Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 12:52 skoro zdegradowano Zagłębie (czyli spadło ono na poz. 15-16), to znaczy że Widzew wskoczył na miejsce barażowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siabada Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 12:57 A jak zrzucą Koronę to Widzew się utrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.kielce.net.pl 06.08.08, 12:59 ...i dostanie od Ekstraklasy i PZPN medal za walkę z Korupcją;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:08 Gość portalu: kibic napisał(a): > ...i dostanie od Ekstraklasy i PZPN medal za walkę z Korupcją;) ... i mistza Polski bez gry, tzn przy zielonym stoliku:) Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, 06.08.08, 15:10 Jajca jajcami, ale jak to było w Portugalii? Bo nie pamiętam, tam też jakaś drużynka odwołała się do sądu i karą za to było ... no właśnie co? Albo FIFA chciała wyrzucić Portugalię ze wszystkich rogrywek albo ta drużynka dostała łomot. Tak czy inaczej pomysł aferzystów z Lubina może dać tragiczne skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Ile Trybunał wziął za wyrok ws Widzewa?? 06.08.08, 15:32 Jak widac Zagłębie i Korona za mało dali... i znowu są równi i równiejsi... Widzew do II ligii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howgh Re: Ile Trybunał wziął za wyrok ws Widzewa?? IP: 217.153.125.* 06.08.08, 15:48 wszytkie zwierzęta sa równe ale świnie (widzew ) najrówniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blada twarz nie ma jak głos apacza z otchłani swojego sracza ! IP: *.acx.pl 06.08.08, 16:08 Za to ty jesteś płaściutki. A mózg twój jest równiutki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew B. RTS Re: Ile Trybunał wziął za wyrok ws Widzewa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:18 Jak to ile?? Tyle co sie należało!!! :) Ekstraklasa sla Widzewa!!! HEJ!! HEJ!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 15:16 i fazę grupową ligi mistrzów (w oszukiwaniu i mataczeniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: A jak zrzucą Koronę to Widzew się utrzyma IP: *.toya.net.pl 06.08.08, 18:18 Co ty piszesz za bzdury.Przecierz degradacja nie oznacza przesuniecia na ostatnie miejsce,a wiec Widzew zostaje gdzie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr.. IP: *.kielce.net.pl 06.08.08, 12:57 Widzew do II ligii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leesior Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:14 Popieram. Do II ligi z nimi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.toya.net.pl 06.08.08, 19:44 TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz 15 kolejnych klubów to... IP: 81.219.133.* 06.08.08, 20:55 Cracovia, Jagiellonia, Amica/Lecha, Bełchatów, Śląsk a Wy jakie obstawiacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
arek.gazeta Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... 06.08.08, 12:57 Po co było tyle zamieszania wokół Zagłębia. Przecież korupcja w klubie była oczywista, czy musiało to trwać aż tyle czasu tylko dlatego że wlaścicielem jest spółka skarbu państwa? Sprzedawczyki wynocha z ligi, swoją drogą też mi kara za przestępstwo, degradacja o 1 klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.tktelekom.pl 06.08.08, 13:01 a to dlatego, że korupcja w Zagłębiu to było dawno i nie do końca prawda, ale czytaj dalej wyborcze i inne dzienniki to zawsze będziesz poinformowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:03 Jasne. Gazeta Wyborcza winna degradacji Zaglebia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottz Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:44 Zdegradować Wyborczą!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubin [...] IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.08.08, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastunek Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:45 Napisz mi skąd jesteś i komu kibicujesz a podam Ci przykłady korupcji w Twoim klubiku. Nie ma czystego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peees Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:50 > Napisz mi skąd jesteś i komu kibicujesz a podam Ci przykłady korupcji w Twoim > klubiku. Nie ma czystego klubu. Lewart Lubartów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.domainunused.net 06.08.08, 16:07 Ruch Chorzów. Nie