakt,to niech go teraz wypełni,gwiazdor jeden.We łbach im się przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś