Gość: Kris Bydzia Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: 89.191.147.* 03.10.08, 14:52 A mnie zastanawia jeden fakt...otóż Bąk twierdzi że w 10 minut ustalił nawet numer telefonu napastnika....to sugeruje że Bąk znał albo "atakujacego" albo jego środowisko. Możliwe więc że to były porachunki/kłótnia dwóch znajomych których skłóciło coś zupełnie innego niż piłka nożna. Bąk ZENADA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narrator Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 14:53 Sheraton w Poznaniu? A ja myslalem ze najblizszy hotel na poziomie jest dopiero w Szczecinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do narratora Re: Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.10.08, 15:11 Gość portalu: narrator napisał(a): > Sheraton w Poznaniu? A ja myslalem ze najblizszy hotel na poziomie > jest dopiero w Szczecinie ;) no to się mylisz myśląc, że w Poznaniu nie ma Sheratona. I tyle tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
belotto Megalomania Jacka Bąka 03.10.08, 15:03 "Austriacy byli mocno zdziwieni że w Polsce chcą bić Polaka, w sumie tylko dlatego że gra w innym zespole - kończy Bąk." Ten fragment świadczy o megalomanii i całkowitym braku krytycyzmu Jacka Bąka wobec własnego zachowania z pierwszego meczu. Zaś nadawanie artykułom takich tytułów jak: "Jacek Bąk zaatakowany przez chuliganów w Poznaniu" przez Gazetę Wyborczą świadczy niestety o tabloidyzacji tej gazety. Przypominam: "Wezwani na interwencję policjanci rozdzielili Jacka Bąka i kłócących się z nim mężczyzn - mówi Joanna Smierzchalska z zespołu prasowego poznańskiej policji. - Uspokoili ich i pouczyli. Nie została naruszona nietykalność cielesna Jacka Bąka, a piłkarz postanowił nie wnosić skargi na tych mężczyzn - dodała." A to fragment właśnie z tego nieszczęśliwie zatytułowanego artykułu! Ale proces oczerniania poznańskich kibiców - przez jeden tytuł i kilka nadinterpretacji wydarzenia - już się niestety rozpoczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A gdzie ochrona ho Klub ma odpowiadać za awanturę w hotelu Shearton ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 15:18 czy to Iran? Klub ma odpowiadać za awanture w hotelu pięcio gwiazdokowym Sheraton? To jakas pomyłka ze skarga do sieci Sheraton jak chroni swoich gości!! Gdzie ochrona monitoring? Trzeba było wybrac lepszy hotel! I tyle.......w temacie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf w tym kraju nigdy nie będzie normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 15:19 to do wszystkich którzy usprawiedliwiają bandytyzm. Czy wy wszyscy głupki uważacie ze skoro Bąk jest Polakiem to powinien sie wszystkim Polakom w pas kłaniać na boisku? To jest walka na boisku nie tylko w piłkę, ale i na słowa i gesty. Żaden debil nie miał prawa za to go w jakikolwiek atakować i zastraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j04 do asdf IP: 78.152.240.* 03.10.08, 22:21 to co ja mam powiedziec synowi?ze jak97krotny reprezentant polski lamie wszystkie zasady fair play w imie wygrania meczu to niech sie tez nie patyczkuje i pluje na wszystkich,przeklina a na koniec jak wuefista mu sie nie podoba to niech mu wjedzie w giry?wygrana i h..!od dzisiaj to bedzie jego motto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bąk inaczej swąd Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.autocom.pl 03.10.08, 15:40 ...człowiek w garniturku...przecież ten debil Bąk ma na myśli kogoś ze szkoleniowców Lecha....Jest chyba po....ny!!! Puścić bąka, tzn spierdzieć się....i na pewno on to zrobił gdy go "osiłki" w hotelu puścili... Odpowiedz Link Zgłoś
nexx99 Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! 03.10.08, 15:41 Baku nie pogrążaj się bardziej ,za to co wyprawiałeś w pierwszym meczu nie przyjezdzaj do pl Odpowiedz Link Zgłoś