licząc eksperymentalnego sezonu, gdy liga podzielona byłą w systemie Szkockim, na grupę spadkową/mistrzowską (2000/2001) gdy piłkarze wyszli na mecz (bodaj z Groclinem? wykolegowano Śląsk Wrocław który pół roku później poleciał do 2 ligi) 15 minut później, ale to była raczej desperacja/cwaniactwo a nie korupcja :) Śląsk mógł gole strzelać, a nie oglądać się na innych. Poza tym zależy to od definicji korupcji. Czy jak jeden z 11 piłkarzy grał "gorzej" to od automatycznie uznane jest to za sprzedany mecz? sprawa jest śliska i trudna, i wydanie korzystnego i równego dla wszystkich wyroku jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 91.193.160.* 06.08.08, 19:14 W Widzewie też nie kupował cały zarząd tylko jeden udziałowiec. Więc jaka może być odpowiedź na pytanie czy jak jeden piłkarz sprzedał, to...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ciemnej masy Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 23:22 taaa, Widzew cacy, a jeden Sz. be. Czy to pan Sz. odniósł korzyść z przestępstwa, czy Widzew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 08:32 powiedz mi gościu jaką to korzyść odniósł Widzew z kupowania przez szymańskiego meczy, bo ja do dziś nie wiem, Widzew wtedy NIE AWANSOWAŁ, a z niby kupionych meczy przegrał m.in. 4-1 z bełchatowem - więc ktoś tu musiał w takim razie zapłacić więcej i jakoś nikt tego nie zauważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myself Re: widzew nas (was ) oszukał IP: 217.153.125.* 07.08.08, 17:04 ale widzew tez nie spadł ( między innymi dzięki tym punktom ), więc nie odeszli piłkarze, sponsorzy (kasa od sponsorów ligi i indywidulanych ), kibice...czyli dzięki oszukaniu rywali i kibiców uratował niezła kaskę...jak rozumiem jak ktoś przyp...doli ci bejzbolem z zamiarem pozbawienia cię życia ale mu sie nie uda i zrobi z ciebie "tylko" inwalidę to też będziesz sie domagał dla niego kary grzywny i robót społecznych...w końcu nie odniósł zamierzonej korzyści a w Łodzi bez zmiany - ŁKS pany a widzew pogardzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemix Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 15:06 No musiało. W końcu sponsorem Zagłębia jest KGHM, a poza tym, że to dość bogata spółka, to jeszcze spółka tzw. skarbu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.08.08, 17:11 Ręce opadają! arek.gazeta pogooglaj co nieco, bo różnica pomiędzy "właściciel" a "udziałowiec" jest dość znaczna. Uzyjeś kiedyś tego zwrotu w jakiejś wazniejszej sprawie i albo Cię wysmieją albo sobie bałaganu narobisz. Do wszystkich niedoinformowanych: Państwo NIE JEST właścicielem Zagłębia ani KGHM. Szczegóły w dziale inwestorskim www.kghm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.tktelekom.pl 06.08.08, 12:59 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.centertel.pl 06.08.08, 13:00 Tego to już nie wie nikt jak powinno być naprawde. Teraz to o kształcie lig decyduje polityka a nie wewnętrzne przepisy PZPN. Zagłębie zapewne odwoła się od tej decyzji i sprawe wygra. Wtedy dopiero będą jaja na całego. PZPN do odwołania i do zaorania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:05 Ten wyrok jest ostateczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keebitz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr.. 06.08.08, 13:02 Widzew nie zagra juz w tym sezonie w Ekstraklasie, bo rozegral mecz w 1 lidze. szkoda. bo nalezy mu sie 1 liga i tak jak napisal poprzednik medal za walke z korupcja i PZPN :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z1906s Nie piszcie już o widzewie bo mam czkawkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:11 Widzew to bym spuścił do A klasy za ordynarną butę! Najpierw im się upiekło za korupcję(jako jedynemu klubowi na razie) a potem perfidnymi sztuczkami chcieli wykopać Polonię Bytom z ligi. Dla mnie to zwykli krętacze bez honoru. Teraz czekamy na podobny do Lubina werdykt w sprawie Korony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:19 nikt nie bedzie nam tu podskakiwał! w Łodzi liczy się tylko Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: 85.11.104.* 06.08.08, 13:23 Czekaj jak Was "koledzy" z I ligi spuszczą tam gdzie miejsce Wasze :D Czekamy na koniec sezonu I ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 15:18 już w pierwszym meczu Widzew miał lewego karnego. Nic się nie nauczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:30 wielki widzew za kupowane mecze:) tyle w temacie. W łodzi tylko ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:36 w łodzi może i tak - jak sobie na burcie namalujesz. w kajaku i na materacu ewentualnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abraham lincoln wielki widzew buahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:11 spadaj koruptorze z swoim widzewkiem do A klasy. Choć tak naprawdę wasze miejsce jest w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 17:55 a co to jest Wielki Wdzew? Jakaś wieś pod Łodzią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.08.08, 15:14 > wielki widzew za kupowane mecze:) > tyle w temacie. W łodzi tylko Ptaszyszko kupiło wam mistrzostwo w 1989.Więc siedzcie cicho grzybiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.domainunused.net 06.08.08, 16:10 W 1989 mistrzem po zaciętym i wyrównanym sezonie został Ruch Chorzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: w oczy was kole Wielki Widzew IP: 91.193.160.* 06.08.08, 19:18 Hej, łKSiaczi, nie podskakuje, niedługo wy też lecicie za korupcje, na waszym miejscu to bym cchutko siedział i z tego wyroku TA się nie cieszył. A, zapomniałem przecież wy honorowi jesteście, sami się zdegradujecie za kupczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: w oczy was kole wielki Wdzew IP: *.toya.net.pl 06.08.08, 19:46 W ŁODZI BEZ ZMIANY!!!!!!ŁKS BEZDOMNI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: widzew to mnie kole...d..y lata IP: 217.153.125.* 07.08.08, 17:11 głównym podskakującym jest tu widzew pajacu ... o to sie właśnie rozchodzi...a w Łodzi liczy się kasę - jak wszędzie ...wygląda na to że szczególnie dobrze liczy się w widzewie pewnie dlatego wyrzuca się oddanych pracowników i podnosi ceny biletów po spadku do niższej klasy rozgrywkowej... a wy będziecie dalej klaskać nie wiedząc czy mecz puszczony ważne że nie w 2 /3 lidze...ludzie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc...z [...] IP: 195.69.81.* 06.08.08, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Nie piszcie już o widzewie bo mam czkawkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:42 Bredzisz synku, skoro do WSA czyli wojewódzkiego sądu administracyjnego, to nie ma mowy o żadnej drodze cywilnej, te bowiem rozpatrują sądy powszechne natomiast sądy administracyjne orzekaja w sprawach szeroko pojętej administracji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc...z Re: Nie piszcie już o widzewie bo mam czkawkę IP: 195.69.81.* 06.08.08, 14:05 Po pierwsze nie jestem Twoim synkiem uciekinierze z durexa. Po drugie panie prawnik (o ile rzeczywiście znasz ta dziedzinę życia społecznego z pozycji innej niż ława oskarżonych), mówiąc "cywilny" purysto językowy miałem na myśli tryb inny niż związkowy w tym wypadku prowadzony poza strukturami PZPN-u. No chyba, że Ty w PZPN składasz zażalenie na złą obsługę w hipermarkecie. Sprawa Polonii tyle ma do szeroko pojętej administracji publicznej co Ty do środowiska prawniczego (żaden szanujący się prawnik nie chwaliłby się na forum GW, że jest prawnikiem). Jednak miło mi, że odniosłeś się do mojej wypowiedzi, szkoda tylko, że w żadnym fragmencie merytorycznie. Ale kombinuj, kombinuj panie prawnik bueheheheheheheee Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Nie piszcie już o widzewie bo mam czkawkę 06.08.08, 15:48 W ordynarny sposob kupiliscie sobie miejsce w ekstraklasie przy zielonym stoliku za glosy w wyborach wiec nie opowiadaj o honorze Polonii. Utrzymanie sprotowe to nie wszystko trzeba sie jeszcze umiec utrzymac organizacyjnie. Rasumujac Polonie to tez kretacze bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniew Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 217.153.125.* 06.08.08, 13:33 widzewowi jedyne co się należy to ostracyzm społeczny - zaczynając od dziennikarzy a na kibicach kończąc...wyjątkowe draństwo z uniknięciem kary wpisuje się w sportowy i etyczny upadek tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qłit lopez Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 195.69.81.* 06.08.08, 14:22 www.superrelax, weź się nie unoś. "Przedawnienie" koleżko "przedawnienie", naucz się tego trudnego słowa. Widzew nie był sędzią w tej sprawie, więc nie pyskujcie dziewczyny, bo się ośmieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: widzew, co? oszustwo! IP: 217.153.125.