freon Do wszystkich placzacych nad Bakiem 03.10.08, 15:42 Chcecie to sobie wieszajcie zdjecie Baka nad lozkiem, albo modlcie sie do niego codziennie. Przyjmijcie do wiadomosci, ze na Bulgarskiej Bak nie jest lubiany i basta. To nie wy decydujecie kogo kibice Lecha beda wygwizdywac a kogo nie, wiec jak sie cos nie podoba - telewizor wylaczyc, nie meczyc sie, nie cierpiec. Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysłowik [...] IP: 157.166.216.* 03.10.08, 16:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
freon niezla napinka :) 03.10.08, 16:19 zaliczyles ze 3 punkty w lidze chuliganow? :D Gratuluje, nareszcie bedziesz mogl nosic czarna koszulke PitBulla :) A teraz zabierz sie spokojnie za odrabianie lekcji, albo pomoz mamie trzec marchewke na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilu Poznań Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 16:06 Jest lepiej. I będzie jeszcze lepiej niż jest. UEFA już od dawna odczuwa nasz goracy oddech na swoich zamożnych plecach. Mamy już taka sama trawę na boisku jak oni, takie same piłki nożne - dmuchane, a nasi kibice już dawno przegonili ich kibiców, np. kibice Lecha przegonili. Nadszedł już ten czas sędziowie, żeby gwizdnąć i powiedzieć dumnie - Bogaćmy się!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:13 Dobre :) Odnośnie sytuacji z Bąkiem - w pierwszym meczu zasłużył na czerwoną a teraz nic się nie stało zgodnie z informacją policji. Może boli go przegrana? Kto wie... A propos Wyborczej - chyba dajcie sobie trochę spokój z aferami, pseudokibolohoolsami. Raz, że sytuacje opisywane są często wybiórcze (czyt. z d. wzięte) a dwa, przecież kibiców trzeźwo myślących co byli choć raz na meczu i raz na wyjeździe jest sporo więcej niż klakierów typu "nie byłem ale wiem, że tam biją i sam się wstydzę, że tak jest". Może spadający kurs Agory (jeszcze przed kryzysem finansowym) o tym świadczył? Otóż oświadczam, że nie wstydzę się za nic czego sam nie zrobiłem i nie mam zamiaru się wstydzić. Jak ktoś pobił Żyda lub Murzyna, lub Austriaka - niech się wstydzi - ja nie mam zamiaru. I nie mam zamiaru wymagać, żeby którykolwiek Żyd, Murzyn lub Austriak wstydził się za swoich rodaków, którzy pobiją Polaka. Tak trudno to zrozumieć? Korona Kielce - zawsze na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GORNIK ZABRZE Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: 212.106.164.* 03.10.08, 16:23 SZKODA ZE NIE DOSTAL W PALNIK... PO TYM JAK FAULOWAL LEWNDOWSKIEGO ZASLUZYL NA TO!!!!! BAK TO IDIOTA!!! TERAZ WSZYSCY PAMIETAJA JAK JEST CHAMSKI NA BOISKU A NIKT NIE MOWI O TYM ILE ZROBIL DLA KADRY. DWOMA WYSTEPAMI ZROBIL SOBIE REPUTACJE. DEBIL... DEBIL... ZRESZTA ZAWSZE BYL SLABY... I TEN WYSRUBOWANY REKORD WYSTEPOW W KADRZE. TRAGEDIA. "KIEDY PUSZCZAM BAKA- MOWIE JACEK" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario666 austryjackie gnidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:32 Jak jacuś bak narozrabiał na boisku to go poniosło i nikt nie wyciagnął konsekwencji , jak na jacusia jasyć goście sok wylali to napad był straszny i trzeba Polskę do wieznia wsadzic, a przynajmniej Lechowi uczciwe zwycięstwo odebrać. austryjackie chamy już dawno okazywali pogardę Polakom. Pamiętam jak za komuny lali naszych na graniach i poniżali ile wlezie. Niech te mendy pamietają że nas jest 12 razy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabzulo A CO AUSTRia świieta jest????? IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.08, 16:40 Przekupiony sędzia w pierwszym meczu, przekupiony w drugim, rzucanie w bramkarza Lecha zapalniczek w 1 meczu, brutalne faule Bąka w obu meczach, niemiłe komentarze trenerów Austrii i co I NIC ???? O TYM NIECH SIE DOWIE UEFA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:40 kolejorz hehe, matoły :D Super :D Extra i w ogóle :P Straszne, że w ferworze walki złapał się za łeb z innym piłkarzem. Co z tego, że to Polak z Polakiem. Jak ktoś szuka powodów do "nienawiści" to zawsze znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.lhsystems.pl 03.10.08, 16:42 "Austriacy byli mocno zdziwieni że w Polsce chcą bić Polaka, w sumie tylko dlatego że gra w innym zespole" W sumie tylko dlatego ze gra w innym zespole to ty dales rodakowi w ryj w trakcie meczu osle jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Jacuś Skarżypyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 03.10.08, 17:01 A ta w ogóle to Jacuś powinien wiedzieć, że w Polsce kapusiów się nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL mowie -Jacek, myślę- bąk, czuję smród chama:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