* 06.08.08, 15:53 przedawnił to bym wasze tytuły - zgodnie z waszą doktryną że umoczeni są wszyscy bo od lat kupowali/sprzedawali...w łodzi bez zmiany -widzew pogardzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic &&&&&& Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:09 Werdykt Trybunału Arbitrażowego to jedna wielka szopka, jedna wielka mafia. Może mi ktoś wytłumaczy, że za te same przestępstwa, w tym samym czasie, ten sam Trybunał (chociaż zaiste w innnym składzie) cofa Widzewowi karę degradacji, a podtrzymuje karę dla Zagłebia i Korony. Nie jestem obrońcą złodziei, oszustów i handlarzy, potępiam to i oczekuję sprawidliwego traktowania wszystkich klubów. Ale to co zrobił Trybunał jest jednym WIELKIM SKANDALEM. W propos ostracyzmu w stosunku do wybranych drużyn. Proszę mi wymienić chociaż jedną drużyne w polskiej lidze wszystkich szczebli, która nie jest umoczona aferą korupcyją. Tak się jakoś dziwnie składa, że w odpowiednim czasie wyciągane są z prokuratury wrocławskiej teczki odpowiednich drużyn. Dlaczego akurat spotkało to wyłącznie te a nie inne drużyny? Przypomina mi to działania IPN, odnośnie "medialnej" lustracji niewygodnych dla poprawnych "elit" osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzymajcie mnie Powaliło cię? IP: *.crowley.pl 06.08.08, 13:59 Synek "madal za walkę z korupcją dla widzewa"? Czy ty się aby dobrze czujesz czy masz skrzywienie mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frelka Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: 83.238.214.* 06.08.08, 13:03 czy z ukaraniem piłkarzy za udział w procedurach korupcynych, nie mogłoby byc tak z kierowami, którym za wykroczenia drogowe zabiera się prawojazdy na ro, dwa, czy dożywotnio??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.4web.pl 06.08.08, 16:03 ja sie ciesze, ze o czym by tu nie napisano i tak na forum dojdziemy do WIDZEWA - zakompleksieni zazdrosnicy!!! Łódź to Widzew, a Widzew to Łódź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjopaci.pl Re: widzewski bełkot IP: 217.153.125.* 06.08.08, 16:51 z czego tu się cieszyć deb.ilu , że widzew w odczuciu społecznym stał się na twoich oczach chłopcem do bicia...przysłowiową komuną której każdy nienawidzi...i nie rozsmieszaj mnie z tą łodzią kibicko z żyrardowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuje? IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:03 Jak to jest, że w przypadku Zagłębia, PKOL na przedawnienie nie przystał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:09 Dlaego ze na poczatku afery korupcyjnej Zaglebie mialo sprawe w PZPN a dotyczyla ona slawnego meczu z POlarem. Dlatego tez okres przedawnienia ulegl wydluzeniu. W zwiazku z tym nie zdziwie sie jak Korona nie zostanie zdegradowana, bo oni nie mieli postepoania przed PZPN, a ich ostatni czyn korupcyjny ulegl przedawnieniu. Obym w sprawie Korony sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:24 Kolego nie pisz bzdur. W sprawie Widzewa, PKOL mógł się kierować tym samym, czym sądy kierowały się w sprawie afery FOZZ. Polecam przeczytać: ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Malinowski-mamy-nowy-argument,wid,10208140,wiadomosc.html?ticaid=1660d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:30 Tym linkiem potwierdziles wszytko to co napisalem w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:39 Czytanie ze zrozumieniem najwyraźniej sprawia ci problem. Tym linkiem dowiodłem, że wszystko leżało w rękach PKOLu i trybunał wcale nie musiał przychylać się do widzewskich argumentów. Równie dobrze mogli Widzew zdegradować, tak jak dziś zdegradowali Zagłębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:48 Niestety nie masz racji. Trybunal Arbitrazowy podjal decyzje zgodnie z obowiazujacym prawem - w sprawie Widzewa. Decyzja w sprawie ZAglebia tez jest zrozumiala i przejrzysta,a wyjasniona dokladnie w twoim linku. Dopiero decyzja w sprawie Korony moze rzucic nowe swiatlo w calej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo I co pajacu? IP: *.macxweb.eu 06.08.08, 15:17 Jak skomentujesz werdykt w sprawie Korony? Taki prawy ten twój PKOL i Widzewek? Nadal będziesz bronił koleżanek Dody: ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Kolezanka-Dody-dobila-polska-pilke,wid,10190060,wiadomosc.html?ticaid=1660f Doskonały masz nick, bo