smar3 Re: Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! 03.10.08, 17:28 Co, co? Rozumiem transparent, rozumiem buczenie. Norma. Prawo kibica. Ale nawet oblewanie Bąka sokiem w hotelu to już chamstwo. Jeśli to było tylko oblanie sokiem, bez przepychanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:40 Jeśli nie byli w szalikach Lech itp. to Lechowi g**** zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
smar3 Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! 03.10.08, 17:44 Czytam komentarze. Porażające. Nie wiem dokładnie, co się stało w hotelu. Większość piszących zapewne też nie wie. Załóżmy, co najbardziej prawdopodobne, że piłkarz został tam oblany sokiem i tyle. Rozumiem buczenie, rozumiem transparent "Jak puszczam ...". Prawo kibica. Ale 90% jest wniebowziętych: NALEŻAŁO MU SIĘ!!! Co mu się należało? To teraz za faul na boisku sprawiedliwość będą wymierzali kibice na ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corleone Re: Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.08, 10:44 Ktos pisal ze widzial nagranie i byl to jakis chlystek a nie banda i oblal go tylko sokiem wiec o co te nerwy i co jest porazajace. Poza tym to nie byl kibic Lecha. Nie lubia Baka, bo jest bunczuczny i tyle, mogl to byc kazdy kto nie wytrzymal nerwowo gdy go zobaczyl i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_bąk-cham Bąk sam sie chamsko zachowywal we Wiedniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:10 wiec niech teraz ten kawal zwyklego brutala i chama zamknie swoja jadaczke - bo uczciwie zapracowal na takie potraktowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P PRAWDA IP: *.echostar.pl 03.10.08, 18:34 Jacek B. sprowadza z Ukrainy hurtowe ilości papierosów do Austri. Przebitka 1 euro do 3 euro.Nie rozliczył się z kasy. Dogadał się że za faul w polu karnym w Wiedniu nie bedzie musiał oddawac 50.000. Skłamał więc dostał ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 18:39 to zrobila bojówka lecha Szkoda że tak słabo mu wpie...li Bąk ma w poznaniu przejebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob_Arctor Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: 77.236.5.* 03.10.08, 20:18 Skoro Pan wie, Panie Jacku Bąku, kto stoi za tym napadem na Pana, to co Panu przeszkodziło zawiadomić o tym prokuraturę, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bak Re: Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 04.10.08, 02:54 Wiem ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urs Jacek Bąk: Wiem kto za tym stoi! IP: *.icpnet.pl 04.10.08, 11:46 Bąka poniosły nerwy w pierwszym meczu, kibiców nerwy poniosły teraz. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx zawsze miałem do Bąka szacunek za reprezentację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 12:51 ale chamstwo które polazał w tym dwumeczu dyskredytuje go zupełnie. bezmyślne faule grożące poważną kontuzją świadczą o totalnym braku szacunku do rywala i do rodaka. nie od dzis wiemy o "wojenkach" piłkarskich polsko-austriackich czyżby Bąk zmienił obywatelstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL ja tez wiem! ex-poznanska blachara twoja zona Jack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 09:55 pracownica osiedlowego solarium:))))))))))))na os.Czecha:). Pamietasz Jacusiu? Jakos dziwnie czesto odwiedzali ja tam chlopcy "z maista" Odpowiedz Link Zgłoś