prawdziwy znaFca z ciebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:11 tu PKOL nie ma na cos przystawac, tylko liczyc termin 2 lat od ostatniego czynu korpucyjnego do rozpoczecia postepowania. z przypadku Zaglebia postepowanie rozpoczeto przed uplywem 2 lat, w przypadku Widzewa po uplywie 2 lat. to czysta matematyka, zadne sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:21 Jeśli zdegradują Koronę toby znaczyło, że się głęboko mylisz, bo zarzuty dotyczące tego klubu są sprzed 2 lat. Moim zdaniem decyzja w sprawie Widzewa mocno śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:26 Ja tak na prawde nie wiem kiedy Korona kupila ostatni mecz, ale raczej zarzuty dotycza sezonow kiedy nie grali w ekstraklasie. Wiec z tego wnioskuje ze minely juz 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:31 Sezon 2003/2004 www.sport.pl/sport/1,67926,5073764.html więc jeżeli i w przypadku Korony orzekną degradację, toby znaczyło, że decyzja PKOL w sprawie Widzewa była skandalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:37 Zgadzam sie z toba calkowicie. Dlatego tez uwazam ze Korona nie zostanie zdegradowana. Jesli natomiast zostanie to bedzie skandal. Oznaczaloby to ze Tryunal co 2 tygodnie zmienia interpetacje tych samych przepisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:44 >jeżeli i w przypadku Korony orzekną degradację, toby znaczyło, że >decyzja PKOL w sprawie Widzewa była skandalem! a jeżeli Koronie się upiecze? będzie wtedy skandal czy nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:53 Jesli korona zostanie zdegradowana bedzie skandal prawny, jesli nie moralny. Tak czy inaczej bedzie skandal. Oczywiscie tzreba poczekac na uzasadnienie. Jednak w swietle wczesniejszych decyzji nie widze innej mozliwosci jak utrzymanie KOrony. Sam oczywiscie jestem za tym zeby zostala zdegradowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: 80.48.86.* 06.08.08, 14:23 Przepraszam, że wchodzę w słowo, ale nie decyduje data wydania decyzji ale data wszczęcia postępowania. Nadto, co do skanalu moralnego?, pytam bo piszecie jak zorientowani, czy zaprzeczycie, że znakomita części klubów od ektra do A klasy, jeśli nie wszytkie kluby są umoczone? Moralność pytanie wprost od kiedy ścigamny korupcję od daty penalizacji 2003r., czy wszcześniejsze też? Jeśli wcześniejsze nie to co nie jest to skandal moralny? Niestety piłka do jak widać szambo, a w szambie jak to szambie same g...a. I co będziemy debatować które większe i bradzie czuć? Ot i teza o moralności a la polska liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:31 Zgadzam sie z Toba w 100%. Natomiast Korona zostala zdegradowana :] wiec teraz sam nie wiem co myslec o sprawie Widzewa. Moim zdaniem decyzja jest bardzo kontrowersyjna. Jednak chcialbym uslyszec uzasadnienie decyzji w sprawie Korony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melex Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:24 niestety - doszlismy (dzieki PZPNowi) do takiego miejsca, gdzie kazda decyzja jest skandalem. a wystarczylo zamiast degradacji dowalac kary ujemnych punktow i grzywien tak wysokich, ze umoczone kluby robily by bokami. a zarobione w ten sposob pieniadze mozna by bylo przeznaczyc na szkolenie mlodziezy, bo tu trzeba walczyc o przyszlosc, zostawic skundlona przeszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:21 Nie asz racji. Juz dawno uplynal termin 2 lat w przypadku Zaglebia. Jednak w ich sprawie zostalo wszczete postepowanie jeszcze tam pare lat temu, a pozniej zawieszone. I tylko dzieki temu przedawnienie uleglo wydluzeniu. Masz racje natomiast co do braku sztuczek. Czysta matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: 85.11.104.* 06.08.08, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: Kto stoi za Wdzewem, kto pod stołem ich ratuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:23 a musi ktoś stać? przecież legie też trzeba zdegradować za odebrane mistrzostwo i co kto stoi za nimi? ale zreszta co to kogo obchodzi wystarczy że sie boicie Widzewa i to wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana boat Bogu niech bedą dzięki. Amen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:07 Dobrze się stało. Za korupcje musi być kara a nie jak w przypadku Bońkowego Widzewa nagroda. Teraz czas na Koronę. Powinna być ukarana jak inni. sprawiedliwość musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro PZPN PZPN musi się odwołać od decyzji w sprawie Widzewa IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.08, 13:08 Jeżeli sprawa Zagłębia Lubin nie ulega przedawnieniu, bo istniały jednak podstawy prawne do ukarania tego klubu za korupcję sportową, to teraz PZPN musi zaskarżyć decyzję Trybunału Arbitrażowego podjętą w sprawie Widzewa Łódź!!! Widzew musi zostać ukarany za kupowanie spotkań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: PZPN musi się odwołać od decyzji w sprawie Wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:09 W sprawie Widzewa wyrok jest ostateczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: PZPN musi się odwołać od decyzji w sprawie Wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:13 Ostateczny czy nie - jest skandaliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: PZPN musi się odwołać od decyzji w sprawie Wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:18 Prawo jest jakie jest. To nie wina Trybunalu Arbitrazowego oni podjeli decyzje zgodna z litera prawa. W calej sprawie zawnilil PZPN przez swoja opieszalosc i podjescie do zagadnienia korupcji w polskiej pilce. Trybunal nie stwierdzil ze Widzew nie kupowal meczy, tylko ze juz jest za pozno zeby go skazac. Instytucja przedawnienia dotyczy wszytkich - na tym polega demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3Przemek Re: PZPN musi się odwołać od decyzji w sprawie Wi IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.08, 16:20 Faktycznie jesteś znaFca :) :). PZPN może odwołać się do SN i nikt im tego nie zabroni, co więcej w przypadku pozytywnego rozpatrzenia odwołania sparawa Widzewa ponownie bedzie rozpatrywana i na bank nie ominie go kara :):) i będzie dłużej "balował" na zapleczu ekstraklasy :). Do tego zapewne dojdzie sprawa przyznania licencji Widzewowi w 2004, która to sprawa ponownie jest rozpatrywana przez prokuratorów we Wrocławiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PZPN musi się odwołać od decyzji w sprawie Wi IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 17:57 mylisz się "znafco" od siedmiu boleści. Jest jeszcze możliwość kasacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? podzielam twoją opinię IP: 84.243.222.* 06.08.08, 13:11 Gość portalu: Pro PZPN napisał(a): > Jeżeli sprawa Zagłębia Lubin nie ulega przedawnieniu, bo istniały jednak > podstawy prawne do ukarania tego klubu za korupcję sportową, to teraz PZPN > musi zaskarżyć decyzję Trybunału Arbitrażowego podjętą w sprawie Widzewa > Łódź!!! Widzew musi zostać ukarany za kupowanie spotkań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: *.as.kn.pl 06.08.08, 13:08 Nie rozumiem tylko, dlaczego na stronie głównej gazety.pl. pojawia się myśl "liga odwołana!?" Przecież właśnie degradacja Lubina i Korony prowadzi do pełnego unormowania sytuacji. Na dziś w lidze jest 16 drużyn, ewentualnie 17 i gramy od piątku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.08.08, 13:20 Wygląda na to, że: "Albo liga gra z Zagłębiem, albo nie gra w ogóle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zee Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 195.69.81.* 06.08.08, 14:15 Buehehehehehe? Do czego? Pełnego unormowania? O ile pamiętam min. sprawiedliwości wychodząc z siedziby prokuratury we Wrocławiu wspominał coś o 29 klubach, innych niż dotychczasowe umoczonych w proceder korupcyjny. Czyli kiedy zaczynamy? Za dwa lata powinno się wyprostować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam 08 Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:15 PANIE JEŻ jestem cały zapłakany ze śmiechu. Jak przyjemnie być prezesem klubiku w niby `1 lidze, przecież klubik ten grał w 1 lidze zwanej ekstraklasą, a ponadto mieć łatkę klubu przestępczego. HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Niestety przyblaknął blask łupu POWYBORCZEGO Platformy niby Obywatelskiej. Tak samo bym pisał i pisałem o innych klubach zamieszanych w korupcję np WIdzewie z miasta Łodzi i na pewno o KORONIE, a później o Jagieloni, Cracovii czy innych. TO PRZESTĘPSTWO wyjątkowo śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:23 dziwna sprawa. Widzew 2004/2005 w tych latach, Korona 2003/2004 - jeśli decyzja będzie dla Korony negatywna to w Widzew ewidetnie sobie załatwił decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, 06.08.08, 15:57 Z tego co pamietam to sa dowody takze na mecze Korony w II lidze czyli dokladnie w tym sezonie w ktorym Widzew kupowal mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 91.193.160.* 06.08.08, 19:24 Zawiadom CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinarsenal Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 13:26 Polskie prawo ma jedną największą wadę - ogrom możliwości odwołań, szukanie kruczków i dziur prawnych. Nie było by tego zamieszania gdyby Zagłębie poddało się karze degradacji już na samym początku sprawy. To samo dotyczy innych klubów. Sprawy ciągną się miesiącami, a najwięcej traci na tym nieważny kibic. Ujednolicić prawo i stworzyć zasady na wzór angielskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:33 Jestes prawnikiem? Bo prawo w systemach demokratycznych ma to do siebie ze ma mase kruczkow i dzieki temu zyja prawnicy. Co innego na Bialorusi czy w Chinach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leesior Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:28 Od Cracovii się odp....l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris354 Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: *.chello.pl 06.08.08, 13:24 Wreszcie juz dawno powinno to nastapic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro PZPN PZPN>> Sprawa Widzewa do Sądu Najwyższego!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.08, 13:25 Mimo, że decyzje Trybunału Arbitrażowego przy PKOL są niemal ostateczne - można je zaskarżyć do Sądu Najwyższego!!! Widzew Łódź nie może być jedynym bezkarnym, kupującym mecze klubem w Polsce! Do PZPN! Po korzystnych decyzjach w sprawie Lubina i mam nadzieję w sprawie Korony, należy się odwoływać od decyzji Trybunału! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: PZPN>> Sprawa Widzewa do Sądu Najwyżs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:40 > Widzew Łódź nie może być jedynym bezkarnym, kupującym mecze klubem w Polsce! dobrze wiesz, że kupowali wszyscy (no, może 95% klubów). czyli Widzew nie jest jedynym któremu się upiekło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastunek Re: PZPN>> Sprawa Widzewa do Sądu Najwyżs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:47 Ale jest jak na razie jedynym, któremu upiekło się OFICJALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: PZPN>> Sprawa Widzewa do Sądu Najwyżs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:30 oficjalnie i zgodnie z prawem. a ze prawo mamy jakie mamy? nie sądzę żeby w prawodastwie maczał palce Boniek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra a jesli legi zabrali mistrzostwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:04 to nie powinna byc zdegradowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Co za durny tytuł? A niby czemy liga odwołana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:27 Są opracowane warianty, biorące pod uwagę wszelkie decyzji trybunału. A te wypocinki redaktorka aż żal komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribery temida jest ślepa, ale tylko dla niektórych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:28 cała polska chciała degradacji zagłębia i pownie te wszystkie dziennikarzyny dostaną orgazmu...Ale za rok zagłębie powróci i rozpie...wszystkich po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: temida jest ślepa, ale tylko dla niektórych IP: 159.41.1.* 06.08.08, 13:52 Rozpie... czy kupi??? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribery he..he.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:00 Małe miasto ale za to rok temu mistrz w pilkę, wicemistrz w ręczną, pierwsza 4 szczypiorniak kobiety.Wrocław, Warszawa,Lublin..ect. żal wam dupę ściska.Pkol jest żałosny bo ugiął się ppoier...dziennikarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: 194.134.2.* 06.08.08, 13:36 brawo, i juz dosc tez szopki.dajcie nam lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c-zar Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:39 Nie byłoby sprawy gdyby nie przoczenie kilku dokumentów przez leśnych dziadków z PZPN. Znowu wystawili się na pomiewisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzirej Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.e-wro.net.pl 06.08.08, 13:40 Jak może liga być odwołana? Niby z jakiej racji? Jeżeli już wiadomo, że Zagłębie w Ekstraklasie nie zagra to pozostaje tylko sąd nad Koroną, czyli walka o to czy zagra 16 drużyn czy 17. Także w ten weekend niech zagra te 16, a Korona najwyżej dojdzie później, mając jedną kolejkę w tył, zresztą i tak by miała, bo by pauzowała (ktoś musi!) Mam jednak nadzieję, że jej się również nie upiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Haker Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:55 Jak się UEFA wqu.., to wywali reprezentację z eliminacji i nasze wspaniałe kluby z rozgrywek w pucharach (chyba, że same się wyeliminują:D). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg_B Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr... IP: *.intra.koncept.pl 06.08.08, 13:49 Abstrahując od słuszności bądź niesłuszności orzeczeń Trybunału - redakcja portalu po raz kolejny doprowadza mnie do białej gorączki swoją nierzetelnością. Po co dawać taki tytuł "Ekstraklasa odwołana?!" Czy zaszły jakiekolwiek okoliczności uzasadniające taki tytuł? Wszak taka decyzja uprasza właśnie sprawę i przybliża start ligi - ale co tam, ważne żeby przyciągnąć jak najwięcej kliknięć, nabić licznik. Damy taki tytuł i każdy spanikowany kibic zaraz kliknie żeby zobaczyć dlaczego odwołują. No i jeszcze to: "Na dwa dni przed - jak zapewniło szefostwo Ekstraklasy S.A. - nieodwołalnym startem ligi, wciąż nic zatem nie wiadomo." Co za ubaw, ZNOWU nic nie wiadomo. A co ma być wiadomo? Przecież na temat Korony dopiero obradują, więc dlaczego miałoby być wszystko już wiadomo. Będzie. Za godzinkę lub dwie. Ale co tam, przecież można (subtelnie) znowu dowalić PZPN-owi, Ekstraklasie i całej piłce, bo znów NIC NIE WIADOMO. Kowal zawinił, Cygana powiesili. Podkreślam - nie dyskutuję o faktach, nie bronię władz piłki, chcę ukarania winnych - ale sprzeciwiam się zbiorowej odpowiedzialności i nierzetelności w opisie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo [...] IP: *.kcb.pl 06.08.08, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zee [...] IP: 195.69.81.* 06.08.08, 14:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pecunia non olet A wszystko przez Żydzew IP: *.crowley.pl 06.08.08, 13:56 Najwięksi matacze sezonu - Widzew spod Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
krrk Re: Lepiej sie dzielić na 16 nie na 18 06.08.08, 14:09 Dlatego ani zagłebia,ani korony nie bedzie w lidze(extra).Co do widzewa-bilższa ciału koszula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikoman Re: A wszystko przez Żydzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:15 Dziady i tyle. Nie dość że kupowali to jeszce spotkała ich nagroda. Do luftu z Widzewem i PZPNem. Jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll To są Jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:26 Widzew ma w latach 2004/2005 Korona 2003/2004 i Widzew przwracają a Koronę nie. To jest k*#$a SKANDAL. Boniek załatwił sobie miejsce w I lidze. K*U*R*W*A SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro PZPN Do GW: Zajmijcie się sprawą Widzewa !!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.08, 14:35 Widzewowi Łódź korupcja nie może ujść na sucho! To skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo Re: To są Jaja IP: *.macxweb.eu 06.08.08, 15:20 Gość portalu: troll napisał(a): > Widzew ma w latach 2004/2005 Korona 2003/2004 i Widzew przwracają a Koronę nie. > To jest k*#$a SKANDAL. Boniek załatwił sobie miejsce w I lidze. K*U*R*W*A SKAND > AL To nie jest skandal, to jest właśnie POlska! Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: To są Jaja 06.08.08, 16:00 Tak piszesz jakby korona nie kupowala w 2004/2005. Nie zdziwilbym sie gdyby w PZPN byly dowody na 2005/2006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, pr.. IP: *.kielce.net.pl 06.08.08, 14:25 Mimo że jestem kibicem Korony to moim zdaniem sparwiedliwości stało się zadość... Ciekawe tylko dlaczego z tego całego bagna wyciągnęli Widzew!!1 Widzew do II ligii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 14:34 Widzew won z ligi. Ukarali wszytkie kluby tylko nie tych sprzedwczyków. KTO ZA TYM STOI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: Trybunał zadecydował: Zagłębie zdegradowane, IP: 91.193.160.* 06.08.08, 19:27 Ukarali wszystkie kluby tylko nie Widzew? Czyś ty na głowę upadł? Kiedy to ukarali ŁKS, GKS, Groclin, że innych nie wymienię? Odpowiedz Link Zgłoś